Jorro Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 преди 18 часа, stormbringer каза: Здравейте, имам 2-3 въпроса, които съм сигурен, че ако прочета 220 страници тема, ще намерят отговор, обаче някак се надявам да изнахалствам и някой да ми помогне с отговорите 🙂 Тък като преди месец се ядосах на ДСК/УИЗ картата и я закрих, реших да пробвам с Дайнърс. Преди малко говорих с тях по телефона по единият въпрос - промоцията, която изтичаше декември, за 1 година без такса, всъщност още е валидна. Тя е за ко-брандираната карта - ето тук стигаме и до моите въпроси: 1. Какви са недостатъците на ко-брандираната, в сравнение с Класик? 2. Как се захранва сметката? (Нямам сметка в Пиб) 3. Има ли драми с такса превалутиране или кофти курс? 4. Как стоят нещата при достъп на салон за +1? Малко тъпо аз да вися в салон, а половинката да чака другаде По последния въпрос или си прави и приятелката карта или й правиш допълнителна карта към твоята. Таксата за нея е 3лв на месец за месеците, в които се ползва. Няма по-добра кредитна карта от Дайнърс на напия пазар особено за пътуващи хора. Обслужването (по телефона, защото нямат физически офиси) е също на страшно добро ниво и са много гъвкави при клиентски молби, 11 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 преди 53 минути , Jorro каза: По последния въпрос или си прави и приятелката карта или й правиш допълнителна карта към твоята. Таксата за нея е 3лв на месец за месеците, в които се ползва. Няма по-добра кредитна карта от Дайнърс на напия пазар особено за пътуващи хора. Обслужването (по телефона, защото нямат физически офиси) е също на страшно добро ниво и са много гъвкави при клиентски молби, Ако се води само приятелка,допълнителна карта не мисля,че ще може да се изкара към неговата Връзка към коментар
Divliana Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 преди 13 минути , Branko каза: Ако се води само приятелка,допълнителна карта не мисля,че ще може да се изкара към неговата Може, изпробвано😀😀 3 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 преди 23 минути , Divliana каза: Може, изпробвано😀😀 Е това е нещо ново,значи още един + за дайнърс 🙂 1 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 "Само приятелка" е (и майка на детето ни 😄) , ама тя може да си изкара нейна, така или иначе няма кредитна карта, може пък да не ѝ е излишна 2 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 В момента, stormbringer каза: "Само приятелка" е (и майка на детето ни 😄) , ама тя може да си изкара нейна, така или иначе няма кредитна карта, може пък да не ѝ е излишна В случая не знам кое е по добре,но щом има възможност за избор да си изкара,определено е добра карта за пътуващи 2 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 преди 1 час, Branko каза: Ако се води само приятелка,допълнителна карта не мисля,че ще може да се изкара към неговата Ако искаш и на мен може да ми изкараш. Реално сметката е на твое име, лимита е на база твоята кредитна оценка просто се изкарва пластика с нейното/неговото име. 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 преди 1 минута , Jorro каза: Ако искаш и на мен може да ми изкараш. Реално сметката е на твое име, лимита е на база твоята кредитна оценка просто се изкарва пластика с нейното/неговото име. Да да,това го знам.Правил съм го преди време , изкарвах на сина ми ,но ми отказаха да извадя на приятел.Явно са променили условията Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 7 март, 2022 Сподели Публикувано: 7 март, 2022 Големи симпатяги от Дайнърс, пратили картата, ама с чужд ПИН. Ще почакам още седмица 1 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 9 март, 2022 Сподели Публикувано: 9 март, 2022 Така - все пак стана само до сряда. Имам няколко въпроса - някои са свързани с Дайнърс, други с кърв (между другого - пластиката е гадна още от "завода", не се учудвам, че толкова хора се оплакват) - 1. как да си направя регистрация в "приложението" - иска ми клиентски номер, който бил в месечното извлечение. 2. Може ли да и се сменя ПИН кода, или съм натресен оригиналния? 3. Като я сложа зад Кърв, мога ли да сменям валутата на картата "преди всяка транзакция" или не е ОК. За сега толкова, благодаря 🙂 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 9 март, 2022 Сподели Публикувано: 9 март, 2022 преди 41 минути , stormbringer каза: как да си направя регистрация в "приложението" - иска ми клиентски номер, който бил в месечното извлечение. Звъниш на телефоните на Дайнърс и те ще ти го кажат-номера. преди 42 минути , stormbringer каза: 2. Може ли да и се сменя ПИН кода, или съм натресен оригиналния? Не. Този пин е до живот :). Като изтече картата и смениш пластиката пак е със същия пин. 1 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 9 март, 2022 Сподели Публикувано: 9 март, 2022 Пина може да се сменя от доста време вече (мисля откакто въведоха безконтактните карти), но го направи на банкомат на ПИБ, че аз имах проблем с други. На по-старите карти не можеше да се сменя. Относно Кърв - можеш да си сменяш валутата, колкото си искаш. 2 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 18 март, 2022 Сподели Публикувано: 18 март, 2022 Още малко въпроси 🙂 За салоните - в първите 3 месеца, важи ли още, че не е необходимо да си направил оборота? Пак за салоните - и през MC ли важи оборота или само през DC? Връзка към коментар
agenta Публикувано: 18 март, 2022 Сподели Публикувано: 18 март, 2022 преди 3 минути , stormbringer каза: Още малко въпроси 🙂 За салоните - в първите 3 месеца, важи ли още, че не е необходимо да си направил оборота? Пак за салоните - и през MC ли важи оборота или само през DC? Съгласно условията тук - https://www.diners.bg/bg/page/161/usloviya-za-polzvane-na-vip-saloni-na-letishtata , би трябвало да важи за първите три месеца без оборот. Иначе важи оборота важи и за двете части, но само през DC за кеш-бек. Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 18 март, 2022 Сподели Публикувано: 18 март, 2022 преди 2 минути , agenta каза: Съгласно условията тук - https://www.diners.bg/bg/page/161/usloviya-za-polzvane-na-vip-saloni-na-letishtata , би трябвало да важи за първите три месеца без оборот. Иначе важи оборота важи и за двете части, но само през DC за кеш-бек. Да, аз го прекарвам през Curve, и с кеш-бек няма да има драма, ама половинката си направи и тя, пък тя няма кърв и доколкото я познавам - няма да ѝ се занимава и това да прави Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 18 март, 2022 Сподели Публикувано: 18 март, 2022 преди 26 минути , stormbringer каза: Да, аз го прекарвам през Curve, и с кеш-бек няма да има драма, ама половинката си направи и тя, пък тя няма кърв и доколкото я познавам - няма да ѝ се занимава и това да прави Само внимавай да не се опиташ да сложиш нейната Дайнерс зад твоя Curve. Има опасност, първо да не мине и второ, което е по-лошо да ти блокират Curve... Curve-нски работи ... 5 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 18 март, 2022 Сподели Публикувано: 18 март, 2022 Сакън - на нея и без това лимитът и е по-голям, да се оправя 😄 1 2 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 20 март, 2022 Сподели Публикувано: 20 март, 2022 От известно време не мога да плащам онлайн с Diners. Когато кликна бутон за плащане в някой сайт ми се появява екран с липсваща картинка, изчаква 1 мин и се затваря. Дали знаете как може да се оправи това? Гледах дали не трябва да се регистрирам за 3D, но според мен съм регистрирана. Имам телефон и статична парола в профила. Връзка към коментар
Ou7law Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Извинявам се за въпроса, предполагам е задаван вече, но не можах да намерия в търсачката. С Дайнърс Еволв Класик съм, но не съм я ползвал от месеци. Пише, че за да се възползваме от посещение на салоните, трябва за последните 6м. да сме направили поне 1000лв. оборот по нея. Така ли е? И ако утре направя 1000лв. и нагоре оборот, колко време след това вече мога да посетя салони? Мерси 🙂 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Последно май го направиха 90 дни назад трябва да имаш оборот от 1000лв. Ако утре направиш толкова, в следващите 3 месеца ще може да ползваш салоните. Аз друго искам да попитам. От около седмица не мога да вляза в my diners през телефона. Изписва ми невалидно потребителско име. През десктоп няма проблем. Със сигурност не бъркам името, от години влизам в профила и през телефона. Пробвах през различни браузъри -пак същото. Някой със същия проблем? Връзка към коментар
traveler Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 преди 7 минути , iMari каза: Последно май го направиха 90 дни назад трябва да имаш оборот от 1000лв. Ако утре направиш толкова, в следващите 3 месеца ще може да ползваш салоните. Аз друго искам да попитам. От около седмица не мога да вляза в my diners през телефона. Изписва ми невалидно потребителско име. През десктоп няма проблем. Със сигурност не бъркам името, от години влизам в профила и през телефона. Пробвах през различни браузъри -пак същото. Някой със същия проблем? Не точно с my diners, но ми се е случвали вече няколко пъти с други приложения. Някой път става с друг барузър, друг път не и сменям парола. 1 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 преди 44 минути , iMari каза: Последно май го направиха 90 дни назад трябва да имаш оборот от 1000лв. Ако утре направиш толкова, в следващите 3 месеца ще може да ползваш салоните. Аз друго искам да попитам. От около седмица не мога да вляза в my diners през телефона. Изписва ми невалидно потребителско име. През десктоп няма проблем. Със сигурност не бъркам името, от години влизам в профила и през телефона. Пробвах през различни браузъри -пак същото. Някой със същия проблем? Изчисти кукита, на браузера, при мен така се оправи 2 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Здравейте. Миналия месец имам дубликарана трансакция от едно плащане. Картата е Diners-Mastercard Evolve. Посъветваха ме от Дайнърс да пусна оспорване, понеже търговецът каза, че е върнал парите, но Дайнърс твърдят, че още не са ги получили, а минаха 3 седмици. 2 пъти им писах по формуляра коя карта да пиша Diners Club - CLASSIC или Co brand FIB Diners Club - няма поле за друга опция? Написаха ми 2 отговора - че нямало значение, а после Diners-Mastercard - то такова поле няма. 🤔 Връзка към коментар
Ou7law Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Преди 1 час, iMari каза: Последно май го направиха 90 дни назад трябва да имаш оборот от 1000лв. Ако утре направиш толкова, в следващите 3 месеца ще може да ползваш салоните. Аз друго искам да попитам. От около седмица не мога да вляза в my diners през телефона. Изписва ми невалидно потребителско име. През десктоп няма проблем. Със сигурност не бъркам името, от години влизам в профила и през телефона. Пробвах през различни браузъри -пак същото. Някой със същия проблем? Т.е. за всеки 1000лв. похарчени имаме 3 месеца период, в който да се позлват лаунджовете, така ли? Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 преди 15 минути , Ou7law каза: Т.е. за всеки 1000лв. похарчени имаме 3 месеца период, в който да се позлват лаунджовете, така ли? Малко общо го казваш и не става ясно какво имаш предвид. Трябва да имаш поне 1000 лв в последните 90 дни. Не по 3 месеца на всеки 1000, но в рамките на последните 3 месеца, ако имаш поне 1000 (може да са вчера, може да са 90 дни по 12 лв, може да са били преди 89 дни в 1 ден) - може днес да използваш лаундж 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега