Mary Публикувано: 14 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2019 преди 23 минути , Христиан каза: Не знам дали попаднах на незапозната служителка, но не ме пуснаха в Lounge-a на летището на Братислава. Не приемали вече Diners. Дано се включи някой, който е пътувал наскоро. Аз само маркирам, че мнението е преместено в темата с коментарите, а в другата са описанията на самоните. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 14 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2019 преди 2 минути , Mary каза: Дано се включи някой, който е пътувал наскоро. От много време вече лаунджа на BTS не допуска картодържателите на Дайнърс. преди 29 минути , Христиан каза: Не знам дали попаднах на незапозната служителка, но не ме пуснаха в Lounge-a на летището на Братислава. Не приемали вече Diners. 3 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 Бензиностанции ЕКО премахват терминалите на ОББ и вече не може да се плаща с ДК. Надявам се от Дайнърс да вземат мерки и картата да може да се използава на терминалите на Пощенска банка в ЕКО. 1 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 декември, 2019 Сподели Публикувано: 3 декември, 2019 В Киев пробвахме на няколко места, никъде не я приемат. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 4 декември, 2019 Сподели Публикувано: 4 декември, 2019 Не знам дали тук е темата да споделя, но при последното си посещение в салон Преслав се случи нещо, което малко ме учуди и изпаднах в размисъл. Двете бутилки с червено вино бяха преполовени и понеже кафе машината трудно разбираше какво се иска от нея, портокали нямаше , имах малко повече време ... та по едно време и двете бутилки се оказаха празни 🙂 . Отбелязах факта на служителката ... и от един шкаф ми изкараха нови две - същите като празните, с вече отворени тапи т.е. заредени с някакво вино, но не и това, което е на етикета. Та се замислих - във Варна салона може да е едно коридорче, но поне бутилките вино, лично съм се уверил, че всеки път са неразпечатани ... И сега какво да пия следващия път ... към бакардито на @Фичо не смея да посегна 😉 ... Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 декември, 2019 Сподели Публикувано: 4 декември, 2019 Твърде вероятно служителката да е непохватна и някой да ги отваря предварително за нея, или дори тя самата да си улеснява живота с отваряне на няколко бутилки преди началото на смяната си... Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 4 декември, 2019 Сподели Публикувано: 4 декември, 2019 4 minutes ago, stanislavpp said: Твърде вероятно служителката да е непохватна и някой да ги отваря предварително за нея, или дори тя самата да си улеснява живота с отваряне на няколко бутилки преди началото на смяната си... Как да го кажа ... изглеждаха като да не са първа употреба, та затова изпаднах в размисъл, а дано е така както казваш 🙂 ... Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 декември, 2019 Сподели Публикувано: 4 декември, 2019 преди 4 часа, georgebg каза: Не знам дали тук е темата да споделя, но при последното си посещение в салон Преслав се случи нещо, което малко ме учуди и изпаднах в размисъл. Двете бутилки с червено вино бяха преполовени и понеже кафе машината трудно разбираше какво се иска от нея, портокали нямаше , имах малко повече време ... та по едно време и двете бутилки се оказаха празни 🙂 . Отбелязах факта на служителката ... и от един шкаф ми изкараха нови две - същите като празните, с вече отворени тапи т.е. заредени с някакво вино, но не и това, което е на етикета. Та се замислих - във Варна салона може да е едно коридорче, но поне бутилките вино, лично съм се уверил, че всеки път са неразпечатани ... И сега какво да пия следващия път ... към бакардито на @Фичо не смея да посегна 😉 ... Шефовете на салона на летището във Варна правят разнообразна селекция от вина на български и чужди изби.Последно се заговорихме със служителя в салона на тази тема 🙂 И да,там качеството е гарантирано. Относно салон Преслав, по-вероятно е да е така както казва @stanislavpp.Ако преливат виното,пък и го държат в шкаф, а не в хладилник,то лесно се окислява и става кисело.Най-сигурно е да запомниш марката,преди следващия полет да отвориш купена лично от теб бутилка,да я изпиеш непосредствено преди секюрити контрол,за да остане по небцето ти спомена за вкуса,да влезеш с най-бодрата си стъпка в Преслав и уверено да вземеш бутилката от същото вино 🍷 Ако вкуса е различен,значи мамят 😛 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 4 декември, 2019 Сподели Публикувано: 4 декември, 2019 9 minutes ago, Мари Николова said: Относно салон Преслав, по-вероятно е да е така както казва @stanislavpp.Ако преливат виното,пък и го държат в шкаф, а не в хладилник,то лесно се окислява и става кисело.Най-сигурно е да запомниш марката,преди следващия полет да отвориш купена лично от теб бутилка,да я изпиеш непосредствено преди секюрити контрол,за да остане по небцето ти спомена за вкуса,да влезеш с най-бодрата си стъпка в Преслав и уверено да вземеш бутилката от същото вино 🍷 Ако вкуса е различен,значи мамят 😛 Това няма как да се случи 😉 . Не съм експерт в темата, просто харесвам напитката 🙂 , и затова разчитам на "странични" сигнали , а не на инстинкти и/или талант 😜. Затова другия път ще се напъна да изпия пак всичко 😎, и ако пак ми извадят такива бутили направо ще ги "застрелям" за да видя реакцията им.... Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 декември, 2019 Сподели Публикувано: 4 декември, 2019 преди 8 минути , georgebg каза: Това няма как да се случи 😉 . Не съм експерт в темата, просто харесвам напитката 🙂 , и затова разчитам на "странични" сигнали , а не на инстинкти и/или талант 😜. Затова другия път ще се напъна да изпия пак всичко 😎, и ако пак ми извадят такива бутили направо ще ги "застрелям" за да видя реакцията им.... Е, то с това пиене с нАучна цел, неизбежно ще станеш експерт 🙂 А и все някой трябва да се жертва за истината. Само към рома не посягай,че ще се заформят едни междумагелански междуособици....:))) 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 декември, 2019 Сподели Публикувано: 5 декември, 2019 преди 20 часа, georgebg каза: И сега какво да пия следващия път ... към бакардито на @Фичо не смея да посегна 😉 ... Абе фиркайте спокойно, близките 2 месеца нямам полети от Т1 ... е, освен ако междувременно не изскочи някоя много изгодна error fare 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 За пръв път използвах Evolve в чужбина - в Италия.Пробвах и безконтактно и в постерминала.При всички случаи излиза само Мастъркард.Има ли въобще опция да се ползва Дайнърс в чужбина с новата карта?До сега в Италия на доста места приемаха класика. Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 Според мен, /почти съм сигурен/ това с коя карта ще се плати, и дали изобщо ще ти предостави избор, зависи от firmware на ПОС терминала. За пример Фантастико, с Уникредит Пос: При Безконтактно минава мастеркард, при чип, ме пита 1-мастеркард /явно тя е дефолт за този пос терминал/ или 2 - Дайнерс Италианският пос терминал и идея си няма, че има банкови карти с кодирани зад него различни опции. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 9 декември, 2019 Сподели Публикувано: 9 декември, 2019 преди 3 минути , Радослав каза: Според мен, /почти съм сигурен/ това с коя карта ще се плати, и дали изобщо ще ти предостави избор, зависи от firmware на ПОС терминала. За пример Фантастико, с Уникредит Пос: При Безконтактно минава мастеркард, при чип, ме пита 1-мастеркард /явно тя е дефолт за този пос терминал/ или 2 - Дайнерс Италианският пос терминал и идея си няма, че има банкови карти с кодирани зад него различни опции. Да и аз така си мисля.Което прави Diners частта на Evolve неизползваема в чужбина.Което е доста тъпо,нали това е карта за пътуващи?!? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 Кога се "зануляваха" 12-те безплатни посещения ? В края на календарната година ли ? Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 14 минути , stanimir каза: Кога се "зануляваха" 12-те безплатни посещения ? В края на календарната година ли ? Да. Обаче не съм сигурен ако си посещавал салон Декември месец и те още не са подали информация на Дайнърс и го направят в Януари, дали няма да ти се прехвърли в следващата година, което е доста тъпо. Щеше да е добре да нарпавят и някакъв брояч, с който може да си следиш посещенията, но уви... сега навръщане от Южна Америка трябваше да се огранича от 2-3 салона защото сметките ми показваха, че съм на лимита... 1 Връзка към коментар
Nia_STN Публикувано: 22 декември, 2019 Сподели Публикувано: 22 декември, 2019 Аз имам дъщия проблем-не приема регистрация с първите 6 цифри от номера. Ако някой има по-актуална информация как става, моля да сподели! Благодаря! Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 22 декември, 2019 Сподели Публикувано: 22 декември, 2019 преди 47 минути , Nia_STN каза: Аз имам дъщия проблем-не приема регистрация с първите 6 цифри от номера. Ако някой има по-актуална информация как става, моля да сподели! Благодаря! Това с първите 6 цифри на картата не работи отдавна. За да получите достъп, е нужно да пишете или звъннете на Дайнърс, като им предоставите вашия клиентски номер. Ще ви изпратят 10-цифрен код, който ще използвате за активиране на услугата. След активация, достъпът е валиден за 1 година. Можете да прочете повече за програмата тук: http://www.diners.bg/bg/programa-za-bezplaten-wi-fi-dostap-za-vsichki-pritejateli-na-kreditni-karti-ot-daynars-klub-balgariya/page/284 1 1 Връзка към коментар
Nia_STN Публикувано: 24 декември, 2019 Сподели Публикувано: 24 декември, 2019 Благодаря, свързах се, но не разбирам как да видя карта с обектите, където има Дайнърс wifi? Просто да проверявам списъка с мрежите не е много ефективно, а не намирам нещо като карта (в Манхатън ми трябва). Благодаря! Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 24 декември, 2019 Сподели Публикувано: 24 декември, 2019 преди 11 минути , Nia_STN каза: Благодаря, свързах се, но не разбирам как да видя карта с обектите, където има Дайнърс wifi? Просто да проверявам списъка с мрежите не е много ефективно, а не намирам нещо като карта (в Манхатън ми трябва). Благодаря! В приложението на Дайнърс, в частта с Wi-Fi Access (там, където сте въвели кода за активация) има Hotspot Finder. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 декември, 2019 Сподели Публикувано: 24 декември, 2019 Преди 1 час, Nia_STN каза: Благодаря, свързах се, но не разбирам как да видя карта с обектите, където има Дайнърс wifi? Просто да проверявам списъка с мрежите не е много ефективно, а не намирам нещо като карта (в Манхатън ми трябва). Благодаря! Като си на място в приложението се виждат най-близката точки с безплатен за Дайнерс wifi. Но не разчитай много. Вземи си кода по имейл или по телефона и си активирай в приложението ползването на тази услуга от тук. Другото на място. Връзка към коментар
Nia_STN Публикувано: 25 декември, 2019 Сподели Публикувано: 25 декември, 2019 Благодаря! Извинявсм се за тъпия въпрос, оросто не съм го прочела изобщо първия път, но благодаря за отговора все пак, много благородно 🙂 Бих очаквала коментар, че ще ми извади очите 😉 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 преди 12 часа, Nia_STN каза: Благодаря! Извинявсм се за тъпия въпрос, оросто не съм го прочела изобщо първия път, но благодаря за отговора все пак, много благородно 🙂 Бих очаквала коментар, че ще ми извади очите 😉 Е, не! Питай смело! Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 В Ливърпул пробвах многократно плащане с Дайнерс - не се приемаше дори във популярни вериги за дрехи и ресторанти. Изненадващо успях да платя в сувенирен магазин. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега