Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 41 минути , Георги каза:

@Божидар, в работно време ли се обади? Че ако си попаднал на служител на ПИБ, нищо чудно да си пуснат по пързалката 🙂 

В работно време се обадих 15.30ч.    и разговарях с служител на Даинърс. 

преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Официална информация директно от Дайнърс: такса превалутиране няма.

Вчера служител ми се обади за вдигане на лимита по карта и ми потвърди че от скоро има такса превалутиране. 

Връзка към коментар
преди 1 час, Божидар каза:

Вчера служител ми се обади за вдигане на лимита по карта и ми потвърди че от скоро има такса превалутиране. 

С казване не става. Трябва да го пише някъде. Но не го пише. 

Връзка към коментар
преди 1 минута , Ilian359 каза:

Може и да е малко лийкната предварителна информация. Отпадането на неограничените салони също първо беше сигнализирано в разговор с колцентъра. Но за промени по превалутирането мисля, че трябва да са предварително обявени и публикувани. 

Връзка към коментар
преди 16 минути , Ilian359 каза:

Аз го усетих по мойта сметка, имах над внесени пари  по картата, знам колко с точност бях (предварително си ги записах) и колко са след транзакцията не ми трябва и ошчетоводяване защото аз реално не съм харчи и една стотинка от парите на банката. Всеки сам си прави изводи. 

Връзка към коментар

Просто при осчетоводяване курса може да се промени (и разполагаемата сума според него), и няма значение дали се взима от надвесени пари. Та провери при осчетоводяване какво показва.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 23.02.2020 г. в 19:23, Romana каза:
На 23.02.2020 г. в 18:59, Яничка каза:

Някой с впечатления вървят ли плащания с Diners във Франция в района на Елзас ?

Не, миналото лято не успях да платя никъде с нея - нито в супермаркет, нито билет за влак, нито в заведения. Дано сега да е различно

Потвърждавам, все още е така - не можах да платя никъде в Елзас с Diners.

Връзка към коментар

Да споделя пресен опит от салона в Гватемала Сити, добро обслужване със сервитьори имаш право на ром, кафе, основно ядене и десерт. Допълнителните поръчки се заплащат. До всеки стол има зарядно за тел.

IMG_20200223_161240.jpg

IMG_20200223_161230.jpg

IMG_20200223_162025.jpg

IMG_20200223_161902.jpg

IMG_20200223_161326.jpg

IMG_20200223_175003.jpg

IMG_20200223_173555.jpg

IMG_20200223_164700.jpg

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Преди малко получих мейл от Дайнърс за нови комунални задължения. Отварям имейла и изненада - 1304.92 лв ТЕЦ. Всички фактури за предходни месеци са платени. Макар да не спираме парното и да живеем на доста топло, сумата ми се видя необичайно висока. Влязох в my.diners и се оказва, че това в фактурата на посолството на Гърция, а не моята. 

Случвало ли ви се е? И как изведнъж идват при мен техни фактури, а моята я няма? 🙂

A4B6DA2D-7701-4110-891A-312FFF0A77FC.jpeg

• Шок 5
  • Смея се 5
Връзка към коментар

След няколко години необяснима тъпотия, Топлофикация София отново разреши онлайн плащането на сметки на стопански абонати. Появи се сметката на офиса ми, която поради неудобство плащам 1-2 пъти в годината и редовно ме подканят по телефона. Абонатният номер ми стоеше въведен в My Diners от времето, когато можеше тези сметки да се плащат нормално.

Очевидно абонатният номер на посолството е стоял въведен в профила ти години наред без да излизат сметки за плащане. До този месец.

А не е никак трудно да въведеш абонатния номер на друг клиент на Топлофикация София - тези номера са поредни 6-цифрени, без никаква контролна цифра.

Връзка към коментар

Възможно е, макар че аз не съм въвеждала други абонатни номера, освен мои. След като писах тук, от Дайнърс ми писаха, че ще отстранят проблема и вече в my.diners не ми излиза такова задължение 🙂

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
1 minute ago, chandni said:

Diners Club Bulgaria отменя ограничението от 12 безплатни посещения за текущата 2020.

хахаха точно щях да питам мога ли да си прехвърля не използваните посещения за догодина аххахахахах 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 часа, chandni каза:

Diners Club Bulgaria отменя ограничението от 12 безплатни посещения за текущата 2020.

Не вярвам някой в този форум да не е усетил първоаприлския привкус на тази "новина", но все пак, за да няма после тема "Ама тя @chandni каза, че е премахнат лимита..." 🙂 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , chandni каза:

Не вярвам някой в този форум да не е усетил първоаприлския привкус на тази "новина", но все пак, за да няма после тема "Ама тя @chandni каза, че е премахнат лимита..." 🙂 

Така или иначе и 12 посещения ще са ни много тази година...

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Може ли и как да се подаде онлайн заявка за издаване на ПИК от НАП? 
Или ако се отиде на място в офис на НАП, може ли да се поиска и получи веднага ПИК? 

Връзка към коментар
преди 1 минута , Фичо каза:

Може да се заяви по телефона или пощата, но получаването е лично, в избран, удобен офис-това е за София.

преди 2 минути , Фичо каза:

Или ако се отиде на място в офис на НАП, може ли да се поиска и получи веднага ПИК? 

Да и за мен и по-добрия вариант - отиваш на место и веднага ти го приготвят и дават в един плик.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Фичо каза:

Може да поискаш ПИК с имейл или по телефона - оня с 0700... , но пак ще трябва да отидеш до офис на НАП, за да си получиш ПИК-а. 

Според мен е по-удобнонаправо на гише да отидеш, заявяваш и получаваш в рамките на 10 минути.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 27 минути , Фичо каза:

Може само по телефона. Скоро го правих. Звъниш на 0700... Има опция за даване на ПИК. Влиза се с набиране на ЕГН. След това ти дават временен ПИК, който трябва веднага да смениш. Става лесно.

Дори успях да направя и подам електронно данъчната си декларация.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

От кога се сменили условията за месечните такси, явно съм ги изтървал. Сега. а и не знам от кога взимат по 4-5лв всеки месец, независимо дали се използва или не картата. Преди не взимаха ли, само в месеците, в които си я използвал?

Връзка към коментар
преди 2 часа, Alexander каза:

От кога се сменили условията за месечните такси, явно съм ги изтървал. Сега. а и не знам от кога взимат по 4-5лв всеки месец, независимо дали се използва или не картата. Преди не взимаха ли, само в месеците, в които си я използвал?

Ами то това май беше някаква промоция, на която периодически удължаваха действието, и сега вероятно просто не са го продължили...

Връзка към коментар

Преди в долната част на my.diners имаше телефон за връзка, който беше директно с дайнърс, а не те свързваше със служители на ПИБ. Гледам, че сега са го махнали, някой спомня ли си го ?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.