Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 11 минути , Marisha каза:

Имаме 3 карти, издадени по различно време, но минимум преди 3 години. Нямат такса, ако няма движение по картата.

До преди няколко месеца имах карта, издадена 2020 и нямах такса, ако няма движение по картата само за първите 12 месеца и точно по тази причина я закрих, тъй като вече не я ползвах, а таксата си течеше. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , zhivko7 каза:

До преди няколко месеца имах карта, издадена 2020 и нямах такса, ако няма движение по картата само за първите 12 месеца и точно по тази причина я закрих, тъй като вече не я ползвах, а таксата си течеше. 

Нямам такса на нито една от картите.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 16 минути , zhivko7 каза:

Това не е вярно, освен ако не е промоционална карта, като дори и тогава, това обикновено е за определен срок, напр. една година.

Промоционалния период е само първата годината, когато няма никаква такси при никакви случаи, след това такса се начислява само при движения. Прочетете си условията по договорите.... 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Jorro каза:

Промоционалния период е само първата годината, когато няма никаква такси при никакви случаи, след това такса се начислява само при движения. Прочетете си условията по договорите.... 

Може ли да копираш тия условия на договора, разбира се, без лична информация?

Връзка към коментар
преди 3 минути , Marisha каза:

Прочети поста на @Jorro.

Прочетох го, но както казах, не мисля, че това са стандартните условия. 🙂 Още утре ще се обадя на Diners, за да проверя. Ако някой има точните условия на договора, да ги копира да видим. Diners пускаха доста различни промоции последните години и подозирам, че има различия в договорите на много хора.

Връзка към коментар

Снимка на условията от моя договор,  Според т. 17.2 няма такса само за първите 12 месеца, когато няма движение по картата. Това също бяха някакви промоционални условия. Както споменах, последните няколко години, пускаха доста промоции с различни условия, така че е напълно възможно да има разлики в договорите.

IMG_20220708_010639.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар

както казах, различно е, в зависимост от активната промоция когато е издавана картата

аз имах такса и без да я ползвам и затова я закрих, аз станах клиент много отдавна, някъде преди 15 години

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 часа, Jorro каза:

се прекратява в офис с попълване на формуляр и след 30 дни се закрива сметката като пак се ходи

Това също не винаги е вярно. Моята Diners карта беше на 0 и я закрих само с едно ходене до офис на ПИБ. Това с двете ходения важи по-скоро при кредитни карти, свързани с банкова сметка, каквито дайнърс не са (там има партиди).

Иначе и аз я закрих поради същата причина - в моя договор беше записано, че няма такса само през първите 12 месеца и то само ако картата не се ползва.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Поради това че бях спрял да пътувам близо две години си закрих Дайнърса, защото така и така изтичаше. Сега обаче пак се започва и съм решил да си вадя нова. Въпросът ми е още ли има достъп до ВИП салоните, колко пъти в годината беше и като сега я извадя има ли гратисен период да я ползвам, или веднага трябва да направя оборот от 1000лв. за да ползвам салони?

Връзка към коментар

1.Има достъп.

2.12 посещения в рамките на календарна година.

3.В първите 90 дни след издаване има гратисен период в който може да посещаваш салони без оборот от 1000 лв.

Пълните условия на програмата:

http://www.diners.bg/bg/page/161/usloviya-za-polzvane-na-vip-saloni-na-letishtata

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

12 ли бяха безплатните посещения в салони на летища с класическа карта Дайнърс Клуб за календарна година? 

Как мога да проверя колко пъти съм влизал до момента? По извлеченията ли?

Банални въпроси. Благодаря предварително!

Връзка към коментар
преди 4 минути , FlyTraveler каза:

12 ли бяха безплатните посещения в салони на летища с класическа карта Дайнърс Клуб за календарна година? 

Как мога да проверя колко пъти съм влизал до момента? По извлеченията ли?

Банални въпроси. Благодаря предварително!

12 са посещенията, за съжаление няма как да провериш, трябва да си спомниш кога и къде си влизал. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Фил каза:

Да, по извлеченията. 

Не знам как ще стане това. Например при мен се появяват в последното извлечение всичките от последните месеци, но не и посещението на салон през юли: 

image.png.1cac6f5b525bada7d635df309c8abc43.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Освен това ще ползваш и бизнес салони

Сега ще задам идиотски въпрос и вероятно ще ме препратите да изчета целите теми за Дайнър и за салоните, но ето какво искам да питам - Притежателите на Дайнърс карти могат да влизат в салоните на летищата, така ли? Ако летя по 3-4 пъти на година, дали всичко това си заслужава? Подозирам, че задавам въпрос от рода на "Лионел Меси дали е футболист?", но нека питам, нека знам... 🤣

Връзка към коментар

не просто могат да влизат, а го правят безплатно в доста от тях

струва си, разбира се, дори и за два полета годишно, и отделно по 1% кешбек от плащанията с картата

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , Pantelej Putnik каза:

Сега ще задам идиотски въпрос и вероятно ще ме препратите да изчета целите теми за Дайнър и за салоните, но ето какво искам да питам - Притежателите на Дайнърс карти могат да влизат в салоните на летищата, така ли? Ако летя по 3-4 пъти на година, дали всичко това си заслужава? Подозирам, че задавам въпрос от рода на "Лионел Меси дали е футболист?", но нека питам, нека знам... 🤣

Да, футболист е 🙂 @antea вече ти е отговорила. Заслужава си, ползите на картата многократно надвишават дребните такси за поддръжка.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 27 минути , Pantelej Putnik каза:

Ти направо ме застреля.

Досега си мислех, че аз последен разбирам за форумските далавери:

- напр. букваш полети на wizz, те ги отменят и ти връщат 120% кредити - това вече не важи. Аз хванах почти последния влак, но това не пречи да ми се води дълг ( един басейн с водка);

- врътките с флекса на wizz - докато го разбера, как точно става ... и вече няма flex по 1 евро;

- TBI   ( Тя ще вземе да фалира, докато се назландисвам);

- Crypto картата  (това даже вече не го търси  );

- ...

Е, вече съм предпоследен. 

:wink:

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 1 минута , iMari каза:

Валутните курсове на Дайнърс също са много добри.

Може да си плащаш и комуналните сметки и данъците сгради към общината.

(за мен това си е "-" защото плащам и на тъщата.)

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 12 минути , iMari каза:

Валутните курсове на Дайнърс също са много добри.

Точно, а на Evolve (Mastercard частта) са даже още по-добри, да не кажа дори най-добрите на бг пазара (€1 продават за 1.949 лв, това е под фиксинга на БНБ).

• Харесвам 9
  • Шок 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.