iMari Публикувано: 4 май, 2020 Сподели Публикувано: 4 май, 2020 преди 1 минута , П.Кръстев каза: Преди в долната част на my.diners имаше телефон за връзка, който беше директно с дайнърс, а не те свързваше със служители на ПИБ. Гледам, че сега са го махнали, някой спомня ли си го ? 028171122 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 4 май, 2020 Сподели Публикувано: 4 май, 2020 преди 19 часа, Alexander каза: От кога се сменили условията за месечните такси, явно съм ги изтървал. Сега. а и не знам от кога взимат по 4-5лв всеки месец, независимо дали се използва или не картата. Преди не взимаха ли, само в месеците, в които си я използвал? Не съм мяркал нещо за смяна на условията. Твоята карта от кой тип е - Classic или Evolve? И двете ми Evolve (основна + допълнителна) карти са замразени от месеци и до момента не ми е начислявана месечна такса, включително сега при последното извлечение от онзи ден. За класик-а обаче не мога да кажа, нея я ползвам и си плащам таксата. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 4 май, 2020 Сподели Публикувано: 4 май, 2020 Класик е Сега звънях, оказа се, че рефънд се брой за ползване на картата. Аз имам такова и са си взели таксата.. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 май, 2020 Сподели Публикувано: 4 май, 2020 преди 4 часа, П.Кръстев каза: Преди в долната част на my.diners имаше телефон за връзка, който беше директно с дайнърс, а не те свързваше със служители на ПИБ. Гледам, че сега са го махнали, някой спомня ли си го ? преди 4 часа, Мари Николова каза: 028171122 Този го нямам, но имам записани тези: 02/800-2080 02/970-9555 02/970-9553 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 май, 2020 Сподели Публикувано: 4 май, 2020 преди 9 минути , chandni каза: Този го нямам Този е най-първият номер на Дайнърс.Записан е в телефона ми,за да ми е под ръка и да съм сигурна,че се свързвам директно с тях 🙂 Връзка към коментар
k.koynov Публикувано: 10 май, 2020 Сподели Публикувано: 10 май, 2020 Здравейте, до 15-ти ми е първото погасяване на Дайнърс карта и ако може някой да ме ориентира има ли банкомати,на които мога да заредя пари, както това става на банкоматите на Банка ДСК, но там внасям само по тяхна карта. Има ли и друг начин за погасяне без такси ? Връзка към коментар
iMari Публикувано: 10 май, 2020 Сподели Публикувано: 10 май, 2020 Здравей,виждала съм,че ПИБ имат банкомати,на които могат да се внасят пари,но не съм сигурна,че може да внесеш конкретно в Дайнърс.Все се каня да пробвам.Погасяване на задълженията по КК Дайнърс е много удобно през my diners със всякакви видове дебитни карти,но само с тези на ПИБ услугата е безплатна. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 10 май, 2020 Сподели Публикувано: 10 май, 2020 Не съм забелязал да ми взимат нещо с дебитна на Райфайзен 1 Връзка към коментар
k.koynov Публикувано: 10 май, 2020 Сподели Публикувано: 10 май, 2020 Благодаря, ще питам първо в офис на ПИБ тогава, а и не съм виждал техни банкомати за внасяне. Принципно означава ли , че по карта се внася само на банкомати на банката издател на съответната карта ? Връзка към коментар
Romana Публикувано: 10 май, 2020 Сподели Публикувано: 10 май, 2020 Не е възможно да се внася в Дайнърс чрез банкоматите на ПИБ, от самата банка го обясниха. В Дайнърс нямаш сметка със собствен IBAN, парите отиват първо в общата дайнърска сметка и оттам се разпределят по клиентския номер към съответната карта. Чрез my diners е безплатно и с дебитна карта на Уникредит. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 14 май, 2020 Сподели Публикувано: 14 май, 2020 Промени в Общите условия, влизащи в сила от 15.05.2020: http://www.diners.bg/bg/predstoyashti-promeni-v-obshti-usloviya-na-daynars-klub-balgariya-ad/page/12/item/69 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 14 май, 2020 Сподели Публикувано: 14 май, 2020 преди 4 минути , Яничка каза: Промени в Общите условия, влизащи в сила от 15.05.2020: http://www.diners.bg/bg/predstoyashti-promeni-v-obshti-usloviya-na-daynars-klub-balgariya-ad/page/12/item/69 Случайно ако си ги чела подробно би ли могла накратко да обобщиш промените? Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 14 май, 2020 Сподели Публикувано: 14 май, 2020 За съжаление не ми остана време да ги чета Връзка към коментар
kali Публикувано: 14 май, 2020 Сподели Публикувано: 14 май, 2020 Освен промени в Общите условия, има и промени в Тарифата от 11.05.2020 г., не съм ги чела. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 21 май, 2020 Сподели Публикувано: 21 май, 2020 От известно време може да се вадят онлайн актуални състояния от Търговския регистър и да се плащат с КК, като с Дайнерс се избягва досадното минаване през Epay.bg, благодарение на варианта Pay Fly плащане. Иначе се заявяват от brra.bg --- Удостоверения за актуално състояние, вписвания, обявявания, преписи. Трябва да имате регистриран акаунт. Удостоверението е 5,50 лв. + 0,30 лв. такса при плащането. Документът се получава на мейл за 5-10 мин. 3 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 2 юни, 2020 Сподели Публикувано: 2 юни, 2020 При връщане на пари от отменена резервация в букинг по Diners/MasterCard evolve, трябва ли специално да давам някакви допълнителни данни освен новера на картата, който те имат? Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 2 юни, 2020 Сподели Публикувано: 2 юни, 2020 Нищо не трябва да даваш 👍 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 Някой успява ли да си отвори извлечението за месец май от 1.06 през my.diners.bg? От както са ги качили опитвам и след дълго зареждане на страница излиза грешка - Error Failed to load PDF document. Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 Вчера успях да го отворя, но днес пак има проблем. Не очаквам преди понеделник да се оправи. 1 Връзка към коментар
zory Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 преди 37 минути , Jorro каза: Някой успява ли да си отвори извлечението за месец май от 1.06 през my.diners.bg? От както са ги качили опитвам и след дълго зареждане на страница излиза грешка - Error Failed to load PDF document. И при мен не се отваря PDF . Обаче извлечението има още един вид формат, който се отваря без проблем. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 Отворих го, нямаше проблем. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 6 юни, 2020 Сподели Публикувано: 6 юни, 2020 33 minutes ago, zory said: И при мен не се отваря PDF . Обаче извлечението има още един вид формат, който се отваря без проблем. Дам, вчера не ми се отваряше и в HTML, но сега се отвори, pdf продължава да е греда. Благодаря. 1 Връзка към коментар
Vankata239 Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 Здравейте, след като погасих цялата вноска по картата Dinners, ме таксуваха още 12лв. Имате ли представа какво може да е това? Връзка към коментар
iMari Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 преди 22 минути , Vankata239 каза: Здравейте, след като погасих цялата вноска по картата Dinners, ме таксуваха още 12лв. Имате ли представа какво може да е това? Здравей, Само Дайнърс могат да ти отговорят в детайли на този въпрос. Провери дали има разминаване в сроковете на извлечение и погасяване.Погасяването с Револют също май имаше някакви такси. Срещу самата такса от 12 лв не пише ли пояснение,от къде е дошла? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега