era123 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 Barclaycard rewards Връзка към коментар
КОКО22 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 преди 22 минути , era123 каза: Не ми се търсеше в 116 страници пдф кво означава активно ползване, ама не пишете такива неща, че някой ще се нагрухти с дървена КК от пиб. Не разбирам какви 116 стр. всичко е на 1-2 стр.: Всеки участник ползва следните условия по своята новоиздадена кредитна карта: 6.2.1 Без годишна такса за поддържане за първата година. 6.2.2 За всяка следваща след първата година, Участникът няма да дължи такса за поддържане на Картата, при условие, че през предходната година е извършил трансакции с Картата, общо на стойност не по-малко от: - 7 200 лв. годишно за кредитни карти VISA PayWave класик, Mastercard PayPass Стандартна, Mastercard Yes PayPass Стандартна. - 14 400 лв. годишно за кредитни карти VISA златна, Mastercard златна. - 24 000 лв. годишно за кредитни карти VISA платинена, Mastercard платинена. Е как няма да направя 14400лв за 1 година 2 Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 преди 5 минути , КОКО22 каза: Не разбирам какви 116 стр. всичко е на 1-2 стр.: Всеки участник ползва следните условия по своята новоиздадена кредитна карта: 6.2.1 Без годишна такса за поддържане за първата година. 6.2.2 За всяка следваща след първата година, Участникът няма да дължи такса за поддържане на Картата, при условие, че през предходната година е извършил трансакции с Картата, общо на стойност не по-малко от: - 7 200 лв. годишно за кредитни карти VISA PayWave класик, Mastercard PayPass Стандартна, Mastercard Yes PayPass Стандартна. - 14 400 лв. годишно за кредитни карти VISA златна, Mastercard златна. - 24 000 лв. годишно за кредитни карти VISA платинена, Mastercard платинена. Е как няма да направя 14400лв за 1 година има и достъп до салони : карта Такса за посещение на титуляр Такса за посещение на придружител Начин на плащане Visa Gold 30 EUR 30 EUR за всеки придружител с карта, в брой 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 5 minutes ago, Tesh said: има и достъп до салони : карта Такса за посещение на титуляр Такса за посещение на придружител Начин на плащане Visa Gold 30 EUR 30 EUR за всеки придружител с карта, в брой Това е без значение. Питах има ли такса. Има. Дребният шрифт под звездичката е без значение. Днес са 14к утре ги правят 24к и тн. 2 Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 преди 5 минути , era123 каза: Това е без значение. Питах има ли такса. Има. Дребният шрифт под звездичката е без значение. Днес са 14к утре ги правят 24к и тн. В този форум има хиляди хора, за вас като няма значение, за много други има. 7 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 1 hour ago, Tesh said: В този форум има хиляди хора, за вас като няма значение, за много други има. Точно така. Затова казах не подвеждайте хората да си мислят, че няма такси тая КК. Това, че има пинизи само означава,че банката може (и ще) промени условията. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 Всяка втора по-скъпа кредитна вече има лаунджове на скромната цена от 30€, което си е безсмислено в 90% от случаите. Лошите Дайнърс искат 30лв да сега. 4 Връзка към коментар
КОКО22 Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 Преди 1 час, era123 каза: Точно така. Затова казах не подвеждайте хората да си мислят, че няма такси тая КК. Това, че има пинизи само означава,че банката може (и ще) промени условията. Ами вече 2-3 години не ги е променила / тествано/. А като ги промени след 5 годнин ползване ще намеря друга... например нов Дайнер/защо НЕ😁 или Barclaycard... Впрочем и Дайнерса имаше такса, а и тези 30 лева са 15 евра, които са ми напълно достаъчни за пийна и хапна на всяко летище. Е няма да се натъпча, но вече не го и правя никъде, даже и в къщи... Както и да е - всеки има право на избор - да плаща предварително и да чака полза или да не плаща.... Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 декември, 2023 Сподели Публикувано: 1 декември, 2023 На повечето летища 15€ са вода, кроасан и кафе или една бира със сандвич. далеч от хапване и пийване за мен. аз също не се тъпча и ям малко като цяло, винаги ще предпочета да посетя лаудж докато може за 30лв. 8 Връзка към коментар
aladinoplus Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 Здравейте, да преговорим нещо. Не съм позвал дайнерс от доста месеци и събира паяжини в портфейла ми. Все още не сме се разделили по сантиментални и други причини. Сега ми се налага да отида на място, където ме устройва да платя 30 лв за салон. Толкова ли ще ме ме таксуват, предвид че транзакции последните месеци от моя страна липсват дори и за 5 стотинки? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 преди 25 минути , aladinoplus каза: Здравейте, да преговорим нещо. Не съм позвал дайнерс от доста месеци и събира паяжини в портфейла ми. Все още не сме се разделили по сантиментални и други причини. Сега ми се налага да отида на място, където ме устройва да платя 30 лв за салон. Толкова ли ще ме ме таксуват, предвид че транзакции последните месеци от моя страна липсват дори и за 5 стотинки? да, вече няма значение оборота. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 преди 56 минути , Jorro каза: да, вече няма значение оборота. Това проверено ли е? Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 Аз не се оправих с потвърждението за lounge в Милано и реших да не ползвам повече Diners за това. Не си знаех паролата, после, когато ми я изпратиха, кода не дойде. Прекалено сложно са го направили. 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 преди 55 минути , Stryper каза: после, когато ми я изпратиха, кода не дойде Често срещан проблем още отдавна, особено необходима опция като искаш да си провериш интернет банкираното. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 Дали това не е с цел да не се ползват лаунджове или да се намалят колкото може. И без това не искат оборот за тях. Аз се чудя как при плащане на ПОС може да искат статични и динамични пароли като за плащане в сайт, но явно си има причини.. Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 преди 4 минути , Alexander каза: И без това не искат оборот за тях. Аз се чудя как при плащане на ПОС може да искат статични и динамични пароли като за плащане в сайт, но явно си има причини.. А къде се въвеждат тези пароли? Все пак това е ПОС терминал ... 1 Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 преди 20 минути , jorocontrola каза: А къде се въвеждат тези пароли? Все пак това е ПОС терминал ... По някаква причина на места плащанията минават, като онлайн и си иска динамична и статична парола. Последно ми се случи на летището в Ереван. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 преди 4 часа, Дани Магелани каза: Това проверено ли е? да,нека и други потвърдят, аз звънях веднага след като махнаха безплатните посещения. Връзка към коментар
antea Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 преди 8 часа, Tesh каза: По някаква причина на места плащанията минават, като онлайн и си иска динамична и статична парола. Последно ми се случи на летището в Ереван. въпросът е къде точно се въвеждат тези пароли? при онлайн плащанията е ясно - имаш сайт, който има полета за въвеждане, а при маркиране на картата на пос терминала на салона - къде? Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 преди 32 минути , antea каза: въпросът е къде точно се въвеждат тези пароли? при онлайн плащанията е ясно - имаш сайт, който има полета за въвеждане, а при маркиране на картата на пос терминала на салона - къде? Терминалите са със сравнително големи екрани. Виждаш абсолютно същите полета, както когато купуваш нещо онлайн. Явно влизането и по-скоро плащането на салона минава през някаква онлайн платежна система, която изисква 3DS и на екрана на терминала се визуализират полетата за въвеждане на статична и динамична парола. Ние имахме проблем с въвеждането на статичната, та също не можахме да влезем в Абу Даби. 2 Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 преди 24 минути , yordanov каза: Терминалите са със сравнително големи екрани. Виждаш абсолютно същите полета, както когато купуваш нещо онлайн. Явно влизането и по-скоро плащането на салона минава през някаква онлайн платежна система, която изисква 3DS и на екрана на терминала се визуализират полетата за въвеждане на статична и динамична парола. Ние имахме проблем с въвеждането на статичната, та също не можахме да влезем в Абу Даби. Точно така, устройствата не са ПОС терминали. Имат цветни дисплеи и екрана изглежда по същия начин, по който и когато плащаш онлайн. @yordanov за Терминал 1 ли говориш или са отворили салон и на новия Терминал в Абу Даби? 1 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 В момента, Tesh каза: Точно така, устройствата не са ПОС терминали. Имат цветни дисплеи и екрана изглежда по същия начин, по който и когато плащаш онлайн. @yordanov за Терминал 1 ли говориш или са отворили салон и на новия Терминал в Абу Даби? За новия говоря - Терминал А. Връзка към коментар
Tesh Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 преди 1 минута , yordanov каза: За новия говоря - Терминал А. Ти ме разби. От https://www.dinersclub.com/cardmembers/airport-lounges/ изчезна даже и този на Терминал 1. С Дайнерс ли стана? Смисъл стана, ако бяхте получили динамичната парола. Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 преди 1 минута , Tesh каза: Ти ме разби. От https://www.dinersclub.com/cardmembers/airport-lounges/ изчезна даже и този на Терминал 1. С Дайнерс ли стана? Смисъл стана, ако бяхте получили динамичната парола. Ходихме, питахме дали приемат Дайнърс - потвърдиха. Терминалът прие картата, получихме динамична парола, но имахме проблем със статичната и се отказахме да се мъчим. Иначе попитах дали приемат и LoungeKey - потвърдиха също. Става дума за Pearl Lounge на Терминал А: https://www.abudhabiairport.ae/en/Services/Pearl-Lounge -- тук Дайнърс е отбелязана. 2 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 Което поставя за разглеждане следните допълнителни въпроси: 1. Получаването на динамична парола става само чрез SMS, което означава, че SIM картата следва да бъде включена дори ако си в Тимбукту, нали така? 2. Какво се случва с динамичната парола към допълнителна карта, пак ли се получава от титуляря по същия начин? 3. Статичната парола обща ли е за двете карти - основна и допълнителна? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега