Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 23 часа, Яничка каза:

Откакто Aliexpress са с нов интерфейс, вече второ плащане не ми минава с Дайнерс, а преди само с нея плащах. Някой скоро пазарувал ли е там?

Опитай като избереш друго платежно средство от опциите, а не банкова карта - other payments. В следващото меню вече може да въведе номера на дайнърса.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 19 часа, adreno каза:

Те пак навреме реагираха 1 година и 1 седмица след като регламента е въведен 

То, хубаво, ама, днеска е 3-ти и извлечения няма. Поне при мен, в My Diners.

Връзка към коментар
Здравко Ангел

Вчера без никаква причина Diners картата блокира, не ставаше плащане нито с Diners, нито с MasterCard. Пробвахме на 3 пос терминала, навсякъде изписваше, че има грешка. Отидохме в ПИБ, оттам казаха, че не виждат да са правени опити да се купува нещо с картата и според тях няма проблем с картата. След това се свързахме с Diners във фейсбук. Днес ходихме в централата им на бул. България и картата наистина не работи, като и самите Diners не знаят какво е станало, казаха, че за първи път им се случва такова нещо. Преиздадоха нова карта. Само споделям за странния случай.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

и на мен миналата седмица на един ПИБ-ски пос-терминал не ми мина плащането нито безконтактно, нито с чип /Класик е картата/ - все даваше грешка

сега пък платих в сайта на Ryan, резервацията е потвърдена, виждам, че ми е намаляла наличността, но не се появява нито авторизацията, нито получих смс или имейл, както обичайно

странна работа...

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
26 minutes ago, Алекс said:

Здравейте, 

При вътрешен полет София - Варна може ли да се ползва някой от салоните?

Да,по принцип всички на Т2, за които имаш достъп.

На гишето за вип на България Еър (най-лявото) ти слагат печат на бордната карта и така те пускат в нормалната зона на летището , където са салоните. От Преслав те взимат намясто с автобуса.

Връзка към коментар
преди 4 минути , georgebg каза:

Да,по принцип всички на Т2, за които имаш достъп.

На гишето за вип на България Еър (най-лявото) ти слагат печат на бордната карта и така те пускат в нормалната зона на летището , където са салоните. От Преслав те взимат намясто с автобуса.

Супер 🙂 Благодаря. А през нощта само ВИП салона ли работи? Става въпрос за интервала от 2 през нощта до 6 сутринта? Също видях, че има ограничение от 2 часа на вип салона. Могат ли да се посетят два салона в такъв случай?

Връзка към коментар
5 minutes ago, Алекс said:

Супер 🙂 Благодаря. А през нощта само ВИП салона ли работи? Става въпрос за интервала от 2 през нощта до 6 сутринта? Също видях, че има ограничение от 2 часа на вип салона. Могат ли да се посетят два салона в такъв случай?

Те всички салони се водят ВИП/Бизнес.

Преслав Плиска Витоша

От 2 ч. няма салон, той и чекинга не работи. Летището отварят към 4.30 ч. , аз съм влизал най-рано 5 в салон Преслав. Плиска по това време не работи. Този Витоша е само за БГЕър и техни карти/ЦКБ - също никога не съм го ползвал.

Салон Преслав сега гледам го дават от 4.00 да работи, но тогава няма кой да ти подпечата бордната карта, гишетата за чекин на бгеър започват към 5, всъщност може и по-рано, да кажем, че започват около 2ч. преди първия им полет....

Връзка към коментар
42 minutes ago, Алекс said:

Моя грешка. Не съм обърнала внимание, че само салонът във Варна е денонощен. Той бил Вип 🙂 Тъпо...

Във Варна има един вън преди проверките - него отворен не съм виждал и един вътре при "гейтовете" 😉   - посещението е ограничено до 2.5 часа, но е невъзможно да се влезе по-рано от 2 часа преди полет - не помагат  телефони,  разправии намясто и т.н. - чист П22 🙂 

Връзка към коментар
преди 3 минути , georgebg каза:

Във Варна има един вън преди проверките - него отворен не съм виждал и един вътре при "гейтовете" 😉   - посещението е ограничено до 2.5 часа, но е невъзможно да се влезе по-рано от 2 часа преди полет - не помагат  телефони,  разправии намясто и т.н. - чист П22 🙂 

Сигурно защото са 3 канапенца всичко на всичко,да не стане стълпотворение от желаещи да го ползват от 5те полета на ден.😂

Връзка към коментар
преди 1 минута , Мари Николова каза:

Сигурно защото са 3 канапенца всичко на всичко,да не стане стълпотворение от желаещи да го ползват от 5те полета на ден.😂 

50 стинки кафе, 50 стинки кенче кола, 50 стинки френска кифле.   Обаче 30 кинта вход. 😄

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, Hollywood said:

50 стинки кафе, 50 стинки кенче кола, 50 стинки френска кифле.   Обаче 30 кинта вход. 😄

Кенчета кола няма, всичко е стъкло, че да е трудно да си вземеш за из път ....

Затова употребявам почти по бутилка вино всеки път и поне по 2 пъти изкарват едни хубави сандвичи с моцарела за мезе, 

трудно ми е, но се старая,за да не ги засрамвам хората че нямат нищо друго 😉

Входа на мен ми е безплатен, но пък трябва билета да се избие, не е лесно с тези билети от почти 10 евро 😉 

С кафенце за 50 стинки, не се правят тези евра, трябват си други питиета ....

Връзка към коментар

Дайнърса не мина на тол таксите в Гърция , въпреки че имаше логото на Дайнърс /Дискавъри. Същото стана и в хотела въпреки трите огромни лепенки Diners International. Явно няма да се активира застраховката  🤣

Връзка към коментар
2 minutes ago, Capitan Morgan said:

Дайнърса не мина на тол таксите в Гърция , въпреки че имаше логото на Дайнърс /Дискавъри. Същото стана и в хотела въпреки трите огромни лепенки Diners International. Явно няма да се активира застраховката  🤣

Пробва ли да не е безконтактно, а с чип?

Връзка към коментар
преди 44 минути , georgebg каза:

Затова употребявам почти по бутилка вино всеки път...

...

, но пък трябва билета да се избие, не е лесно с тези билети от почти 10 евро  

концентрати няма ли? :wink:

Връзка към коментар
преди 13 минути , georgebg каза:

Пробва ли да не е безконтактно, а с чип?

Да. И на 2те места ми направиха гримаса че не става.Те си пробваха и без да ги карам. Виза и мастър минават 🙂

Връзка към коментар
15 minutes ago, Фичо said:

концентрати няма ли? :wink:

Има, но трябва да си поръчаш и ти носят, но аз в последно време съм на следобедните полети за соф, изтощен от работа 😉 , и най-вече гладен, а със сандвичите не ми върви концентрата ...

Връзка към коментар
40 minutes ago, Capitan Morgan said:

Да. И на 2те места ми направиха гримаса че не става.Те си пробваха и без да ги карам. Виза и мастър минават 🙂

С Evolve ли си (дайнърса с мастъркард) , защото аз преди с обикновения нямах никакви проблеми, но с двойния не минаваха ?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.