dafigg Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 Гледам, че има опция да се плати СОТ дирекно през портала само с номер на обекта. Някой плащал ли е, да каже дали всичко е наред? Връзка към коментар
Branko Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 преди 49 минути , dafigg каза: Гледам, че има опция да се плати СОТ дирекно през портала само с номер на обекта. Някой плащал ли е, да каже дали всичко е наред? Наред е Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 Преди 1 час, dafigg каза: Гледам, че има опция да се плати СОТ дирекно през портала само с номер на обекта. Някой плащал ли е, да каже дали всичко е наред? Плащам всички сметки с Дайнерс, СОД - също. Използвах последната платена фактура, за да запиша клиентския си номер. Връзка към коментар
adreno Публикувано: 27 юни, 2023 Сподели Публикувано: 27 юни, 2023 На 21.06.2023 г. в 15:22, wilks каза: Как тогава разбираш колко от това "надвнесено" си изхарчил?! Къде се проследява изхарченото и оставащото? Съвсем пресен личен пример: Плащане към онлайн търговец в петък 16.06. късно вечерта. В понеделник 19.06. получавам имейл, в който търговецът ми съобщава, че стоката по някакви причини не може да бъде изпратена, стандартни извинения и уточнение, че платената сума ще бъде възстановена до 5 работни дни. Вчера 20.06 получих известие в приложението на Curve, за постъпила сума в същия размер, който бях платил с Diners-a. Днес в my.diners транзакцията е осчетоводена, а разполагаемата сума по картата вече е коригирана със стойността на възстановената от търговеца. Няма "висящи", няма "остава да виси за харчене другия месец". Всичко се отразява и вижда ясно и точно в онлайн банкирането на my.diners.bg С този пресен пример и аз смятам да приключа дискусията по въпроса. На теб @iMari приятно моренце П.П. Мисля, че досега говорихме за различни неща. Случвало ми се е точно това, за което пишеш. Извлечението няма как да се коригира "постфактум" с възстановената след излъчването му сума. Но като отида да погасявам задължението си да речем на 8-ми, внасям посочената в извлечението сума на задължението, минус възстановената сума, в твоя пример с 500 лв по-малко. И въпреки, че реално съм внесъл с 500 лв. по-малко, след няколко часа, когато транзакцията с погасяващата сума бъде осчетоводена, балансът е занулен, и се вижда само точно колкото ти е кредитния лимит на картата, минус изхарченото до 8-ми. А вече ти ако си надвнесла, е ясно, че надвнесеното се ползва като дебит, но няма как да се отрази в разполагаемия лимит, и да се вдигне примерно с 500 лв. Той си е константа, колкото ти е по договора. Аз съм надвнасял и 1000 лв., когато за предстоящия месец очаквам големи плащания над кредитния лимит на картата. В твоя случай най вероятно става въпрос за reversal, а не за refund. Това са различни видове операции. Принципно reversal се прави на оторизацията. Refund може да се прави по карта и на съвсем различна сума, дори не е задължително да има предшестваща покупка. Но как точно се случват нещата, - зависи от банките издатели, оторизационния център/мрежа и банките-получатели. Отделно, към операциите със знак минус има и chargeback, който принципно се ползва при оспорване на транзакции, но не само. 1 Връзка към коментар
agenta Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 Някой от Вас, които ползва допълнителна карта към основната Дайнърс би ли казал дали допълнителната също има безплатни посещения във ВИП салоните или се ползва един и същи брой на безплатните посещения за двете пластики? Или просто при допълнителна карта към основната има само общ лимит и нищо повече? Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 3 минути , agenta каза: Някой от Вас, които ползва допълнителна карта към основната Дайнърс би ли казал дали допълнителната също има безплатни посещения във ВИП салоните или се ползва един и същи брой на безплатните посещения за двете пластики? Или просто при допълнителна карта към основната има само общ лимит и нищо повече? Аз заявих едновременно основна и допълнителна заедно, със споделен лимит! Влизаме с двете карти! Дори попитах за още една допълнителна към основната-може, но с лимит 500 лева! 2 Връзка към коментар
agenta Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 В момента, crazyhorse каза: Аз заявих едновременно основна и допълнителна заедно, със споделен лимит! Влизаме с двете карти! Дори попитах за още една допълнителна към основната-може, но с лимит 500 лева! А броя посещения как се отчита на двете карти, т.е. всяка пластика има по 12 на брой безплатни на година? Връзка към коментар
Aureliano Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 Аз ползвам основна с две допълнителни. И трите карти имат право на по 12 посещения на година, като всяка една от тях поотделно трябва и да изпълнява условието за оборот. Споделения лимит можеш да си го фиксираш както пожелаеш между картите. Звънни на Дайнърс. Ще ти обяснят всичко. 3 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 10 минути , agenta каза: А броя посещения как се отчита на двете карти, т.е. всяка пластика има по 12 на брой безплатни на година?@a @Aureliano ти е отговорил! Иначе, вярно са много отзивчиви-и по телефона, и в офис! 2 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 40 минути , agenta каза: Някой от Вас, които ползва допълнителна карта към основната Дайнърс би ли казал дали допълнителната също има безплатни посещения във ВИП салоните или се ползва един и същи брой на безплатните посещения за двете пластики? Или просто при допълнителна карта към основната има само общ лимит и нищо повече? Същия въпрос бях задала в началото на миналата година или пък по-рано, когато дайнерс.бг ме дискриминираха по неприятен за мен признак, в офис на ПИБ. Както обикновено правят, позвъниха в ДК и отговорът оттам беше, че допълнителната карта дава абсолютно същите права по отношение ползване на летищни салони, както и основната. преди 24 минути , crazyhorse каза: @Aureliano ти е отговорил! Иначе, вярно са много отзивчиви-и по телефона, и в офис! На кой тел. номер звъниш в дайнерс, онзи, който идва с картата ли? Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 31 минути , crazyhorse каза: @Aureliano ти е отговорил! Иначе, вярно са много отзивчиви-и по телефона, и в офис! На кой тел. номер звъниш в дайнерс, онзи, който идва с картата ли? Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 11 минути , Anna Kalinovska каза: Същия въпрос бях задала в началото на миналата година или пък по-рано, когато дайнерс.бг ме дискриминираха по неприятен за мен признак, в офис на ПИБ. Както обикновено правят, позвъниха в ДК и отговорът оттам беше, че допълнителната карта дава абсолютно същите права по отношение ползване на летищни салони, както и основната. На кой тел. номер звъниш в дайнерс, онзи, който идва с картата ли? Аз звъня на този: +359 2 8171330 ----------------------------- преди 1 минута , Anna Kalinovska каза: На кой тел. номер звъниш в дайнерс, онзи, който идва с картата ли? Аз звъня на този: +359 2 8171330 2 Връзка към коментар
Даниела6 Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 Здравейте, имам няколко въпроса: 1. Каква е разликата между Evolve Classic и DINERS CLUB CLASSIC освен, че evolve е комбинация между дайнерс и мастеркард? 2. Какво допълнително дава пинк опцията на Evolve и DC? 3. Как е по-бързо одобряването/издаването - чрез онлайн заявление или в офис на ПИБ? Връзка към коментар
makler Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 Преди 1 час, Aureliano каза: Аз ползвам основна с две допълнителни. И трите карти имат право на по 12 посещения на година, като всяка една от тях поотделно трябва и да изпълнява условието за оборот. Споделения лимит можеш да си го фиксираш както пожелаеш между картите. Звънни на Дайнърс. Ще ти обяснят всичко. A и трите карти ли са на твое име? Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 2 минути , makler каза: A и трите карти ли са на твое име? Не би трябвало. Допълнителната карта е за друг човек/лице. Абсурд е банка да ти издаде 2 карти и да каже да дадеш едната на жената да си има ... Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 50 минути , Даниела6 каза: Здравейте, имам няколко въпроса: 1. Каква е разликата между Evolve Classic и DINERS CLUB CLASSIC освен, че evolve е комбинация между дайнерс и мастеркард? 2. Какво допълнително дава пинк опцията на Evolve и DC? 3. Как е по-бързо одобряването/издаването - чрез онлайн заявление или в офис на ПИБ? 1. Еволв като двойно брандираана - Мастер кард и дайнерс - е определено за предпочитане. Всичко останало им е еднакво. 2. Пинк, ред на Фърст лейди дават застраховки мисля. 3. Еднакво бързо одобряват. Ако не се лъжа за стандартни 5 дни. Няма значение къде се заявява. 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 Едно време картите Фърст лейди даваха застраховки против рак на гърдата, а не за пътуване, за разлика от обикновения дайнърс. Не знам дали са се променили нещата. Връзка към коментар
Aureliano Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 Преди 1 час, makler каза: A и трите карти ли са на твое име? Преди 1 час, jorocontrola каза: Не би трябвало. Допълнителната карта е за друг човек/лице. Абсурд е банка да ти издаде 2 карти и да каже да дадеш едната на жената да си има ... Точно така. Всяка карта си е на отделно име. Връзка към коментар
Зани Публикувано: 30 юни, 2023 Сподели Публикувано: 30 юни, 2023 Току-що получено: Uvajaemi klienti, Diners club Vi uvedomqva, che schitano ot 15.07.2023g. preustanoviava bonus programata "CashBack". Za poveche informacia:www.diners.bg 3 1 Връзка към коментар
kali Публикувано: 30 юни, 2023 Сподели Публикувано: 30 юни, 2023 И аз получих. Да си бяха направили труда поне на кирилица да го напишат. 4 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 30 юни, 2023 Сподели Публикувано: 30 юни, 2023 преди 7 минути , Зани каза: Току-що получено: Uvajaemi klienti, Diners club Vi uvedomqva, che schitano ot 15.07.2023g. preustanoviava bonus programata "CashBack". Za poveche informacia:www.diners.bg Има и новина в сайта, но без никаква допълнителна информация. Струва ми се някак много short notice. п.п @Diners Club Bulgaria виждам, че четете темата в момента. Моля, приемете обратната връзка, че този кратък срок, в който ни уведомявайте е крайно неадекватен. 2 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 30 юни, 2023 Сподели Публикувано: 30 юни, 2023 чИститУ ... 1 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 30 юни, 2023 Сподели Публикувано: 30 юни, 2023 И аз получих току що 😞 Връзка към коментар
agenta Публикувано: 30 юни, 2023 Сподели Публикувано: 30 юни, 2023 преди 4 минути , yordanov каза: Има и новина в сайта, но без никаква допълнителна информация. Струва ми се някак много short notice. И аз го получих. Какво толкова е станало, много ли се охарчиха с този CashBack , че толкова скоростно. Няма ли нужда от по-дълго предизвестие. 1 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 30 юни, 2023 Сподели Публикувано: 30 юни, 2023 Да доста странно решение. Явно четат тук, че са най-доброто на пазара към момента и решиха да режат бонуси. Сериозно се прострелват в крака с тази глупост. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега