Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 1 минута , yordanov каза:

Не съм сигурен дали разбирам правилно, но миналата седмица добавих МС в Кърв и Пейпал. Днес направих покупка с Кърв с МС зад нея.

Явно проблема е наистина в моя телевизор. Не знам защо тогава вчера дайнърс ми казаха по телефона че Кърв не приема техните МС. Работели да решат проблема.

Връзка към коментар
преди 1 минута , Павел* каза:

Явно проблема е наистина в моя телевизор. Не знам защо тогава вчера дайнърс ми казаха по телефона че Кърв не приема техните МС. Работели да решат проблема.

Странно, наистина. Моята карта е стара и след няколко месеца ще се подновява. Не знам дали има разлика при по-нови карти.

Кърв веднага ѝ сложи картинка на ПИБ. 🙂

Връзка към коментар
В момента, yordanov каза:

Странно, наистина. Моята карта е стара и след няколко месеца ще се подновява. Не знам дали има разлика при по-нови карти.

И при мен беше точно така. Добавих я без проблем.

Връзка към коментар
преди 9 минути , yordanov каза:

Моята е от преди 1 година. Няма картинка на ПИБ. И като препиша 16те цифри в Кърв надписа " Please enter a valid card number" не изчезва и не ми дава да продължа ( току що пробвах пак). Пейпал го прие като валиден номер на карта, но после при верификацията каз че е невалидна.

Връзка към коментар
преди 14 минути , Павел* каза:

Моята е от преди 1 година. Няма картинка на ПИБ. И като препиша 16те цифри в Кърв надписа " Please enter a valid card number" не изчезва и не ми дава да продължа ( току що пробвах пак). Пейпал го прие като валиден номер на карта, но после при верификацията каз че е невалидна.

Пробвай да сканираш номера а не да го въвеждаш ръчно в Кърв 

Връзка към коментар

Аз днес им звънях, след като не успях да купя билет и от служебния компютър. Нямало проблем с профила ми и те не са получавали искане за авторизация, т.е. според тях проблемът е в сайта... Междувременно платих с MC частта в takeaway и не ми поиска 3d парола. С Curve винаги ми иска верификация...

Връзка към коментар
преди 2 часа, Branko каза:

Пробвай да сканираш номера а не да го въвеждаш ръчно в Кърв 

Не става. Може би се бърка заради двата номера на картата. Пък и белите цифри не са много контрастни на този светло шарено сив фон. Иначе с дайнърс частта няма проблем. Слагам (ръчно), верифицирам, махам.....

Връзка към коментар

Моят преиздаден Дайнърс Класик - не се добавя в Кърв. Нито със снимка, нито със въвеждане. Просто грърми на верификацията, въпреки , че и статична парола сменях. Не и не.

Дали пък не трябва да се направи поне една транзакция с картата?

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, adreno каза:

Моят преиздаден Дайнърс Класик - не се добавя в Кърв. Нито със снимка, нито със въвеждане. Просто грърми на верификацията, въпреки , че и статична парола сменях. Не и не.

Дали пък не трябва да се направи поне една транзакция с картата?

Добре е да направите поне едно плащане с чип за да активирате картата.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Очакваме нови промени по картите Diners

Мой близък пусна тези дни заявка за издаване на допълнителна карта Diners към основната му такава. Водил е разговор с тях за предоставяне на допълнителна информация за втората карта.

Във въпросния разговор служителя на Дайнърс България е потвърдил, че гратисния период без да се търси оборот за посещения остава, но в най-скоро време ще има нови промени по условията на картата и ползването и и да следи актуалната информация в сайта им.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Да докладвам - в понеделник подадох онлайн заявка за Diners Evolve Classic, днес ми се обадиха, че съм одобрена и следващата седмица след четвъртък да отида да си я получа. Потвърждавам - първата година е без такса и до 90 дни ползване на летищните салони. И на мен ми казаха, че  следващите месец-два се очакват промени за летищните салони и да следя страницата. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 3
Връзка към коментар
преди 27 минути , ESK каза:

Да докладвам - в понеделник подадох онлайн заявка за Diners Evolve Classic, днес ми се обадиха, че съм одобрена и следващата седмица след четвъртък да отида да си я получа. Потвърждавам - първата година е без такса и до 90 дни ползване на летищните салони. И на мен ми казаха, че  следващите месец-два се очакват промени за летищните салони и да следя страницата. 

Усещам още рязане на екстри. 😞

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 50 минути , ESK каза:

И на мен ми казаха,следващите месец-два се очакват промени за летищните салони и да следя страницата. 

Това не ми звучи никак добре! :huh:

Връзка към коментар

Доколкото разбирам от обявлението в сайта, всички, на които не им е 6 отчетен месец - горят с точките и кешбека. Ако е истина това е доста нагло и некоректно - събираш 5 месеца точки и накрая ти казват - еми няма кешбек вече

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Понеже утре трябва да отида да си взема картата-DinersEvolveClassic, моля да ми помогнете отново. Доколкото разбрах е добре там на място да си активирам акаунта в MyDiners и да си създам 3D парола (искам да ползвам картата веднага като я взема). Нещо друго трябва ли да направя на място в офиса, за да не се наложи на следващия ден да ходя пак? Кое приложение използвате на телефона - аз намирам само MyDinersMacedonia и DinersClub (не намирам MyDiners за България)? Трябва ли да извърша плащане с картата физически за да се активира или мога да си я ползвам за онлайн плащания направо? Благодаря предварително! :)

Връзка към коментар
преди 2 часа, ESK каза:

е добре там на място да си активирам акаунта в MyDiners и да си създам 3D парола (искам да ползвам картата веднага като я взема).

Така е. Активират я до около 4 часа, обикновено и по-рано може да се ползва все едно на място в обект или за онлайн разплащане. Намясто обикновено веднага сменям пин-кода.

преди 2 часа, ESK каза:

Кое приложение използвате на телефона

Diners е зад curve. Не стигнах до ползването му.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, ESK каза:

Понеже утре трябва да отида да си взема картата-DinersEvolveClassic, моля да ми помогнете отново. Доколкото разбрах е добре там на място да си активирам акаунта в MyDiners и да си създам 3D парола (искам да ползвам картата веднага като я взема). Нещо друго трябва ли да направя на място в офиса, за да не се наложи на следващия ден да ходя пак? Кое приложение използвате на телефона - аз намирам само MyDinersMacedonia и DinersClub (не намирам MyDiners за България)? Трябва ли да извърша плащане с картата физически за да се активира или мога да си я ползвам за онлайн плащания направо? Благодаря предварително! 🙂

По принцип няма приложение. Влизате в сайта my.diners.bg с парола и име и си виждате транзакциите, погасявате задължения по картата и променяте пароли. За този сайт те трябва да ви дадат юзер нейм и парола за да можете да влизате.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

На 06 юли са ми начислили и върнали коректно кешбек за предходното шестмесечие ( януари -  юни )  и дори в новото извлечение са отразени текущите точки за месец юли.

Изглежда промените не са в сила.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , stanimir каза:

На 06 юли са ми начислили и върнали коректно кешбек за предходното шестмесечие ( януари -  юни )  и дори в новото извлечение са отразени текущите точки за месец юли.

Изглежда промените не са в сила.

И при мен е така.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

за тези, чийто 6-месечен период е бил до края на юни, се знаеше още тогава, че ще начислят кешбека, проблемът е за другите

а за точките - твърде вероятно не са си променили софтуера да не ги отчита вече, или пък да ги нулира

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, boogy83 каза:

Аз доколкото си спомням, кешбека беше до 15-ти юли, тоест хванали сте последния влак.

Май така се е случило и при мен. Имам едни 56 лв. върнати.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А явно вече го няма и това, че нямаш такса, ако нямаш трансакции. В последното извлечение са ми начислили такса от 4 лв., а нямам нито една трансакция. 

мислех да я задържа и след махането на кешбека и да си плащам за салоните, защото цена от 30 лв за посещение е супер, но сега ще я махна. 

• Замислям се 2
Връзка към коментар

Логиката ми се губи.Вместо 4 лв месечно и 30 лева за посещение на салон предпочиташ да плащаш 30-35€ на посещение , или вече няма да влизаш в салоните ? 

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.