Брани Публикувано: 15 юни, 2022 Сподели Публикувано: 15 юни, 2022 Diners не минават в Газпром! Възмутен съм - с тия цени на горивата можеше да се прави поне оборот 😞 3 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 15 юни, 2022 Сподели Публикувано: 15 юни, 2022 преди 3 минути , Брани каза: Diners не минават в Газпром! Възмутен съм - с тия цени на горивата можеше да се прави поне оборот 😞 За Кърв чул ли си? Ако не си - да ти пратя един реферал 🙂 3 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 юни, 2022 Сподели Публикувано: 15 юни, 2022 преди 33 минути , cybersimo каза: За Кърв чул ли си? Ако не си - да ти пратя един реферал 🙂 Чувал съм, ама аз по-бавно възприемам промените. Например с телефоните - още се чувствам малко некомфортно с тези новите с тъчскрийнове и ми липсват онези с шайба! 🙂 1 4 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 15 юни, 2022 Сподели Публикувано: 15 юни, 2022 преди 1 час, Брани каза: Чувал съм, ама аз по-бавно възприемам промените. Например с телефоните - още се чувствам малко некомфортно с тези новите с тъчскрийнове и ми липсват онези с шайба! 🙂 И това го казва човек с лазерен меч....ццц 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 16 юни, 2022 Сподели Публикувано: 16 юни, 2022 преди 9 часа, boogy83 каза: И това го казва човек с лазерен меч....ццц Не знам при вас как е, но при нас това оръжие се използва от хилядолетия 🙂 2 5 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 25 юни, 2022 Сподели Публикувано: 25 юни, 2022 Знае ли някой дали застраховката към картата Дайнърс покрива разходи за храна и напитки при закъснение на полет над 3 часа? Пробвах да им се обадя, но ми казаха че тъй като е почивен ден, не могат да помогнат, само са дежурни в случай, че има нужда от блокиране на карта. Картата е ползвана същия ден по-рано за лаунджа на летището, където впрочем освен кафе, сокове и кроасани, друго нещо нямаше. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 25 юни, 2022 Сподели Публикувано: 25 юни, 2022 преди 20 минути , mary_shery каза: Знае ли някой дали застраховката към картата Дайнърс покрива разходи за храна и напитки при закъснение на полет над 3 часа? Пробвах да им се обадя, но ми казаха че тъй като е почивен ден, не могат да помогнат, само са дежурни в случай, че има нужда от блокиране на карта. Картата е ползвана същия ден по-рано за лаунджа на летището, където впрочем освен кафе, сокове и кроасани, друго нещо нямаше. Да. Застраховката е от Generali. Плащат разходите за храна и напитки за времето между часа по разписание и часа на реалното излитане. Дано си снимала мониторите. До 7 дни трябва да се обадиш на застрахователя, телефоните ги има в сайта им. 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 25 юни, 2022 Сподели Публикувано: 25 юни, 2022 Преди 1 час, mary_shery каза: Картата е ползвана същия ден по-рано за лаунджа на летището, където впрочем освен кафе, сокове и кроасани, друго нещо нямаше Това не е транзакция, която активира застраховката. За валидна транзакция за активиране на застраховката се счита такава, с която си купила нещо в чужбина или от България, но свързано с пътуването - самолетни, автобусни билети, настаняване и т н. 6 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 27 юни, 2022 Сподели Публикувано: 27 юни, 2022 Въпрос за Diners през Curve - имам refund на билети, който е отразен в Curve, но в Diners няма промяна. Има ли някой опит за колко време би било нормално да се появи? Връзка към коментар
agenta Публикувано: 27 юни, 2022 Сподели Публикувано: 27 юни, 2022 преди 8 минути , stormbringer каза: Въпрос за Diners през Curve - имам refund на билети, който е отразен в Curve, но в Diners няма промяна. Има ли някой опит за колко време би било нормално да се появи? Може да се появи чак в извлечението, иначе ще ти се повиши сумата в картата. В картови авторизации понякога не се получават, но обикновено промяна в лимита става между 2-3 дни 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 юни, 2022 Сподели Публикувано: 27 юни, 2022 преди 3 часа, stormbringer каза: Въпрос за Diners през Curve - имам refund на билети, който е отразен в Curve, но в Diners няма промяна. Има ли някой опит за колко време би било нормално да се появи? Зависи кога е транзакцията... Ако е скорошна, може да минат 2-3 дни докато влязат в Diners. Имала съм и случай на refund много време след оригиналната транзакиця (възстановяване на цена на билети много след закупуването им по ковидово време). Тогава не ги върнаха изобщо в Diners, a влязоха в Curve Cash картата, откъдето ги прехвърлих в Revolut и от там - пак в Diners. 2 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 Здравейте, другари магеланци. Бихте ли ме посъветвали как да се отърва от картата Дайнерс? Не ми върши от много време работа за посещение на салони, а сега даже загубих и пластиката, а съм извън България. Писах им мейл, казват ми "лично в клон може да се закрие сметката". Написах, че съм извън страната, но май уклончиво не искат да ми кажат. Ако я оставя да си тече с таксата 4лв, кога ще я терминират автоматично? И после да си платя накуп дълга и да нямам общо с тях? Или това не е добра идея? Някой, ако може да даде съвет. Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 преди 28 минути , Happy_Traveler каза: Здравейте, другари магеланци. Бихте ли ме посъветвали как да се отърва от картата Дайнерс? Не ми върши от много време работа за посещение на салони, а сега даже загубих и пластиката, а съм извън България. Писах им мейл, казват ми "лично в клон може да се закрие сметката". Написах, че съм извън страната, но май уклончиво не искат да ми кажат. Ако я оставя да си тече с таксата 4лв, кога ще я терминират автоматично? И после да си платя накуп дълга и да нямам общо с тях? Или това не е добра идея? Някой, ако може да даде съвет. А защо не се обадиш първо да кажеш, че са ти откраднали пластиката? Не се ли притесняваш повече за това? Ако си оставила пълномощно на някой близък, щеше да е лесно. Връзка към коментар
kali Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 преди 35 минути , Happy_Traveler каза: Здравейте, другари магеланци. Бихте ли ме посъветвали как да се отърва от картата Дайнерс? Не ми върши от много време работа за посещение на салони, а сега даже загубих и пластиката, а съм извън България. Писах им мейл, казват ми "лично в клон може да се закрие сметката". Написах, че съм извън страната, но май уклончиво не искат да ми кажат. Ако я оставя да си тече с таксата 4лв, кога ще я терминират автоматично? И после да си платя накуп дълга и да нямам общо с тях? Или това не е добра идея? Някой, ако може да даде съвет. Аз за месеците, когато не я ползвам, нямам такса. Сигурна ли си, че ти начисляват? 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 Ами май са прави, аз само в клон можах, другите на ПИБ също. Даже два пъти трябваше за се ходи, през един месец, ама това май за ПИБ беше. Може и ако си оставила пълномощно, да не ходиш ти. 2 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 Преди 1 час, darinamarinova каза: А защо не се обадиш първо да кажеш, че са ти откраднали пластиката? Не се ли притесняваш повече за това? Ако си оставила пълномощно на някой близък, щеше да е лесно. Защото не е открадната, а загубена, ама някъде из вкъщи е загубена. Но така или иначе не ми носи много стойност. А и ще ми я преиздадат в България, не доставят до където съм аз. И не ми и трябва. Таксата е 4 лв на месец след първата година. Кали, ти от кога я имаш? Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 На 7.07.2022 г. в 18:27, Happy_Traveler каза: Защото не е открадната, а загубена, ама някъде из вкъщи е загубена. Но така или иначе не ми носи много стойност. А и ще ми я преиздадат в България, не доставят до където съм аз. И не ми и трябва. Таксата е 4 лв на месец след първата година. Кали, ти от кога я имаш? На 7.07.2022 г. в 17:54, neuromancer каза: Ами май са прави, аз само в клон можах, другите на ПИБ също. Даже два пъти трябваше за се ходи, през един месец, ама това май за ПИБ беше. Може и ако си оставила пълномощно, да не ходиш ти. Така беше и при мен, когато я закривах преди 1-2 години. На 7.07.2022 г. в 16:58, Happy_Traveler каза: Здравейте, другари магеланци. Бихте ли ме посъветвали как да се отърва от картата Дайнерс? Не ми върши от много време работа за посещение на салони, а сега даже загубих и пластиката, а съм извън България. Писах им мейл, казват ми "лично в клон може да се закрие сметката". Написах, че съм извън страната, но май уклончиво не искат да ми кажат. Ако я оставя да си тече с таксата 4лв, кога ще я терминират автоматично? И после да си платя накуп дълга и да нямам общо с тях? Или това не е добра идея? Някой, ако може да даде съвет. Предполагам, че diner´s club има офиси, респ. обслужващи банки, и извън България. Инак бих ползвала телефона им - на него може да се звъни денонощно от всякъде по света, примерно при изгубена карта или друго, и може да си пита за всичко. Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 преди 31 минути , Happy_Traveler каза: Защото не е открадната, а загубена, ама някъде из вкъщи е загубена. Но така или иначе не ми носи много стойност. А и ще ми я преиздадат в България, не доставят до където съм аз. И не ми и трябва. Таксата е 4 лв на месец след първата година. Кали, ти от кога я имаш? Казах "открадната", защото ако се каже "загубена" мисля, че има такса, затова всеки казва "загубена" дори и да не е. Ако е Diners Mastercard и с промоция, първата година е безплатна, после 4.00 лв на месец. 2 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 преди 8 минути , Anna Kalinovska каза: Предполагам, че diner´s club има офиси, респ. обслужващи банки, и извън България. Инак бих ползвала телефона им - на него може да се звъни денонощно от всякъде по света, примерно при изгубена карта или друго, и може да си пита за всичко. Те отговарят и казват, че не може. Затова да попитам пак конкретно, ако имате идея - ако не я платя и се натрупа дълг,кога ще я спрат, имате ли идея? Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 преди 16 минути , Happy_Traveler каза: Те отговарят и казват, че не може. Затова да попитам пак конкретно, ако имате идея - ако не я платя и се натрупа дълг,кога ще я спрат, имате ли идея? Може и нищо да не начислят, тъй като няма движение по нея, респ. не пазарувате и не плащате с нея, няма какво да се натрупа.. Те нямат интерес да Ви я спрат, а да я движите, да има оборот по нея. В коя държава сте? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 трупа се месечната такса (ако има такава, но освобождаването от таксата ако няма движение е промоционално, а не гарантирано) иначе не знам какво става, ако не плащаш... Вероятно ти се влошава кредитния рейтинг, което надали има значение, ако не живееш в България Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 преди 3 часа, Happy_Traveler каза: Те отговарят и казват, че не може. Затова да попитам пак конкретно, ако имате идея - ако не я платя и се натрупа дълг,кога ще я спрат, имате ли идея? Ако не си плащаш задълженията по кредитна карта, па дори и да са 4 лева си тече лихва. Няма да ти я спрат, по-скоро в даден момент ще ти пратят известия и ако не си платиш задълженията, ще се стигне и до съдебен иск най-вероятно. Но за всеки случай използвай телефона и да ти го каже служител от Дайнър....иначе ние тук може всичко да си плещим 🙂 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 Как може толкова хора да пишете без да сте проверили не знам. Таксата от 4лв за ос основната или 3те лева за допълнителна карта се дължат само и единствено, ако е имало движение по картата или иначе казано направите ли и 1 транзакция през месеца с нея ви се начислява месечната такса, ако не сте няма. Договора се прекратява в офис с попълване на формуляр и след 30 дни се закрива сметката като пак се ходи. Това е стандартна практика при кредитните карти, т.к има вероятност да се осчетоводят транзакции след дни.... @Happy_Traveler решението на твоя проблем е просто да се обадиш в работен ден от 9 до 17.30 на дайнърс да поискаш да ти я блокират и като се прибереш някой ден в България да си я прекратиш в офис или ако си сигурна, че е вкъщи да не правиш нищо, няма да да имаш такси. 7 Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 преди 35 минути , Jorro каза: Как може толкова хора да пишете без да сте проверили не знам. Таксата от 4лв за ос основната или 3те лева за допълнителна карта се дължат само и единствено, ако е имало движение по картата или иначе казано направите ли и 1 транзакция през месеца с нея ви се начислява месечната такса, ако не сте няма. Това не е вярно, освен ако не е промоционална карта, като дори и тогава, това обикновено е за определен срок, напр. една година. 2 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 преди 12 минути , zhivko7 каза: Това не е вярно, освен ако не е промоционална карта, като дори и тогава, това обикновено е за определен срок, напр. една година. Имаме 3 карти, издадени по различно време, но минимум преди 3 години. Нямат такса, ако няма движение по картата. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега