Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 31 минути , makler каза:

Някой влизал ли е наскоро с Еволв Мастъркард в салон в София или Виена с нея?

Преди 1 час родителите ми бяха в салона в София с такъв вид карта.

Връзка към коментар
преди 16 минути , makler каза:

Супер, а дали са ползвали мастър кард или Дайнърс?

Даваш картата  те си я маркират и ако нямаш 12 посещения през годината и имаш необходимия оборот входът е безплатен.

Връзка към коментар
преди 5 минути , makler каза:

Премиум картите на Мастъркард имаха неограничени посещения в София и Виена. Въпроса е дали Еволв е такъв?

Еволв е обикновена кредитна карта, не е премиум.

Връзка към коментар
преди 12 часа, Redyred каза:

Не знам какво очаквате от Цеко банк. Това от вчера беше нагледен пример как се променя нещо от днес за утре, точно от български тип корпорация. 

И други бг банки са си спирали кешбека програмите с късо предизвестие. ЦКБ и Райфайзен се сещам че също беше под месец обявлението, като спираха кешбека преди години.

Връзка към коментар

А колко беше годишния лимит досега ?

Повече от 70-80 лева аз не съм получавал, това изобщо няма да ме откаже от картата. Както каза Жоро понякога с един билет се избива повече от кешбек за цяла година , като добавим и салоните все още няма достъпна масова карта която да конкурира Дайнърс.

Разните платинени , златни и т.н. карти далеч не покриват клиентския профил на сегашните притежатели на Дайнърс.

Напомнят ми  за хляба и пастите на Мария Антоанета.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 32 минути , stanimir каза:

А колко беше годишния лимит досега ?

Повече от 70-80 лева аз не съм получавал, това изобщо няма да ме откаже от картата. Както каза Жоро понякога с един билет се избива повече от кешбек за цяла година , като добавим и салоните все още няма достъпна масова карта която да конкурира Дайнърс.

Разните платинени , златни и т.н. карти далеч не покриват клиентския профил на сегашните притежатели на Дайнърс.

Напомнят ми  за хляба и пастите на Мария Антоанета.

500лв беше на Дайнърс годишния лимит . Абсолютно си прав, че плюсовете на картата са далеч повече от този 1% кешбек. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, Branko каза:

500лв беше на Дайнърс годишния лимит . Абсолютно си прав, че плюсовете на картата са далеч повече от този 1% кешбек. 

Определено е така. Но процентът си е процент. Няма да закрият картата, но няма да плащам всичко с нея. Поне от мен губят 20К+ оборот на година ...

• Харесвам 7
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Kamen каза:

След разговор по телефона с Дайнърс, който желае може да прекрати договорите с Дайнърс без наказателни такси ДО 15 юли.

Реално няма ли такса само, ако се ползва картата?

И ако е така, какво трябва да се разбира под наказателни такси. Не ползваш, не плащаш ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е то какви наказателни такси да има.? 🙂 Сметката, от която се обслужва картата не е лична, а обща. Т.е. няма месечна такса, която банката да се надява да вземе. По- интересно е, в извлечението, което чакаме днес как ще е отразен кешбека.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , jorocontrola каза:

Реално няма ли такса само, ако се ползва картата?

И ако е така, какво трябва да се разбира под наказателни такси. Не ползваш, не плащаш ...

Зависи от картите. Моите/+допълнителна/ бяха с 12 месеца без такси и след това до края на периода задължително с такси 7лв/4+3/. Ползваш, не ползваш, 7лв месечна такса.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Може ли малко стилизирана информация относно Evolve на Diners...

Поради добре познатата на мнозина от Вас моя привързаност към традиционализма, никога не съм сменял Diners Classic с която и да е от новите предлагани от Diners карти. В края на годината (през ноември) изтичат поредните "класици", а сметките показват, че броят на посещенията в салоните към онзи момент ще надвиши позволените 12 безплатни. Предстоят ми обаче пътувания по Коледа. Някой някъде беше споменал, че ако сменя класическите с Evolve, практически ще увелича безплатните посещения, защото новите карти нулират брояча на старите, но дали някой може да потвърди на 100% това. Освен това, ако сменя класиците с Evolve имаше някаква особеност при плащане да се следи през коя карта минава транзакцията предвид натрупването на оборотите, но ми убягва какво точно беше. Въобще, има ли практически смисъл да минавам на Evolve и това ще означава ли допълнителна пренастройка на консервативното ми мислене, че гледам максимално да не си усложнявам ежедневието...

Връзка към коментар
Георги Матеев

@Duke, друг освен Diners надали може да ти потвърди толкова тънък детайл, но според мен има голям шанс посещенията в салоните да се нулират със смяна на картата. С премахването на кешбека вече няма значение коя част на Evolve ползваш, т.е. няма да е нужно да следиш транзакцията къде минава - макар че при валутни плащания ще е по-изгодно да плащаш с Mastercard частта. А след като класическият Diners ви изтича така или иначе - извадете си Evolve, при всички случаи е по-добра опция и има повече възможности, най-малкото са 2 карти в 1. Не виждам с какво ще си усложниш ежедневието с тази операция 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

@Duke, друг освен Diners надали може да ти потвърди толкова тънък детайл, но според мен има голям шанс посещенията в салоните да се нулират със смяна на картата. С премахването на кешбека вече няма значение с коя част на Evolve плащаш, т.е. няма да е нужно да следиш транзакцията къде минава. А след като класическият Diners ви изтича така или иначе - извадете си Evolve, при всички случаи е по-добра опция и има повече възможности, най-малкото са 2 карти в 1. Не виждам с какво ще си усложниш ежедневието с тази операция 🙂

OK, благодаря, а по отношение на оборота за салоните - натрупва се, независимо през коя част плащаме, така ли?

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 2 минути , Duke каза:

OK, благодаря, а по отношение на оборота за салоните - натрупва се, независимо през коя част плащаме, така ли?

Точно така, трупа се към оборота за салоните и в двата случая.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Мисля, че "без месечна такса ако не се ползва" е промоция, макар и продължила доста време. Моята дайнърс едно време беше без тая промоция. Та може да има хора, за които не важи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , neuromancer каза:

Та може да има хора, за които не важи.

Няма. Просто преди няколко години премахнаха годишната такса от 39,-- лв. и въведоха първоначално 5 лв./месец при ползване, по-късно я намалиха малко.

Връзка към коментар

Опитвам се да вкарам МС апликацията на Еволв в Кърв и в Пейпал. И в двата случая ми казва че номера на картата е неавалиден. Някой имал ли е подобен пеоблем? Възможно ли е Дайнърс да са сбъркали номера на пластиката? С дайнърс апликацията няма никакъв проблем.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.