Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Някой има ли идея от къде мога да си взема клиентския номер, за да се регистрирам в my.diners.bg? Там пише, че го има в месечното извлечение, което съответно още нямам. Ще пробвам и на телефона им за обслужване малко по-късно.

Връзка към коментар
преди 53 минути , Христиан каза:

Някой има ли идея от къде мога да си взема клиентския номер, за да се регистрирам в my.diners.bg? Там пише, че го има в месечното извлечение, което съответно още нямам. Ще пробвам и на телефона им за обслужване малко по-късно.

По телефон ще ти го дадат, няма проблем.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, yordanov каза:

По телефон ще ти го дадат, няма проблем.

Дадоха ми го, но за да се активира трябва да отида до офис на ПИБ. Просто уникално замислено...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Последните няколко мнения са прехвърлени в темата за българските банки:

Тази касае само обслужването в ПИБ по отношение на картите на Дайнърс. 

Връзка към коментар

Здравейте, 

Искам да попитам при подаване на заявка за нова карта Дайнърс в какъв срок издават пластиката и след колко време се получава одобрението, тъй като никъде не виждам в Онлайн заявката да се посочи, че желаеш експресно издаване?

Препоръчал съм на един приятел картата, а той иска да му стане бързо, пък и виждам че в момента има и текуща промоция - цък

Връзка към коментар
преди 2 часа, agenta каза:

Здравейте, 

Искам да попитам при подаване на заявка за нова карта Дайнърс в какъв срок издават пластиката и след колко време се получава одобрението, тъй като никъде не виждам в Онлайн заявката да се посочи, че желаеш експресно издаване?

Препоръчал съм на един приятел картата, а той иска да му стане бързо, пък и виждам че в момента има и текуща промоция - цък

При мен беше около седмица "до ключ", т.е. от пускане на заявката до обаждане че картата е готова и ме чака. Но това беше преди поне 2 години. Съветвам те приятелят да звънне на телефоните на дайнърс в работно време и да обясни каква му е ситуацията, в извънработно време ще попадне на ПИБ, а там обслужването е по-скоро лошо, особено при фини казуси. 

Връзка към коментар
преди 36 минути , Happy_Traveler каза:

Здравейте! Някой пробвал ли е застраховката на Дайнерс при счупен куфар? Моят го получих без колело и искам да знам как да постъпя. Мерси!

Май не покриваха повреден багаж.Имам спомен,че звънях , когато ми счупиха куфара и така ми обясниха.Ако случайно АКта е Уиз,писала съм колко лесно дават нов от Светла бегс.

Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 48 минути , Happy_Traveler каза:

Здравейте! Някой пробвал ли е застраховката на Дайнерс при счупен куфар? Моят го получих без колело и искам да знам как да постъпя. Мерси!

Попитай ги по телефона.

Трябва да подадеш иск до 7 дни в офис на Generali. Приготви снимки и касова бележка/фактура, ако пазиш.

Не съм сигурна, че се включва, но може да опиташ.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте,

Имам едно питане, което по скоро се отнася за количеството на погасяването.

Мога ли да довнасям собствени средства по картата и да разполагам с  тях над кредитния лимит?

И ако: да - какъв е максималния лимит на: транзакция, ден , месец...

Знам че при КК на ПИБ и ДСК става. За Дайнърса не намерих нищо 😔

Връзка към коментар
преди 2 минути , Павел* каза:

Здравейте,

Имам едно питане, което по скоро се отнася за количеството на погасяването.

Мога ли да довнасям собствени средства по картата и да разполагам с  тях над кредитния лимит.

И ако: да - какъв е максималния лимит на: транзакция, ден , месец...

Знам че при КК на ПИБ и ДСК става. За Дайнърса не намерих нищо 😔

Да, можете.Тези средства участват и в кешбека.Не знам да има лимит.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , georgebg каза:

Благодаря за документа.

Интересно! Лимитите са "До кредитния лимит на картата"

А ако имам кредитен лимит 1000 лв (на разположение). Внеса собствени средства още 1000 лв

Дали ще мога да си купя самолетен билет за 2000лв?

Връзка към коментар
7 minutes ago, Павел* said:

Благодаря за документа.

А ако имам кредитен лимит 1000 лв (на разположение). Внеса собствени средства още 1000 лв

Мисля, че ще може, защото "До кредитния лимит на картата" за мен означава, че няма никакъв лимит като друго ограничение, т.е. ако има наличност, ще мине и транзакцията.

Но може да питаш на техния телефон (в сайта на Дайнърс в работно време) много са любезни и ще ти отговорят ...

Връзка към коментар
преди 30 минути , Павел* каза:

Благодаря за документа.

Ще можеш , да - аз обикновено държа сума 3 пъти над лимита , а покупки съм правил за суми 2 пъти над лимита.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Поредна негативна промяна в условията:

http://www.diners.bg/bg/cashback-programa/page/255

Дата на последна актуализация: 11.07.2019г.

В сила от 12.07.2019г.

...

• не се начисляват бонус точки или натрупаните се сторнират при осъществяване на плащания на местни данъци и такси и за плащания към НАП и НОИ, или други бюджетни плащания.
  • Шок 5
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
17 minutes ago, Ilian359 said:

Поредна негативна промяна в условията:

http://www.diners.bg/bg/cashback-programa/page/255

Дата на последна актуализация: 11.07.2019г.

В сила от 12.07.2019г.

...

• не се начисляват бонус точки или натрупаните се сторнират при осъществяване на плащания на местни данъци и такси и за плащания към НАП и НОИ, или други бюджетни плащания.

Благодаря за информацията !

Всички "светлинки" постепеноо загасват, остана само ДСКWizz да свети все още, ама то с нея кое по-напред ....

Връзка към коментар
преди 3 минути , Ilian359 каза:

Много упорито си "режат клона"... Орязаха салоните, вдигнаха оборота, необходим за безплатното им посещение, излъгаха, че Уникредит скоро ще започнат да я приемат, от което би следвало, че картата ще стане по-широко приета... сега това. Скоро няма да остане никаква "кукичка" и ще загубят и малкия си пазарен дял.

Преди известно време в един магазин за сувенири в Търново опитах да платя с картата и ми казаха, че вече не я приемат. На въпроса ми "Защо? Високи са им таксите ли?" жената отговори "13%!!! Дори и Amex, които са с едни от най-високите такси, взимат 10%..." 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
1 minute ago, chandni said:

Високи са им таксите ли?" жената отговори "13%!!! Дори и Amex, които са с едни от най-високите такси, взимат 10%..." 

Странно, аз от приятели съм чувал (и затова не ползвам при тях карти), че банката (на постерминала) им взима 2-2.5% ... 

Връзка към коментар
преди 22 минути , georgebg каза:

Странно, аз от приятели съм чувал (и затова не ползвам при тях карти), че банката (на постерминала) им взима 2-2.5% ... 

Не знам... И на мен ми прозвуча стряскащо, но това бяха думите ѝ... Може би има значение и оборотите, които даден търговец реализира.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.