Konst Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 От 01/10 се отменя програмата за безплатен достъп до летищни салони. https://www.diners.bg/news-details/2128 Отчасти очаквано, но не по-малко разочароващо. Официално единственият смисъл остава отстъпките при покупка на билети през агенции. 8 1 4 Връзка към коментар
Ou7law Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Жалко, но и очаквано. Като гледам последно време колко неадекватен и сайтът им, пълна излагация. Два дни не работеше бутона плащане за погасяване на задълженята, а преди малко като направих плащане, не ми показа никакво съобщение дали е минало успешно или не... В същото време ТБИ от повече от седмица не мога да плащам онлайн с картата, звънях им, имали проблем и не знаят кога ще се реши. Одеве чета, че клиентите на Уникредит от една седмица не могат да пращат и получават преводи... съвсем са му изтърваха края тия нагли банки... Връзка към коментар
Aureliano Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Изглежда, че Дайнърс се готвят да излизат от пазара. Не правят дори опит да спасят някой клиент. Можеха да намалят значително посещенията, да увеличат оборота и да се надяват част от клиентите да останат. Този подход обаче показва, че вече изобщо не очакват да се задържат по начина, по които съществуват в момента. Особено след като по същия начин отрязаха и кешбека. Жалко наистина, но явно е глобална тенденция при тях. Да се надяваме, че някой друг ще инвестира в опит да прибере клиентите им. 5 Връзка към коментар
lyube Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Някой може ли да потвърди че все още не се начислява месечна такса, ако картата не е използвана съответният месец. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 15 minutes ago, Aureliano said: Изглежда, че Дайнърс се готвят да излизат от пазара. Не правят дори опит да спасят някой клиент. Можеха да намалят значително посещенията, да увеличат оборота и да се надяват част от клиентите да останат. Този подход обаче показва, че вече изобщо не очакват да се задържат по начина, по които съществуват в момента. Особено след като по същия начин отрязаха и кешбека. Жалко наистина, но явно е глобална тенденция при тях. Да се надяваме, че някой друг ще инвестира в опит да прибере клиентите им. Мечтай си 🙂 Лично за мен това рязко променя ситуацията с транзитните и свързващи полети.Ще търся само с минимален престой или достатъчно време за да се отиде до града. Такива с по 5-6-7 часа, вързан на зачукано летище ,примерно в третия свят ще са живо мъчение и ги отписвам. При директните няма проблем , просто отиваш непосредствено преди полета. П.П.Относно бизнес срещи , счетоводителите да кажат , но Priority Pass не минава ли за фирмен разход, при положение че е пряко свързан с осъществяване на дейността ? 3 Връзка към коментар
dafigg Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Еми който ползвал, ползвал. Остава, ако някой успее да си вземе някой билет с намаление. Друго което си остава плюс - много добрите курсове за обмен или поне се надявам, че са такива за повече валути. Засега само с евро и унгарски форинти съм пробвал и при двете курса е по-добър от на БНБ, не знам как го правят но факт. Конкретно така като пътувате някъде не трябва толкова да го мислите с превалутирането, weekend такси, безплатни лимити и т.н. какви има при Кърв и Рево. Относно салоните може и през Рево да си купите, цените са поносими - последно гледах по 67лв бяха, че като гледам горните цени, не ми се струват много на оферта освен, ако нямате повече време за пътуване. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 преди 15 минути , Aureliano каза: Да се надяваме, че някой друг ще инвестира в опит да прибере клиентите им. Напоследък наблюдавам масово рязане на всякакви такива бонуси и придобивки, отвсякъде. Просто като гледам търсенето на пътувания е голямо, а предлагането още не смогва. Трябва някоя криза, за да се обърнат нещата... 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 точно днес отново сложих дайнърса зад Curve, за да мога с едно плащане да направя 1000 лв за следващите три месеца, и сега виждам това, тъпо, но и сякаш очаквано go back in time към картата с кешбека и няма да им се ядосвам 🙂 благодарна съм за няколкото години полезност, но вече ми се обезсмисля тотално картата, особено с невъзможното й безконтактно ползване като самостоятелна пластика 1 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 И според мен се гласят да раздигат седянката. От лятото оборотът ми през тях е намалял в пъти, сега съвсем ще се стопи. Това май важи за по-голямата част от клиентите им де. Успяха да си съсипят имиджа (поне за мен) не толкова, че режат екстри, а обидния и непрофесионален начин по който го комуникират към клиентите си. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Преди 1 час, neuromancer каза: Напоследък наблюдавам масово рязане на всякакви такива бонуси и придобивки, отвсякъде. Просто като гледам търсенето на пътувания е голямо, а предлагането още не смогва. Трябва някоя криза, за да се обърнат нещата... Офтопик, но като потвърждение точно сега гледам в новините, че тукашните авиокомпании махат отстъпката за деца 2-12г. Досега имаше 25-30% намаление за детски билет. 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Някой знае ли дали още си важи посещението срещу такса от 30 лв? Ако не, утре ще се обадя да проверя, че тъкмо се бях засили с едни ударни 4-5-6 посещения през Октомври 😕 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Прехвърлям мнения за други карти, които дават възможност за ползване на салони в отделна тема: Ще поровя и в темата за българските банки, за да прехвърля мненията за карти със салони в новата тема. 6 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Не мога да им смогна вече на схемите на всякаквите карти, програми и бонуси. Може би най-евтино ще ми излезе да си повиша доходите 🙂 9 1 11 1 Връзка към коментар
agenta Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 Изключително непрофесионално от тяхна страна. Аз също съм разочарован, дори скоро издадохме на приятели карти за дълго пътуване идните месеци. П.С. Говорих с Дайнърс по телефона и се оказа, че посещенията ще се таксуват по 30лв., както е по тарифа. Уведомих ги, че това го няма ясно разписано в съобщението им на сайта и че този път дори не сме получили и СМС. 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 11 hours ago, Брани said: Не мога да им смогна вече на схемите на всякаквите карти, програми и бонуси. Може би най-евтино ще ми излезе да си повиша доходите 🙂 Ааа, така всеки може ! Номерът е да си изкараш платинена кредитна карта и да избиваш с полети по 10-15€. 11 minutes ago, agenta said: Изключително непрофесионално от тяхна страна. Аз също съм разочарован, дори скоро издадохме на приятели карти за пътуване дълго идните месеци. П.С. Говорих с Дайнърс по телефона и се оказа, че посещенията ще се таксуват по 30лв., както е по тарифа. Уведомих ги, че това го няма ясно разписано в съобщението им на сайта и че този път дори не сме получили и СМС. Тогава чашата все още е наполовина пълна. 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 преди 3 минути , stanimir каза: Тогава чашата все още е наполовина пълна. Въпрос на време е да отпадне преференциалната цена от 30 лева или пък в крайна сметка Дайнърс да се оттеглят от българския пазар. Реално дори твърде дълго се задържаха. Аз не познавам някой да ползва техните услуги извън хората в този форум. Така и не успяха да наложат този продукт, да не говорим, че сам по себе си той е морално и технологично остарял. Хем е кредитна карта, хем е малко по-особена от всички останали... 1 Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 Аз пак казвам, че на много места по света Дайнерс съществуват без да предлагат тези 12 посещения и без кеш бек. В крайна сметка, когато сложиш Дайнерса зад Curve и направиш оборота без никаква полза за тях е нормално и те да направят нещо. Търсенето и предлагането винаги са били в постоянна борба. Връзка към коментар
timobg Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 Явно не им върви нещо бизнеса.. Последните години са само на загуба, за 2022 са на 900 хил. загуба. На фона на постоянно растящата печалба на банките е странен този резултат.. 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 Aз току що говорих с консултант от ПИБ как да си оптимизирам картите, какво ми трябва (клоня към Златна КК на ПИБ, защото тези салони ще ме устройват на 90% през следващите 1-2 г. в режим на ограничени частни далечни пътувания заради студентките 😁). Обясних, че искам да закрия настоящата си КК + Дайнърс и вметнах, че последните май май ще закриват седЕнката в България и момичето смотолеви нещо като; "Да, да" , но не беше много убедителна. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 И какво сега? Май KK ДСК-Wizz ще се окаже най-изгодна? 1 2 Връзка към коментар
Емил Маринов Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 преди 17 часа, lyube каза: Някой може ли да потвърди че все още не се начислява месечна такса, ако картата не е използвана съответният месец. Към момента такса се плаща дори и да не е ползвана картата през месеца. 2 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 преди 18 минути , ven62 каза: И какво сега? Май KK ДСК-Wizz ще се окаже най-изгодна? Както са тръгнали да режат благини, накрая да не ни остане само картата на TBI, като най-изгодна. 😆 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 преди 4 минути , iMari каза: Както са тръгнали да режат благини, накрая да не ни остане само картата на TBI, като най-изгодна. 😆 Къде ме метна пък сега. Една тема от форума не съм изчел. Почвам я. 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 Шегувам се, TBI картата няма нито кешбек, нито дава достъп до салони. Дебитна е, единственото положително е, че не ти слагат такса за сметка,теглене и преводи, но пък това се компенсира с безумният съпорт. 🙂 1 1 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 преди 43 минути , Емил Маринов каза: Към момента такса се плаща дори и да не е ползвана картата през месеца. Зависи дали, когато си заявявал картата, е била част от тази промоция. Обади се и ги питай. На мен ми казаха, че моята е била на промо. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега