Дани Магелани Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 В Япония я приемат почти навсякъде. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 @Яничка, @Дани Магелани вашите карти Evolve ли са?В някоя от другите теми питах,как се използва Evolve в чужбина и има ли въобще приложение извън граница?В Италия пробвах на няколко места - безконтактно минаваше Мастър, с чип излизаше пак само Мастър. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 59 минути , Мари Николова каза: @Яничка, @Дани Магелани вашите карти Evolve ли са?В някоя от другите теми питах,как се използва Evolve в чужбина и има ли въобще приложение извън граница?В Италия пробвах на няколко места - безконтактно минаваше Мастър, с чип излизаше пак само Мастър. Моята е класическата. За сега не смятам да я сменям с Evolve, точно за да не се чудя как и къде ще мине. 3 Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 Искам да споделя преди месец с Мастаркарт на Evolve минах в лаунджа на терминал 2 служителката каза ,че мога да си поканя и един гост безплатно но мойте хора отказаха да дойдат с мен утре пак ще пробвам и няма да си хабя от Даинърса. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 1 hour ago, Божидар said: Искам да споделя преди месец с Мастаркарт на Evolve минах в лаунджа на терминал 2 служителката каза ,че мога да си поканя и един гост безплатно но мойте хора отказаха да дойдат с мен утре пак ще пробвам и няма да си хабя от Даинърса. Това мноооого ме съмнява. По-скоро се е объркала с други премиум мастър кард карти. Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 12 минути , Jorro каза: Това мноооого ме съмнява. По-скоро се е объркала с други премиум мастър кард карти. Утре пак ще пробвам пък да видим Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 29 декември, 2019 Сподели Публикувано: 29 декември, 2019 преди 9 часа, Мари Николова каза: @Яничка, @Дани Магелани вашите карти Evolve ли са?В някоя от другите теми питах,как се използва Evolve в чужбина и има ли въобще приложение извън граница?В Италия пробвах на няколко места - безконтактно минаваше Мастър, с чип излизаше пак само Мастър. Класик 1 Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 В момента съм в лаунджа на терминал 2 Преслав минах аз с един мой гост с Мастеркард Евол жена каза че може, не са ми искали подпис и пин. Ще видим и след 01.01в извлечението на банката. 3 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 4 hours ago, Божидар said: В момента съм в лаунджа на терминал 2 Преслав минах аз с един мой гост с Мастеркард Евол жена каза че може, не са ми искали подпис и пин. Ще видим и след 01.01в извлечението на банката. Видя ли на терминала дали не е посочила и на гост 1, защото според тарифите на дайнърс това ще ти струва 25,44 евро (двойно на стандартната цена на лаунджа) - https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges/preslav-lounge Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Преди 1 час, Jorro каза: Видя ли на терминала дали не е посочила и на гост 1, защото според тарифите на дайнърс това ще ти струва 25,44 евро (двойно на стандартната цена на лаунджа) - https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges/preslav-lounge На бележката пише че е фри достъп за притежателя на картата и един фри гост. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 8 minutes ago, Божидар said: На бележката пише че е фри достъп за притежателя на картата и един фри гост. Ти да видиш.... 😮 Ще трябва да се пита Дайнърс, че не са обявявали такова нещо...а в извлечение ще го получиш след 5-6 месеца поне, все пак дръж ни в течение 🙂 Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 преди 29 минути , Jorro каза: Ти да видиш.... 😮 Ще трябва да се пита Дайнърс, че не са обявявали такова нещо...а в извлечение ще го получиш след 5-6 месеца поне, все пак дръж ни в течение 🙂 Със сигурност 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 1 януари, 2020 Сподели Публикувано: 1 януари, 2020 На 6.11.2019 г. в 16:43, margarettod каза: Винаги трябва да сме нащрек с месечните извлечения. Забелязах, че ми е сторниран кешбека и след допълнителна проверка се оказа, че грешката е при тях. Обещаха утре да го начислят отново. Точно се загледах в същия проблем и мислех да запитам във форума. Не е особено коректно от тяхна страна! Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 2 януари, 2020 Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 преди 22 часа, Боян Димитров каза: Точно се загледах в същия проблем и мислех да запитам във форума. Не е особено коректно от тяхна страна! Признавам, че реагираха много бързо при проверката и ми начислиха обратно сумата през следващия месец. Връзка към коментар
Yto Публикувано: 2 януари, 2020 Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 От октомври вече нямам начисления при плащане към бюджета😢 Това по новите правила ли е вече? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 2 януари, 2020 Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 4 minutes ago, Yto said: От октомври вече нямам начисления при плащане към бюджета😢 Това по новите правила ли е вече? Те си го оповестиха официално, затова от октомври не ги плащам през Дайнърс - няма кешбек, няма плащане 🙂 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 2 януари, 2020 Сподели Публикувано: 2 януари, 2020 На 30.12.2019 г. в 5:09, Божидар каза: В момента съм в лаунджа на терминал 2 Преслав минах аз с един мой гост с Мастеркард Евол жена каза че може, не са ми искали подпис и пин. Ще видим и след 01.01в извлечението на банката. Говорих с Дайнърс по повод на това,че извлечението нещо не се зареждаше и се сетих да ги питам дали Мастър от Evolve дава подобни преференции.Отрекоха да има нещо ново,предположиха,че може да е оферта от конкретният салон на локално ниво,която няма нищо общо с техните карти. 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 3 януари, 2020 Сподели Публикувано: 3 януари, 2020 Ще пиша тук, тъй като не видях никъде за резервиране на хотел от приложението на Дайнърс. Та, понеже ни предстои пътуване, което ще глътне доста средства следим някои сайтове за хотели, ако може от тук да спестим някой лев. За сега всички нощувки сме резервирали с безплатна отмяна. През приложението на Дайнърс разглеждахме доста хотели, някой дали е резервирал скоро през него? Има ли -10% като при букинг с код или нещо? Как са цените спрямо Букинг и Агода /или друг сайт/? Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 В офис на Първа инвестиционна ми казаха , че с Дайнърс мога да ползвам Приорити качване по летищата. С ред момичето - на всички или почти всички. Не съм го пробвала, не че самолета ще излети преди всички пътници да са вътре, но ми стана интересно като екстра към картата. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 Да не са се заблудили със салоните? 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 преди 5 минути , Ивайла каза: В офис на Първа инвестиционна ми казаха , че с Дайнърс мога да ползвам Приорити качване по летищата. С ред момичето - на всички или почти всички. Дано да не съм прав, но ми се струва, че девойката бърка приорити с достъпа до салоните. 2 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 6 minutes ago, Ивайла said: В офис на Първа инвестиционна ми казаха , че с Дайнърс мога да ползвам Приорити качване по летищата. С ред момичето - на всички или почти всички. Не съм го пробвала, не че самолета ще излети преди всички пътници да са вътре, но ми стана интересно като екстра към картата. Случило ли се е в офис на ПИБ или казано ли е от техен служител имай не 1, а 1001 наум. Сигурно разбрала не доразбрала, прочела недочела е имала предвид fast track-a на секюритито на Терминал 2 на летище София. Залагам на това.... 3 Връзка към коментар
jujo_si Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 Преди 1 час, Ивайла каза: В офис на Първа инвестиционна ми казаха , че с Дайнърс мога да ползвам Приорити качване по летищата. С ред момичето - на всички или почти всички. Не съм го пробвала, не че самолета ще излети преди всички пътници да са вътре, но ми стана интересно като екстра към картата. Да явно го има това нещо: Приоритетен достъп на Летище София с Вашата кредитна карта Evolve Но картата май трябва да е Evolve тоест да е Diners+Mastercard Ако Diners Club са тук може ли да кажат дали важи за карите които са само Diners (без Mastercard) 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 преди 3 минути , jujo_si каза: Ако Diners Club са тук може ли да кажат дали важи за карите които са само Diners (без Mastercard) Не, само за Evolve е. Услугата е Fast-track, не трябва да се бърка с Priority. 3 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 На 2.01.2020 г. в 11:14, margarettod каза: Признавам, че реагираха много бързо при проверката и ми начислиха обратно сумата през следващия месец. Аз пък признавам, че като цяло не останах доволен, от развитието. Звъннах им, обади ми се един гай. Държеше да ми обясни, че е нормално и най-вероятно системната е ок и има някаква друга грешка. Каза ми, че като намерят защо са ми взети, ще ми звънне да ми каже. На другия ден тихомълком ми върнаха сумата, а пък аз бях доста любопитен за грешката. Да не говорим, че щях да им се поскарам, че това е втори такъв случай и , че е редно да си погледнат скапания софтуер, защото кой знае още колко хора има пострадали. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега