Христиан Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Тъй като за първи път имам такава карта и не знам дали е нормално, искам да попитам: Изпозвал съм 2 салона и в my.diners.bg виждам, че са ми взели по 1$ за всяко посещение и съответно разполагаемата ми сума е намаляла с около 3.50 лв. Трябва ли да погася тази сума или след някакво време автоматично ще ми ги върнат? Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Абсолютно нормално е. Само правят авторизации на суми по 1 USD и в трансакции, и в извлечението ги няма. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Принципно има някои салони, които се ползват при пристигане, по сайтовете на авиокомпаниите се казват arrivals lounges. Вижте в описанието на салоните на JFK какво пише 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 На 2.08.2019 г. в 16:26, desislavna каза: Здравейте, Обикновено салоните са в зоната за излитане, с оглед на това хората да изкарат престоя преди полета по-приятно. Тук може да проверите за конкретно летище https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges#! Дали знаете от кой терминал лети уиз в Ница? Гледам няколко салона, но има на терминал 1 и на терминал 2. https://en.nice.aeroport.fr/Passengers/FLIGHT-INFO/Live-flight-information от терминал 2 е Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 6 август, 2019 Сподели Публикувано: 6 август, 2019 Според сайта на летище Ница Wizz летят от Терминал 2: https://en.nice.aeroport.fr/Passengers/FLIGHT-INFO/Airlines/List-of-Airlines Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 6 август, 2019 Сподели Публикувано: 6 август, 2019 Предстоящи промени в Тарифа на Дайнърс клуб България АД 06 август 2019 В сила от 07.10.2019г. Единствената промяна е въвеждането на: 11. Специфични трансакции** 1% от сумата ... ** трансакции към микросметки; трансакции, свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове; трансакции, свързани с покупка на валута, акции и други парични и финансови инструменти; 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 6 август, 2019 Сподели Публикувано: 6 август, 2019 5 minutes ago, Ilian359 said: Предстоящи промени в Тарифа на Дайнърс клуб България АД 06 август 2019 В сила от 07.10.2019г. Единствената промяна е въвеждането на: 11. Специфични трансакции** 1% от сумата ... ** трансакции към микросметки; трансакции, свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове; трансакции, свързани с покупка на валута, акции и други парични и финансови инструменти; Да не ни го набият сега на революта тва? Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 6 август, 2019 Сподели Публикувано: 6 август, 2019 Едва ли. Нито ДСК, нито ПИБ го третират така. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 август, 2019 Сподели Публикувано: 6 август, 2019 На 1.08.2019 г. в 4:32, Snezhina Kotseva каза: Не знаят, че аз, разбира се, за два дни съм научила сайта на изуст, (както и съм изчела всички 31 страници от темата тук) и информацията я няма в сайт-а. Та звъннаха на Дайнърс и от там потвърдиха, че отстъпката си я има и в новата карта. Само не знам къде могат да се видят тези обекти. Как така за два дни сте научила сайта на изуст, пък не сте видели информацията, която сте търсила? 😃 Съвсем правилно са ви отговорили , че я има на сайта, заповядайте: http://www.diners.bg/bg/katalog-otstapki/page/185 2 Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 7 август, 2019 Сподели Публикувано: 7 август, 2019 преди 23 часа, Jorro каза: Да не ни го набият сега на революта тва? Точно това правят 🙂 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 август, 2019 Сподели Публикувано: 7 август, 2019 преди 23 минути , Loverboy каза: Точно това правят 🙂 Май да, зареждането на микросметка ( примерно в epay.bg) , ще става вече с 1% такса. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 7 август, 2019 Сподели Публикувано: 7 август, 2019 В KFC с POS на Уникредит също минава с чип. 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 Те и ДСК го "набиват" на всичко друго, но на Револют не смеят 🙂 , та и тук може да има специални условия 😉 Връзка към коментар
agenta Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 Дори са си вързали гащите като са направили и допълнение към промените. Допълнението касае текста поясняващ какво имат предвид под - "Специфични трансакции" "Уважаеми клиенти,Уведомяваме Ви, че в приложението за международни кредитни карти Дайнърс Клуб на Тарифата за такси и комисиони е прието допълнение към промените, в сила от 07.10.2019 г., с което можете да се запознаете тук." Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 преди 13 часа, stanislavpp каза: Май да, зареждането на микросметка ( примерно в epay.bg) , ще става вече с 1% такса. Сега им звънях по - друг повод, но ги питах и за тази такса 1 % дали важи конкретно за Революта и директно ми потвърдиха - Револют, Транс карт и т.н. - 1% Връзка към коментар
Nia_STN Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 On 8/6/2019 at 11:59 PM, stanislavpp said: Как така за два дни сте научила сайта на изуст, пък не сте видели информацията, която сте търсила? 😃 Съвсем правилно са ви отговорили , че я има на сайта, заповядайте: http://www.diners.bg/bg/katalog-otstapki/page/185 Голямо раздаване на правосъдие... Така или иначе това е вече остаряло и информацията , към която предоставяте линк бее намерена, а и служителите в ПИБ се чудиха, четейки долупосоченото и звъняха на Дайнърс да питат. В поста си реферирах към следната разлика в описанията на всяка карта: Благодаря за информацията все пак! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 При въпроси, звъни директно на Дайнърс в работно време на посочените им в сайта телефони. Служителите в ПИБ за толкова години не се научиха 🙂 Връзка към коментар
aladinoplus Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 На 30.07.2019 г. в 18:29, chandni каза: В различни магазини Кауфланд положението е различно. В един минава и безконтактно, в друг - само на чипа. Минава и в Декатлон (чип), бензиностанции Круиз (безконтактно). Естествено тук изброявам само терминалите на Уникредит. Това ме заинтригува. В кой Кауфланд минава? Благодаря предварително. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 В Deichmann, Люлин картата минава на ПОС терминала на Уникредит, а на бележките се изписва като "Непозната карта". 4 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 9 август, 2019 Сподели Публикувано: 9 август, 2019 Нещо не ми е ясно как се определя цената на гост в даден салон. Доколкото знам, за притежателят на картата, сумата е винаги една и съща, независими какво пише на салона, на мен лично винаги са ми взимали 30лв и са връщали 30лв по извелеченията. Не така е положението с гостите, там цените явно варират и то много, така ли е? Плащал съм по 15-20 евро, но сега гледам в последното извлечение едни 29 долара и взех да се чудя защото са взели толкова много. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 9 август, 2019 Сподели Публикувано: 9 август, 2019 Цената на госта се определя от самият салон и е разписана в условията на посещение на лаунджа. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 август, 2019 Сподели Публикувано: 9 август, 2019 Преди 1 час, Alexander каза: Нещо не ми е ясно как се определя цената на гост в даден салон. Доколкото знам, за притежателят на картата, сумата е винаги една и съща, независими какво пише на салона, на мен лично винаги са ми взимали 30лв и са връщали 30лв по извелеченията. Не така е положението с гостите, там цените явно варират и то много, така ли е? Плащал съм по 15-20 евро, но сега гледам в последното извлечение едни 29 долара и взех да се чудя защото са взели толкова много. Цената за госта е различна, за всеки салон. И тя си е написана, на ценоразписа в салона. Една година пътувах с приятелка, дето влизаше като мой гост по салоните и нямаше две цени еднакви за госта. 1 Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 10 август, 2019 Сподели Публикувано: 10 август, 2019 Е, какво правим сега с новите общи условия и 1% такса при зареждане на Револют и другите? Май ще трябва да я махаме Дайнърса, съвсем я развалиха. 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 10 август, 2019 Сподели Публикувано: 10 август, 2019 Е, те само сторнират кешбека реално . Все още са без конкуренция на БГ пазара като травел карта ( лаундж + различните застраховки) . Дори и да не се натрупа необходимият оборот или посещенията са над 12 броя , 30лв за посещение на лаундж е доста добра цена. В световен мащаб за съжаление са изпята песен и им престои пълно изчезване - AMEX направо ги съсипА и изгони от пазара на травел картите, а се появиха и други много сериозни конкуренти... Партньорството с МастърКард е вероятно последната им надежда за глътка въздух . 1 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 10 август, 2019 Сподели Публикувано: 10 август, 2019 преди 58 минути , Loverboy каза: Е, какво правим сега с новите общи условия и 1% такса при зареждане на Револют и другите? Май ще трябва да я махаме Дайнърса, съвсем я развалиха. По - скоро ограничават възможността за изкуствено трупане на оборот за салоните 🙂 Който иска да си я маха, но за мен 12 те безплатни салона са все още без аналог спрямо всички други български КК. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега