Щастливеца Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 Orbitz също. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 На 20.05.2019 г. в 14:34, Георги каза: Има ли някой от популярните сайтове за хотелски резервации, който да приема Diners? Hotels.com и Airbnb Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 Мисля да си извадя Diners за Бали и съответно за салоните по пътя до там. Коя е най-изгодна за тази цел? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 59 minutes ago, Христиан said: Мисля да си извадя Diners за Бали и съответно за салоните по пътя до там. Коя е най-изгодна за тази цел? по принцип най-универсална е Еволве, защото където не може с Дайнърс, ще си плащаш с Мастъркард половината, което е без кешбек, но пък оборота се смята за салоните, отделно така може да се зарежда и Револют .... Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 На новото летище има ли салон, който да може да се ползва с Diners? Връзка към коментар
Vassil77 Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 преди 23 минути , Христиан каза: На новото летище има ли салон, който да може да се ползва с Diners? Аз питах на входа на първите салоните които видях (не знам дали има други) и ми отговориха че няма. 1 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 23 май, 2019 Сподели Публикувано: 23 май, 2019 преди 8 минути , Vassil77 каза: Аз питах на входа на първите салоните които видях (не знам дали има други) и ми отговориха че няма. Давам им точно 2 месеца да поправят това недоразумение. Връзка към коментар
jujo_si Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Ще бъде страхотно сега когато пуснат ApplePay в България, Diners Club да е поддържана карта, така ще мога да плащам с нея вече навсякъде, докато сега не мога на доста важни места като Kaufland, Lidl и Круиз специално в Българиа и на още повече места в чужбина Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 10 minutes ago, jujo_si said: Ще бъде страхотно сега когато пуснат ApplePay в България, Diners Club да е поддържана карта, така ще мога да плащам с нея вече навсякъде, докато сега не мога на доста важни места като Kaufland, Lidl и Круиз специално в Българиа и на още повече места в чужбина ApplePay няма да пуснат поддръжка за карти Дайнърс, само защото го пускат в БГ 🙂 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 On 5/18/2019 at 11:14 AM, MARTiNSHO said: Измислете брояч на посещенията... Manual помненето и записването на листче са далеч от сериозни. Картата на Дайнърс дава възможност за неограничен брой посещения в салоните, които работят с Дайнърс. Затова и брояч не е необходим 🙂 Сега, ако искаш да смяташ колко безплатни посещения имаш - това не зависи само от броя, а и от оборота, така че е безмислено едно такова броене. Все пак с въвеждането на преоторизация, доста лесно може да се направи справка в mydiners. На другия полюс е комбинацията бизнес салон Варна с карта Visa Platinum - посещението се отразява в една тетрадка, с подпис на клиента ... 🤘 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 27 май, 2019 Сподели Публикувано: 27 май, 2019 9 hours ago, georgebg said: Картата на Дайнърс дава възможност за неограничен брой посещения в салоните, които работят с Дайнърс. Затова и брояч не е необходим 🙂 Сега, ако искаш да смяташ колко безплатни посещения имаш - това не зависи само от броя, а и от оборота, така че е безмислено едно такова броене. Все пак с въвеждането на преоторизация, доста лесно може да се направи справка в mydiners. На другия полюс е комбинацията бизнес салон Варна с карта Visa Platinum - посещението се отразява в една тетрадка, с подпис на клиента ... 🤘 Хахаха и в салон Витоша на т2 в София е така. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 май, 2019 Сподели Публикувано: 29 май, 2019 Моля,някой да каже,ако погася задължението по Дайнърс от друга карта Дайнърс,смята ли се за оборот? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 29 май, 2019 Сподели Публикувано: 29 май, 2019 1 hour ago, AlexandraKo said: Моля,някой да каже,ако погася задължението по Дайнърс от друга карта Дайнърс,смята ли се за оборот? Погасял съм от същата карта (Еволве), само че през мастъркард половинката, прекарана през Curve, и транзакцията се вижда в справката за достъп до салони т.е. се брои за оборот. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 май, 2019 Сподели Публикувано: 29 май, 2019 преди 18 минути , georgebg каза: Погасял съм от същата карта (Еволве), само че през мастъркард половинката, прекарана през Curve, и транзакцията се вижда в справката за достъп до салони т.е. се брои за оборот. Благодаря ти!😀Обаче, не става. Излиза това съобщение. А Дайнърс не е нито една от изброените, нали? Може да заплатите задълженията си по карта Diners Club с карти Visa, MasterCard и Maestro. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 29 май, 2019 Сподели Публикувано: 29 май, 2019 той каза Мастъркард половинката на Evolve, тя естествено е мастъркард 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 29 май, 2019 Сподели Публикувано: 29 май, 2019 преди 7 часа, georgebg каза: Погасял съм от същата карта (Еволве), само че през мастъркард половинката, прекарана през Curve, и транзакцията се вижда в справката за достъп до салони т.е. се брои за оборот. Ти си бог! 1 5 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 29 май, 2019 Сподели Публикувано: 29 май, 2019 1 hour ago, Ilian359 said: Ти си бог! Това бяха едни 200 лева за спорта 🙂 ... а истинското въртене е през Револют, с този курс на еврото, който го дават на Еволве ... Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 30 май, 2019 Сподели Публикувано: 30 май, 2019 Спират извлеченията на имейл и хартия: Уважаеми госпожо/господине, Във връзка със законодателството в областта на защита на личните данни, Дайнърс клуб България АД преустановява изпращането на извлечения по имейл и на хартия. Считано от 03 юни 2019 г. до извлеченията ще имате достъп чрез платформата за справки и разплащания MyDinersClub, меню „Извлечения“. Екипът на Дайнърс клуб България 2 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 1 юни, 2019 Сподели Публикувано: 1 юни, 2019 Откакто Aliexpress са с нов интерфейс, вече второ плащане не ми минава с Дайнерс, а преди само с нея плащах. Някой скоро пазарувал ли е там? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 1 юни, 2019 Сподели Публикувано: 1 юни, 2019 преди 1 час, Яничка каза: Откакто Aliexpress са с нов интерфейс, вече второ плащане не ми минава с Дайнерс, а преди само с нея плащах. Някой скоро пазарувал ли е там? Аз, но и при мен плащането не мина. Въпреки означението за Дайнерс, щом попълних номера на картата ми изписа невалиден номер. Накрая платих с Виза. 1 1 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 1 юни, 2019 Сподели Публикувано: 1 юни, 2019 Аз плащам без проблем. 🤔 1 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 1 юни, 2019 Сподели Публикувано: 1 юни, 2019 И на мен ми даде невалиден номер , но през приложението на телефона успях. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 1 юни, 2019 Сподели Публикувано: 1 юни, 2019 Преди 1 час, Ивайла каза: И на мен ми даде невалиден номер , но през приложението на телефона успях. При мен не се получи нито през приложението, нито през сайта. 1 Връзка към коментар
damyang Публикувано: 2 юни, 2019 Сподели Публикувано: 2 юни, 2019 ама че глупост.. Връзка към коментар
adreno Публикувано: 2 юни, 2019 Сподели Публикувано: 2 юни, 2019 На 30.05.2019 г. в 9:20, stanislavpp каза: Спират извлеченията на имейл и хартия: Уважаеми госпожо/господине, Във връзка със законодателството в областта на защита на личните данни, Дайнърс клуб България АД преустановява изпращането на извлечения по имейл и на хартия. Считано от 03 юни 2019 г. до извлеченията ще имате достъп чрез платформата за справки и разплащания MyDinersClub, меню „Извлечения“. Екипът на Дайнърс клуб България Те пак навреме реагираха 1 година и 1 седмица след като регламента е въведен 1 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега