Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

Вчера случайно забелязах в едно от извлеченията, че са ми взели от вече начислените точки за кешбек.

Да, имат основание, защото за такава сума имам refund от paypal->ebay   в този месец.

И друг път съм имал рефънди и то доста, но сега забелязвам това за пръв път.

1. Дали процесът им е ръчен и когато видят - тогава ... или?

2. Интересно би станало, ако точно в този месец се ползва салон и тази сума (Refund) се окаже критична за оборота … или не се задълбочават толкова?

Публикувано:

Средства внесени към карта Diners от друга карта, чрез опцията им през my diners до колко време се осчетоводяват по diners картата ?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Щастливеца каза:

Средства внесени към карта Diners от друга карта, чрез опцията им през my diners до колко време се осчетоводяват по diners картата ?

Моята е ПИБ-ска и става веднага.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , bibi каза:

Това е готино, обаче моята не е на ПИБ.

Публикувано:
преди 9 минути , Щастливеца каза:

Мисля, че 2 пъти на ден обработват транзакциите ръчно и зареждат сумите.

преди 3 минути , bibi каза:

Определено не е веднага. Аз също зареждам с карта на ПИБ. Веднъж около 10-11 часа, втори път следобед - може би около 15-16 часа...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Щастливеца каза:

Това е готино, обаче моята не е на ПИБ.

Би следвало да е на следващия ден, но това е по метода на разсъжденията 🙂

В момента, chandni каза:

Мисля, че 2 пъти на ден обработват транзакциите ръчно и зареждат сумите.

Определено не е веднага. Аз също зареждам с карта на ПИБ. Веднъж около 10-11 часа, втори път следобед - може би около 15-16 часа...

Аз ползвам my fibank и my diners - нарочно съм гледала салдата веднага след погасяването и транзакцията е отразена. Сега се пада да гася в неделя, та пак ще погледна.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , bibi каза:

Аз ползвам my fibank и my diners

Аз също. Никога сумата не ми е била налична веднага в Diners картата. Иначе в MyFibank се отразява, намалявайки наличността на ПИБ картата, но @Щастливеца предполагам го интересува кога ще са му налични средствата в Diners картата.

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Щастливеца каза:

Ако отида в клон на ПИБ и захраня ще стане ли веднага ?

Ако съдим от други ПИБ-ски карти - да. АЗ работя на 3 мин. от централата на ПИБ. Когато внасям пари на каса, докато се кача в офиса и вляза в банкирането, вече са отразени.

• Харесвам 1
Публикувано:

@bibi за жалост обаче картите на ПИБ са в отделна система от тези на Diners  и най-верочтно осчетоводяването по картата  diners  ще стане по-късно.

Дори на следващия ден. Преди някой беше писал в какви часове са осчетоводяванията към  diners картите , но не намирам този пост.

Публикувано:
преди 19 минути , Щастливеца каза:

Ако отида в клон на ПИБ и захраня ще стане ли веднага ?

Не, не става веднага. Аз преди внасях в клон, следобедно време и чак на следващия ден се отразяваше в my diners.

• Харесвам 2
Публикувано:

Сега си погледнах входовете и изходите по картите от началото на т.г. - всички са на една и съща дата. В неделя ще мога да потвърдя пак веднага ли се виждат по Дайнърс картата. (предполагам за теб ще е късно, но за протокола 🙂 )

• Браво 1
Публикувано: (редактирано)
преди 5 минути , Дидко каза:

А някой погасявал ли е с Wizz Air кредитната на ДСК, да каже начислява ли такса?

Водят го паричен трансфер и го таксуват. И точки не начисляват за този тип плащания.

Редактирано от Щастливеца
  • Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Щастливеца каза:

Преди някой беше писал в какви часове са осчетоводяванията към  diners картите , но не намирам този пост.

Питах в офис на ПИБ,звъннаха на Дайнърс и от там им казаха:

10:30

13:30

14:00

16:00

Ако внесеш след 16:00,чак на следващият ден са налични.

• Харесвам 5
  • Благодаря 3
  • Браво 1
Публикувано:

Потвърждавам последното. Самият аз не внасям вече след 16 часа, камо ли в петък. Не знам къде стоят през това време парите ми, но не са при мен. 

И нещо много важно!

Пробвах да си платя минималната месечна вноска през Ипей.бг. Там може да се настрои да ти излиза като текущо задължение. По-лесно ми е оттам да си платя, без такса беше, а и не минавам всеки път през верификации и кодове. 

Изненадата бе, че сумата бе преведена, НО не беше изчезнало задължението за минимално погасяване! Стоеше си ми -сумата. Обадих се и докладвах този проблем. Увериха ме, че до края на деня, е, минаха няколко дни, но все още така си стои. 

Надявам се да нямам после лихви за тези дни и да си спомнят, особено като съм им докладвал очевиден проблем. 

Публикувано:
преди 35 минути , ProstoAZ каза:

Потвърждавам последното. Самият аз не внасям вече след 16 часа, камо ли в петък. Не знам къде стоят през това време парите ми, но не са при мен. 

И нещо много важно!

Пробвах да си платя минималната месечна вноска през Ипей.бг. Там може да се настрои да ти излиза като текущо задължение. По-лесно ми е оттам да си платя, без такса беше, а и не минавам всеки път през верификации и кодове. 

Изненадата бе, че сумата бе преведена, НО не беше изчезнало задължението за минимално погасяване! Стоеше си ми -сумата. Обадих се и докладвах този проблем. Увериха ме, че до края на деня, е, минаха няколко дни, но все още така си стои. 

Надявам се да нямам после лихви за тези дни и да си спомнят, особено като съм им докладвал очевиден проблем. 

Не съм ползвала опцията за минимално погасяване и не съм много наясно,но не излиза ли твърде неизгодно?На практика непогасената сума продължава да се олихвява,нали така?

Публикувано:

именно, олихвява се

то от това печели банката, не от хората, които си плащат цялата сума

• Харесвам 1
Публикувано:

Не се изисква , пише го в месечният пдф, който пращат всеки месец . 30лв струва посещението , ако нямаш оборот за безплатните такива.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, ProstoAZ каза:

Същото става при осребряването на бонус точки. Увеличават наличността, но не се взимат предвид при погасяването. Докладвах им го преди около година. Познай дали е оправено.

Публикувано:
17 hours ago, Мари Николова said:

Не съм ползвала опцията за минимално погасяване и не съм много наясно,но не излиза ли твърде неизгодно?На практика непогасената сума продължава да се олихвява,нали така?

Taка е! Затова им го подадох. Казваха, че до ден, до час, до края на деня. Днес е края на седмицата, но не е оправено. А лихвите си текат и аз не внасям средства, за да следя дали са го оправили. 

Публикувано:
На 8.02.2019 г. в 17:10, Captain45 каза:

В момента си работи онлайн плащането с виртуалния ПОС на Борика и може да се плащат МДТ. Само се чудя ако платя данъка на МПС-то какво ще получа като документ! Защото за годишните прегледи искат разпечатан данъка с холограмния стикер върху него.

В момента отново не работи (опит за плащане на МДТ към Столична община). При опит за плащане, на мъжа ми му е дало, че плащането е неуспешно. От Diners проверили и казали, че при тях няма изобщо опит за теглене на пари от картата, за да проверят каква е грешката и че имало и вариант виртуалният ПОС дори да не приема Diners въпреки, че го има в падащото меню. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.