Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

59 minutes ago, Христиан said:

Мисля да си извадя Diners за Бали и съответно за салоните по пътя до там. Коя е най-изгодна за тази цел?

по принцип най-универсална е Еволве, защото където не може с Дайнърс, ще си плащаш с Мастъркард половината, което е без кешбек, но пък оборота се смята за салоните, отделно така може да се зарежда и Револют ....

Връзка към коментар
преди 23 минути , Христиан каза:

На новото летище има ли салон, който да може да се ползва с Diners?

Аз питах на входа на  първите салоните които видях (не знам дали има други) и ми отговориха че няма.

• Шок 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Vassil77 каза:

Аз питах на входа на  първите салоните които видях (не знам дали има други) и ми отговориха че няма.

Давам им точно 2 месеца да поправят това недоразумение.

Връзка към коментар

Ще бъде страхотно сега когато пуснат ApplePay в България, Diners Club да е поддържана карта, така ще мога да плащам с нея вече навсякъде, докато сега не мога на доста важни места като Kaufland, Lidl и Круиз специално в Българиа и на още повече места в чужбина

Връзка към коментар
10 minutes ago, jujo_si said:

Ще бъде страхотно сега когато пуснат ApplePay в България, Diners Club да е поддържана карта, така ще мога да плащам с нея вече навсякъде, докато сега не мога на доста важни места като Kaufland, Lidl и Круиз специално в Българиа и на още повече места в чужбина

ApplePay няма да пуснат поддръжка за карти Дайнърс, само защото го пускат в БГ 🙂 

Връзка към коментар
On 5/18/2019 at 11:14 AM, MARTiNSHO said:

Измислете брояч на посещенията... Manual помненето и записването на листче са далеч от сериозни.

Картата на Дайнърс дава възможност за неограничен брой посещения в салоните, които работят с Дайнърс. Затова и брояч не е необходим 🙂

Сега, ако искаш да смяташ колко безплатни посещения имаш - това не зависи само от броя, а и от оборота, така че е безмислено едно такова броене.

Все пак с въвеждането на преоторизация, доста лесно може да се направи справка в mydiners.

На другия полюс е комбинацията бизнес салон Варна с карта Visa Platinum - посещението се отразява в една тетрадка, с подпис на клиента ... 🤘

Връзка към коментар
9 hours ago, georgebg said:

Картата на Дайнърс дава възможност за неограничен брой посещения в салоните, които работят с Дайнърс. Затова и брояч не е необходим 🙂

Сега, ако искаш да смяташ колко безплатни посещения имаш - това не зависи само от броя, а и от оборота, така че е безмислено едно такова броене.

Все пак с въвеждането на преоторизация, доста лесно може да се направи справка в mydiners.

На другия полюс е комбинацията бизнес салон Варна с карта Visa Platinum - посещението се отразява в една тетрадка, с подпис на клиента ... 🤘

Хахаха и в салон Витоша на т2 в София е така. 

Връзка към коментар
1 hour ago, AlexandraKo said:

Моля,някой да каже,ако погася задължението по Дайнърс от друга карта Дайнърс,смята ли се за оборот?

Погасял съм от същата карта (Еволве), само че през мастъркард половинката, прекарана през Curve, и  транзакцията се вижда в справката за достъп до салони т.е. се брои за оборот.

Връзка към коментар
преди 18 минути , georgebg каза:

Погасял съм от същата карта (Еволве), само че през мастъркард половинката, прекарана през Curve, и  транзакцията се вижда в справката за достъп до салони т.е. се брои за оборот.

Благодаря ти!😀Обаче, не става. Излиза това съобщение. А Дайнърс не е нито една от изброените, нали?

Може да заплатите задълженията си по карта Diners Club с карти Visa, MasterCard и Maestro.

Връзка към коментар
преди 7 часа, georgebg каза:

Ти си бог!

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Спират извлеченията на имейл и хартия:

Уважаеми госпожо/господине, Във връзка със законодателството в областта на защита на личните данни, Дайнърс клуб България АД преустановява изпращането на извлечения по имейл и на хартия. Считано от 03 юни 2019 г. до извлеченията ще имате достъп чрез платформата за справки и разплащания MyDinersClub, меню „Извлечения“. Екипът на Дайнърс клуб България

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Яничка каза:

Откакто Aliexpress са с нов интерфейс, вече второ плащане не ми минава с Дайнерс, а преди само с нея плащах. Някой скоро пазарувал ли е там?

Аз, но и при мен плащането не мина. Въпреки означението за Дайнерс, щом попълних номера на картата ми изписа невалиден номер. Накрая платих с Виза.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 30.05.2019 г. в 9:20, stanislavpp каза:

Спират извлеченията на имейл и хартия:

Уважаеми госпожо/господине, Във връзка със законодателството в областта на защита на личните данни, Дайнърс клуб България АД преустановява изпращането на извлечения по имейл и на хартия. Считано от 03 юни 2019 г. до извлеченията ще имате достъп чрез платформата за справки и разплащания MyDinersClub, меню „Извлечения“. Екипът на Дайнърс клуб България

Те пак навреме реагираха 1 година и 1 седмица след като регламента е въведен 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.