chandni Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 Преди 1 час, Мари Николова каза: Здравей, Само Дайнърс могат да ти отговорят в детайли на този въпрос. Провери дали има разминаване в сроковете на извлечение и погасяване.Погасяването с Револют също май имаше някакви такси. Срещу самата такса от 12 лв не пише ли пояснение,от къде е дошла? Според мен няма общо с Diners. Подозирам, че @Vankata239 е погасил задълженията си с карта на ДСК и са го таксували такса паричен превод. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 преди 30 минути , chandni каза: Според мен няма общо с Diners. Подозирам, че @Vankata239 е погасил задълженията си с карта на ДСК и са го таксували такса паричен превод. В такъв случай таксата не се ли отразява при ДСК, а не в извлечението на Дайнърс? Питам, че не съм наясно. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 преди 2 минути , Мари Николова каза: В такъв случай таксата не се ли отразява при ДСК, а не в извлечението на Дайнърс? Питам, че не съм наясно. Taм се отразява точно. Просто се е изразил двусмислено и не е ясно къде са го таксували още 12 лв - дали в Diners му е излязло задължение за още 12 лева (малко вероятно, защото лихвите се появяват със следващото извлечение) или просто е имал предвид, че са му изтеглени още 12 лв от картата, което той е изтълкувал като таксуване от Diners. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 юни, 2020 Сподели Публикувано: 7 юни, 2020 Питащия не е казал кой точно го е таксувал... Връзка към коментар
Vankata239 Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 On 6/7/2020 at 2:56 PM, neuromancer said: Питащия не е казал кой точно го е таксувал... Благодаря на всички за помощта. В сметката ми в ДСК е отразено, че има плащане за 12лв към Дайнърс. До сега не ми се бе случвало такова нещо. Винаги всичко съм си погасявал на време. Сега си проверих сметката в ДСК, там пише такса паричен трансфер. Предложете някакъв друг начи за погасяване на Дайнърс в такъв случай, и имате ли представа защо до сега не съм имал такава такса? Връзка към коментар
kali Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 Сигурен ли си, че не си имал такава такса до сега, тя се появява с няколко дневно закъснение. Аз така преди години чак на третото плащане установих каква е теслата. Аз в последно време зареждам Револут с виртуална ДСК и с Револут-а плащам Дайнърс-а. Връзка към коментар
Vankata239 Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 11 minutes ago, kali said: Сигурен ли си, че не си имал такава такса до сега, тя се появява с няколко дневно закъснение. Аз така преди години чак на третото плащане установих каква е теслата. Аз в последно време зареждам Револут с виртуална ДСК и с Револут-а плащам Дайнърс-а. Отново благодаря за отговора, оказа се, че винаги са ме таксували. И аз ще започна през Револут да си плащам Дайнърс-а. Приятен ден! 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 5 hours ago, Vankata239 said: Отново благодаря за отговора, оказа се, че винаги са ме таксували. И аз ще започна през Револут да си плащам Дайнърс-а. Приятен ден! Само не го прави незабавно след като го заредиш, защото ще влезеш в справките им за съмнителни операции. Аз минах през това преди половин година, блокираха ми акаунта за 1 седмица докато се обяснявах, качвах документи за доказване на доходи и т.н. Питаха ме защо зареждам примерно 1500лв и незабавно след това правя плащане към дайнърс за същата сума. Аз си казах естествено истината, че искам да избягвам таксите на банката ми за зареждане и ми обясниха, че това е било против не знам си коя евро директива за избягване на такси и не знам си какво един вид правя измама. Та съвета ми е зареди си революта и си погаси дайнърса на следващия ден или повече. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 9 юни, 2020 Сподели Публикувано: 9 юни, 2020 преди 17 часа, Jorro каза: не знам си коя евро директива за избягване на такси Може ли цитат? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 9 юни, 2020 Сподели Публикувано: 9 юни, 2020 2 hours ago, macf1an said: Може ли цитат? Всъщност сега си рових в чатовете и го прочетох отново та явно съм се заблудул с евро директивата, но н а обяснението ми, че го правя, защото банката ми ме чарджва по 1% за топ ъп са ми отговорили : Unfortunately yes. Please be advised that Revolut as a financial regulated business has reserved right to not support some of the activities. Revolut is not a facility that would support using service in order to gain extra benefits from other financial products - so in that case, we would not accept delivering service in order to gain benefits coming from the movements made on a credit card. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 11 юни, 2020 Сподели Публикувано: 11 юни, 2020 За авантюристите 🙂 От https://tickets.bdz.bg/ може да се взимат билети за влак с избор на места. Плащане - с Diners. 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 11 юни, 2020 Сподели Публикувано: 11 юни, 2020 Стига бе!БДЖ и Diners!Минаваме в друга епоха😆 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 преди 17 часа, Мари Николова каза: Стига бе!БДЖ и Diners!Минаваме в друга епоха😆 Стига да не ти трябва спално място. 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 преди 3 минути , Фичо каза: Стига да не ти трябва спално място. Също така, като купуваш двупосочен билет онлайн, не може да го вземеш с отворено връщане, а трябва задължително да избереш час на връщане. Затова предният път купувах билета на ж.п. гарата. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 Все пак - да не сме толкова придирчиви - нека им дадем две-три години да понастроят системата! 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 Дано да са години,а не десетилетия ☺️ 1 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 В офисите на Еконт от около 2 м. успешно плащам с Дайнърс. 4 Връзка към коментар
jujo_si Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 Diners моля да дадат 2% кешбек - както DSK Wizz, като компенсация, защото сега не пътуваме и не ползваме салоните по летищата 🙂 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 12 юни, 2020 Сподели Публикувано: 12 юни, 2020 преди 5 минути , jujo_si каза: Diners моля да дадат 2% кешбек - както DSK Wizz, като компенсация, защото сега не пътуваме и не ползваме салоните по летищата 🙂 Или да ползваш салоните без да летиш. 🤣 Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 Блокирах си картата заради погрешен Пин. От разстояние може ли да ми я разблокират или трябва да посетя офис? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 8 minutes ago, Алекс said: Блокирах си картата заради погрешен Пин. От разстояние може ли да ми я разблокират или трябва да посетя офис? Обади се в понеделник по телефона, но според мен ще трябва да отидеш в офис и да ти дадат нов плик с пин код. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 15 юни, 2020 Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 Магазин Техмарт, терминал на Уникредит. P.S.: От големите магазини май само Lidl остана неприемащ Дайнърс. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 15 юни, 2020 Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 Diners дават ли точки за PayFly плащания с 10-цифрен код за Изи Пей? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 15 юни, 2020 Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 10 minutes ago, Яничка said: Diners дават ли точки за PayFly плащания с 10-цифрен код за Изи Пей? Да, само за плащания към бюджета и през мастър кард апликацията на еволв няма. 1 Връзка към коментар
ockac23 Публикувано: 18 юни, 2020 Сподели Публикувано: 18 юни, 2020 На 15.06.2020 г. в 10:24, Ilian359 каза: P.S.: От големите магазини май само Lidl остана неприемащ Дайнърс. и DM и Кауфланд Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега