bibi Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 Някой да има драма с погасяването оо карта Дайнърс ? През компютър нищо не се случва (пробвах различни браузъри), а през телефон ми дава неуспешно плащане. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 преди 3 минути , bibi каза: Някой да има драма с погасяването оо карта Дайнърс ? През компютър нищо не се случва (пробвах различни браузъри), а през телефон ми дава неуспешно плащане. В четвъртък плащах през телефона. Нямаше проблем. Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 Вчера плащах през Мозила на компютъра-нямах проблем. Връзка към коментар
bibi Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 Оправи се ! 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 25 август, 2020 Сподели Публикувано: 25 август, 2020 Справката дали имам право на посещение на lounge само при мен ли изглежда така или вече е така? Преди пишеше, че имаш / нямаш право на посещение. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 август, 2020 Сподели Публикувано: 25 август, 2020 преди 28 минути , Яничка каза: Справката дали имам право на посещение на lounge само при мен ли изглежда така или вече е така? Преди пишеше, че имаш / нямаш право на посещение. Щом е в зелено, значи имаш право на безплатно посещение за съответната дата, ако нямаш достатъчно оборот, излиза в червено и вече има изрично съобщение: 1 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 септември, 2020 Сподели Публикувано: 1 септември, 2020 Вчера за първи път при плащане с картата-класик онлайн, ми се появи прозорец за въвеждане на код, който изпращат като СМС. Не дойде и чукнах за втори, след което дойдоха два наведнъж. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 1 септември, 2020 Сподели Публикувано: 1 септември, 2020 1 hour ago, Alexander said: Вчера за първи път при плащане с картата-класик онлайн, ми се появи прозорец за въвеждане на код, който изпращат като СМС. Не дойде и чукнах за втори, след което дойдоха два наведнъж. При тях кодовете по някога се бавят....не е за първи път Връзка към коментар
iMari Публикувано: 3 септември, 2020 Сподели Публикувано: 3 септември, 2020 Имайте предвид , че Дайнърс имат пореден техн.проблем и сумата за погасяване в my diners може да не отговаря на реалната. При мен разликата е 200лв, като в извлечението е правилната сума, а на сайта излиза с 200лв по-малко. Добре, че забелязах разликата,тъй като сумата е кръгла, защото можеше и въобще да не разбера до следващото извлечение, когато щеше вече да е отразена лихвата, върху непогасените 200лв. Защото в системата им си стои реалното задължение, само в my diners е грешката. Нямам идея как се случва това, но е един от големите им гафове. 2 1 Връзка към коментар
agenta Публикувано: 4 септември, 2020 Сподели Публикувано: 4 септември, 2020 При зареждане на Револют с Дайнърс, известно ми е, че го водят трансфер към микросметка, след осчетоводяване транзакцията включва ли се към оборота за влизане в бизнес салоните, който е необходим да имаш 90 дни преди посещението? Връзка към коментар
Diners Club Bulgaria Публикувано: 4 септември, 2020 Сподели Публикувано: 4 септември, 2020 преди 17 часа, Мари Николова каза: Имайте предвид , че Дайнърс имат пореден техн.проблем и сумата за погасяване в my diners може да не отговаря на реалната. При мен разликата е 200лв, като в извлечението е правилната сума, а на сайта излиза с 200лв по-малко. Добре, че забелязах разликата,тъй като сумата е кръгла, защото можеше и въобще да не разбера до следващото извлечение, когато щеше вече да е отразена лихвата, върху непогасените 200лв. Защото в системата им си стои реалното задължение, само в my diners е грешката. Нямам идея как се случва това, но е един от големите им гафове. Уважаема г-жо Николова, потвърждаваме, че сумата за пълно погасяване която виждате е коректна, както и изготвеното извлечение. Разликата от 200 лв. е сумата на направеното от Вас плащане от 200 лв., отразено на 01,09,2020 г.,. Както знаете, извлечението обхваща период от 01,08,2020 г. до 31,08,2020 г. Всички заверени плащания след 31,08,2020, намаляват дължимата сума за пълно погасяване. Това е и причината, да имате разполагаем лимит и да няма дължима минимална сума за погасяване. С пожелания за хубав ден, Дайнърс клуб България. 1 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 септември, 2020 Сподели Публикувано: 4 септември, 2020 Уважаеми @Diners Club Bulgaria, И в телефонен разговор и по мейла, потвърдихте, че това,което виждам в my diners не е вярната сума и че имате технически проблем,който ще бъде отстранен. Ако си бяхте направили труда да разгледате извлечението, вместо да бързате с оправданията, щяхте да видите, че въпросните 200лв са отразени в извлечението.Но ако продължите да ме убеждавате публично, че ви дължа с 200лв по-малко с охота ще ви повярвам 😉 Хубав ден и на вас 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 септември, 2020 Сподели Публикувано: 4 септември, 2020 Нито се включва, нито е възможно. Револют не приемат Diners. Връзка към коментар
agenta Публикувано: 4 септември, 2020 Сподели Публикувано: 4 септември, 2020 30 minutes ago, chandni said: Нито се включва, нито е възможно. Револют не приемат Diners. А натрупаният оборот през Мастеркард частта счита ли се за такъв, за посещение на бизнес салона? Да Револют знам, че не може да приеме номера на Дайнърса, но приема Мастеркард частта. Връзка към коментар
gw_ico Публикувано: 4 септември, 2020 Сподели Публикувано: 4 септември, 2020 Много е тъжно когато хора които не са запознати със случая се опитват да те убедят как няма грешка и всичко си е ок. Тези които са получили cashback този месец да са забелязали нещо необичайно? При мен се губят 642 - от 13798 точки съм получил 131,56 лв. Също при нулирани има 0, а досега винаги е излизала сумата която съм получил по сметката от cashback. Дразнещо е да пишеш обеснения за неща които би трябвало да стават автоматично и няма какво да се обърка. 1 Връзка към коментар
gw_ico Публикувано: 4 септември, 2020 Сподели Публикувано: 4 септември, 2020 От Diners отговориха доста бързо. Оказа се, че плащанията към НАП не участват в cashback програмата. Въреки това ги е отчело като точки. Миналите години не съм забелязвал нищо такова, вероятно промяната е от скоро. Тези, които плащат данъци през diners да имат едно на ум. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 Колко пари таксуваха гост с нашите Дайнърси? Нали пак е някаква фиксирана тарифа, а не колкото пише в лаунджа? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 преди 45 минути , Alexander каза: Колко пари таксуваха гост с нашите Дайнърси? Нали пак е някаква фиксирана тарифа, а не колкото пише в лаунджа? Дано не греша, май беше 30 лв. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 2 hours ago, Дани Магелани said: Дано не греша, май беше 30 лв. 30лв е за теб, ако нямаш оборот или си изчерпал 12-те безплатни посещения. @Alexander Цената за гост е различна за всеки салон, може да я видиш през приложението като отвориш лаунджа, който искаш да посетиш или виж тук https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges#! 1 2 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 Аз вече сериозно се замислям за Дайнърс. Гледам, че има как да се изкара допълнителна карта за същата сметка. Тя важи ли като 'отделна' при влизане в салон или е 'гост'? Т.е. отчита ли се като отделен клиент, следователно влиза без проблем или се счита като гост и трябва да се заплаща? Също така, за да има достъп трябва да има оборот от 1000 лв. Ако приемем, че на горния въпрос отговорът е 'отделен' клиент, който влиза безпроблемно, то колко трябва да е оборотът, за да влязат и двамата? 1000 или 2000? Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 преди 4 минути , ACM каза: Аз вече сериозно се замислям за Дайнърс. Гледам, че има как да се изкара допълнителна карта за същата сметка. Тя важи ли като 'отделна' при влизане в салон или е 'гост'? Т.е. отчита ли се като отделен клиент, следователно влиза без проблем или се счита като гост и трябва да се заплаща? Също така, за да има достъп трябва да има оборот от 1000 лв. Ако приемем, че на горния въпрос отговорът е 'отделен' клиент, който влиза безпроблемно, то колко трябва да е оборотът, за да влязат и двамата? 1000 или 2000? Допълнителна карта се счита за отделна карта и трябва отделен оборот от 1000 лева . Лимита на основната карта се дели на две. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 преди 7 минути , ACM каза: Аз вече сериозно се замислям за Дайнърс Аз пък - точно обратното, замислям се доколко ще ми е нужна картата в следващите година - две, докато пандемията не премине. Голяма част от салоните са или затворени или с ограничено зареждане. Отделно, че не е ясно кога ще може да се пътува свободно. Относно кешбека, предлагат се различни карти на пазара със същият или по-висок кешбек. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 Не е както преди, но не мога да се оплача, струва си със сигурност. Това е от днес 4 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 преди 8 часа, Marisha каза: Допълнителна карта се счита за отделна карта и трябва отделен оборот от 1000 лева . Лимита на основната карта се дели на две. Последното изречение не го разбрах. Как така се дели на 2? Иначе аз се замислям да си правя, но със сигурност няма да е скоро. Със сигурност в близките месеци няма да пътувам така или иначе. Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 6 септември, 2020 Сподели Публикувано: 6 септември, 2020 Ако лимита ти е 3000 да речем, основната и допълнителната карта си го поделят, и вече имаме 2 карти, всяка с лимит от 1500. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега