Гост Гост 23*6 Публикувано: 3 септември, 2019 Сподели Публикувано: 3 септември, 2019 7 minutes ago, ven62 said: @Diners Club Bulgaria, Забелязах, че в SMS-ите, които изпращате не се разпознава с коя от двете карти в Evolve (МК или Дайнерс) е напрвено плащането. В my.diners.bg това се вижда. Може ли и в SMS-ите да отразявате и тази информация. ------- Извинявам се, ако подобно предложение вече е постъпвало. Бих допълнил и за мейлите при транзакция - също не се споменава с коя апликация е транзакцията ... Връзка към коментар
Mary Публикувано: 3 септември, 2019 Сподели Публикувано: 3 септември, 2019 преди 27 минути , Фичо каза: Този купон с WiFi от Diners приключи ли? Аз имам код, но когато се опитам да го активирам пише, че промоцията е приключила. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 3 септември, 2019 Сподели Публикувано: 3 септември, 2019 On 8/15/2019 at 2:08 PM, Яничка said: Diners с referral програма: Ако го имаше миналата година това сигурно щях за 10 години напред да си подсигуря безплатната такса :d 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 3 септември, 2019 Сподели Публикувано: 3 септември, 2019 На 15.08.2019 г. в 18:08, Яничка каза: Diners с referral програма: Скоро ще започнат да опрощават таксите и без да им се води приятел - само и само да не ги напуснат клиентите им. 1 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 3 септември, 2019 Сподели Публикувано: 3 септември, 2019 Ако има салон преди проверката , ще може . На 28.08.2019 г. в 9:38, agenta каза: Здравейте, На Терминал 1 на Barcelona Airport - El Prat има три ВИП салона, но дали в някой от тях има зона за пушачи, защото никъде не мога да намеря подобна информация? Нямат зони за пушене . 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 4 септември, 2019 Сподели Публикувано: 4 септември, 2019 Може и преди да е споменато, но с Еволве, може да се използва FastTrack-a на Т2 + 1 придружител. Тъй като ползвам други Мастъркарти това ми беше убегнало. http://www.diners.bg/bg/fast-track-na-letishte-sofiya/page/282 Връзка към коментар
lyube Публикувано: 4 септември, 2019 Сподели Публикувано: 4 септември, 2019 На 3.09.2019 г. в 12:47, lub4oo каза: Полетите от Лисабон до София са от Т2, а всички салони са на Т1, като няма възможност за предвижване между терминалите без излизане от зоната за сигурност. В такъв случай мога ли да вляза в Т1 с бордната карта за Т2 и ще ме пуснат ли в салона? За протокола - не ме пуснаха. 🙂 (салоните са след проверката) 2 Връзка към коментар
Divliana Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 Здравейте, ще летя от Терминал 1 на Фиумичино Рим, дали някой е летял от там за да ме ориентира постижимо ли е ползването на някой от ВИП салоните, които както виждам са на Терминал 3. Благодаря предварително Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 преди 7 часа, Divliana каза: Здравейте, ще летя от Терминал 1 на Фиумичино Рим, дали някой е летял от там за да ме ориентира постижимо ли е ползването на някой от ВИП салоните, които както виждам са на Терминал 3. Благодаря предварително Мисля, че не. 1 Връзка към коментар
pazo Публикувано: 16 септември, 2019 Сподели Публикувано: 16 септември, 2019 (редактирано) След разговор с ренталкарс относно новоиздадената ми карта и проверка от служителката по продиктувани първи 6 цифри, се оказа, че мастъркард излиза като дебитна. Дайнърс излиза като кредитна, но малките рентакар компании за дайнърс не са и чували. Освен това ми казаха, че ако изписването на данните не е релефно (а на тази карта не е), е много вероятно на място да не ми я приемат. Помня, че някъде във форума имаше линк към сайт за проверка на картите по първите 6 символа, но сега не го намирам. Моля някой да го публикува. Едит: Намерих сайта - https://www.binbase.com/search.html. За съжаление, след проверка се потвърди това, което ми каза служителката от ренталкарс. Това означава, че тази карта не може да ми свърши работата, за която я взех, но нека да е ясно и на други, които се интересуват. Редактирано 16 септември, 2019 от pazo добавена информация 3 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 16 септември, 2019 Сподели Публикувано: 16 септември, 2019 И при нас скоро се случи същото - на място рент-а-кар компанията не прие ко-брандираната на Дайнерс, защото я разпознават като дебитна. Шофьорът накрая даде друга КК. 2 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 16 септември, 2019 Сподели Публикувано: 16 септември, 2019 1 hour ago, pazo said: Едит: Намерих сайта - https://www.binbase.com/search.html. За съжаление, след проверка се потвърди това, което ми каза служителката от ренталкарс. Това означава, че тази карта не може да ми свърши работата, за която я взех, но нека да е ясно и на други, които се интересуват. Няма единна база данни за бин кодовете на картите и това че на едно място излиза като дебитна, това нищо не означава. С точно тази карта нямах проблем с наема на кола в Акаба, резервирана през ренталкарс вл. и депозит и плащане ... Но пък е добре всеки пътуващ човек да има поне две карти, може всичко де се случи на път .... Връзка към коментар
Dian Публикувано: 1 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2019 Отново -8% във Фантастико,но само до 50лв/месец: http://www.diners.bg/bg/spestete-8-pri-pazaruvane-v-supermarketi-fantastiko-s-karti-diners-club/page/297?fbclid=IwAR2rzt8wbv4sBXifV1O_20ySTV5zSwX8ryjXELii0OnVrJ9LgCdAfp04hgE 6 1 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2019 преди 3 минути , Dian каза: Отново -8% във Фантастико,но само до 50лв/месец: Браво, чак до юни - цели 9 месеца! А за достигане лимита от 50лв. отстъпка трябва 625лв покупки на месец, което не е малко. 4 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 1 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2019 Това е вече друго нещо, така се прави бизнес, а не като въвеждаш такси за зареждане на Револют 😉 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 1 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2019 Да, супер звучи! А безконтактно ли минава във Фантастико, че не съм я пробвал до сега? Връзка към коментар
antea Публикувано: 1 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2019 минава, да 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 2 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2019 В Доха при 8 часов престой дали можем да си оставим ръчния багаж в ORYX Lounge по някакъв начин? Предния път бяхме с малка раничка като излизахме, но при това пътуване до Филипините и с рестрикциите на вътрешните им полети, се чудим как да съберем багажа? /Фотоапарти, го-про, маски, плавници,защитно облекло UV /. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 2 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2019 6 hours ago, lesy said: В Доха при 8 часов престой дали можем да си оставим ръчния багаж в ORYX Lounge по някакъв начин? Предния път бяхме с малка раничка като излизахме, но при това пътуване до Филипините и с рестрикциите на вътрешните им полети, се чудим как да съберем багажа? /Фотоапарти, го-про, маски, плавници,защитно облекло UV /. Виждал съм, че има шкафчета за багаж из терминалите около тоалетните, но не съм ги ползвал. Провери в сайта на летището. Аз като бях в лаунджа, който приемат дайнърс не видях да имат клетки за багаж, но после правиха ремонт и не знам дали нещо се е променило. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2019 преди 2 часа, Jorro каза: Виждал съм, че има шкафчета за багаж из терминалите около тоалетните, но не съм ги ползвал. Провери в сайта на летището. Аз като бях в лаунджа, който приемат дайнърс не видях да имат клетки за багаж, но после правиха ремонт и не знам дали нещо се е променило. Няма локъри за багаж на летището. На нас ни беше драма да оставим дрона на гардероб, понеже е забранен за внасяне в страната и можеше да го конфискуват. Не сме питали в лаунджа, но не мисля, че биха взели багаж на съхранение. Единствените локъри на летището, които открихме, се оказаха в СПА центъра (59€) и принципно не би трябвало да напускаш и да си оставяш багажа. Нашия проблем с дрона го решихме като го декларирахме на митницата и го оставихме на митнически склад срещу разписка, но само него. Отказаха дори да оставим чантичката с батериите му и прибраха само дрона. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 Предполагам, че всички са го получили, но ще го постна и тук: Уважаеми госпожо/господине, Бихме искали да Ви уведомим, че до 13 октомври 2019 г., притежателите на кредитни карти Diners Club имат възможност да вземат едномесечна безплатна карта за спортни центрове Pulse Fitness & Spa, в случай, че не са клубни членове на фитнеса. Пълните усливия може да прочетете на www.diners.bg Подготвили сме и още една изненада. В случай, желаете да заявите клубно членство в центрове Pulse получавате отстъпка до 20% и не заплащате административна такса от 50 лева. Всички отстъпки в Pulse Fitness & Spa са на www.diners.bg Поздрави, Дайнърс клуб България 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 каквото изяде човек от Фантастико, да го изгори в Пулса, перпетуум мобиле 1 7 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 преди 26 минути , bobole4e каза: Предполагам, че всички са го получили, но ще го постна и тук: Уважаеми госпожо/господине, Бихме искали да Ви уведомим, че до 13 октомври 2019 г., притежателите на кредитни карти Diners Club имат възможност да вземат едномесечна безплатна карта за спортни центрове Pulse Fitness & Spa, в случай, че не са клубни членове на фитнеса. Пълните усливия може да прочетете на www.diners.bg Подготвили сме и още една изненада. В случай, желаете да заявите клубно членство в центрове Pulse получавате отстъпка до 20% и не заплащате административна такса от 50 лева. Всички отстъпки в Pulse Fitness & Spa са на www.diners.bg Поздрави, Дайнърс клуб България Тази промоция беше до 06.10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 преди 27 минути , bobole4e каза: Предполагам, че всички са го получили, но ще го постна и тук: Уважаеми госпожо/господине, Бихме искали да Ви уведомим, че до 13 октомври 2019 г., притежателите на кредитни карти Diners Club имат възможност да вземат едномесечна безплатна карта за спортни центрове Pulse Fitness & Spa, в случай, че не са клубни членове на фитнеса. Пълните усливия може да прочетете на www.diners.bg Подготвили сме и още една изненада. В случай, желаете да заявите клубно членство в центрове Pulse получавате отстъпка до 20% и не заплащате административна такса от 50 лева. Всички отстъпки в Pulse Fitness & Spa са на www.diners.bg Поздрави, Дайнърс клуб България Този безплатен месец обаче да не обвързан с някакво годишно членство, за което после трябва да се плащат месечни такси, че нещо не ми стана много ясно от условията? В момента, Branko каза: Тази промоция беше до 06.10 пише до 13-ти октомври Връзка към коментар
Branko Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 Беше до 06.10 ,явно са я удължили заради откриването но новия обект в Младост ,което беше предвидено за 07.10 а сега е за 14.10. Картата е безплатна и не е обвързана с нищо за този месец. Иначе ако продължиш след това с карта за следващ месец,отново не е обвързано с членството,точно него се спестявя 50лв годишно/административта такса/ 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега