Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Сърдита съм им. Имам над 4000 точки по картата, но нямам завършен шестмесечен период.

Те реално премахват кеш бек-а с няколко месеца назад за хората, които не са в края на шестмесечния период.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , kali каза:

Сърдита съм им. Имам над 4000 точки по картата, но нямам завършен шестмесечен период.

Те реално премахват кеш бек-а с няколко месеца назад за хората, които не са в края на шестмесечния период.

image.png.5639624b23c7014dfcecaf17f7a4f325.png

Е...х им мамата ... 

• Харесвам 3
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , neuromancer каза:

това вече е гаден номер

Току-що говори с Дайнерс. Точно така е.

Реално махат кешбека с до 5 месеца назад.

"Не зависело от тях. Явно дружество губи от тази прогрма, ..."

т.е. не печели колкото останалите БГ банки.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , ven62 каза:

"Не зависело от тях. Явно дружество губи от тази прогрма, ..."

т.е. не печели колкото останалите БГ банки.

Че от кой зависи? От Путин или Зеленски ...

Връзка към коментар
преди 1 минута , jorocontrola каза:

Че от кой зависи? От Путин или Зеленски ...

E нали имат собственик Дайнърс България АД от него зависи, как от кого хахахах! Да кажат на кой орган е решението. 🙂 

Връзка към коментар

доста тъпо и разочароващо решение, съжалявам да го кажа, ретроактивно увреждат интереса на клиентите си

да не излезе, че @jorocontrola ги е катурнал и не издържат вече 😅

• Харесвам 2
  • Смея се 6
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Колкото и да харесвам Дайнърс трябва да призная, че решението да отрежат кешбека със задна дата доста ме разочарова. Такова прецакващо и рязко действие тотално не се вписва в досегашната им политика - подушвам нов мениджмънт, който е решил да стяга колана.

Подарявам им малко над 400 лева кешбек - нека се почерпят за мое здраве 🙂 Но държа да го кажа: @Diners Club Bulgaria нещата не се правят така.

• Харесвам 13
  • Шок 1
  • Браво 5
Връзка към коментар
преди 24 минути , Дани Магелани каза:

Всички подаряваме с огорчение.

А какво ще кажат юристите по казуса? Нали в договора с Дайнерс има клауза за кешбек? 

E, вероятно са се допитали до юристите си, преди да вземат решението. 
Ако договорът е това, там май никъде не се говори за кешбек. В Общите условия - също. 
Не съм юрист, затова чисто лаишки бих предположил, че в най-добрия случай би могло да се претендира (със съмнителен шанс за  успех) за някакъв тип "нелоялна търговска практика" или "подвеждаща реклама". 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

не съм юрист, но има клауза, че точките са тяхна собственост и могат да спират всичко по тяхно усмотрение

Дали има срок и дали тези 2 седмици (които за някои са практически със задна дата 5 месеца) са достатъчни е отделен въпрос и затова може да си прочетете в договора

Връзка към коментар
Георги Матеев

https://diners.bg/news-details/2127

КЕШБЕК програмата на Дайнърс клуб България АД не е част от Общите условия и Договора за издаване на кредитна карта и може да бъде променяна едностранно от Дружеството, без да се дължи предварително уведомление до клиента

Сладури. Наистина ми е все тая за кешбека, но определено не одобрявам подобен текст, написан с дефинитивен тон в стил "не ни пука за вас и можем да правим каквото си искаме". Определено не е гот, ако си цениш клиентите. Дано да се ограничат само с това.

• Харесвам 13
  • Браво 1
Връзка към коментар

Дойде ми идея - да пишем до КЗП. И преди съм имал кореспонденция с тях.

След извадката на Георги Матеев разбирам, че е малко стрелба в пустоша, ала защо да не накараме и техните служители малко да се поизпотят...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И да сипя още малко керосин, почнали са да слагат следната такса, при зареждане на средства по други популярни портфейли:

1% fee Money tr.& Gambling Costs legal service

1% от заредената сума

P.S.: НЯМА такава такса в тарифата им

Връзка към коментар
преди 4 часа, КОКО22 каза:

Дойде ми идея - да пишем до КЗП. И преди съм имал кореспонденция с тях.

След извадката на Георги Матеев разбирам, че е малко стрелба в пустоша, ала защо да не накараме и техните служители малко да се поизпотят...

Като да не е лоша идея 🤔 Току що им се жалих от ПИБ по съвет на адвокат..

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 9 часа, macf1an каза:

И да сипя още малко керосин, почнали са да слагат следната такса, при зареждане на средства по други популярни портфейли:

1% fee Money tr.& Gambling Costs legal service

1% от заредената сума

P.S.: НЯМА такава такса в тарифата им

Това специално не е ново - тази такса почнаха да я прилагат някъде от поне 2 години, главно заради Револют. Странно, че не са я добавили в тарифата за толкова време. Също така, по някакъв бегъл спомен от няколкото ми експеримента тогава - мисля, че таксата се прилага само за Mastercard частта.

Връзка към коментар
преди 56 минути , Георги Матеев каза:

.... Също така, по някакъв бегъл спомен от няколкото ми експеримента тогава - мисля, че таксата се прилага само за Mastercard частта.

Така беше Януари месец когато и аз пробвах с Mastercard частта, но този месец за първи път виждам да слагат тази такса и на Diners частта. И даже като сумирам сумите ми се струва, че със задна дата са сложили такава такса.

• Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , boogy83 каза:

Така беше Януари месец когато и аз пробвах с Mastercard частта, но този месец за първи път виждам да слагат тази такса и на Diners частта. И даже като сумирам сумите ми се струва, че със задна дата са сложили такава такса.

То по принцип МСС-кода на Револют не се крие, независимо дали минава през нещо като Кърв и прочие. Иначе директно Дайнърс частта не може да бъде добавена в Револют.

Връзка към коментар

От известно време твърде често се споменаваше Кърв заедно с Дайнърс в едно изречение. Просто нямаше как това да не доведе до настояща ситуация. 

Ако питате мен тази карта въобще не трябва да се назовава повече. Като Волдемор.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

ами можеше и да не се споменават в едно изречение, ако си правеха картите на читави пластики, а не по три пъти да си преиздаваме картата в рамките на месец, защото не могат да се четат на пос-терминал - за какво ми е карта, която не може да се използва? наистина не разбирам, @iMari защо според теб Curve е някакъв проблем за Diners?

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Това специално не е ново - тази такса почнаха да я прилагат някъде от поне 2 години, главно заради Револют. Странно, че не са я добавили в тарифата за толкова време. Също така, по някакъв бегъл спомен от няколкото ми експеримента тогава - мисля, че таксата се прилага само за Mastercard частта.

А аз нямам мастеркард част. И в общи условия, договор и тарифа няма такава такса

• Харесвам 1
Връзка към коментар

По-назад в темата някой дори беше писал, че самите Дайнърс му били препоръчали да ползва картата заедно с Кърв.

Все пак благодарение на Кърв повече транзакции минават през мрежата на Дайнърс, та не знам и аз какъв би им бил проблемът.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.