Alexander Публикувано: 7 януари, 2022 Сподели Публикувано: 7 януари, 2022 Нали на 6 месеца даваха кеш бек, нещо не го намирам, а прерових последните 8 извлечения.. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 7 януари, 2022 Сподели Публикувано: 7 януари, 2022 преди 26 минути , Alexander каза: Нали на 6 месеца даваха кеш бек, нещо не го намирам, а прерових последните 8 извлечения.. да, но ако имаш събрани 20лв от кеш бек минимум. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 7 януари, 2022 Сподели Публикувано: 7 януари, 2022 преди 4 минути , Jorro каза: да, но ако имаш събрани 20лв от кеш бек минимум. Има, намерих ги, ама не се връзва това което са дали.. Звънях, не можаха да ми кажат как начисляват точките и ще проверяват сега. Нямам плащания към банки, казина и залози, те не влизали. Имам 4 реда в програмата с точките,. Точки от предходни периоди 5549 Натрупани точки за отчетния период 3518 Нулирани 0 Оставащи 2856 Това е в месеца, в който са дали 62лв кешбек, а уж трябва да е повече. На някой ясно ли му е, как точно калкулират кешбека? Връзка към коментар
antea Публикувано: 7 януари, 2022 Сподели Публикувано: 7 януари, 2022 преди 13 минути , Alexander каза: Точки от предходни периоди 5549 Натрупани точки за отчетния период 3518 Нулирани 0 Оставащи 2856 Това е в месеца, в който са дали 62лв кешбек, а уж трябва да е повече. На някой ясно ли му е, как точно калкулират кешбека? 5549+3518-2856=6211 - 62 лв кешбек, излизат сметките според мен 2 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 28 януари, 2022 Сподели Публикувано: 28 януари, 2022 Diner`s ми преиздадоха новопреиздадената през декември карта, след като я върнах, понеже не й работеше безконтактното плащане днес пробвам новата /активирана е преди 2 дни/ и греда - пак не я разпознават пос-терминалите като изключим, че седях 10 дни без кредитен лимит, докато я преиздаваха и ходих 3 пъти до банка заради тази карта, вече вдигам ръце - никаква гаранция няма, че и трети път да ми дадат нова карта, ще работи Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 28 януари, 2022 Сподели Публикувано: 28 януари, 2022 преди 3 часа, antea каза: Diner`s ми преиздадоха новопреиздадената през декември карта, след като я върнах, понеже не й работеше безконтактното плащане днес пробвам новата /активирана е преди 2 дни/ и греда - пак не я разпознават пос-терминалите като изключим, че седях 10 дни без кредитен лимит, докато я преиздаваха и ходих 3 пъти до банка заради тази карта, вече вдигам ръце - никаква гаранция няма, че и трети път да ми дадат нова карта, ще работи Взимаш си кърв и си решаваш проблемите :))) Пластиката я ползвам вече само за салоните. 🙂 7 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2022 По спомен транзакциите от последните дни 3-4 дни на месеца не ги прехвърляха в следващото извлечение като дължими, има ли някаква промяна? Имам две плащания от 28.01.22-петък и са дължими вече. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 3 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2022 преди 2 часа, Alexander каза: По спомен транзакциите от последните дни 3-4 дни на месеца не ги прехвърляха в следващото извлечение като дължими, има ли някаква промяна? Имам две плащания от 28.01.22-петък и са дължими вече. Не всичко направено до 31-ви си го отчитат в съответния месец, не съм забелязал да прехяърлят транзакции. 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 3 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2022 преди 3 часа, Alexander каза: По спомен транзакциите от последните дни 3-4 дни на месеца не ги прехвърляха в следващото извлечение като дължими Не е правило. Всичко зависи колко бързо ще се осчетоводят транзакциите. Плащания направени на 30-31 има по-голяма вероятност да отидат към по следващото извлечение. 3 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 14 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2022 Искам да похваля Дайнърс. Есента в Италия Leasys ме натовариха с една малка сума след края на наема неясно за какво. Писах им, но не получих никакъв отговор. Пуснах оспорване и ще си получа парите обратно: 5 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 Oф, написах един ферман и го затрих. Та минавма на кратката версия: Моля, за инфо от практиката оправиха ли си бъговете с ко-брандираната Дайнърс/МК ? Наистина ли безконтактното е с Дайнърс по дифолт ? Имам драма с Дайнърс класик: старата изтече и вече 3-та пластика ми сменят - не работи безконтактното. Решението било ко-брандирана. Дразнят ме жестоко и Дайнърс, и ПИБ, но ми е важен достъпът до салоните. Връзка към коментар
maiche Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 преди 7 минути , bibi каза: Oф, написах един ферман и го затрих. Та минавма на кратката версия: Моля, за инфо от практиката оправиха ли си бъговете с ко-брандираната Дайнърс/МК ? Наистина ли безконтактното е с Дайнърс по дифолт ? Имам драма с Дайнърс класик: старата изтече и вече 3-та пластика ми сменят - не работи безконтактното. Решението било ко-брандирана. Дразнят ме жестоко и Дайнърс, и ПИБ, но ми е важен достъпът до салоните. bibi, с curve и зад нея Дайнърс, нямаш никакъв проблем. 6 Връзка към коментар
antea Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 @bibi аз се отказах да я сменям за трети път пластиката, явно всички в последните 2 месеца са дефектни, и по съвета на @Jorro минах на Curve и съм супер доволна до момента 7 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 Пфу, уикенда ще чета за Curve. Мерси ! Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 @bibi и според мен решението е Curve. Приложението на мен ми харесва, удобно е, че можеш да я блокираш и само когато трябва да я разблокираш и първия месец 1% кешбек от всички покупки. Само за салоните трябва пластиката. 🙂 Само когато мине определен лимит за харчове през картата - мисля, че 1000 лв бяха, трябва да се верифицира акаунта с лична карта / паспорт и селфи. Верификацията стана за 1 работен ден. 1 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 Днес цял ден се опитвам да вляза в my.diners.bg, но не става. Само в моя телевизор ли е повредата? Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 преди 2 часа, Ardent каза: Днес цял ден се опитвам да вляза в my.diners.bg, но не става. Само в моя телевизор ли е повредата? При мен е ок сега. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 преди 4 часа, Ardent каза: Днес цял ден се опитвам да вляза в my.diners.bg, но не става. Само в моя телевизор ли е повредата? Само сутринта ми даваше някакъв "Error ..........." Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 преди 4 часа, Ardent каза: Днес цял ден се опитвам да вляза в my.diners.bg, но не става. Само в моя телевизор ли е повредата? и при мен е така цял ден. но само от компютъра в офиса. през телефон с мобилни данни си влиза Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 24 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2022 Здравейте, имам 2-3 въпроса, които съм сигурен, че ако прочета 220 страници тема, ще намерят отговор, обаче някак се надявам да изнахалствам и някой да ми помогне с отговорите 🙂 Тък като преди месец се ядосах на ДСК/УИЗ картата и я закрих, реших да пробвам с Дайнърс. Преди малко говорих с тях по телефона по единият въпрос - промоцията, която изтичаше декември, за 1 година без такса, всъщност още е валидна. Тя е за ко-брандираната карта - ето тук стигаме и до моите въпроси: 1. Какви са недостатъците на ко-брандираната, в сравнение с Класик? 2. Как се захранва сметката? (Нямам сметка в Пиб) 3. Има ли драми с такса превалутиране или кофти курс? 4. Как стоят нещата при достъп на салон за +1? Малко тъпо аз да вися в салон, а половинката да чака другаде Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 24 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2022 преди 39 минути , stormbringer каза: 1. Какви са недостатъците на ко-брандираната, в сравнение с Класик? 2. Как се захранва сметката? (Нямам сметка в Пиб) 3. Има ли драми с такса превалутиране или кофти курс? 4. Как стоят нещата при достъп на салон за +1? Малко тъпо аз да вися в салон, а половинката да чака другаде 1. Недостатъците са, че ако ползваш Мастъркард частта, изхарчената сума няма да се брои за кешбека. Но се брои за оборот за салоните. Малко нямаш контрол кога минава Дайнърс и кога Мастъркард, но този недостатък се решава лесно като добавиш Дайнърс в Кърв. 2. Може да се захранва с друга карта или банков превод. Тук трябва да се внимава банката-издател на картата, с която ще захранваш да не таксува такъв вид транзакция. 3. Няма драми с кофти курс. На Дайнърс курсовете са може би най-добрите. 4. Гостите се таксуват според тарифата на Дайнърс за конкретния салон. Преди guest fee-то го пишеше мисля тук: https://www.dinersclub.com/cardmembers/airport-lounges/ но сега не го виждам. Но в приложението на Diners все още го пише. Не е много оферта да каниш гост, честно казано. Най-добре половинката също да си изкара Дайнърс. 4 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 24 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2022 @stormbringer, по въпроса за захранването само да добавя, че може и кеш на каса в ПИБ. Не съм го правила от доста време обаче. Нека някой каже, ако са въвели такса, преди беше безплатно. Всичко останало @yordanov много добре е казал. По повод посещението на лаунджовете - препоръчвам да си изкарате и двамата карта. Нищо няма да загубите, само ще бенефитвате от нея и ще имате право на салони и двамата. И наистина слагането на Diners картата зад Curve е супер удобно. Откакто го направих, спрях да мисля къде приемат Diners и къде не. Отделно като се добави в Google Pay, можеш да излизаш без портфейл и да спреш да мислиш имаш ли пари в себе си или не. 🙂 А кешбекът продължава да си върви. 5 Връзка към коментар
Romana Публикувано: 24 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2022 Няма такса при вноска на каса в ПИБ. 2 Връзка към коментар
georgii Публикувано: 24 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2022 Ако салоните са приоритет за Вас има много по-добър вариант вкл. и кешбек Връзка към коментар
adreno Публикувано: 24 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2022 преди 37 минути , georgii каза: Ако салоните са приоритет за Вас има много по-добър вариант вкл. и кешбек Кой е този вариант? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега