AlexandraKo Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 На 4.02.2020 г. в 19:29, Георги Матеев каза: Набързо да се възмутя - Дайнърс салона в Щутгарт е най-жалкото и смешно нещо, което съм виждал някога. За сравнение - салонът на софийския терминал 1 категорично е 5 звезди на фона на този. Ако някой минава през STR с чиста съвест може да пропусне салона и да не си хаби едното влизане. По- кофти ли е от този в Катания? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: По- кофти ли е от този в Катания? Че какво му е на салона в Катания...? Октомври месец си отвисяхме 6 часа в него след като неколкократно ни отлагаха полета. Е, нямаше готвена храна - само тестени сладкиши, но имаше хубаво кафе, безалкохолни, изглед към пистата... С кое от тези може да се похвали салонът в Шарлероа например? Не намирам Плиска и Преслав за по-квалилтетни салони, та точно този в Катания да се слага за сравнение на кофти салони. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 23 минути , chandni каза: Че какво му е на салона в Катания...? Октомври месец си отвисяхме 6 часа в него след като неколкократно ни отлагаха полета. Е, нямаше готвена храна - само тестени сладкиши, но имаше хубаво кафе, безалкохолни, изглед към пистата... С кое от тези може да се похвали салонът в Шарлероа например? Не намирам Плиска и Преслав за по-квалилтетни салони, та точно този в Катания да се слага за сравнение на кофти салони. Последно, като бяхме , салонът беше в едно стайче 3х3, имаше само кафе и чипс и нищо друго.И беше мръсно. Влязохме и веднага се ометохме. Това, през 2018, миналото лято, изобщо не си и помислихме да влезем. Ако нещо се е променило оттогава, не знам.Но в личната ми класация, това е най-най-мизерният салон, където съм била. А салонът в Шарлероа пък, миналия месец, много ми хареса - имаше си много храна, хубаво винце, чистичко и приятно. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 Салона в Катания е едно стайче 3 на 2,с бонус коридор :),имаше само кафе и няколко вида безалкохолни и беше фраш,когато го посетих.За мен е напълно заслужил титлата"кофти салон" 🙂 Преслав и Плиска,че и Витоша са рога на изобилието сравнени с гореописаният салон. Единственото хубаво нещо в катанския салон беше едно безалкохолно от горчив портокал, което много ми хареса.Аз не пия газирано,но си го взех, защото нямаше дори вода. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 4 часа, AlexandraKo каза: По- кофти ли е от този в Катания? Да, поне двойно по-кофти, наистина потресаващо зле беше - до степен, че чакането отвън на седалките предлагаше горе-долу същото изживяване. Стайче 4 х 4 метра без никакви прозорци и светлина, с почти нулев кетъринг и неудобни столчета. Като за капак беше мръсно. Откровено се изненадах, че може да съществува такова жалко подобие на салон и то на сравнително основно летище в Германия. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 2 минути , AlexandraKo каза: стайче 3х3 Определено салонът не е голям, но... преди 2 минути , AlexandraKo каза: най-най-мизерният салон категорично не е! 🙂 Беше си чисто, кафето беше много добро, просто нямаше готвени храни. Към обяд дори и свежи сандвичи извадиха след сладкишите, но те там явно това закусват, защото и в хотелите закуските си бяха такива. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 4 часа, lessa каза: Някой знае ли нещо за салона в Гватемала Сити ? Доста добре беше, поне когато минавах там преди 3 години. Имам спомен за чудесна топла храна. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 На 4.02.2020 г. в 19:29, Георги Матеев каза: Набързо да се възмутя - Дайнърс салона в Щутгарт е най-жалкото и смешно нещо, което съм виждал някога. За сравнение - салонът на софийския терминал 1 категорично е 5 звезди на фона на този. Ако някой минава през STR с чиста съвест може да пропусне салона и да не си хаби едното влизане. Защо не проверяваш, дал съм отзив още преди 1-2 години за това подобие на салон. Дори когато нямаше ограничение за влизане не си струваше, освен да се изпият 1-2 бири Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 2 минути , Alexander каза: Защо не проверяваш, дал съм отзив още преди 1-2 години за това подобие на салон. Дори когато нямаше ограничение за влизане не си струваше, освен да се изпият 1-2 бири Защото имам неограничени посещения на салони и съответно не ми се налага да проверявам предварително, но просто трябваше да предупредя останалите да не се прецакват. Между другото когато бях там и бира нямаше 🙂 преди 37 минути , chandni каза: С кое от тези може да се похвали салонът в Шарлероа например? Предполагам говориш за стария мизерен салон в Шарлероа, който вече не съществува. Откриха чисто нов салон преди 3-4 месеца, повече от прекрасен и като дизайн и като кетъринг. Няма да споменавам колко белгийски шоколад си занесох вкъщи 🙂 Прилагам снимки. 10 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 17 минути , Георги Матеев каза: Предполагам говориш за стария мизерен салон в Шарлероа Да, стария визирах. Не знаех, че са отворили такова чудо на чудесата там 🙂 Браво! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 1 час, chandni каза: Определено салонът не е голям, но... категорично не е! 🙂 Беше си чисто, кафето беше много добро, просто нямаше готвени храни. Към обяд дори и свежи сандвичи извадиха след сладкишите, но те там явно това закусват, защото и в хотелите закуските си бяха такива. Абе, да не говорим за различни места? Аз говоря за това място. Ето снимка от сайта им - то се вижда, колкАв им т.нар. " ВИП салон" и какво има за ядене и за пиене...А като има 10 души вътре, не се диша. Може пък, ние да сме много претенциозни, знам ли... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 1 час, chandni каза: Да, стария визирах. Не знаех, че са отворили такова чудо на чудесата там 🙂 Браво! Плюс и до салона - външна тераса с поглед към пистата . 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 2 часа, chandni каза: Да, стария визирах. Не знаех, че са отворили такова чудо на чудесата там 🙂 Браво! забравила си, точно ти ме светна, че вече имало истински салон там наистина е готин, то се вижда и от снимките на Георги Матеев 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2020 преди 27 минути , Фичо каза: Плюс и до салона - външна тераса с поглед към пистата . Да бе и аз се зачудих, какво не му е харесала @chandni на салона в Шарлероа, та да го сравняваме с този в Катания, пък то, станала ошибка. 1 Връзка към коментар
Torino Публикувано: 15 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2020 dinerscashbacks.it. някой ползвал ли е това? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2020 преди 4 часа, Torino каза: dinerscashbacks.it. някой ползвал ли е това? Напълно е възможно този кешбек да е само за италиански дайнърси Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2020 Да. Освен това ми изглежда като дайнърс версия на масовите кешбек уебсайтове. Както ПИБ имат кешбек от букинг с техни карти, така и този сайт предлага такива за Дайнърс. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2020 преди 4 минути , neuromancer каза: Напълно е възможно този кешбек да е само за италиански дайнърси Попрехвърлих им условията, няма правило да е италианска карта. Даже цялото нещо се управлява от австрийска фирма и пише, че текстът на английски е водещ: https://dinerscashbacks.it/en/terms_and_conditions.html Да се има предвид, че трябва да се въведе и запамети картата в сайта. Според мен е доста оскъдна дадената информация и не мога да се доверя безрезервно. 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 18 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 някой ползвал ли е салон на летището в Малага, не откривам на първа страница? виждам, че има един на Терминал 3, а полетите на Уиз са от Терминал 2 и уж пише, че е салонът е достъпен и за заминаващи от Т2, но все пак, ако някой го е правил на практика? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 18 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 преди 56 минути , antea каза: някой ползвал ли е салон на летището в Малага, не откривам на първа страница? виждам, че има един на Терминал 3, а полетите на Уиз са от Терминал 2 и уж пише, че е салонът е достъпен и за заминаващи от Т2, но все пак, ако някой го е правил на практика? Въпросите са в тази тема. В другата само ревютата. Аз не съм била в този салон, но дано се включи някой, който е бил. Връзка към коментар
antea Публикувано: 18 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 питах директно салона преди малко и това е отговорът им, така че става 🙂 изглежда добре по снимки и ревюта To get in to the lounge you have to go through the security control located in Terminal 3, even if your flight checks in Terminal 2. When you are in the boarding area, you will find our lounge in SECCION D and it is accessible regardless your flight departs from. Sala VIP aeropuerto de Málaga-Costa del Sol. 4 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 20 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2020 Не успях днес да платя зареждането на карта за градския транспорт в бюрото в подлеза на Ректората. Сигурна съм, че преди ставаше, но аз като я зареждам веднъж годишно и явно нещо се е променило. Казаха ми, че и на пл. Възраждане няма да мине картата -някой има ли идея да продължавам ли да пробвам на различни бюра или никъде няма да стане? Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 20 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2020 Аз две години поред си зареждам картата на Сердика и я плащам с Дайнърс класик. 2 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 20 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2020 преди 1 минута , desislavna каза: Аз две години поред си зареждам картата на Сердика и я плащам с Дайнърс класик. Тази година зареждала ли си я ? Ще ида и до Сердика, защото сумата си заслужава, аз зареждам за една година. Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 20 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2020 И аз зареждам за една година. Заредих я декември.🙂 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега