Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 2 часа, bobole4e каза:

Нещо не разбирам как трябва да се влезе-получих код, но няма къде да се въведе. Излиза ми само потребителското име и паролата. Ако го вкарам на мястото на паролата(кода) ми дава грешка.

Проблема се оказа в браузера-влязох през Хром, Мозилата не ме пуска.

Връзка към коментар
преди 12 минути , bobole4e каза:

Точно. Аз от телефона влизах и на няколко неуспешни опити имах 1-2 успешни, в които ми излизаше полето за въвеждане на кода. После обърнах внимание на браузърите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , bobole4e каза:

При мен обратното. На хром имам ad blocker, на мозила не. Може от това да е.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Мен Chrome по никакъв начин не ме пуска (нямам забрана за popup прозорци или инсталиран ad blocker).  С Microsoft Edge обаче стана веднага.

Връзка към коментар

при EDGE не излизаше екрана за допълнителния код, показа се като изключих adbloker -а 

обаче сега екрана виси на грешен код (макар че такъв не е бил вкарван. 

Нито става с кода който имам, нито пращат нов като поискам

и в крайна сметка до никъде

Връзка към коментар
преди 3 часа, Aureliano каза:

При мен обратното. На хром имам ad blocker, на мозила не. Може от това да е.

преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Мен Chrome по никакъв начин не ме пуска (нямам забрана за popup прозорци или инсталиран ad blocker).  С Microsoft Edge обаче стана веднага.

преди 2 часа, Мирослав Василев каза:

В инкогнито прозорец през Хром става.

Всичко коз... Контра и реконтра! :laugh1:

Ползвам Google Chrome, имам Adblocker и съобщението си ми излезе от раз... 'а сега!  :sarcastic_blum:  

• Шок 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

На някой да му е искало статична парола при плащане онлайн? На мен точно сега ми поиска и такава, освен кода от SMS-а и ме остави в тоталне недоумение какво е това. Наложи се да платя с друга карта.

Връзка към коментар
преди 9 минути , feel_the_rush каза:

На някой да му е искало статична парола при плащане онлайн? На мен точно сега ми поиска и такава, освен кода от SMS-а и ме остави в тоталне недоумение какво е това. Наложи се да платя с друга карта.

Да, иска ми. Даже си я смених вече веднъж, понеже бях забравила първата статична, която бях задала. Статичната парола се задава от профила в MyDiners.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

То много хубаво за сигурността с всички тези статични и динамични пароли, верификации за влизане в профили и банкиране с кодове с смс-и и т.н. , обаче все повече се замислям - какво се случва ако в някой (не толкова) хубав ден човек си загуби смартфона, или му го откраднат, особено някъде на г*за на географията ... :scratch_one-s_head: 
Нито можеш да се обадиш, нито да си влезеш в профила, или банкирането, или да направиш плащане с карта в нета ... :huh:

• Харесвам 6
Връзка към коментар

да, почва да става кошмарно - на ден влизам в десетина различни банкирания по няколко пъти, и установих, че вече работя само с дясната ръка, в лявата вечно ми седи телефона, за да получа поредния смс с еднократен код за влизане или някаква парола - и това дори само за вход, без активни операции

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 32 минути , Фил каза:

То много хубаво за сигурността с всички тези статични и динамични пароли, верификации за влизане в порфил и банкиране с кодове с смс-и и т.н. , обаче все повече се замислям - какво се случва ако в някой (не толкова) хубав ден човек си загуби смартфона, или му го откраднат, особено някъде на г*за на географията ... :scratch_one-s_head: 
Нито можеш да се обадиш, нито да си влезеш в профила, или банкирането, или да направиш плащане с карта в нета ... :huh:

Дори не е необходимо да си на Дто на географията. Достатъчно е мобилният оператор да има техн.проблем да ти бави СМСите и интернета, както се случи преди няколко седмици с Виваком. В един от пиковете на криптовалутите трябваше да прехвърля пари към едната си карта и да вляза в профила си в една от борсите, което става освен с парола, с СМС и имейл. Смсите идваха с 10-20 Мин. закъснение, абсолютно безполезни, интернета забиваше, а бе приказка. Унищожиха ми порива да ставам милионер 😜

Ех, ако чипирането беше реалност нямаше да имаме такива тревоги. Включваш се в най-близката 5G, дистанционно ти пращат кодове, мейли, факсове и си свиркаш. 😚 Що им трябваше да разконспирират  Бил Гейтс?!

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Мари Николова каза:

Достатъчно е мобилният оператор да има техн.проблем да ти бави СМСите и интернета

А да, и това също. :yes: Вероятността за което също се увеличава ако си някъде в по-забутано място в чужбина. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 29.01.2021 г. в 20:45, Фил каза:

Вероятността за което също се увеличава ако си някъде в по-забутано място в чужбина. 

Неслучайно отдавна пиша, че трябва да може да се получава и по имейл, а не само с SMS, но... глас в пустиня! Преди малко се опитах да вляза в МyDiners. След като пристигна първият SMS, сгреших кода при въвеждането, след което натиснах да ми изпратят нов код поне 5-6 пъти, но нов код така и не дойде, а стария ми го даваше невалиден. В същото време при отваряне на MyDiners директно се отвареше прозореца за кода и по никакъв начин не можех да го разкарам, за да влезем в профила на мъжа ми! Тотален батак!

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 5 часа, Фил каза:

Вероятността за което също се увеличава ако си някъде в по-забутано място в чужбина. 

Спокойно, 2021-ва е нискорискова 🙂

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 12 часа, Фил каза:

А да, и това също. :yes: Вероятността за което също се увеличава ако си някъде в по-забутано място в чужбина. 

А, ще им се не видят и картите, и системите.👹И мен , взе много да ме нерви, това с кодовете. И УКБ - и там е същото. Сега и с Дайнърс . 

Едно време, като нямаше карти, каквоооо?
Турям си кеша у джоба и ще имат много здравИ.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И нас не ни харесват тези допълнителни мерки, но не ги правим по наше желание, а са европейски регламент с който трябва да се съобразяваме, така че ги очаквайте във всяка една банка 😄 заедно с куп други неща които предстоят

Връзка към коментар
преди 14 часа, chandni каза:

Неслучайно отдавана пиша, че трябва да може да се получава и по имейл, а не само с SMS, но... глас в пустиня! Преди малко се опитах да вляза в МyDiners. След като пристигна първият SMS, сгреших кода при въвеждането, след което натиснах да ми изпратят нов код поне 5-6 пъти, но нов код така и не дойде, а стария ми го даваше невалиден. В същото време при отваряне на MyDiners директно се отвареше прозореца за кода и по никакъв начин не можех да го разкарам, за да влезем в профила на мъжа ми! Тотален батак!

Как оправи проблема? В момента аз съм така. Нито изпраща кодове, нито мога да разкарам прозореца, нито ми дава възможност да вляза от друго устройство. Пълен блокаж! 

Връзка към коментар

Пробвайте през различни браузери. Аз например винаги използвам Firefox и там имам добавка за спиране на изскачащи прозорци и реклами. Но в Хром, който го използвам само в крайни случаи, там нямам такава добавка и си получавам кодовете на Дайнерс.

Връзка към коментар
преди 1 час, mililia каза:

Как оправи проблема? В момента аз съм така. Нито изпраща кодове, нито мога да разкарам прозореца, нито ми дава възможност да вляза от друго устройство. Пълен блокаж! 

След няколко часа просто изчезна само. Можеш да влезеш в incognito mode или изчисти кукитата

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Когато плащам онлайн с Дайнърс нещо не стигам до реално плащане. Вкарвам номера името трите цифри и ми изписва протектбай. И до там.

Трябва ли да е регистрирана някъде картата? В май Дайнърс нищо не получавам за чакащо потвърждение ?!

Връзка към коментар
преди 1 час, Mistela каза:

Когато плащам онлайн с Дайнърс нещо не стигам до реално плащане. Вкарвам номера името трите цифри и ми изписва протектбай. И до там.

Трябва ли да е регистрирана някъде картата? В май Дайнърс нищо не получавам за чакащо потвърждение ?!

Трябва да ти изпрати СМС с код, който да въведеш. Щом не става, говори с Дайнърс в работен ден.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Mistela каза:

Влизаш си в профила, отиваш на Настройки -> Потребителски настройки и се увери, че имаш въведен актуален телефон и 

Статична парола за онлайн плащания.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.