Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 минути , Ilian359 каза:

Откога може тол такси да се плащат с карта?

Явно отскоро. Виза и Мастър минаха. 

преди 1 час, Jorro каза:

С Evolve ли си (дайнърса с мастъркард) , защото аз преди с обикновения нямах никакви проблеми, но с двойния не минаваха ?

Класик. 

Публикувано:
On 5/23/2019 at 11:57 AM, georgebg said:

по принцип най-универсална е Еволве, защото където не може с Дайнърс, ще си плащаш с Мастъркард половината, което е без кешбек, но пък оборота се смята за салоните, отделно така може да се зарежда и Револют ....

Как успяваш да заредиш Револют? Като пробвам да добавя Мастъркард половината като карта в Револют, ми дава грешка и ми казва, че картата не се поддържа от Револют.

Публикувано:
8 minutes ago, Aureliano said:

Как успяваш да заредиш Револют? Като пробвам да добавя Мастъркард половината като карта в Револют, ми дава грешка и ми казва, че картата не се поддържа от Револют.

Не знам причината, аз зареждам и от трите си Еволве без проблем и не съм имал такъв при регистрация. Картите започват с 514803, да не са променили нещо ?

Публикувано:

Много интересно, в един от салоните на летище О. Р. Тамбо в Йоханесбург отказаха достъп на едно от момичетата, с които пътувах. Имаше наскоро издаден Дайнърс Клуб/ МастърКард (преди около месец), който си мина без проблем на летищата в София и в Рим. На екрана на компютъра се изписваше "Not qualified" като прекарваха картата. Казаха й да си говори с банката, която я е издала. Моята, която си е класически Дайнърс отпреди около 2 години си мина.

Публикувано:

Някой да каже,в Катания има ли друг салон за нас,освен оня,дето е от срАмен,по-срАмен и нашият на Т1 е като първа класа,сравнен с него.

Публикувано:
преди 5 часа, AlexandraKo каза:

Някой да каже,в Катания има ли друг салон за нас,освен оня,дето е от срАмен,по-срАмен и нашият на Т1 е като първа класа,сравнен с него.

Само един е...

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой случайно да знае дали в някои от сайтовете за онлайн винетки минава дайнърс класик? В bgtoll.bg е само mc/visa.

Публикувано:
преди 10 минути , Георги каза:

Някой случайно да знае дали в някои от сайтовете за онлайн винетки минава дайнърс класик? В bgtoll.bg е само mc/visa.

Не съм 100% сигурен, но през А1 мисля, че имаше възможност за плащане с Дайнърс, когато купувах аз винетка. В последната стъпка преди плащането пише само Мастър и Виза, но след това май имаше възможност за избор и на Дайнърс. 

Публикувано:
преди 41 минути , yordanov каза:

Не съм 100% сигурен, но през А1 мисля, че имаше възможност за плащане с Дайнърс, когато купувах аз винетка. В последната стъпка преди плащането пише само Мастър и Виза, но след това май имаше възможност за избор и на Дайнърс. 

Мерси. Наистина има избор, ама не работи - Неуспешно плащане. 

Публикувано:

vinetki.bg са също с виртуален пос на Борика и имат логото на Дайнърс, и там не мина плащането. Някой, ако е правил интернет покупка скоро през терминал на Борика с Дайнърс Класик може да се похвали 🙂

Публикувано:
9 hours ago, Георги said:

vinetki.bg са също с виртуален пос на Борика и имат логото на Дайнърс, и там не мина плащането. Някой, ако е правил интернет покупка скоро през терминал на Борика с Дайнърс Класик може да се похвали 🙂

Този терминал на Борика, макар да изглежда еднакво за различни сайтове, реално пеймънта минава през процесори на различни банки.

Имах такъв случай с Б-тръст подпис - излиза че може да се плати с Дайнърс, но не работи -"неуспешно плащане" . След 2-3 разговора за 3 дена и напразни обещания, че ще сигнализират банката през която минава плащането (в техния случай ЦКБ) да отстрани проблема ... си платих с МС ...

Публикувано:
преди 10 часа, Георги каза:

Преди няколко дни.Не е задължително щом е Борика да приема Дайнърс.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 часа, Мари Николова каза:

Преди няколко дни.Не е задължително щом е Борика да приема Дайнърс.

Да, не е задължително, но в случая директно си излизаше като вариант в падащот меню. А на vinetki.bg го има и логото преди да отидеш на плащането. 

Както и да е, мисля че вървя към затваряне на класика и издаване на evolve, почнах да се уморявам от гимнастиките. 

Публикувано:
4 hours ago, Георги said:

Да, не е задължително, но в случая директно си излизаше като вариант в падащот меню. А на vinetki.bg го има и логото преди да отидеш на плащането. 

Както и да е, мисля че вървя към затваряне на класика и издаване на evolve, почнах да се уморявам от гимнастиките. 

Аз успях да купя с Дайнърс винетка през сайта на А1 преди няколко месеца,но когато опитах отново миналия месец отново през на борика системата, където има избор от падащото меню на Дайнърс не успях да завърша покупката въпреки, че плащам сметки по същия начин. От А1 ме насочиха към Борика, те към Дайнърс, а пък те въобще не видяха да има опит за плащане, та се отказах и си платих с мастър кард апликацията. Най-добре си извади наистина Еволве, поне ще имаш план Б винаги.

Публикувано:

Днес мина плащането с Дайнърс в сайта на НАП, т.е. където си е работило продължава да работи, и едва ли в Дайнърс е причината да не минава другаде.

Публикувано:

Някой знае ли къде в My diners да видя суми, които са ми преведени по картата. Чакам едни пари от диспути в Aliexpress, но не виждам да има справка за получените суми - само за похарчените. 🙂

Георги Матеев
Публикувано:
преди 5 минути , bibi каза:

Някой знае ли къде в My diners да видя суми, които са ми преведени по картата. Чакам едни пари от диспути в Aliexpress, но не виждам да има справка за получените суми - само за похарчените. 🙂

Принципно върнати/получени пари се появяват в осчетоводените транзакции, но на практика понякога отнема до месец да се визуализират в справката, въпреки че разполагаемата сума е нарастнала.

В последно време my.diners е по-бъгав отвсякога - до степен, в която понякога е почти неизползваем.

• Харесвам 2
Публикувано:

Мерси ! Предположих същото ,а те са толкоз малки, че посмъртно не мога да ги хвана., а сайтът е бъгав и бавен.

Публикувано:

Знаете ли дали варира курсът на еврото при дайнърс или винаги е един и същ? Плащанията в евро например винаги ли са при един и същ курс и къде може да се провери?

Публикувано:
1 hour ago, bibi said:

Само в извлечението се виждат тези суми.

В един момент успях да видя такива суми в Справки->Достъп до ВИП салони, появяват се със знак "-"

image.png.8b7aca056dd6fd78fcc871c667e72d92.png

2 minutes ago, Aureliano said:

Знаете ли дали варира курсът на еврото при дайнърс или винаги е един и същ? Плащанията в евро например винаги ли са при един и същ курс и къде може да се провери?

За МС апликацията, курса винаги е в порядъка на 1.94926 и се мени от закръгленията след 4-5 знак...

Публикувано:

Приоритетен достъп на Летище София с Вашата кредитна карта Evolve

С услугата Fast Tracк, предоставена от Mastercard за всички притежатели на кредитни карти Evolve, издадени от Дайнърс клуб България, сега може да се насладите на предстоящия полет още по-пълноценно.

Mastercard Fast Track позволява приоритетно преминаване през първа проверка на лични документи и приоритетна лента за проверка на багаж на Летище София – Терминал 2.

Комбинирайте бързият достъп до задължителните проверки с достъпа до VIP летищните салони и се насладете на предстоящото Ви пътуване!

Условия за ползване на услугата Fast Track:

1. Услугата е достъпна само за притежатели на кредитни карти Evolve, издадени от Дайнърс клуб България АД.
  2. Услугата се предлага само на Терминал 2 на Летище София и не е нужна предварителна заявка. За по-лесно ориентиране, в салона на летището, картодържателите е нужно да търсят брандировка Mastercard Fast Track.
  3. Всеки картодържател на Evolve кредитна карта има право на 1 (един) придружител, безплатно.
  4. Деца до 6 години използват услугата, безплатно.
  5. При използване на Fast Track е нужно да валидирате своята карта Evolve на предоставения Ви POS терминал, при проверка на личните Ви документи и бордна карта. При валидацията, картата Ви, не се задължава, а единствено се удостоверява, че има право да използва услугата. Това се извършва по пърите 6 (шест) цифри на Вашата карта – нейният BIN.
  6. Услугата Fast Track не включва приоритетно преминаване през паспортна проверка на граничен контрол.

Преминете приоритетно на Летище София и използвайте повече време за себе си с Програмата ни за достъп и консумация до летищните салони!

http://www.diners.bg/bg/fast-track-na-letishte-sofiya/page/282?fbclid=IwAR0WHSOXR5L65RX-LBSv0oPKb12ymFlu5TF3lFUNMuqYNnZj80Gef94jn10

Aко това е  безплатно, ще е доста хубава екстра!

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

Този Fast track  е пълна смешка. Миналата седмица беше затворен, защото опашките по другите ленти бяха минимални (по не повече от 5 човека). И веднага след тази радост над 300 човека се редяха за паспортна проверка, където се чакаше около 20 минути. 

Ако го сложат на спирката за качване на 84, ще има по-голяма полза.

• Харесвам 3
  • Смея се 7
Публикувано:

Fast Track обичайно е точно за секюрити проверките по летищата. Местата, където има fast track и за паспортната проверка са много малко (аз поне се сещам само за английските летища)

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.