Христиан Публикувано: 27 септември, 2023 Сподели Публикувано: 27 септември, 2023 Отговориха ми. 19 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 септември, 2023 Сподели Публикувано: 27 септември, 2023 А след тази дата явно не се знае какво ще стане и дали остава 30лв и как точно ще става всичко. Ще връщат пари или ще взимат 30лв. с проби ще трябва да се разбере. 5 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 29 септември, 2023 Сподели Публикувано: 29 септември, 2023 Току що влезнах в салона в Копенхаген без проблеми. Жената си щракна картата за секунди, не ми е показвала да има сума за плащане, в авторизации не виждам да има нещо или да ми е блокирана сума. П.П.: Гледам новия "дизайн" на уеб приложението им, направо съм потресен 😄 Все едно 8-класници са го правили. Явно наистина закриват панаира. 4 Връзка към коментар
PolinaS Публикувано: 29 септември, 2023 Сподели Публикувано: 29 септември, 2023 В неделя без проблем влязохме в салона в София, но вчера във виенския салон ни поискаха по 30 евро. Звъняхме на Diners и те казаха, че ще възстановяват парите, в момента били настройвали системата. Понеже досега не бях влизала в салон в чужбина, реших да рискувам да ги чакам неизвестно колко време да ги върнат, но накрая се наложи да вляза сама, защото явно плащането минаваше като онлайн покупка, а сестра ми, която беше след мен, така и не си получи смс-а с паролата... Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 29 септември, 2023 Сподели Публикувано: 29 септември, 2023 Точно в Aspire в Копенхаген не можахме да влезем на 26.09 много магеланци. Пратих на Diners скриншот от устройството, което показваше, че ми искат 32USD и ми отговориха това по-долу. Който иска, може да си плаща за салон още 1 ден и да чака от Diners да му възстановят после сумата: 4 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 30 септември, 2023 Сподели Публикувано: 30 септември, 2023 Нищо не се казва за цената след 1 ден само. Някой потвърди ли колко пари и как ще се взимат? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 30 септември, 2023 Сподели Публикувано: 30 септември, 2023 преди 2 часа, Alexander каза: Нищо не се казва за цената след 1 ден само. Някой потвърди ли колко пари и как ще се взимат? Да, коментирахме го вече назад в темата. 30лв на посещение без изискване за оборот. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 2 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 Някой не е ли влизал вчера или днес в някой лаундж, за да каже какво се начислява и как? на теория е ясно, ама да видим на практика как е. Връзка към коментар
adreno Публикувано: 2 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 След като миналия месец си занулих оборота, гледам този месец няма начислена месечна членска такса. Явно промоцията още е в ход. До кога - предстои да се разбере. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 2 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 преди 21 минути , adreno каза: След като миналия месец си занулих оборота, гледам този месец няма начислена месечна членска такса. Явно промоцията още е в ход. До кога - предстои да се разбере. Това се определя от това дали, когато са ти издавали картата, промоцията е била активна. Не би трябвало да има срок, поне докато Diners още оперира в бг. 2 1 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 2 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 През 2011 нямаше такива промоции. Те даже тогава относително скоро бяха въвели изобщо револвиращ Дайнърс. Преди това (2007-8-9та, ако някой има спомен) ПИБ имаха отново акция, и Дайнърсите ги раздаваха като бонбонки - всеки одобрен за Виза/МК получаваше бонус и Дайнърс, но чардж. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 5 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2023 Да подритна темата още веднъж, някой да е имал контакт с Дайнърс екипа тези дни или да е пробвал посещение на салон? Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 5 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2023 Аз бях на 30 в Ереван и ме таксуваха, писах им казаха, че ще ми върнат цялата сума. Вчера бях в Абу Даби и там ме таксуваха, сега ще им пиша, защото очаквам само 30 лева, както е по тарифа, а те ми взеха 29USD. Интересно беше, че в Ереван Транзакцията мина, като онлайн плащане въвеждах статична и динамична парола. 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 5 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2023 преди 43 минути , Tesh каза: Аз бях на 30 в Ереван и ме таксуваха, писах им казаха, че ще ми върнат цялата сума. Вчера бях в Абу Даби и там ме таксуваха, сега ще им пиша, защото очаквам само 30 лева, както е по тарифа, а те ми взеха 29USD. Интересно беше, че в Ереван Транзакцията мина, като онлайн плащане въвеждах статична и динамична парола. За 30-ти ясно, пиши като имаш обратна връзка за посещението в Абу Даби, да видим дали действително ще възстановяват суми за да излиза 30 лв посещението. Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 5 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2023 преди 54 минути , П.Кръстев каза: Да подритна темата още веднъж, някой да е имал контакт с Дайнърс екипа тези дни или да е пробвал посещение на салон? Както са писали по-горе, посещенията преди 1 октомври са безплатни, тези след ще бъдат 30 лв, ето отговора им: 7 Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 5 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2023 Преди 1 час, П.Кръстев каза: За 30-ти ясно, пиши като имаш обратна връзка за посещението в Абу Даби, да видим дали действително ще възстановяват суми за да излиза 30 лв посещението. Не е необходимо да правите нищо допълнително. На всички салони ще бъдете таксуван по тарифа на салона. След осчетоводяване на сумата, ние ще сторнираме раликата до 30 лева, което е цената за Вас. Поздрави, Дайнърс клуб България 7 Връзка към коментар
lyubo21 Публикувано: 6 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2023 Ъпдейт от лоунджа в София - вече не може да се влезе с Мастъркард на Еволв. Излиза такса 22 евро. Питах служителката дали нещо не бърка с вкарването на картата, но май и тази опция се изчерпа вече. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 6 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2023 преди 2 часа, lyubo21 каза: Ъпдейт от лоунджа в София - вече не може да се влезе с Мастъркард на Еволв. Излиза такса 22 евро. Питах служителката дали нещо не бърка с вкарването на картата, но май и тази опция се изчерпа вече. Погледни горните мнения. Връзка към коментар
lyubo21 Публикувано: 6 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2023 преди 34 минути , П.Кръстев каза: Погледни горните мнения. Мерси. Прочетох, но не мисля, че след 1 окт. ще възстановяват тази такса. Освен това тук става въпрос за частта Мастъркард от Еволв на Дайнерс. 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2023 На 6.10.2023 г. в 22:33, lyubo21 каза: Мерси. Прочетох, но не мисля, че след 1 окт. ще възстановяват тази такса. Освен това тук става въпрос за частта Мастъркард от Еволв на Дайнерс. Те нали преди два месеца прекратиха и Еволв програмата с кешбека на Мастеркард? Май си платил точно с Дайнерса. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 8 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2023 преди 2 минути , Sun4o каза: Те нали преди два месеца прекратиха и Еволв програмата с кешбека на Мастеркард? Май си платил точно с Дайнерса. Нещо май се бъркаш. Еволв се казва двойната карта, която е с мастъркард и дайнърс номер. Тя не е прекратявана. Кешбека винаги е бил при плащане с дайнърс частта и той беше прекратен преди месеци. Сега прекратиха и ползването на безплатни лаунджове. Отделно от лаунджовете (12те посещения) на нашето летище можеше да се влезе и с мастъркад частта, което е по друга програма и така тези посещения не се брояха към 12-те безплатни. 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2023 Прав си, моя грешка. Аз не получавам съобщенията на Дайнерс, но жена ми ги получава и ми каза нещо такова (подвеждащо). Мислех, че спират Еволв. Връзка към коментар
PolinaS Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Сигурно въпросът ми е глупав, но понеже очаквах да видя някъде рифънд, не съм си следила както трябва наличността по картата, вземам си бележка. Ако имам платен салон във Виена на 28.09 (което си стои и като последна транзакция), когато обещаха възстановяване на сумата, а сега в извлечението, което пише че обхваща 01.09-30.09, тази транзакция не фигурира, значи ли това, че са възстановили вече парите? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Рефънда трябва да го има в извлечението или в краен случай още самата първоначална транзакция да липсва в извлечението. Иначе е много лоша практика и предпоставка за пълен хаос. Ако няма рефънд а има такса за салона 100% бих приел, че (все още) не е дошъл. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Преди 1 час, PolinaS каза: Ако имам платен салон във Виена на 28.09 (което си стои и като последна транзакция), когато обещаха възстановяване на сумата, а сега в извлечението, което пише че обхваща 01.09-30.09, тази транзакция не фигурира, значи ли това, че са възстановили вече парите? Не. По -скоро тази транзакция ще влезе в извлечението за октомври, защото датата е в края на месеца. Рифънда ще го видиш със знак + в извлечението. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега