Branko Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 (редактирано) Преди 1 час, Myraya каза: Благодаря за отговора, а мога ли да вляза с ПИК номера на мъжа ми да направя пак плащане и да избера на каса за да получа десет цифрен код. И после на банкомат да извърша неговото плащане с моята карта. Мисля, че не би трябвало да има проблем, но да питам преди да го направя. А като имаш ПИК код, защо ще правиш гимнастиката за през банкомат да плащаш? Погледни първия пост на тази страница от @chandni Редактирано 20 март, 2019 от Branko Връзка към коментар
Myraya Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 Защото не мога да вляза в сайта местни данъци Варна. А от сайта на НАП ми дава да платя само с Е-pay. 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 преди 9 минути , Myraya каза: Защото не мога да вляза в сайта местни данъци Варна. А от сайта на НАП ми дава да платя само с Е-pay. Ааа, ясно. Не разбрах, че е за Варна Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 От вчера не ми се отваря my.diners.bg ? При вас така ли е? Връзка към коментар
rayden Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 На 20.03.2019 г. в 14:15, Myraya каза: Защото не мога да вляза в сайта местни данъци Варна. А от сайта на НАП ми дава да платя само с Е-pay. Пробвай ако имаш ПИК в сайта докато ти даде опция за плащане на виртуален пос терминал на НАП . И при мен не излизаше в началото , после си платих данъка. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 Някой наемал ли е кола с двойната карта и имало ли е някакви пречки? Номерата гравирани ли са или гладки? Мисля, че се отказвам да чакам масово навлизане на Diners апликацията и май-май ще преиздавам двойна. Връзка към коментар
Тони Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 Гладки са, но аз наемах вече 5-6 пъти с нея. Никакъв проблем. Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 преди 12 минути , Георги каза: Някой наемал ли е кола с двойната карта и имало ли е някакви пречки? Номерата гравирани ли са или гладки? Мисля, че се отказвам да чакам масово навлизане на Diners апликацията и май-май ще преиздавам двойна. зависи от рент-а-кар компанията. някои имат само машинки за релефни карти и не става Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 Така или иначе двойната карта струва точно толкова , колкото и само дайнърската, условията за салони са същите, даже по-добри, защото натрупваш оборот и през MC ... и все пак е добре човек да има и някоя друга карта 🙂 .... с релеф .. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 Еми дилемата ми явно се свежда до това - по-широкото приемане на двойната карта, срещу недостатъците някъде да ми кажат, че не мога да взема кола и да се налага да купувам застраховки само за да влезна в мизерния лимит на другите ми карти. Ще го мисля. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 Искам да попитам за Airport Lounges Vienna,Austria > Jet Lounge.В посоченото мнение салона се намира преди проверките за сигурност,а в сайта на Дайнърс пише Lounge Location: After the security check to the B, C-gates. Някой беше споменал,че салон може да се ползва и след пристигане на дадено летище. А след кацане на Виенското летище ще имам за уплътняване към час и нещо и се чудех дали мога да посетя въпросният салон.Въпроса е дали в салона се влиза,като този в Болоня или външният на Бергамо например,преди проверките за сигурност? Виждам,че има мнение за салона на летище Братислава,но липсва на сайта на Дайнърс.Все още ли може да се ползва? Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 Jet lounge е след секюрити, няма да може да се ползва след полет. Попаднах на класация за най-добрите лаунджове по региони за 2018г : ????? ??????? - Eldorado Lounge, Bogota El Dorado Intl (BOG) http://bit.ly/2U2tD8Y ????-??????? - SATS Premier Lounge (T3), Singapore Changi Intl (SIN) http://bit.ly/2TW7gC2 ?????? ????, ????? ??? ?????? - Marhaba Lounge (T3, Concourse A), Dubai Intl (DXB) http://bit.ly/2TYCrMK ?????? - Northern Lights Executive Lounge, Aberdeen Intl (ABZ) http://bit.ly/2TVDL2V ????? ??????? - The Club MCO (Terminal B, Concourse 4), Orlando Intl (MCO) http://bit.ly/2OrJc3J 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 7 hours ago, Мари Николова said: Виждам,че има мнение за салона на летище Братислава,но липсва на сайта на Дайнърс.Все още ли може да се ползва? На Братислава вече не може да се ползва. 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 28 март, 2019 Сподели Публикувано: 28 март, 2019 (редактирано) Здравейте, може ли малко помощ как да си регистрирам новата карта (Diners classic) в My diners. Дивя се от 10 мин. в екрана, разцъках всички менюта - без резултат. От офиса на ПИБ на въпрос трябва ли да я регистрирам в My diners или те ще го направят служебно/автоматично, отговорът беше: Трябва да я регистрирате. 😞 Edit: Звъннах в Diners. Не ставало автоматично - за карти, предадени до 16 ч. днес, промяната ще се отрази утре. "Похвалиха" "компетентните" служители на ПИБ. Като бонус, ми я активираха ръчно и до 30 мин. ще е сменена. Редактирано 28 март, 2019 от bibi 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 март, 2019 Сподели Публикувано: 28 март, 2019 преди 10 минути , bibi каза: Здравейте, може ли малко помощ как да си регистрирам новата карта (Diners classic) в My diners. Дивя се от 10 мин. в екрана, разцъках всички менюта - без резултат. От офиса на ПИБ на въпрос трябва ли да я регистрирам в My diners или те ще го направят служебно/автоматично, отговорът беше: Трябва да я регистрирате. 😞 Имаш ли регистрация в my diners? Ако имаш картата се появява вътре автоматично. Ако нямаш регистрация се взимаше някакъв номер или нещо се правеше в офис на ПИБ. Не може всичко да се направи онлайн. Доста отдавна съм го правила, но не вярвам да има голяма промяна. 1 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 Ако сме двама възрастни с Diners-и, дали ще пуснат с нас безплатно и 6-годишно дете в салон Preslav? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 преди 6 минути , tougherty каза: Ако сме двама възрастни с Diners-и, дали ще пуснат с нас безплатно и 6-годишно дете в салон Preslav? В условията на салона е посочено, че деца до 6 години се приемат безплатно. Ако обаче е навършило 6 год, вероятно ще поискат да платите. 1 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 А дали ще ни поискат паспорта му, за да проверят? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 (редактирано) 7 minutes ago, tougherty said: А дали ще ни поискат паспорта му, за да проверят? Това е единствения начин да потвърдят. Не пречи да се пробвате, може пък да мине безплатно, иначе просто не се авторизирате и не влизате 🙂 Редактирано 29 март, 2019 от Гост 23*6 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 преди 1 минута , georgebg каза: Това е единствения начин да потвърдят. Това е ясно, въпросът е дали ще поискат да потвърдят или ще повярват на това, което казват родителите. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 Няма кой да ти даде верен отговор на този въпрос. 50/50 е 1 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 Ще пробваме тогава и ще докладвам после. В салона на летището в Пиза ограничението беше до 3г., малкият пътешественик беше на 4 и въпреки това го пуснаха безплатно вътре, при все че си казахме на колко е. Надявам се тук да не са по-католици от папата. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 преди 5 часа, tougherty каза: Ако сме двама възрастни с Diners-и, дали ще пуснат с нас безплатно и 6-годишно дете в салон Preslav? Ако ви откажат, опитай в Плиска или Витоша - условията са същите. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 2 minutes ago, stanislavpp said: Ако ви откажат, опитай в Плиска или Витоша - условията са същите. Дайнърса не важи за Витоша,обаче. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега