iMari Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 преди 21 минути , ockac23 каза: ОК, такъв опит си имал ти, аз друг, по този начин загубих кешбек в един хотел в Гърция, където явно са виждали често такава карта и предпочитат сигурно да мине като мастър (вероятно заради таксите на търговеца) и така и не ме попитаха, но както и да е. Все пак аз това не го наричам "пълен контрол" 🙂 Нали безконтактно и без пин може да се плащат само малки суми до 25лв.Т.е.ще ти поиска пин и ако са чарджнали мастър просто ще откажеш. Връзка към коментар
ockac23 Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 Варианти много, но факт, е че винаги е свързано с уговорки, подсещания, отказване на плащане и т.н. И основната причина за такива проблеми е, че безконтактната функционалност за дайнърс не работи на повечето места в БГ и чужбина. Ако тя работеше, би трябвало системата да започне с дайнърс и ако търговеца не приема дайнърс, чак тогава да мине на мастър. Но реално това става в БГ само във фантастико, бриколаж и още само на няколко места. А извън БГ никъде не се е получавало при мен досега безконтактно да мине дайнърс. 1 Връзка към коментар
kali Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 Виж, аз също не съм голяма фенка на новата карта, преиздадох си я, защото си бях забравила ПИН кода на старата. Обаче се подготвих предварително, първо си залепих листче върху безконтактния знак, за да не влизам в излишни спорове с касиерки (тук някой беше писал, че така е направил). Първия път, когато използвах картата, с касиерката заедно се чудихме какво да се прави, вече знам и още преди да ме попитат им казвам да натиснат 2. В крайна сметка всеки сам си преценява коя карта да предпочете. Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 Ще задам въпроса си и тук, защото по принцип това трябва да е правилното му място - някой успял ли е да свърже evolve картата с GPAY и да плаща безконтактно чрез NFC на телефона си (разбира се само с MC частта)? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 10 minutes ago, tougherty said: Ще задам въпроса си и тук, защото по принцип това трябва да е правилното му място - някой успял ли е да свърже evolve картата с GPAY и да плаща безконтактно чрез NFC на телефона си (разбира се само с MC частта)? Няма как, самия издател на картата трябва да го внедри като възможност. Например можеш за Gpay да ползваш и Paypal, но само с вързана сметка, не и карта. Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 преди 1 час, georgebg каза: Няма как, самия издател на картата трябва да го внедри като възможност. Например можеш за Gpay да ползваш и Paypal, но само с вързана сметка, не и карта. Явно затова не става с български карти - нали GPAY не работи официално в България. За сметка на това, с Revolut картата действа безотказно. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 преди 7 часа, Alexander каза: А тогава пишело ли е, че залата е само за пътници с полети извън Шенген? Как ставаше, казваш на полицая да те пусне и след това от къде се връщаш? Явно е бил достъпен с Дайнерс. Никой нищо не ми каза. Идвах от Мадейра, през Лисабон, за София. Чекираха картата и толкова. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 София е извън Шенген 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 25 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2019 преди 41 минути , Дани Магелани каза: Явно е бил достъпен с Дайнерс. Никой нищо не ми каза. Идвах от Мадейра, през Лисабон, за София. Чекираха картата и толкова. Ти си била с полет извън Шенген, нормално е да стигнеш до там без проблеми. За да се стигне трябва да се мине паспортен контрол, след това са всичи гейтове за извън Шенген и там точно е залата. 1 Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 26 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2019 На 15.08.2019 г. в 14:08, Яничка каза: Diners с referral програма: Тая програма дали е още актуална? Не откривам информация на сайта им. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 27 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2019 На 26.10.2019 г. в 16:13, zhivko7 каза: Тая програма дали е още актуална? Би трябвало. Обявена е средата на август месец. Попитай Diners на 02 817 330. 1 Връзка към коментар
Kremi1974 Публикувано: 28 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2019 Здравейте, аз имам двойната карта от края на миналата година. На повечето места, където работят с Дайнърс си минава безконтактно като такава, изключение Била, интересно е също, че в Кауфланд на Тотлебен при мен също започна да минава като Дайнърс, но на Борово не. Във Фантастико в Изток също мина като Мастъркард. Аз плащам в 90% от случаите безконтактно. 1 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 2 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2019 Това съм го пропуснал и днес видях в извлечението е имам некъв минимален кеш бек. Спестете 8% при пазаруване в супермаркети Фантастико с карти Diners Club Успешното партньорство между Дайнърс клуб България АД и търговска верига Фантастико продължава. В периода от 01 октомври 2019 г. до 30 юни 2020 г., всяка транзакция в супермаркети Фантастико, направена с картa Diners Club International или Evolve, носи 8% отстъпка от направената покупка, но не повече от 50 лева месечно. Отстъпката ще бъде отразена в месечното извлечение Ви извлечение, а от промоцията могат да се възползват както съществуващи, така и нови картодържатели на Дайнърс клуб България АД. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2019 Взех си Evolve-а и се опитвам да и свикна 🙂Може ли да се направи някакво обобщение на кои терминали минава безконтактно винаги Дайнърс и на кои не?Например на няколко терминала на Уникредит пробвах и винаги минава Дайнърс,докато при Райфайзен и ДСК - Мастъркард.Или е въпрос на късмет? 🙂 А при ползването на лаундж трябва ли да обяснявам на служителя,че в тази пластика са две карти и да чарджне Дайнърс или излиза автоматично? Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 6 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 Винаги трябва да сме нащрек с месечните извлечения. Забелязах, че ми е сторниран кешбека и след допълнителна проверка се оказа, че грешката е при тях. Обещаха утре да го начислят отново. 3 Връзка към коментар
семейство пътешественици Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 Опитах да платя с Дайнърс карта паркинг Parkvia на летище в Истанбул. Първо пробвах с първия номер Мастъркард, после когато опитах с втория Дайнърс ми изписа съобщение, че не приема Дайнърс. При номера на Мастъркард не става но не изписва съобщението. Случвало ли се е на някой. Да знам дали по принцип не приема Дайнърс, за да ползвам друга карта. Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 Здравейте! В https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges/sofia-lounge пише, че салона на Т1 работи от 09:30 - 22:00. Това актуално ли е? Имам спомен, че някой беше писал, че в 6 сутринта е бил в салона... Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 15 минути , Христиан каза: Здравейте! В https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges/sofia-lounge пише, че салона на Т1 работи от 09:30 - 22:00. Това актуално ли е? Имам спомен, че някой беше писал, че в 6 сутринта е бил в салона... От 1 година салонът на Т1 отваря в 04:30. 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 1 минута , Георги Матеев каза: От 1 година салонът на Т1 отваря в 04:30. Май,само в определени дни,когато има концентрация на ранни полети(понеделник,сряда,петък,не съм сигурна за дните)Така поне ми казаха,март месец беше. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 В сайта на летище София е посочено работно време от 04:00 до 21:00. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 преди 2 часа, Мари Николова каза: Май,само в определени дни,когато има концентрация на ранни полети(понеделник,сряда,петък,не съм сигурна за дните)Така поне ми казаха,март месец беше. преди 2 часа, chandni каза: В сайта на летище София е посочено работно време от 04:00 до 21:00. Преди 5 дни рецепционистката на салона ми каза следното: "От 1 година отваряме в 04:30 часа всеки ден". Помолих я да предаде на шефовете си да актуализират навсякъде противоречивата информация. А дано, ама надали 🙂 2 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 Да, то и проверките стартират в 4.30, та по-рано няма как и да се стигне до салона ... А някой знае ли дали мога да ползвам салон с Дайнърс на летище Мюнхен, като летя от Терминал 2, а салоните са на Т1 - има ли връзка вътрешна между двата ? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 10 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2019 1 minute ago, georgebg said: Да, то и проверките стартират в 4.30, та по-рано няма как и да се стигне до салона ... А някой знае ли дали мога да ползвам салон с Дайнърс на летище Мюнхен, като летя от Терминал 2, а салоните са на Т1 - има ли връзка вътрешна между двата ? Да, аз съм го ползвал, има шътъл автобус между терминалите през 15 мин и се пътува около 5 мин. Сметни си обаче да имаш достатъчно време, защото шътъла тръгваше от единия край на терминала (следвай табелите) и в общи линии си е време. Имай предвид, че автобуса тръгва от гейт, който се намира едно ниво надолу от основното. Като слезеш на терминал 1 се качваш с асансьора 1 ниво нагоре и после по стълбите или с другия асансьор още едно ниво нагоре и си пред салоните. В общи линии като видиш разписанието на автобусите ще си планираш времето. 1 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 11 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2019 Лаунджа в Куско може да се ползва само , ако летите по вътрешните линии. Иронично е , че е точно до гейт 9 (единственият за международни полети ), но има заключена стъклена врата. Салона е точно срещу вас , но нямате физически достъп . Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 14 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2019 Не знам дали попаднах на незапозната служителка, но не ме пуснаха в Lounge-a на летището на Братислава. Не приемали вече Diners. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега