gw_ico Публикувано: 15 януари, 2023 Сподели Публикувано: 15 януари, 2023 На 14.12.2022 г. в 21:01, IPBurov каза: А как стои въпросът, ако използваме Curve зад Дайнърс ? Важи ли и тогава застраховката или трябва с Дайнърс картата да е направена транзакцията ? И аз се интересувам от същия въпрос! Напоследък ползвам навсякъде през кърв тъй като и онлайн минава на повече места и вече направих резервациите за Airbnb през curve. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 януари, 2023 Сподели Публикувано: 15 януари, 2023 преди 34 минути , Eva eva каза: Супер сте! Благодаря много за информацията. И последно - не мога да ги разбера тези точки за кеш бека: Точки от предходни периоди 1494 Натрупани точки за отчетния период 55 Нулирани 0 Оставащи 1549 Това означа, че до момента имам оборот 1 549 лв. с Дайнерса, така ли? да, за кешбека за салоните обаче срока е друг 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 30 януари, 2023 Сподели Публикувано: 30 януари, 2023 някаква идея колко е максималният еднократен или дневен лимит на Diner`s карта Класик? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 януари, 2023 Сподели Публикувано: 30 януари, 2023 преди 26 минути , antea каза: някаква идея колко е максималният еднократен или дневен лимит на Diner`s карта Класик? https://www.diners.bg/documents/Limits.pdf 2 1 Връзка към коментар
aladinoplus Публикувано: 1 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2023 Здравейте, само аз ли имам проблеми с плащането на комунални сметки след новия update от вчера? Стартирано е плащането и....нищо. Чакам много време и не става. В статус пише...стартирано плащане. Става се по-тегаво и с много пароли да се работи в платформата им. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 1 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2023 Преди 1 час, aladinoplus каза: Здравейте, само аз ли имам проблеми с плащането на комунални сметки след новия update от вчера? Стартирано е плащането и....нищо. Чакам много време и не става. В статус пише...стартирано плащане. Става се по-тегаво и с много пароли да се работи в платформата им. Не, има проблем със системата на Дайнърс заради ъпдейтна от преди 2 дни. Очакват до края на деня да го оправят. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 1 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2023 При мен въобще не се отваря. Връзка към коментар
bibi Публикувано: 1 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2023 На 90% платих всичко току що. Само Виваком не успях, но явно има някакъв проблем, защото в история на плащанията ми стои за него неуспешно плащане, а не се визуализира като чакащо пак. Връзка към коментар
aladinoplus Публикувано: 1 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2023 Аз се прецаках. Почнах плащането на водата. След това се ядосах и я платих пак с diners през сайта на Софийска вода и сега казах, че не могат да спрат плащането. Съдейки от минал опит със Софийска вода - ще си ги вземат и ще има да ми връщат.... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2023 преди 2 минути , aladinoplus каза: Съдейки от минал опит със Софийска вода - ще си ги вземат и ще има да ми връщат.... Имах надвзети от Софийска вода. Пуснах оплакване през сайта, пратих сметка и ми преведоха надвзетото. Като цяло не е голяма разправия. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 Плащанията снощи се оправиха, но за местните данъци и такси страницата все още е недостъпна. Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 преди 2 часа, П.Кръстев каза: Плащанията снощи се оправиха, но за местните данъци и такси страницата все още е недостъпна. Нищо подобно при мен! Смених три браузера без резултат! Сминях парола 4 пъти- без резултат! Не мога да вляза в профила и това е! В момента проверяват какво се е счупило точно в моята регистрация... Кошмар! Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 преди 10 минути , antony2001 каза: Нищо подобно при мен! Смених три браузера без резултат! Сминях парола 4 пъти- без резултат! Не мога да вляза в профила и това е! В момента проверяват какво се е счупило точно в моята регистрация... Кошмар! И при мен е същото. Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 преди 10 минути , antony2001 каза: Смених три браузера без резултат! Аз не мога да вляза през хром, но влизам през firefox. Чудех се, има ли смисъл да звъня. Пиши, ако се оправи при теб. 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 преди 25 минути , bobole4e каза: Аз не мога да вляза през хром, но влизам през firefox. Чудех се, има ли смисъл да звъня. Пиши, ако се оправи при теб. И при мен така стана. Платих сметките. Благодаря! 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 Аз нямам проблеми с Edge. Данъците ги платих още на 21.01.2023. (Чакам си медала от г-жа Фандъкова ) Преди 2-3 дни за няколко часа не можеше да се влезе, като си бяха изписали, че сайта се обновява и да пробваме по-късно. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 преди 1 час, ven62 каза: Аз нямам проблеми с Edge. Данъците ги платих още на 21.01.2023. (Чакам си медала от г-жа Фандъкова ) Преди 2-3 дни за няколко часа не можеше да се влезе, като си бяха изписали, че сайта се обновява и да пробваме по-късно. Всичко си работеше допреди 2-3 дни, данъците и аз ги плащах преди седмица но с този ъпдейт оплескаха нещата. 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 Днес всичко работи и през Chrome , и през Edge , и през мобилен при мен. Връзка към коментар
jorrro Публикувано: 3 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2023 Застраховката към картите diners club дали важи и за бизнес пътувания? И примерно ако си купя от България билет за атракция в чужбина, дали ще се брои за транзакция, с която се активира застраховката? Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 7 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2023 Здравейте, При плащане в евро с Curve, зад която стои Diners, по-удачно ли е Diners да направи превалутирането (лев-евро) или Curve (спомням си, че през почивни дни имаше такса, така че плащането да е в работни дни)? Благодаря предварително (знам, че се коментираше в темата, но тогава не го запомних)? Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 7 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2023 На 3.02.2023 г. в 21:52, jorrro каза: Застраховката към картите diners club дали важи и за бизнес пътувания? И примерно ако си купя от България билет за атракция в чужбина, дали ще се брои за транзакция, с която се активира застраховката? Важи за всякакви пътувания. Да, можеш да активираш застраховката. 1 1 Връзка към коментар
Zdravko Nestorov Публикувано: 17 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2023 На 7.02.2023 г. в 14:50, darinamarinova каза: Здравейте, При плащане в евро с Curve, зад която стои Diners, по-удачно ли е Diners да направи превалутирането (лев-евро) или Curve (спомням си, че през почивни дни имаше такса, така че плащането да е в работни дни)? Благодаря предварително (знам, че се коментираше в темата, но тогава не го запомних)? Здравей 🙂 Имах абсолютното също чудене и попаднах на ето този страхотен пост от @Георги Матеев: 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 Понеже от днес вече имаме и ние карта, имам един предполагам глупав въпрос. Може ли да си зарежда Револют с Дайнърс и води ли се като оборот за Дайнърс? Благодаря. Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 преди 54 минути , Йосиф Милчов каза: Понеже от днес вече имаме и ние карта, имам един предполагам глупав въпрос. Може ли да си зарежда Револют с Дайнърс и води ли се като оборот за Дайнърс? Благодаря. @Йосиф Милчов аз зареждам през Curve, зад която седи Diners - от лева в лева. Не мога да кажа от лева във валута дали е изгодно. Преди не стана директно с Diners и не опитах отново. Мисля, че имаше кешбек, но не съм 100% убедена. 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 Няма кешбек за такова зареждане. Щеше да е много хубаво да има 🙂 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега