Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

На 14.12.2022 г. в 21:01, IPBurov каза:

А как стои въпросът, ако използваме Curve зад Дайнърс ? Важи ли и тогава застраховката или трябва с Дайнърс картата да е направена транзакцията ?

И аз се интересувам от същия въпрос! Напоследък ползвам навсякъде през кърв тъй като и онлайн минава на повече места и вече направих резервациите за Airbnb през curve. 

Връзка към коментар
преди 34 минути , Eva eva каза:

Супер сте! Благодаря много за информацията. И последно - не мога да ги разбера тези точки за кеш бека:

Точки от предходни периоди 1494

Натрупани точки за отчетния период 55

Нулирани 0

Оставащи 1549

Това означа, че до момента имам оборот 1 549 лв. с Дайнерса, така ли?

да, за кешбека

за салоните обаче срока е друг

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Здравейте,

само аз ли имам проблеми с плащането на комунални сметки след новия update от вчера?

Стартирано е плащането и....нищо. Чакам много време и не става. В статус пише...стартирано плащане.

Става се по-тегаво и с много пароли да се работи в платформата им.

Връзка към коментар
Преди 1 час, aladinoplus каза:

Здравейте,

само аз ли имам проблеми с плащането на комунални сметки след новия update от вчера?

Стартирано е плащането и....нищо. Чакам много време и не става. В статус пише...стартирано плащане.

Става се по-тегаво и с много пароли да се работи в платформата им.

Не, има проблем със системата на Дайнърс заради ъпдейтна от преди 2 дни. Очакват до края на деня да го оправят.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На 90% платих всичко току що. Само Виваком не успях, но явно има някакъв проблем, защото в история на плащанията ми стои за него неуспешно плащане, а не се визуализира като чакащо пак.

Връзка към коментар

Аз се прецаках.

Почнах плащането на водата. След това се ядосах и я платих пак с diners през сайта на Софийска вода и сега казах, че не могат да спрат плащането.

Съдейки от минал опит със Софийска вода - ще си ги вземат и ще има да ми връщат....

Връзка към коментар
преди 2 минути , aladinoplus каза:

Съдейки от минал опит със Софийска вода - ще си ги вземат и ще има да ми връщат....

Имах надвзети от Софийска вода. Пуснах оплакване през сайта, пратих сметка и ми преведоха надвзетото. Като цяло не е голяма разправия.

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, П.Кръстев каза:

Плащанията снощи се оправиха, но за местните данъци и такси страницата все още е недостъпна.

Нищо подобно при мен! 

Смених три браузера без резултат!

Сминях парола 4 пъти- без резултат!

Не мога да вляза в профила и това е!

В момента проверяват какво се е счупило точно в моята регистрация... 

Кошмар!

Връзка към коментар
преди 10 минути , antony2001 каза:

Нищо подобно при мен! 

Сминях парола 4 пъти- без резултат!

Не мога да вляза в профила и това е!

В момента проверяват какво се е счупило точно в моята регистрация... 

Кошмар!

И при мен е същото.

Връзка към коментар
преди 10 минути , antony2001 каза:

Аз не мога да вляза през хром, но влизам през firefox. Чудех се, има ли смисъл да звъня. Пиши, ако се оправи при теб.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 25 минути , bobole4e каза:

Аз не мога да вляза през хром, но влизам през firefox. Чудех се, има ли смисъл да звъня. Пиши, ако се оправи при теб.

И при мен така стана. Платих сметките. Благодаря!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз нямам проблеми с Edge.

Данъците ги платих още на 21.01.2023. (Чакам си медала от г-жа Фандъкова :wink:)

Преди 2-3 дни за няколко часа не можеше да се влезе, като си бяха изписали, че сайта се обновява и да пробваме по-късно.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, ven62 каза:

Аз нямам проблеми с Edge.

Данъците ги платих още на 21.01.2023. (Чакам си медала от г-жа Фандъкова :wink:)

Преди 2-3 дни за няколко часа не можеше да се влезе, като си бяха изписали, че сайта се обновява и да пробваме по-късно.

Всичко си работеше допреди 2-3 дни, данъците и аз ги плащах преди седмица но с този ъпдейт оплескаха нещата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Застраховката към картите diners club дали важи и за бизнес пътувания? И примерно ако си купя от България билет за атракция в чужбина, дали ще се брои за транзакция, с която се активира застраховката?

Връзка към коментар

Здравейте,

При плащане в евро с Curve, зад която стои Diners, по-удачно ли е Diners да направи превалутирането (лев-евро) или Curve (спомням си, че през почивни дни имаше такса, така че плащането да е в работни дни)? Благодаря предварително (знам, че се коментираше в темата, но тогава не го запомних)? 

Връзка към коментар
На 3.02.2023 г. в 21:52, jorrro каза:

Застраховката към картите diners club дали важи и за бизнес пътувания? И примерно ако си купя от България билет за атракция в чужбина, дали ще се брои за транзакция, с която се активира застраховката?

Важи за всякакви пътувания. Да, можеш да активираш застраховката.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 7.02.2023 г. в 14:50, darinamarinova каза:

Здравейте,

При плащане в евро с Curve, зад която стои Diners, по-удачно ли е Diners да направи превалутирането (лев-евро) или Curve (спомням си, че през почивни дни имаше такса, така че плащането да е в работни дни)? Благодаря предварително (знам, че се коментираше в темата, но тогава не го запомних)? 

Здравей 🙂 Имах абсолютното също чудене и попаднах на ето този страхотен пост от @Георги Матеев:

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Понеже от днес вече имаме и ние карта, имам един предполагам глупав въпрос.

Може ли да си зарежда Револют с Дайнърс и води ли се като оборот за Дайнърс? Благодаря.

Връзка към коментар
преди 54 минути , Йосиф Милчов каза:

Понеже от днес вече имаме и ние карта, имам един предполагам глупав въпрос.

Може ли да си зарежда Револют с Дайнърс и води ли се като оборот за Дайнърс? Благодаря.

@Йосиф Милчов аз зареждам през Curve, зад която седи Diners - от лева в лева. Не мога да кажа от лева във валута дали е изгодно. Преди не стана директно с Diners и не опитах отново. Мисля, че имаше кешбек, но не съм 100% убедена.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.