kali Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 На 9.04.2019 г. в 17:28, Мари Николова каза: Питах в офис на ПИБ,звъннаха на Дайнърс и от там им казаха: 10:30 13:30 14:00 16:00 Ако внесеш след 16:00,чак на следващият ден са налични. Днес реших да проверя верни ли са им часовете и според моите наблюдения, не са. В 12 часа и няколко минути погасих задължения по допълнителната ми карта. След 14 часа си стоеше с минусите. Преди малко, т.е. след 16 часа проверих пак - вече плащането е отразено и всичко е точно. В 14,26 часа погасих по основната карта, и проверката след 16 часа установи, че още не е отразено това плащане в Дайнърс. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 Доста е несериозно това. Аз днес погасих около 16:30. Сигурно чак утре по обяд ще мога да използвам средствата. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 Принципа на погасяне е с обща сметка на Дайнърс, то си го пише и в извлечението: Quote Получател на плащането: Дайнърс клуб България АД IBAN за погасяване: BG30FINV915010BGDINERS BIC: FINVBGSF При: Първа инвестиционна банка АД Основание за погасяване: ЕГН на картодържател и клиентски № 1020ХХХХХХХ. T.e. при погасяване, парите са в общата им сметка, а кога ще извлекат движенията и ще ги разпределят в тяхната система по картите, според мен е на когото когато не му се спи т.е. имам чувството, че го пускат ръчно, да не говорим колко бавна е цялата им система ... На Пощенска системата за погасяне е същата с обща сметка и въпреки, че картите са си техни, пак не се отразяват моментално в салдата на картите .... Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 12 април, 2019 Сподели Публикувано: 12 април, 2019 Отново са пуснали WiFi кодове. Линкът по-долу дава насоки какво трябва да се направи: http://www.diners.bg/bg/page/281 Тагвам @cybersimo понеже в друга тема беше казал, че са му отказали код, поради изтекла промоция. 9 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 12 април, 2019 Сподели Публикувано: 12 април, 2019 Аз преди малко пробвах с 2 кода, получени от Дайнерс, но и за двата ми излезе съобщение "Unable to activate device. Try again" Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 12 април, 2019 Сподели Публикувано: 12 април, 2019 преди 8 минути , Яничка каза: Аз преди малко пробвах с 2 кода, получени от Дайнерс, но и за двата ми излезе съобщение "Unable to activate device. Try again" И аз имам същия проблем с кода. 1 Връзка към коментар
ProstoAZ Публикувано: 12 април, 2019 Сподели Публикувано: 12 април, 2019 Според мен правят нещата ръчно. Може би клиентите не са още толкова много и няма всеки ден погасяваници. Това бави и прави нещата различни. Като цяло, трябва да се мисли и да се внимава кое как, както за всичко в този живот:) Не се отпускайте!:) Моята минимална още не е усвоена. Чакам да видим докога. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 12 април, 2019 Сподели Публикувано: 12 април, 2019 (редактирано) В желанието си повече да експериментирам,отколкото да погасявам задължения🙂днес внесох пари в офис на ПИБ в 13:22ч.Досега все още не са отразени.Звъннах на Дайнърс,оттам ми обясниха,че осчетоводяването ставало автоматично и това кога ще се отрази,зависи в кой файл попадне плащането,а това никой не може да предвиди.🤔Конкретно мойте пари щели да са налични след 17:00.Най-сигурно било,ако искам да бъдат отразени преди 17:00,да ги внеса преди обяд.А най-бързо ставало,ако се погасява с друга карта през my diners,защото онлайн транзакциите били с предимство. Питах я и за внасянето през уикенда.За осчетоводяването тогава отговаряли колегите от ПИБ и пак не може да даде точна прогноза🙂В интерес на истината аз съм внасяла един-два пъти през уикенда в офис на Пиб и парите са бяха налични след няколко часа. А,парите дойдоха,но сумата е отразена все още и като задължение със знак минус Редактирано 12 април, 2019 от Мари Николова Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 12 април, 2019 Сподели Публикувано: 12 април, 2019 И аз реших да пробвам един експеримент, че не ми достигаше малка сума да погася Дайнърса през Пощенска .... та тази сумичка я прекарах като погасяване Curve към МС на същия Дайнърс/Еволве 🙂 .... нещо като перпетум мобиле, ама без бонуси 😉 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 април, 2019 Сподели Публикувано: 13 април, 2019 На 6.02.2019 г. в 22:51, Ilian359 каза: Да споделя и аз моя опит и да допълня някои неща. 1. Ако имате smartphone, не е необходимо да пишете на листи кодовете. Вместо да натиснете в брой, натискате логото на ePay.bg mobile в дясно След като го натиснете, се появява 2D баркод, който можете да сканирате с телефона си и се зарежда URL, на който в края е именно 10-цифрения код, който трябва да въведете при плащането. След като кликнете на линка, ви зарежда в нов таб на браузъра на телрфона ето това (в червено е 10-цифрения код, който съм маскирала): Вижда се и до кога е активен кодът. 2. Не разчитайте на списъка с банкомати, поддържащи Bpay от сайта на ePay... 🙂 Също така не подминавайте с лека ръка банкомат на ДСК или Уникредит преди да проверите дали не поддържат BPay... 🙂Бях буквално на 2 крачки от банкомата на Unicredit, но реших, че те не поддържат услугата и хукнах да обикалям из квартала да търся такива, описани в сайта на ePay.bg Е... Единият - на ЦКБ съществуваше, но не поддържаше BPay, другият - на ... забележете - МКБ Юнион банк дори не съществува, както и банката, естествено... Третият - на Сосиете женерал, беше предал Богу дух... И след като навъртях 2-3 км и се върнах в изходна позиция, реших да проверя все пак банкомата на Уникредит и... О, чудо! Платих данъка на сестра ми, че дори и разписка си взех. 🙂 Сърдечно благодаря на @Ilian359 за споделеното! 🙂 1 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 13 април, 2019 Сподели Публикувано: 13 април, 2019 (редактирано) Понеже обещах: Днес преведох в 8.30 от кредитна мастър кард на ПИБ по Дайнърс. В 10 беше отразено. Определено автоматично се разнасят по индивидуалните сметки. Цитат Редактирано 13 април, 2019 от bibi 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 април, 2019 Сподели Публикувано: 21 април, 2019 Някой ползвал ли е вече салон на новото летище в Истанбул...? В сайта на Diners все още няма никаква информация за салони там (що ли трябва да има)...? Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 21 април, 2019 Сподели Публикувано: 21 април, 2019 Нямат вина Дайнърс, към момента са отворени само 3 лаунджа и за трите достъп имат само бизнес класите на различните алианси. 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 22 април, 2019 Сподели Публикувано: 22 април, 2019 Срещнах инфо , че скоро няма да са готови други лаунджове , ще оставя инфото за тези , които са отворени и са на Търкиш Еърлайнс, всеки може да прочете условията и да види дали се “класира” , ако лети с турците : https://www.turkishairlines.com/en-us/istanbul-airport/turkish-airlines-lounge/index.html Отделно има един готов платен лаундж , всеки желаещ може да се възползва срещу 59€ за посещение : https://www.igapass.com/en 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 Откакто има ограничение от 12 салона годишно, как стои въпроса при макс. престой от 3 часа в салон и влизане втори път в същия - отчита ли се от Diners като повторно посещение? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 преди 10 минути , Яничка каза: Откакто има ограничение от 12 салона годишно, как стои въпроса при макс. престой от 3 часа в салон и влизане втори път в същия - отчита ли се от Diners като повторно посещение? Би трябвало 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 16 май, 2019 Сподели Публикувано: 16 май, 2019 Някой може ли от първо лице да ъпдейтне ситуацията с ВИП салоните на новото летище. В страницата на Дайнерс фигурират само тези на Гьокчен. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 май, 2019 Сподели Публикувано: 16 май, 2019 преди 4 минути , Щастливеца каза: Някой може ли от първо лице да ъпдейтне ситуацията с ВИП салоните на новото летище. В страницата на Дайнерс фигурират само тези на Гьокчен. Дискусията за салоните е в тази тема. Тук е и отговорът, който търсиш, макар, че едва ли ще ти хареса... На 21.04.2019 г. в 21:38, stanislavpp каза: Нямат вина Дайнърс, към момента са отворени само 3 лаунджа и за трите достъп имат само бизнес класите на различните алианси. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 16 май, 2019 Сподели Публикувано: 16 май, 2019 преди 6 минути , chandni каза: Дискусията за салоните е в тази тема. Тук е и отговорът, който търсиш, макар, че едва ли ще ти хареса... Така и очаквах, защото на дали Дайнърс ще пропуснат да качат тази информация на сайта си. Но пък само за Бизнес класите ми се струва безмислено, все някаква възможност има, ще проверя идната седмица и ще пиша. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 май, 2019 Сподели Публикувано: 16 май, 2019 преди 1 минута , Щастливеца каза: все някаква възможност има, ще проверя идната седмица и ще пиша. Както писах - виж мненията по-нагоре. Аз цитирах само информацията, касаеща конкретно влизането с Diners. Платена версия има и @stanislavpp я е описал. На 22.04.2019 г. в 4:49, stanislavpp каза: Отделно има един готов платен лаундж , всеки желаещ може да се възползва срещу 59€ за посещение : https://www.igapass.com/en 1 Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 18 май, 2019 Сподели Публикувано: 18 май, 2019 Измислете брояч на посещенията... Manual помненето и записването на листче са далеч от сериозни. 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 Има ли някой от популярните сайтове за хотелски резервации, който да приема Diners? Трябва да понатрупам оборот за една седмица. преди 4 минути , Георги каза: Има ли някой от популярните сайтове за хотелски резервации, който да приема Diners? Трябва да понатрупам оборот за една седмица. Expedia. Сам си отговарям 🙂 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 Аз съм плащала и в Букинг с Дайнърс, но вече не за всеки хотел става. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 Също и Cheaptickets. Може би става за цялата група. Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 MakeMyTrip също приемат Дайнърс. Преди 4-5 дни буквах хотел там с Дайнърс. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега