Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 2 минути , yordanov каза:

Това ли е, което ти трябва?

Формуляр_5.pdf 145 kB · 0 изтегляния

Точно, мерси 🙂

Ред: Всъщност май това е по-стара версия на формуляра, защото няма Evolve вътре. 

Връзка към коментар
На 3.04.2023 г. в 18:47, yordanov каза:

И аз забелязах сега. Този ми е от тях, в началото на 2020 гледам, че са ми го изпратили.

Писах им днес да ми пратят формуляра и ми пратиха същия, който качи и ти 🙂 В последствие уточнихме, че спокойно може да се ползват някои от другите полета, не се гледа чак толкова стриктно типа карта. Иначе преди година-две пак бях оспорвал и тогава имах формуляр, в който я имаше Evolve като избор, явно не е драматично по един или друг начин. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

някой има ли проблеми с логването в сайта? на единия ни акаунт всичко е ок, на другия обаче излизат някакви съобщения за грешки в синтаксиса на кода на заявката, JSON и от сорта

Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 2 часа, antea каза:

някой има ли проблеми с логването в сайта? на единия ни акаунт всичко е ок, на другия обаче излизат някакви съобщения за грешки в синтаксиса на кода на заявката, JSON и от сорта

Преди няколко дни имах подобен случай. Няколко поредни опита със съобщение за грешен код. Отказах се да влизам този ден. Това е неприятно, особено когато ти е спешно влизането в профила.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, тъй като съм с нова карта Diners Evolve и имам няколко въпроси. Благодаря на всички, които са споделили информация и благодарение, на които и аз успях да се сдобия с тази карта. Изчетох доста неща, но искам да попитам, за да мода да плащам през Curve трябва ли задължително да си поръчам физическата Curve пластика? Не ме пуска на друг екран , без да мина частта с поръчката. 

Връзка към коментар

Без поръчка не помня вече, но със сигурност може да плащаш без да е пристигнала пластиката. Така че, поръчвай смело тази, с безплатната доставка -тя и без това я дойде , я не, и си ползвай телефона за плащане.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, bobole4e каза:

Без поръчка не помня вече, но със сигурност може да плащаш без да е пристигнала пластиката. Така че, поръчвай смело тази, с безплатната доставка -тя и без това я дойде , я не, и си ползвай телефона за плащане.

Ако не пристигне пластиката и искам да я ползвам за плащане през телефона, все пак трябва да я активирам. Което ми изглежда рисковано, ако пластиката се изгуби и попадне в неподходящи ръце. Все пак при кърв има само физически карти, които се дигитализират в телефона, но нямат чисто виртуални.

Връзка към коментар

Все пак трябваше да поръчам физическа, иначе не ме пускаше в никакви други менюта и прозорци. В момента поръчката на физическа е 4.90 Евро - ако избереш безплатна, излиза в звездичка, че месечният абонамент ще е 4.90 евро за този тип. Поръчах карта и ме пусна след това в менютата и да я добавя в Google pay. Първо ми даваше грешка, но след рестарт на телефона, успях. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, jorrro каза:

Ако не пристигне пластиката и искам да я ползвам за плащане през телефона, все пак трябва да я активирам. Което ми изглежда рисковано, ако пластиката се изгуби и попадне в неподходящи ръце. Все пак при кърв има само физически карти, които се дигитализират в телефона, но нямат чисто виртуални.

През телефона може да си плащаш с Curve, а когато пристигне пластиката, тя ще бъде с различен CVC код от тази на телефона ти и чак тогава ще я активираш и то само, ако си решиш. Така, че откъм сигурност няма никакви проблеми.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не успях да платя билет за метрото с Evolve. На тия новите пос-терминалчета дето са сложили дава грешка и казва да поставя само едната карта. Странна работа, аз си мислех, че безконтактно само дайнърс частта отчита.

Връзка към коментар

Аз пък имам карта Еволв от няколко месеца и никога не съм успявал да платя безконтактно с нея. Винаги дава грешка и че картата е невалидна. Единствено с чип става. Освен да поискам да ми я преиздадат?

Връзка към коментар
преди 3 часа, jorrro каза:

Аз пък имам карта Еволв от няколко месеца и никога не съм успявал да платя безконтактно с нея. Винаги дава грешка и че картата е невалидна. Единствено с чип става. Освен да поискам да ми я преиздадат?

И при мен е същото положение. И аз мисля да помоля за преиздаване, но все пътувам и ми трябва тези месеци, а не знам за колко време става преиздаването.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , boogy83 каза:

Не успях да платя билет за метрото с Evolve. На тия новите пос-терминалчета дето са сложили дава грешка и казва да поставя само едната карта. Странна работа, аз си мислех, че безконтактно само дайнърс частта отчита.

Също така не може да се плаща и в целия градски транспорт в София. Аз си върнах картата за преиздаване, мислейки че проблема е в нея, но и с новата не мина плащането.Звъннах на съпорта им и те ми казаха, че  MasterCard  в Evolve е по-различен. Посъветваха ме да си инсталирам Curve на телефона, който да е свързан MasterCard. Кешбека при плащането ще се отчита, тъй като плащането реално е с Evolve-то.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 минути , mitaka каза:

Посъветваха ме да си инсталирам Curve на телефона, който да е свързан MasterCard.

Сериозно ли Дайнърс съветват да ползваш картата им с Кърв отпред?

За плащания с Мастър няма кешбек,без значение как се ползва.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 6 минути , iMari каза:

Сериозно ли Дайнърс съветват да ползваш картата им с Кърв отпред?

За плащания с Мастър няма кешбек,без значение как се ползва.

Точно така ми казаха. Когато не минава плащанете безконтактно, да използвам Curve.

• Шок 3
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Да не би наистина като се плаща безконтактно с тази карта, тя да минава единствено като Diners? И на терминалите, които не поддържат Diners карти, да се изписва "грешна карта"? Преди мисля, че не беше така и минаваше като Мастъркард в такива ситуации. Но е доста неудобно да се ползва винаги с чип и пин. А пък за Кърв е ясно, че не всеки има и не трябва да е условие за ползване на Еволв, която е тотално различен продукт.

Връзка към коментар

Аз пък миналия месец имах две посещение на салон като имах и гост. Транзакциите за госта и в двата случая минаха 3-4 дни след посещенията и видях, че са ме таксували през Мастъркард частта, а не през Дайнърс. Писах да ги питам защо така, все пак посещенията в салон се осигуряват от Дайнърс, не от МК. Те започнаха да ми обясняват как нямали контрол безконтактно коя част минавала, единствено с чипа можело да избера дали Дайнърс или Мастъркард ще се таксува.

Опитах да обясня, че посещенията в салон не са точно като плащанията в магазин на ПОС, но останах с впечатление, че човекът отсреща не беше съвсем наясно. След няколко разменени мейла, просто спряха да отговарят като остана чувството, че е в мен вината, че са ме таксували през МК частта.

Не знам, може и аз да бъркам, че последно с гост бях влизал много отдавна, но до колкото видях и сега, служителят в салона просто маркира +1 на устройството и нищо друго не се случва, което да подскаже, че минава ПОС транзакция в момента на посещението. Да не говорим, че мейл за направено плащане получих и в двата случая 3-4 дни по-късно.

Някой скоро минавал ли е с гост да сподели наблюдения?

Връзка към коментар
преди 29 минути , jorrro каза:

Да не би наистина като се плаща безконтактно с тази карта, тя да минава единствено като Diners?

Няма такова правило. Като Дайнърс минава приоритетно само ако пос устройството поддържа Discover карти, иначе си плащаш с Мастър. И в България и в чужбина плащам безконтактно и с двете.

Как отчита гост в салоните нямам идея.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 53 минути , crazyhorse каза:

Вчера не успя да мине и в сайта на Pegasus!Кредитната wizz-DSK мина без проблем! 

И при мен не мина в сайта на Пегасус - нито с Diners, нито с Master card. Платих с друга карта. Трябваше да пробвам с Curve ама не се сетих

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, EmoKrastev каза:

И при мен не мина в сайта на Пегасус - нито с Diners, нито с Master card. Платих с друга карта. Трябваше да пробвам с Curve ама не се сетих

С Curve минава със сигурност, аз така плащам на Pegasus.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.