Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

От вчера Protectbuy е зациклил и не изпраща кодове.Това прави картата почти неизползваема в Интернет.Два пъти говорих с Дайнърс-работело се по въпроса,проблема бил по-мащабен.То когато работи PB се чака не знам колко минути,натиска се няколко пъти за изпращане на нов код и така е от както са въвели системата.

@Diners Club Bulgaria,положихте толкова усилия за да върви картата навсякъде,доволна съм ,че имам вашият продукт.Направете така,че с удоволствие да го ползваме, вместо да ви звъним ядосани и да се оплакваме по форумите!

Връзка към коментар
преди 4 минути , Мари Николова каза:

От вчера Protectbuy е зациклил и не изпраща кодове.Това прави картата почти неизползваема в Интернет.Два пъти говорих с Дайнърс-работело се по въпроса,проблема бил по-мащабен.То когато работи PB се чака не знам колко минути,натиска се няколко пъти за изпращане на нов код и така е от както са въвели системата.

@Diners Club Bulgaria,положихте толкова усилия за да върви картата навсякъде,доволна съм ,че имам вашият продукт.Направете така,че с удоволствие да го ползваме, вместо да ви звъним ядосани и да се оплакваме по форумите!

От Facebook страницата им:

Уважаеми клиенти,
по технически причини услугата за получаване на еднократна 3D парола за разплащания в интернет на Дайнърс клуб България, временно не работи. Ще Ви информираме своевременно, когато услугата е достъпна.
Моля да ни извините за причиненото неудобство!

Връзка към коментар
преди 3 часа, Христиан каза:

От Facebook страницата им:

Уважаеми клиенти,
по технически причини услугата за получаване на еднократна 3D парола за разплащания в интернет на Дайнърс клуб България, временно не работи. Ще Ви информираме своевременно, когато услугата е достъпна.
Моля да ни извините за причиненото неудобство!

Явно според @Diners Club Bulgaria който не ползва фейсбОКЛук може да ду.а супата. 
Трудно е да се прати по един имейл на клиентите. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Уважаем клиенти,
Услугата 3D ProtectBuy за разплащания в интернет функционира нормално.
Извиняваме се за причиненото неудобство.

Връзка към коментар
преди 5 часа, Боян Димитров каза:

Държеше да ми обясни, че е нормално и най-вероятно системната е ок

При мен имаше сторниране и на отстъпките от всички плащания във Фантастико, но сумите бяха възстановени в същото извлечение. След разговора с тях допуснах, че е имало проблем в софтуерните настройки, т.к. промоцията за Фантастико се начисляваше за първи път и това се е отразило и върхи кешбека. Твоят казус може да покаже, че все още има пропуск в софтуера ...

Връзка към коментар
37 minutes ago, jujo_si said:

Има ли я още промоцията където аз каня приятел и 1 година нямам такса?

Появява се периодично, в сайта на Дайнърс си има секция за промоции и новини.....

Винаги е по-лесно да се пита за всичко форума, но има и публична информация за повечето неща ...

Връзка към коментар

Здравейте Магелан и, понеже искам да си издам Diners карта, че до сега имах само обикновена мастър, искам да питам тази новата Еяоляе някой ползвал ли я е на летището в Катар за лаунджа, защото ми казаха че е безплатен ако имаш оборот в картата около 500 лв последния месец. 

Връзка към коментар
преди 20 минути , alexnpopova каза:

Здравейте Магелан и, понеже искам да си издам Diners карта, че до сега имах само обикновена мастър, искам да питам тази новата Еяоляе някой ползвал ли я е на летището в Катар за лаунджа, защото ми казаха че е безплатен ако имаш оборот в картата около 500 лв последния месец. 

В Oryx lounge в Доха карта Diners важи. Ще имаш 12 безплатни посещения годишно ако имаш 1000лв оборот за последните 90 дни преди посещението, първите 3 месеца ще имаш достъп без това условие. В момента има промоция картата ще ти е безплатна за първите 12 месеца ако я направиш до края на март. Направи си.

Връзка към коментар
преди 1 минута , jujo_si каза:

В Oryx lounge в Доха карта Diners важи. Ще имаш 12 безплатни посещения годишно ако имаш 1000лв оборот за последните 90 дни преди посещението, първите 3 месеца ще имаш достъп без това условие. В момента има промоция картата ще ти е безплатна за първите 12 месеца ако я направиш до края на март. Направи си.

Супер, пътувам април и началото на май така че значи ще важи 🙂 мерси много 

Връзка към коментар

Също така забравих да питам- видях че пише че има безплатна международна застраховка с тази карта. Т.е когато пътувам в чужбина няма нужда да си правя допълнителните застраховки по  2-3 дни като ходя някъде, а просто трябва да използвам картата да правя разплаще с нея, така ли, защото това също спестява доста разходи

Връзка към коментар

Точно така. А ако резервираш с нея част от пътуването (хотел, самолет, билет за забележителности и т.н.) застраховката ще важи от самото начало дори и да не я използваш на място след пристигането.

Връзка към коментар
преди 16 минути , Ilian359 каза:

Точно така. А ако резервираш с нея част от пътуването (хотел, самолет, билет за забележителности и т.н.) застраховката ще важи от самото начало дори и да не я използваш на място след пристигането.

Не мисля, че има чак такова уточняване какво ще купиш с картата за да се задейства застраховката. Аз си купувам дъвки от летището като пристигна например.

Връзка към коментар
преди 4 часа, cybersimo каза:

Не мисля, че има чак такова уточняване какво ще купиш с картата за да се задейства застраховката. Аз си купувам дъвки от летището като пристигна например.

И така не си застрахован, докато не купиш дъвките. 

Връзка към коментар

така е

най-добре да платиш предварително нещо свързано с пътуването, например билети, хотел

проблема е, че Дайнърс не се приема толкова често

това обаче значи, и че на място може да не намерим какво да си купим с Дайнърса

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.