Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 10 минути , Зани каза:

Току-що получено:

Uvajaemi klienti, Diners club Vi uvedomqva, che schitano ot 15.07.2023g. preustanoviava bonus programata "CashBack". Za poveche informacia:www.diners.bg

А това означава, че след тази дата няма да се трупа и какво става с започнатите вече 6 месечни периоди, за които не е дошъл падежа и са изпълнили условията? 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , Jorro каза:

А това означава, че след тази дата няма да се трупа и какво става с започнатите вече 6 месечни периоди, за които не е дошъл падежа и са изпълнили условията? 

И аз това се чудих и мислих, че са обяснили в сайта, но не.

@Diners Club Bulgaria виждаме ви, че четете темата, дайте разяснения по тези въпроси.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Самоубиват се според мен. Аз без кешбек ще им плащам само за оборота за салоните и то когато ми предстои пътуване.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 2 минути , vl_stamboliev каза:

Самоубиват се според мен. Аз без кешбек ще им плащам само за оборота за салоните и то когато ми предстои пътуване.

В тази връзка очаквам да вдигнат оборота необходим за салоните.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да и аз получих, а тъкмо ми изплатиха първия кешбек. Е поне можеха само да го намалят .

Така като четох последните месеци май че и салоните им намаляваха. Да не би да ги закриват???

А какво значи "ще има плащам само за обработка за салоните" ??

При мен докато ми я издадат и изтървах няколко салона..

Връзка към коментар
Георги Матеев

Несъмнено неприятна новина, но като се абстрахираме от нея остава един много, ама много сериозен плюс. Главно с Дайнърс се получават най-големите отстъпки в Bravofly/Lastminute. Достатъчно е да спестите 200-300 лв. от няколко самолетни билета и това само по себе си вече осмисля картата, въпреки липсата на кешбек.

Отделно, ако се плаща във валута с Mastercard частта се печели около 0.5% от по-доброто превалутиране. Това не го предлага нито една друга карта в България и частично донякъде ще компенсира кешбека.

Дори не споменавам 12-те посещения в салон, които шестото чувство ми казва, че поне засега няма да бъдат пипнати. В противен случай би се променила изоснови идеята на картата.

И най-важното. Не намирам по-добри опции на бг пазара, така че не виждам защо да казвам чао на Дайнърс 🙂

• Харесвам 13
  • Браво 2
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Отделно ако се плаща във валута с Mastercard частта се печели около 0.5% от по-доброто превалутиране.

Ами то малко се обезмисля пазаруването с Дайнърс апликацията (изключвам ластминит/браво). Предимството беше, че дава кешбек. Така и не успя да се наложи сред търговците и да се приема навсякъде. Намерихме врътка с Curve, но сега може изобщо да не я ползваме.
МК така или иначе се брои в оборота за салоните.

И в крайна сметка, ако ползваме предимно МК как това е добре за Дайнърс като цяло..

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Чаках да се включи Жорката, за да осмисли новината около една от любимите му форумни играчки. Признавам, манипулативните му заложби са на обичайно високо ниво... 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 12 минути , yordanov каза:

Ами то малко се обезмисля пазаруването с Дайнърс апликацията (изключвам ластминит/браво). Предимството беше, че дава кешбек. Така и не успя да се наложи сред търговците и да се приема навсякъде. Намерихме врътка с Curve, но сега може изобщо да не я ползваме.
МК така или иначе се брои в оборота за салоните.

И в крайна сметка, ако ползваме предимно МК как това е добре за Дайнърс като цяло..

От 15.07 ще спра използването на Дайнърс частта, освен за Bravofly/Lastminute плащания, които и без това са ми 80% от транзакциите.

А от плащанията през Mastercard ще печелят като всяка друга финансова институция - от комисионната на търговеца. Само дето в случая и ние сме напред. Еврото през MC се смята на 1.949, под фиксинга на БНБ. Повтарям, това няма еквивалент.

@Duke сори, но за какви манипулации говориш, това са просто фактите. Моля те обори ме с аргументи и дай конкретен пример за друг финансов инструмент, с който мога да спестявам средно по 70-100 лв на всеки самолетен билет 🙂 Тази отстъпка, умножена по много десетки билети, прави лесно разбираемо защо въобще не се впечатлявам от спирането на кешбека, който лично за мен беше една от най-малките екстри на картата.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Странно решение. Не беше ли по-разумно да увеличат годишната такса или да вдигнат драстично оборота за салоните, вместо да унищожават хубавия продукт?

преди 23 минути , yordanov каза:

Намерихме врътка с Curve..

Вероятно това е отговора. 😏

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 55 минути , yordanov каза:

И аз това се чудих и мислих, че са обяснили в сайта, но не.

@Diners Club Bulgaria виждаме ви, че четете темата, дайте разяснения по тези въпроси.

Георги е писал в темата, че Дайнърс Клуб България четат мненията, но не участват в комуникацията. Ако искате отговори на вълнуващите ви въпроси, използвайте официалните канали за връзка с тях.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Curve единствено е стимулирал използването на картата, как точно би могъл да пречи?

жалко, доста прилични суми от кеш бек сме получавали (всъщност предпочитам да бяха по-малко, защото така като се позамислиш ти става зле колко много харчиш), но засега няма да се отказваме от картите

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 минути , chandni каза:

Георги е писал в темата, че Дайнърс Клуб България четат мненията, но не участват в комуникацията. Ако искате отговори на вълнуващите ви въпроси, използвайте официалните канали за връзка с тях.

Това ясно, да, по-скоро ги ръчкам, за да пуснат повече инфо в новината в сайта. Така или иначе четат, ако искат, ще намерят начин да изкомуникират повдигнатите въпроси.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Мда, официален отговор в темата очаквайте само индиректно след като някой се свърже с тях и сподели резултата тук. А иначе дори да го имахме още партньорството не си мислете, че някой който решава да информира за подобна промяна с хирургическа прецизност точно в петък 17:30 (де и смс-ите за 3д сигурността в чужбина да пристигаха толкова точно!) умира от желание веднага да се ангажира да разясни всичко с ядосаните клиенти 🙂

Ще мине уикенда, ще поразмине малко яда, до 15 юли има време да се получи отговор на всички въпроси. Ако сте планирали да купите пералня или телевизор точно тоя уикенд с картата и не знаете дали може да разчитате на кешбек, може да поотложите, пък и в Amazon Prime Days може да изскочи по-добра оферта.

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ardent каза:

Да доста странно решение. Явно четат тук, че са най-доброто на пазара към момента и решиха да режат бонуси. Сериозно се прострелват в крака с тази глупост.

Пък аз миналата седмица заявих нова еволв.. Може и да размисля 🤔  Няма да е зле да удължат срока..

Връзка към коментар
преди 10 часа, adreno каза:

Можеха и малко по-интелигентно да подходят, ако решават да спрат кешбека. Да има минимален оборот, над който годишната такса да не се начислява.

Не знам какво очаквате от Цеко банк. Това от вчера беше нагледен пример как се променя нещо от днес за утре, точно от български тип корпорация. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.