Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Ако покупката не е за нещо свързано с пътуването - билет, тур, настаняване и т.н. и не е направена извън България, тя не активира застраховката. 

преди 8 часа, Ilian359 каза:

И така не си застрахован, докато не купиш дъвките. 

Така или иначе застраховка за пътуване важи само извън пределите на България. Дори да си я активирал, купувайки с Diners автобусен билет София - Истанбул, ако не дай боже ти стане нещо напът към Свиленград, не можеш да я използваш. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 minutes ago, chandni said:

Ако покупката не е за нещо свързано с пътуването - билет, тур, настаняване и т.н. и не е направена извън България, тя не активира застраховката. 

Така или иначе застраховка за пътуване важи само извън пределите на България. Дори да си я активирал, купувайки с Diners автобусен билет София - Истанбул, ако не дай боже ти стане нещо напът към Свиленград, не можеш да я използваш. 

Точно така е, но дискусията възникна във връзка с покупка на водичка на Т2 София - покупката явно не може да се третира като такава свързана с пътуването, а само свързана със жажда от страна на кандидат-застрахования 😉 ...

Друга особеност, ако не ме лъже паметта, е че тази застраховка важи само за определено пребиваване извън БГ. Май беше 3 месеца, но дали за еднократно излизане или общо годишно пребиваване не помня. Във всеки случай за резиденти в други държави, българи с бг КК, тези застраховки падат и  не могат да се ползват.

Връзка към коментар
3 hours ago, damyang said:

Вече не се приема в бензиностанции ЕКО. Постепенно оставят ПОС-овете само на Пощенска банка и следователно дайнърс не минава

Вчера платих на пос в ЕКО и нямаше проблем. На банкоматите на Пощенска Дайнърс си минава от много време. В момента единствено на Експресбанк не минава твърдо. 

Връзка към коментар

Сигурен ли си, че си платил на терминал на Пощенска? Конкретно в ЕКО те не приемаха Дайнърс. Все още в някои бензиностанции имат терминали и на ОББ.

Връзка към коментар
преди 7 минути , Георги каза:

Горе-долу колко бързо се отразяват надвнесени средства по картата? Ако ги надвнеса с дебитна карта. 

Грубо до 2 часа.Най-бързо с карта на Fi bank.По принцип това важи и за уикенда,но при натрупване на почивни дни,ако почива екипа,който обработва плащанията става мазало.Внесох на 23 вечерта,беше отразено на 27 около обяд.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
1 hour ago, Ilian359 said:

приемаХА

4 hours ago, Ilian359 said:

Сигурен ли си, че си платил на терминал на Пощенска? Конкретно в ЕКО те не приемаха Дайнърс. Все още в някои бензиностанции имат терминали и на ОББ.

Ще се опитам да потърся касовия бон, ако не съм го изхвърлил, но със сигурност платих и мина през Дайнърс.

12.01.2020 17:19:25 Diners EKO REZBARSKA 1012 SOFIA BG Плащане на POS 83.97 BGN
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой минавал ли е наскоро през процедурата Класик -> Еволв. Преди време си спомням, че беше необходимо затваряне на старата карта и издаване на новата, днес обаче ми се обадиха от Diners, че това няма да е необходимо и просто трябва след няколко дни да ида да си взема новата Еволв, всичко си остава същото.

Чудесно, но ей сега се сетих, че има промо за една година без такса за нова Еволв, ще ме закачи ли това промо или леко се прецаках? Аз утре ще звънна да ги питам и тях де, но ако някой наскоро е минал през този път може да каже 🙂

Връзка към коментар
преди 11 минути , Георги каза:

Някой минавал ли е наскоро през процедурата Класик -> Еволв.

Да,преди малко повече от два месеца.Действат сравнително бързо,но за 2-3 дни оставаш без карта,защото първо трябва да блокират старата.Иначе,да,всичко си остава същото,кешбека и броя салони се прехвърлят.Без такса не е ли само ако не я ползваш?Аз,както писах си я ползвам активно и имам такса 🙂

Връзка към коментар
преди 15 минути , Мари Николова каза:

Да,преди малко повече от два месеца.Действат сравнително бързо,но за 2-3 дни оставаш без карта,защото първо трябва да блокират старата.Иначе,да,всичко си остава същото,кешбека и броя салони се прехвърлят.Без такса не е ли само ако не я ползваш?Аз,както писах си я ползвам активно и имам такса 🙂

http://www.diners.bg/bg/page/294/promotsionalni-usloviya-i-mnogo-bonus-programi-s-kreditni-karti-evolve

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Христиан каза:

Това е нещо ново,но важи до 31.03.2020г.Т.е. още само два месеца може да си без такса.

Връзка към коментар
преди 10 минути , Мари Николова каза:

Това е нещо ново,но важи до 31.03.2020г.Т.е. още само два месеца може да си без такса.

Не бих казал, че е ново. Просто удължават крайния срок постоянно. До 31.03 ако си изкараш карта, ще имаш 1 година период без такса, а не до 31 март да си без.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди месец-два им звънях да питам. Тези 12 месеца без такса са само за нови за Дайнърс клиенти, не за такива, които преминават от Класик на Еволв. Преминаващите си запазват натрупаното до момента като кешбек и оборот, но не ползват бонусите за нов клиент.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 2.01.2020 г. в 13:15, georgebg каза:

Те си го оповестиха официално, затова от октомври не ги плащам през Дайнърс - няма кешбек, няма плащане 🙂 

Може да няма кешбек, но пък все още се отчита като оборот за салоните.

Връзка към коментар
On 1/15/2020 at 6:09 PM, Георги said:

Някой минавал ли е наскоро през процедурата Класик -> Еволв. Преди време си спомням, че беше необходимо затваряне на старата карта и издаване на новата, днес обаче ми се обадиха от Diners, че това няма да е необходимо и просто трябва след няколко дни да ида да си взема новата Еволв, всичко си остава същото.

Чудесно, но ей сега се сетих, че има промо за една година без такса за нова Еволв, ще ме закачи ли това промо или леко се прецаках? Аз утре ще звънна да ги питам и тях де, но ако някой наскоро е минал през този път може да каже 🙂

Няма да те хване промоцията, но ако поканиш приятел да им стане клиент може да се възползваш от друга промоция :

Доведи приятел в клуба и ползвайте 12 месеца без такса!

От Diners - 2019-12-03 15:57:47

Освободете се от месечни такси за 12 отчетни периода, като доведете приятел в клуба! За да се възполвате от условията, в полето коментар на онлайн заявката трябва да бъде посочен Вашия клиентски номер, като и новата карта да бъде активирана. Промоционалните месеци започват да текат от месеца на активиране на новата карта.

:))))

• Харесвам 2
Връзка към коментар

От три дни съм с Evolve и като цяло впечатленията са добри. Не съм я ползвал твърде много, но абсолютно където съм опитал е минала безконтактно с Diners. В happy, лукойл, дори едно павилионче за насипна храна в халите. Класикът го избягвах главно, защото не исках да се разправям и да задържам опашки, но явно наистина е станало по-сериозно покритието на безконтактни терминали. 

Статистическата ми извадка е доста малка, де, ще видим идните дни/седмици как ще е. 

Негативният ми коментар е относно физическата пластика, за има няма половин ден се огъна в портфейла ми. Вярно, че го нося в задния джоб на дънки, но с другите десетина карти там няма такива проблеми, сигурно пластиката е по-тънка с някой микрон 🙂

P.S. В ПИБ продължават да са неадекватни, казаха ми на касата, че на Diners пинът не се сменя, само кимнах с глава и благодарих. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 59 минути , Георги каза:

🙂

P.S. В ПИБ продължават да са неадекватни, казаха ми на касата, че на Diners пинът не се сменя, само кимнах с глава и благодарих. 

Aз досега не съм получил отговор за каквото и да е от служител на ПИБ, напълно неинформирани са. Всеки път чувам "нека ви прехвърля към колегите от Дайнърс". Явно ги ползват единствено за предаване на картите към клиентите.

Връзка към коментар
9 minutes ago, П.Кръстев said:

Aз досега не съм получил отговор за каквото и да е от служител на ПИБ, напълно неинформирани са. Всеки път чувам "нека ви прехвърля към колегите от Дайнърс". Явно ги ползват единствено за предаване на картите към клиентите.

Обучението явно не е приоритет и излиза скъпо,  Дайнърс като карта е доста "екзотична" имайки в бг към 15к притежателя. За сравнение ето един Револют има над 140к в бг.... 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.