stanimir Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 17 minutes ago, Gabi12 said: Здравейте, Имам оспорени транзакции към diners. Вече станаха почти два месеца и все още няма решение. Казаха ми да не се притеснявам и да чакам. Колко време отнема? Според служителката на телефона им - минимум 30 работни дни , максимум 6 месеца. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 Осчетоводиха ми се и на мен трансакциите с Diners в GBP, курсът е 2.289 или 1.6% превалутиране над курса на Revolut. Edit: смея да твърдя, че това превалутиране е от съвсем скоро, защото септември плащах в DKK и NOK и курсът беше добър. 2 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 Ами като ще ги закриват, ако чуете слух откога ще е, да им понапомпим сметките и да пият и те по една студена вода🤨 1 Връзка към коментар
Павел* Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 преди 7 часа, Sun4o каза: Ами като ще ги закриват, ако чуете слух откога ще е, да им понапомпим сметките и да пият и те по една студена вода🤨 Както премахнаха кешбека и салоните за отрицателно време, няма да се изненадам ако сега кажат: "Закриваме картата от вчера" 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 бе те като нищо ще я закрият, ама няма да опростят дълговете 😄 6 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 преди 16 часа, Яничка каза: Осчетоводиха ми се и на мен трансакциите с Diners в GBP, курсът е 2.289 или 1.6% превалутиране над курса на Revolut. Edit: смея да твърдя, че това превалутиране е от съвсем скоро, защото септември плащах в DKK и NOK и курсът беше добър. Аз се чудя дали правалутирането вече е същото като на ПИБ с мастъркард или по-лошо? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 Оправиха лаунджа и върнаха 28лв, но ако има няколко лаунджа за месеца и повече транзакции ще е много трудно да се следи какво става. 3 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 При мен пък една върната сума е осчетоводена като изтеглена. Търговеца ми потвърди, че са ги върнали, а не изтеглили и в авторизациите липсва. Става дума за 2.49лв., но за спорта ще ги гоня, утре може да са 249лв. Ще пиша какво е развитаето. 1 Връзка към коментар
feel_the_rush Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 преди 19 часа, Lindt каза: Аз се чудя дали правалутирането вече е същото като на ПИБ с мастъркард или по-лошо? Имаше нещо с този Мастъркард на ПИБ, което не беше проблем, ако е Виза от ПИБ. За същото ли говориш? Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 преди 22 минути , feel_the_rush каза: Имаше нещо с този Мастъркард на ПИБ, което не беше проблем, ако е Виза от ПИБ. За същото ли говориш? Много ми е трудно да преценя за какво точно говоря, просто някак ми е искаше да разбера дали новите курсове на дайнърс са идентични с тези на дебитната ми MC карта от ПИБ, без да я пробвам за плащане на нищо 😄 И да си знам да не ползвам нито едната никъде. Връзка към коментар
Данаил Алеков Публикувано: 11 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2023 Привет, ползвам Diners от октомври и имам 5 лаунджа. В чужбина съм до декември и не мога да им звънна. Имат ли мейл на който да им пиша? Автоматично ли връщат разликата до 30 лв или трябва разправии? Връзка към коментар
ESK Публикувано: 11 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2023 преди 18 минути , Данаил Алеков каза: Привет, ползвам Diners от октомври и имам 5 лаунджа. В чужбина съм до декември и не мога да им звънна. Имат ли мейл на който да им пиша? Автоматично ли връщат разликата до 30 лв или трябва разправии? info@diners.bg 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 11 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2023 преди 22 минути , Данаил Алеков каза: Привет, ползвам Diners от октомври и имам 5 лаунджа. В чужбина съм до декември и не мога да им звънна. Имат ли мейл на който да им пиша? Автоматично ли връщат разликата до 30 лв или трябва разправии? Пиши им на Info@diners.bg 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Някой има ли представа - каква е таксата за придружител? 30 лв. ли? И на колко придружителя имам право? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 преди 2 минути , Eva eva каза: Някой има ли представа - каква е таксата за придружител? 30 лв. ли? И на колко придружителя имам право? Каквато е цената на салона се плаща за придружител. 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 Днес влизам да видя дали има нещо и хоп някаква изненада. Май още не са оправили лаунджа или е нещо друго.. Хем няма минимална вноска и лимита е на 100%, хем има дължимо.. Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 Винаги на първо-второ число от месеца има тия проблеми, като излезе извлечението тогава гледай кое какво. Връзка към коментар
КОКО22 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 Приключих с тях. В офиса на ПИБ ми се усмихнаха любезно, че ме разбират и ... след 2 дни имах КК Виза златна с 0.75% кеш бек и без такси... Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 преди 7 минути , КОКО22 каза: Приключих с тях. В офиса на ПИБ ми се усмихнаха любезно, че ме разбират и ... след 2 дни имах КК Виза златна с 0.75% кеш бек и без такси... Дайнерса има друго приложение, салони, jetcost и т.н. Колкото и лошо и противно да е обслужването им нямат алтернатива поне за част от пътуващите. 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 33 minutes ago, КОКО22 said: след 2 дни имах КК Виза златна с 0.75% кеш бек и без такси... Не,че не ти вярвам, ама може ли да дадеш линк към тая КК без такси? Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 преди 14 минути , era123 каза: Не,че не ти вярвам, ама може ли да дадеш линк към тая КК без такси? Visa Златна / Visa / Кредитни карти / Карти / Частни лица / Fibank Връзка към коментар
era123 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 Quote 100 лв. годишна такса (без годишна такса при активно ползване) Не ми се търсеше в 116 страници пдф кво означава активно ползване, ама не пишете такива неща, че някой ще се нагрухти с дървена КК от пиб. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 преди 3 минути , era123 каза: някой ще се нагрухти с дървена КК от пиб. А ти какви КК ползваш? Връзка към коментар
era123 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 2 minutes ago, iMari said: А ти какви КК ползваш? Без такси за поддръжка, без такса теглене на АТМ с плащане на дълга на падеж без лихва, без такса превалутиране, без такса теглене/покупки в каквато и да е валута. Всичко това навсякъде по света. Разбира се не е БГ банка. Черното е стандарт за КК там. Затова попитах, щото в БГ КК ?винаги? имат годишна такса. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 преди 3 минути , era123 каза: Без такси за поддръжка, без такса теглене на АТМ с плащане на дълга на падеж без лихва, без такса превалутиране, без такса теглене/покупки в каквато и да е валута. Всичко това навсякъде по света. Разбира се не е БГ банка. Черното е стандарт за КК там. Чудесно звучи, коя е картата? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега