Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 1 минута , П.Кръстев каза:

Преди в долната част на my.diners имаше телефон за връзка, който беше директно с дайнърс, а не те свързваше със служители на ПИБ. Гледам, че сега са го махнали, някой спомня ли си го ?

028171122

• Благодаря 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 19 часа, Alexander каза:

От кога се сменили условията за месечните такси, явно съм ги изтървал. Сега. а и не знам от кога взимат по 4-5лв всеки месец, независимо дали се използва или не картата. Преди не взимаха ли, само в месеците, в които си я използвал?

Не съм мяркал нещо за смяна на условията. Твоята карта от кой тип е - Classic или Evolve? И двете ми Evolve (основна + допълнителна) карти са замразени от месеци и до момента не ми е начислявана месечна такса, включително сега при последното извлечение от онзи ден. За класик-а обаче не мога да кажа, нея я ползвам и си плащам таксата.

Връзка към коментар
преди 4 часа, П.Кръстев каза:

Преди в долната част на my.diners имаше телефон за връзка, който беше директно с дайнърс, а не те свързваше със служители на ПИБ. Гледам, че сега са го махнали, някой спомня ли си го ?

преди 4 часа, Мари Николова каза:

028171122

Този го нямам, но имам записани тези:

02/800-2080

02/970-9555

02/970-9553

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , chandni каза:

Този го нямам

Този е най-първият номер на Дайнърс.Записан е в телефона ми,за да ми е под ръка и да съм сигурна,че се свързвам директно с тях 🙂

Връзка към коментар

Здравейте, до 15-ти ми е първото погасяване на Дайнърс карта и ако може някой да ме ориентира има ли банкомати,на които мога да заредя пари, както това става на банкоматите на Банка ДСК, но там внасям само по тяхна карта.

Има ли и друг начин за погасяне без такси ?

Връзка към коментар

Здравей,виждала съм,че ПИБ имат банкомати,на които могат да се внасят пари,но не съм сигурна,че може да внесеш конкретно в Дайнърс.Все се каня да пробвам.Погасяване на задълженията по КК Дайнърс е много удобно през my diners със всякакви видове дебитни карти,но само с тези на ПИБ услугата е безплатна.

Връзка към коментар

Благодаря, ще питам първо в офис на ПИБ тогава, а и не съм виждал техни банкомати за внасяне.

Принципно означава ли , че по карта се внася само на банкомати на банката издател на съответната карта ?

Връзка към коментар

Не е възможно да се внася в Дайнърс чрез банкоматите на ПИБ, от самата банка го обясниха. В Дайнърс нямаш сметка със собствен IBAN, парите отиват първо в общата дайнърска сметка и оттам се разпределят по клиентския номер към съответната карта. Чрез my diners е безплатно и с дебитна карта на Уникредит.

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 4 минути , Яничка каза:

Промени в Общите условия, влизащи в сила от 15.05.2020:

http://www.diners.bg/bg/predstoyashti-promeni-v-obshti-usloviya-na-daynars-klub-balgariya-ad/page/12/item/69

Случайно ако си ги чела подробно би ли могла накратко да обобщиш промените?

Връзка към коментар

От известно време може да се вадят онлайн актуални състояния от Търговския регистър и да се плащат с КК, като с Дайнерс се избягва досадното минаване през  Epay.bg, благодарение на варианта Pay Fly плащане.

Иначе се заявяват от brra.bg --- Удостоверения за актуално състояние, вписвания, обявявания, преписи. Трябва да имате регистриран акаунт. Удостоверението е 5,50 лв. + 0,30  лв. такса при плащането. Документът се получава на мейл за 5-10 мин.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

При връщане на пари от отменена резервация в букинг по Diners/MasterCard evolve, трябва ли специално да давам някакви допълнителни данни освен новера на картата, който те имат?

Връзка към коментар

Някой успява ли да си отвори извлечението за месец май от 1.06 през my.diners.bg?

От както са ги качили опитвам и след дълго зареждане на страница излиза грешка - 

Error

Failed to load PDF document.
Връзка към коментар
преди 37 минути , Jorro каза:

Някой успява ли да си отвори извлечението за месец май от 1.06 през my.diners.bg?

От както са ги качили опитвам и след дълго зареждане на страница излиза грешка - 

Error

Failed to load PDF document.

И при мен не се отваря PDF . Обаче извлечението има още един вид формат, който се отваря без проблем. 

Връзка към коментар
33 minutes ago, zory said:

И при мен не се отваря PDF . Обаче извлечението има още един вид формат, който се отваря без проблем. 

Дам, вчера не ми се отваряше и в HTML, но сега се отвори, pdf продължава да е греда. Благодаря. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , Vankata239 каза:

Здравейте,

след като погасих цялата вноска  по картата Dinners, ме таксуваха още 12лв. Имате ли представа какво може да е това?

Здравей,

Само Дайнърс могат да ти отговорят в детайли на този въпрос.

Провери дали има разминаване в сроковете на извлечение и погасяване.Погасяването с Револют също  май имаше някакви такси.

Срещу самата такса от 12 лв не пише ли пояснение,от къде е дошла?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.