Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Здравейте, в тази тема мога ли да попитам нещо свързано с получаване на 3D код чрез SMS, за онлайн плащане с карта на ПИБ.

От скоро и за моята карта важи единствено въвеждането на динамичен код за сигурност. Но въпроса е следния, (аз ще отида утре в банката да питам), но ако някой знае, може да каже: На моя сметка има две банкови карти, аз съм титуляр, а другата карта се намира в UK, и притежателя и няма български телефонен номер. Банката би ли изпратила SMS на чуждестранен номер?

Редактирано от rdd
Публикувано:

Здравейте магеланци 

Някой да има проблем с плащането на комунални сметки през my diners ? При мен не се появяват дължимите суми ,а такива има  . Моля да  ме извините ,че питам в тази тема ,но просто не намерих по подходящо място .

Приятен ден 

Публикувано:

Пробвай с друг браузер -при мен имаше проблем с хром, виждам задълженията и като натисна за плащане изчезваха. През мозила нямах проблем, платих всичко.

Георги Матеев
Днес по Evolve картата ми следната транзакция

06.03.2019 Mastercard DOMINOS PIZZA EASY PAY BG Плащане на POS 21.84 BGN 

се е осчетоводила като

06.03.2019 Mastercard DRAMATICHEN TEATUR-PLOVD 21.84 BGN 

И освен ако пицария Доминос не е започнала да продава и билети за драматичния театър в Пловдив препоръчвам на Дайнърс да си погледнат синхронизацията на базите данни 🙂

Редактирано от Георги Матеев
  • Смея се 10
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

се е осчетоводила като

И освен ако пицария Доминос не е започнала да продава и билети за драматичния театър в Пловдив препоръчвам на Дайнърс да си погледнат синхронизацията на базите данни 🙂

Всъщност ти си купил билет за театър а пицата е била само бонус :grin:  

• Смея се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

се е осчетоводила като

Ха ха, понеже поръчвах от Domino`s преди 3-4 дни и погледнах - моето е осчетоводено като плащане към easypay 🙂 ( предишните ми поръчки са си към Domino`s)

Публикувано:
8 hours ago, bibi said:

Ха ха, понеже поръчвах от Domino`s преди 3-4 дни и погледнах - моето е осчетоводено като плащане към easypay 🙂 ( предишните ми поръчки са си към Domino`s)

Моите поръчки винаги излизат като  EASYPAY-DC SOFIYA BG   и винаги  след 3 дена като погледна и изпадам в първоначален ужас каква е тази непозната транзакция 🙂  .... между другото може да се плаща с Дайнърската половинка на картата...

Публикувано:

Ползват стари терминали, които обслужващата банка не е препрограмирала. Ресторантът на Вапцаров излизаше като някакво кафене във Велико Търново.

• Смея се 1
Публикувано:

Преди известно време открих, че когато зареждам "Дайнерс"-а с кредитна картна на Пощенска банка (Visa Gold)  е без такса, смятат го като оборот и ми се начислява кешбек по картата на "Пощенска". Който има такава или подобна карта от Пощенска банка с кешбек да се възползва. 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 23 минути , MARTiNSHO каза:

Че и с картата на Wizz е така, ама не казвайте на никой 😉

Объркал си се.Води се паричен трансфер и има такса за него 1% и нещо върху сумата.Та по добре наистина не казвай на никой,че някой ще се прецака 🙂

• Смея се 3
Публикувано:
преди 34 минути , Branko каза:

Объркал си се.Води се паричен трансфер и има такса за него 1% и нещо върху сумата.Та по добре наистина не казвай на никой,че някой ще се прецака 🙂

Тъкмо бяха тръгнала да го пиша и аз, но бях от телефона, та реших като седна на лаптопа... 🙂 1 лв + 1% от сумата. 

• Харесвам 3

На мен ми пише плащане на ПОС... Гледам и в ДСКДирект, не виждам допълнителни начисления. 

Редактирано от MARTiNSHO

Не знам как при теб е така,но аз веднъж съм пробвал още ,като взех картата.Пише паричен трансфер и под него такса паричен трансфер и е точно 1% + 1лев.Знам и на други от форума,че е било така,дори е коментирано по назад из темата.Георги Матеев също го беше коментирал помня.Говорим все пак за мастеркард уизклуб на дск нали?Все пак е от миналата година моя опит.Но ето по долу се вижда.Ако са променили нещо и е както казваш би било добре.

Untitled.png

Редактирано от Branko
Публикувано:
На 8.02.2019 г. в 18:08, mililia каза:

Благодаря! Днес изпробвах метода и стана. Ползвах банкомат на ОББ.

Мисля да плащам днес по този метод, но не съм сигурна код на търговец, винаги ли е 6000? Също отразява ли 5% -та отстъпка за плащане на данъка преди 30 април?

Публикувано:

Едно питане,

карта, която е преиздадена ноември 2018 г. и ползван салон на 03.01.2019 г. се таксува сега от Дайнърс 🤔

Не е ли валиден 90-дневният период за оборот? Звънях на Дайнърс но една любезна кака ми обясни, че за преиздадени карти не важи!!! Пишело го в общите условия!?

преди 1 минута , Mistela каза:

Едно питане,

карта, която е преиздадена ноември 2018 г. и ползван салон на 03.01.2019 г. се таксува сега от Дайнърс 🤔

Не е ли валиден 90-дневният период за оборот? Звънях на Дайнърс но една любезна кака ми обясни, че за преиздадени карти не важи!!! Пишело го в общите условия!?

След 01.01.2019 изискването е 1000 лв за предходните 3 месеца. 

А за преиздадена карта няма 90-дневен гратисен период без оборот

Редактирано от cybersimo
Публикувано:
В момента, Mistela каза:

Едно питане,

Когато картата е преиздадена няма безплатно влизане в салона без натрупан оборот. Безплатното влизане в първите 90 дни е само за новоиздадени карти

• Харесвам 1
преди 1 минута , cybersimo каза:

След 01.01.2019 изискването е 1000 лв за предходните 3 месеца

Това го знам, че от 500 стана на 1000  но по специално ме интересува 90-дневният период. Само за чистак бърсак нови карти ли важи или и за преиздадени?

Да, докато пишех видях че сте ми отговорили.

Благодаря!

Редактирано от Mistela
Публикувано:
В момента, Mistela каза:

Това го знам, че от 500 стана на 1000  но по специално ме интересува 90-дневният период. Само за чистак бърсак нови карти ли важи или и за преиздадени?

Да само за нови клиенти/карти важи

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Myraya каза:

Мисля да плащам днес по този метод, но не съм сигурна код на търговец, винаги ли е 6000?

Не 6000, а 60000.

Цитат

Как да платите на банкомат?

Може да платите  на банкомати с активна услуга B-Pay.

Необходимо е да знаете B-Pay кода на дружеството, към което ще плащате. За плащане с PayFly код въведете 60000.

10-цифреният код, който въвеждаш, е именно PayFly код.

Преди 1 час, Myraya каза:

Също отразява ли 5% -та отстъпка за плащане на данъка преди 30 април?

5-те % ти ги отразява самия търговец ако плащаш преди 30-ти април. При генериране на PayFly кода, ако имаш право на отстъпка, тя се отразява в сумата за плащане. Когато въведеш на банкомат този PayFly код, ти плащаш сумата по конкретното плащане, от което е генериран кодът.

• Харесвам 3
Публикувано:

Благодаря за отговора, а мога ли да вляза с ПИК номера на мъжа ми да направя пак плащане и да избера на каса за да получа десет цифрен код. И после на банкомат да извърша неговото плащане с моята карта. Мисля, че не би трябвало да има проблем, но да питам преди да го направя.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.