Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Преди 1 час, Myraya каза:

Благодаря за отговора, а мога ли да вляза с ПИК номера на мъжа ми да направя пак плащане и да избера на каса за да получа десет цифрен код. И после на банкомат да извърша неговото плащане с моята карта. Мисля, че не би трябвало да има проблем, но да питам преди да го направя.

А като имаш ПИК код, защо ще правиш гимнастиката за през банкомат да плащаш? Погледни първия пост на тази страница от @chandni

Редактирано от Branko
Връзка към коментар
На 20.03.2019 г. в 14:15, Myraya каза:

Защото не мога да вляза в сайта местни данъци Варна. А от сайта на НАП ми дава да платя само с Е-pay.

Пробвай ако имаш ПИК  в сайта  докато ти даде опция за плащане на виртуален пос терминал на НАП . И при мен не излизаше в началото , после си платих данъка.

Връзка към коментар

Някой наемал ли е кола с двойната карта и имало ли е някакви пречки? Номерата гравирани ли са или гладки?

Мисля, че се отказвам да чакам масово навлизане на Diners апликацията и май-май ще преиздавам двойна. 

Връзка към коментар
преди 12 минути , Георги каза:

Някой наемал ли е кола с двойната карта и имало ли е някакви пречки? Номерата гравирани ли са или гладки?

Мисля, че се отказвам да чакам масово навлизане на Diners апликацията и май-май ще преиздавам двойна. 

зависи от рент-а-кар компанията. някои имат само машинки за релефни карти и не става

Връзка към коментар

Така или иначе двойната карта струва точно толкова , колкото и само дайнърската, условията за салони са същите, даже по-добри, защото натрупваш оборот и през MC ... и все пак е добре човек да има и някоя друга карта 🙂  .... с релеф ..

Връзка към коментар

Еми дилемата ми явно се свежда до това - по-широкото приемане на двойната карта, срещу недостатъците някъде да ми кажат, че не мога да взема кола и да се налага да купувам застраховки само за да влезна в мизерния лимит на другите ми карти. Ще го мисля. 

Връзка към коментар

Искам да попитам за Airport Lounges Vienna,Austria > Jet Lounge.В посоченото мнение салона се намира преди проверките за сигурност,а в сайта на Дайнърс пише

Lounge Location:

After the security check to the B, C-gates.

Някой беше споменал,че салон може да се ползва и след пристигане на дадено летище. А след кацане на Виенското летище ще имам за уплътняване към час и нещо и се чудех дали мога да посетя въпросният салон.Въпроса е дали в салона се влиза,като този в Болоня или външният на Бергамо например,преди проверките за сигурност?

Виждам,че има мнение за салона на летище Братислава,но липсва на сайта на Дайнърс.Все още ли може да се ползва?

Връзка към коментар

Jet lounge е след секюрити, няма да може да се ползва след полет.

Попаднах на класация за най-добрите лаунджове по региони за 2018г :

????? ??????? - Eldorado Lounge, Bogota El Dorado Intl (BOG) http://bit.ly/2U2tD8Y
????-??????? - SATS Premier Lounge (T3), Singapore Changi Intl (SIN) http://bit.ly/2TW7gC2
?????? ????, ????? ??? ?????? - Marhaba Lounge (T3, Concourse A), Dubai Intl (DXB) http://bit.ly/2TYCrMK
?????? - Northern Lights Executive Lounge, Aberdeen Intl (ABZ) http://bit.ly/2TVDL2V
????? ??????? - The Club MCO (Terminal B, Concourse 4), Orlando Intl (MCO) http://bit.ly/2OrJc3J

• Харесвам 1
Връзка към коментар
7 hours ago, Мари Николова said:

Виждам,че има мнение за салона на летище Братислава,но липсва на сайта на Дайнърс.Все още ли може да се ползва?

На Братислава вече не може да се ползва.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, може ли малко помощ как да си регистрирам новата карта (Diners classic) в My diners. Дивя се от 10 мин. в екрана, разцъках всички менюта - без резултат. От офиса на ПИБ на въпрос трябва ли да я регистрирам в My diners или те ще го направят служебно/автоматично, отговорът беше: Трябва да я регистрирате. 😞

Edit: Звъннах в Diners. Не ставало автоматично - за карти, предадени до 16 ч. днес, промяната ще се отрази утре. "Похвалиха" "компетентните" служители на ПИБ. Като бонус, ми я активираха ръчно и до 30 мин. ще е сменена.

Редактирано от bibi
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , bibi каза:

Здравейте, може ли малко помощ как да си регистрирам новата карта (Diners classic) в My diners. Дивя се от 10 мин. в екрана, разцъках всички менюта - без резултат. От офиса на ПИБ на въпрос трябва ли да я регистрирам в My diners или те ще го направят служебно/автоматично, отговорът беше: Трябва да я регистрирате. 😞

Имаш ли регистрация в my diners? Ако имаш картата се появява вътре автоматично. Ако нямаш регистрация се взимаше някакъв номер или нещо се правеше в офис на ПИБ. Не може всичко да се направи онлайн. Доста отдавна съм го правила, но не вярвам да има голяма промяна.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , tougherty каза:

Ако сме двама възрастни с Diners-и, дали ще пуснат с нас безплатно и 6-годишно дете в салон Preslav?

В условията на салона е посочено, че деца до 6 години се приемат безплатно. Ако обаче е навършило 6 год, вероятно ще поискат да платите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
7 minutes ago, tougherty said:

А дали ще ни поискат паспорта му, за да проверят?

Това е единствения начин да потвърдят. Не пречи да се пробвате, може пък да мине безплатно, иначе просто не се авторизирате и не влизате 🙂 

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
преди 1 минута , georgebg каза:

Това е единствения начин да потвърдят.

Това е ясно, въпросът е дали ще поискат да потвърдят или ще повярват на това, което казват родителите.

Връзка към коментар

Ще пробваме тогава и ще докладвам после. В салона на летището в Пиза ограничението беше до 3г., малкият пътешественик беше на 4 и въпреки това го пуснаха безплатно вътре, при все че си казахме на колко е. Надявам се тук да не са по-католици от папата.

Връзка към коментар
преди 5 часа, tougherty каза:

Ако сме двама възрастни с Diners-и, дали ще пуснат с нас безплатно и 6-годишно дете в салон Preslav?

Ако ви откажат, опитай в Плиска или Витоша - условията са същите.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.