Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

17 minutes ago, Gabi12 said:

Здравейте,

Имам оспорени транзакции към diners. Вече станаха почти два месеца и все още няма решение. Казаха ми да не се притеснявам и да чакам. Колко време отнема?

Според служителката на телефона им -  минимум 30 работни дни , максимум 6 месеца.

Връзка към коментар

Осчетоводиха ми се и на мен трансакциите с Diners в GBP, курсът е 2.289 или 1.6% превалутиране над курса на Revolut.

Edit: смея да твърдя, че това превалутиране е от съвсем скоро, защото септември плащах в DKK и NOK и курсът беше добър.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Sun4o каза:

Ами като ще ги закриват, ако чуете слух откога ще е, да им понапомпим сметките и да пият и те по една студена вода🤨

Както премахнаха кешбека и салоните за отрицателно време, няма да се изненадам ако сега кажат: "Закриваме картата от вчера"

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 часа, Яничка каза:

Осчетоводиха ми се и на мен трансакциите с Diners в GBP, курсът е 2.289 или 1.6% превалутиране над курса на Revolut.

Edit: смея да твърдя, че това превалутиране е от съвсем скоро, защото септември плащах в DKK и NOK и курсът беше добър.

Аз се чудя дали правалутирането вече е същото като на ПИБ с мастъркард или по-лошо? 

Връзка към коментар

При мен пък една върната сума е осчетоводена като изтеглена. Търговеца ми потвърди, че са ги върнали, а не изтеглили и в авторизациите липсва.  Става дума за 2.49лв., но за спорта ще ги гоня, утре може да са 249лв. Ще пиша какво е развитаето.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 19 часа, Lindt каза:

Аз се чудя дали правалутирането вече е същото като на ПИБ с мастъркард или по-лошо? 

Имаше нещо с този Мастъркард на ПИБ, което не беше проблем, ако е Виза от ПИБ. За същото ли говориш?

Връзка към коментар
преди 22 минути , feel_the_rush каза:

Имаше нещо с този Мастъркард на ПИБ, което не беше проблем, ако е Виза от ПИБ. За същото ли говориш?

Много ми е трудно да преценя за какво точно говоря, просто някак ми е искаше да разбера дали новите курсове на дайнърс са идентични с тези на дебитната ми MC карта от ПИБ, без да я пробвам за плащане на нищо 😄  И да си знам да не ползвам нито едната никъде. 

Връзка към коментар

Привет, ползвам Diners от октомври и имам 5 лаунджа. В чужбина съм до декември и не мога да им звънна. Имат ли мейл на който да им пиша? Автоматично ли връщат разликата до 30 лв или трябва разправии? 

Връзка към коментар
преди 18 минути , Данаил Алеков каза:

Привет, ползвам Diners от октомври и имам 5 лаунджа. В чужбина съм до декември и не мога да им звънна. Имат ли мейл на който да им пиша? Автоматично ли връщат разликата до 30 лв или трябва разправии? 

info@diners.bg

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , Данаил Алеков каза:

Пиши им на Info@diners.bg 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Eva eva каза:

Някой има ли представа - каква е таксата за придружител? 30 лв. ли? И на колко придружителя имам право?

Каквато е цената на салона се плаща за придружител.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Днес влизам да видя дали има нещо и хоп някаква изненада. Май още не са оправили лаунджа или е нещо друго..

Хем няма минимална вноска и лимита е на 100%, хем има дължимо..

1264199631__2023-12-01_130827718.png.697af0a5f5c7f75dae5ed63b313623e6.png

Връзка към коментар
преди 7 минути , КОКО22 каза:

Приключих с тях. В офиса на ПИБ ми се усмихнаха любезно, че ме разбират и ... след 2 дни имах КК Виза златна с 0.75% кеш бек и без такси...

Дайнерса има друго приложение, салони, jetcost  и т.н. 

Колкото и лошо и противно да е обслужването им нямат алтернатива поне за част от пътуващите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

100 лв. годишна такса (без годишна такса при активно ползване)

Не ми се търсеше в 116 страници пдф кво означава активно ползване, ама не пишете такива неща, че някой ще се нагрухти с дървена КК от пиб. 

Връзка към коментар
2 minutes ago, iMari said:

А ти какви КК ползваш?

Без такси за поддръжка, без такса теглене на АТМ с плащане на дълга на падеж без лихва, без такса превалутиране, без такса теглене/покупки в каквато и да е валута. Всичко това навсякъде по света. Разбира се не е БГ банка. Черното е стандарт за КК там. 

Затова попитах, щото в БГ КК ?винаги? имат годишна такса. 

Връзка към коментар
преди 3 минути , era123 каза:

Без такси за поддръжка, без такса теглене на АТМ с плащане на дълга на падеж без лихва, без такса превалутиране, без такса теглене/покупки в каквато и да е валута. Всичко това навсякъде по света. Разбира се не е БГ банка. Черното е стандарт за КК там. 

Чудесно звучи, коя е картата?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.