Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

ПИБ имат промяна на условията за кешбек за техните кредитни карти, минимална сума оборот за 6 месеца условие за кешбек се вдига от август тази година от 2000 лв на 4000 лв. Ако приложат това условие и при дайнърс картите ще убият продукта със сигурност...

Връзка към коментар
преди 3 часа, Ilian359 каза:

По-скоро конкретните обекти са изключения или не си пробвал скоро.

Има и други аномалии. В Кауфланд Слатина има една каса, която не приема Diners. Ако попаднете точно на нея може да си помислите, че всички каси не приемат, а не е така.

• Шок 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Здравейте ,

понеже обмислям вариант за такава карта , прочетох темата (цялата) , но не успях да си отговоря еднозначно единствено на следните въпроси:

1. При сегашните условия (ако утре ми издадат карта) валидно ли е условието - плащаш такса само когато ползваш картата - основна и допълнителна ?

2. Как стой въпроса с посещението на салоните от деца и по-конкретно става въпрос за дете на 6+ години (под 14), което не попада в категорията ... "деца до еди колко си години се допускат безплатно". Като възрастен гост ли се таксуват или има някаква друга такса в този случай , еднаква ли е навсякъде или си зависи от салона и т.н - този въпрос не е точно пряко свързан с Diners  , но се надявам някой да внесе яснота.

Благодаря !

Връзка към коментар

1. Не - в момента няма промо и таксата се начислява ежемесечно

2. Обикновено децата под 2 год влизат безплатно, някъде съм срещал и под 5 год. Във вашият случай се таксува като гост, таксата се определя от оператора на салона и договорните му отношения с Дайнърс,  (25-30€) 

Връзка към коментар

Има и салони, които не допускат деца под 14 години. А някога цената за достъп на гост до салона е по-изгодна на самия салон, отколкото ако се мине през дайнърс - най-близкия пример е  Софийското летище, но има и други.

Отделно - в много държави има преференции за премиум карти, които принципно би трябвало да важат само за местните златни Виза/Мастъркард, но някъде в Испания бях минал метър със български Мастъркард Голд, при това дебитен.

Така че - с питане и проби - даваш картата, ако мине - мине. Ако не - плащаш или излизаш 😀

И да се оплача - новата пластика на Дайнърс (безконтактната) е доста по-грозна и евтино изглждаща от старата. Самото покритие е като наплескано в час по трудово 😬

Връзка към коментар

Пратиха ми съобщение да си получа новата карта и сега гадая

дали ще е двойната или класик.Та да попитам ако е класик дали да се

натискам за двойната. Профила на болшинството от покупките ми е

през Булбанк, ДСК, Райфайзен. Ще минават ли повечето покупки безконтактно

или трябва да се правят гимнастиките с чип и магнитна лента и да се избира

класиката.. 

Връзка към коментар
На 9.07.2020 г. в 20:40, adreno каза:

И да се оплача - новата пластика на Дайнърс (безконтактната) е доста по-грозна и евтино изглждаща от старата. Самото покритие е като наплескано в час по трудово 😬

Това за класиката или дайнърс/мастър?

Връзка към коментар

Пробвал съм в магазини в Солун, където съм виждал залепен стикер на "cardlink" (техния ПОС сървис провайдър). На стикера го имаше и логото на дайнърс редом до това на виза, мастеркард, но въпреки това плащането с дайнърс не мина.

Връзка към коментар

Така и не намерих офис на Центъра за градска мобилност, за да платя с Дайнър за тричесечна карта за градския в София...

Пробвани бюра - НДК, Подлеза Парк мол, Сердика, Софийски университет. 

Някъде изобщо минава ли?

Връзка към коментар
преди 15 минути , antony2001 каза:

Така и не намерих офис на Центъра за градска мобилност, за да платя с Дайнър за тричесечна карта за градския в София...

Пробвани бюра - НДК, Подлеза Парк мол, Сердика, Софийски университет. 

Някъде изобщо минава ли?

На Сердика минаваше на един единствен ПОС терминал, мисля че беше на Общинска банка и трябва да кажете на служителите, че искате да платите на него. Това все пак съм го правил последно преди няколко месеца, та може да не е актуално вече. 

Иначе другите им терминали май бяха на myPOS и там Дайнърс не минава. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 53 минути , yordanov каза:

На Сердика минаваше на един единствен ПОС терминал, мисля че беше на Общинска банка и трябва да кажете на служителите, че искате да платите на него. Това все пак съм го правил последно преди няколко месеца, та може да не е актуално вече. 

Иначе другите им терминали май бяха на myPOS и там Дайнърс не минава. 

Пробвал съм и на трите ПОС-а. Благодаря за съвета, казвал съм, резултатът е Нула!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.