Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Георги Матеев
преди 10 минути , Георги каза:

Ама на безконтактните терминали май още никакви ги няма...

Вчера въодушевен от писаното тук, пробвах безконтактно в Технополис Сердика Център и беше отхвърлена. Последния път като пробвах в киното в The Mall (преди 2-3 месеца може би) на терминал на ДСК, направо целия пос заби и трябваше да се рестартира..

Аз умишлено избягвам безконтактните плащания, тъй като в повечето случаи става драма. Даже до разрешаване на проблема мисля да сложа лепенка върху безконтактното лого, тъй като ми писна всеки път да обяснявам, че задължително искам плащане с чип.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз по съвет на @Lindt винаги казвам, че не е безконтактна и в повечето случаи не я разглеждат. Ако някой реши, че е много умен и пробва безконтактно, го насолявам леко, че не ме слуша (касиерките в Била са пословично ужасни в това отношение, а и всяко друго)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 56 минути , Георги Матеев каза:

Оставам с впечатление, че все повече пос-терминали на Уникредит се ъпдейтват и започват да приемат и Дайнърс.

Дайнърс класик картата ми вече няколко пъти минава успешно в Кауфланд, Зара, Бершка, H&M, Peek&Cloppenburg и Технополис, което до съвсем скоро беше невъзможно. Всичко това на Уникредит терминали 🙂

Техническа възможност има отдавна, но явно Дайнърс се договарят поотделно с всеки търговец. Логично е да започнат от най-големите.  За съжаление постинатото до момента е нещо като нищо. Единствено Кауфланд е попадение, останалите изброени не са за ежедневно пазаруване. 

А в Технополис поне от 2-3 години картата се приема.

Връзка към коментар
преди 49 минути , Фичо каза:

А някой сме си още с картите, които нямат безконтактно ...:unsure:

Мда, много е неприятно да гледаш как другите се забавляват с "модерни" достижения, а ти седиш като наказано дете в ъгъла.... но пък винаги можеш да си изрежеш и лепнеш "безконтактното" лого на твоята карта... така или иначе крайният резултат няма да се различава кой знае колко. :grin:

• Смея се 4
Връзка към коментар

В различни магазини Кауфланд положението е различно. В един минава и безконтактно, в друг - само на чипа. Минава и в Декатлон (чип), бензиностанции Круиз (безконтактно). Естествено тук изброявам само терминалите на Уникредит.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Не знам дали тази е най-подходящата тема, понеже има няколко, свързани с Diners, а има и заключени, но да споделя, че  в "My Diners" има  следното съобщение, може да е полезно инфо, мисля че беше повдиган този въпрос:

image.png.ec5c843d5c356e8bf94b1dcf75b11683.png

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Здравейте,

Ето това имам като срокове след подаване на заявка (стандартна, не експресна):

"Поздравления!
Заявката Ви е приета успешно.
Вашето искане ще бъде обработено в рамките на 3 работни дни. Специалист от Дайнърс клуб България ще се свърже с Вас на посочените телефони. При одобрение кредитната карта Дайнърс ще бъде изработена в рамките на 3 работни дни (за София) и 5 работни дни (за страната)."

Само да се оплача, че вчера служителите на ПИБ изобщо не можеха да отговорят на въпроси за картите Evolve, както и не ме уведомиха за промоцията, спомената от agenta по-горе. Като се свържат с мен от Дайнърс според мейл-а, ще споделя повече инфо. Въпросът ми към тях беше дали Лейди Пинк Еволв също има тези 10% отстъпки при избрани търговци, както чистия Дайнърс. Отговориха ми, че в сайт-а има информация. Не знаят, че аз, разбира се, за два дни съм научила сайта на изуст, (както и съм изчела всички 31 страници от темата тук) и информацията я няма в сайт-а. Та звъннаха на Дайнърс и от там потвърдиха, че отстъпката си я има и в новата карта. Само не знам къде могат да се видят тези обекти.

• Смея се 1
Връзка към коментар

Здравейте,

Има ли по-актуална информация горе-долу къде са тези wi-fi точки - разбрах, че по летищата (няма списък), в определени мрежи в САЩ и конкретни места, ня които е сработвало. 

Има ли някъде някаква цялостна информация или поне някой знае ли на борда на полети дали и на кои кериъри има тази услуга?

Благодаря!

Връзка към коментар

@Diners Club Bulgaria,

Защо няма такова партньорство на Дайнърс кредитни карти с Търкиш Еърлайнс, както има в Словения? 😞 

https://www.turkishairlines.com/en-us/miles-and-smiles/credit-cards/international-credit-cards/index.html

Представете си само колко лесно ще се натрупват милите за по-високите тиъри на ФФ за Стар Алаянс през Търкиш Miles&Smiles 😞 😞 😞 

Връзка към коментар
преди 42 минути , Snezhina Kotseva каза:

някой знае ли на борда на полети дали и на кои кериъри има тази услуга?

На Lufthansa я има. През март ползвах интернет на борда на полета от Франкфурт до Богота.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар

За регистрация ползвах постнат тук номер. Сега искам да го направя с моя. Трябва ли да се обърна към Дайнерс? През какъв линк да стане регистрацията? 

Връзка към коментар
преди 44 минути , Snezhina Kotseva каза:

@Diners Club Bulgaria,

Защо няма такова партньорство на Дайнърс кредитни карти с Търкиш Еърлайнс, както има в Словения? 😞 

https://www.turkishairlines.com/en-us/miles-and-smiles/credit-cards/international-credit-cards/index.html

Представете си само колко лесно ще се натрупват милите за по-високите тиъри на ФФ за Стар Алаянс през Търкиш Miles&Smiles 😞 😞 😞 

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Чудя се дали тук или в посетени салони да питам някой знае ли дали на JFK Lounges могат да се посещават преди излитане или са в зоната на кацане и не може да се убие време там преди полета?

Благодаря!

Връзка към коментар
преди 19 минути , Snezhina Kotseva каза:

Чудя се дали тук или в посетени салони да питам някой знае ли дали на JFK Lounges могат да се посещават преди излитане или са в зоната на кацане и не може да се убие време там преди полета?

Благодаря!

Здравейте, 

Обикновено салоните са в зоната за излитане, с оглед на това хората да изкарат престоя преди полета по-приятно.

Тук може да проверите за конкретно летище https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges#!

Връзка към коментар
On 8/2/2019 at 4:26 PM, desislavna said:

Здравейте, 

Обикновено салоните са в зоната за излитане, с оглед на това хората да изкарат престоя преди полета по-приятно.

Тук може да проверите за конкретно летище https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges#!

Оф, извинете, обърнала съм логиката на въпроса, по-скоро исках да кажа дали на кацане някой знае да има достъп 😄 Иначе да, съгласна, че на излитане е логично 🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.