Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Да, коментирахме по-рано, че са влошени, но по-скоро ставаше дума за друга валута, различна от евро, защото преди там курсовете бяха много добри. Да дам отчет и аз, тъй като съм с класическа Diners - трансакциите ми в евро от декември са осчетоводени на 1,959. Вече ползвам картата много рядко, но имам и една доларова трансакция от 06.01.2024 г., когато е осчетоводена на 1,822.

Горните 2 коментара хвърлиха  яснота по скорошен спор с друга магеланка - установихме, че при нея еврото го хващат на 1,949, а при мен беше на по-неизгоден курс. Тогава не загрях, но сега вече стана ясно - разликата идва от това, че тя е с Еволв, а аз с класическа Diners.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
На 9.01.2024 г. в 21:54, Яничка каза:

Вече ползвам картата много рядко, но имам и една доларова трансакция от 06.01.2024 г., когато е осчетоводена на 1,822.

Това си е почти 2% такса превалутиране:angry:. Е, нали трябва да избият евтините салони от някъде. Не може само да губят.

Връзка към коментар
преди 9 минути , zhivko7 каза:

Съжалявам, ако е коментирано по-рано, но ми е много слаб интернета в момента и не мога да проверя, колко е таксата за придружител за посещение на бизнес салон?

Колкото е таксата за салона,  дайнерс дава само право за влизане.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Една приятелка токущо ми каза, че е получила такъв мейл днес. Нейната карта в изкарана през 2019 и не я е ползвала, освен за лаунджове по време на гратисния период.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
26 minutes ago, jorrro said:

Аз единствено видях днес, и то случайно в my.diners, че разполагаемата ми сума е 0 лева. Не знам дали е някаква грешка. Не съм получавал мейл обаче.

+1

Връзка към коментар
преди 43 минути , saved_ каза:

Това официално е началото на края на епохата Дайнерс България. За съжаление!

И аз това си мисля. Не съм ползвала картата си повече от 6 месеца, защото така или иначе не получавах код за онлайн плащания по смс. И е удобно оправдание, не си ползваш картата - хоп, прекратяваме ти договора. Декември месец влезнах в един мол да попитам защо не получавам смс-и, дамата отговори, че по принцип щели да ги спират тези карти, но не се ангажира с конкретна дата...

И моята сума е 0, при положение че трябва да има > 0.

П.С. Доста е нелепо да искат да им се прати банкова сметка по мейл.

Връзка към коментар

Според мен е временен бъг с разполагаемото и дължимото, освен ако не смятат да ми подаряват купените този месец билети.

Screenshot_2024-01-19-22-11-14-792_com.android.chrome-edit.jpg.6a50b8f99be819102c5c25f9af38aa48.jpg

При всички положения дайнърс от месеци искат да ни видят гърба/дупетата: 

FB_IMG_1705694936279.jpg.27496d57772f07c908305c8281e9cb59.jpg

• Смея се 4
Връзка към коментар
23 minutes ago, Lindt said:

Според мен е временен бъг с разполагаемото и дължимото, освен ако не смятат да ми подаряват купените този месец билети.

Screenshot_2024-01-19-22-11-14-792_com.android.chrome-edit.jpg.6a50b8f99be819102c5c25f9af38aa48.jpg

При всички положения дайнърс от месеци искат да ни видят гърба/дупетата: 

FB_IMG_1705694936279.jpg.27496d57772f07c908305c8281e9cb59.jpg

Всъщност, ако не беше бъг според тая картинка на извлечение ще им дължиш 3000 лева , не знам колко пари си дала за билети, ама...

😄

• Шок 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
17 minutes ago, makler said:

Стискайте палци по-натам да има друго развитие

Стискаме , но освен салоните и lastminute  какво друго остана ? Аз продължавам да я ползвам активно по навик и защото ми е много удобна за битови сметки , но ей го де е EasyPay  примерно. Няма незаменими хора , какво остава за някаква си кредитна карта.

Връзка към коментар

Бърз ъпдейт - на момичето с мейла и беше отказан достъп до салона в Истанбул- стандартно поискаха 30 евро, но банката отхвърли плащането. Не знам дали е свързано с мейла или с това, че картата не е ползвана 4 години. Аз вкязох с друга карта и не знам дали с моята бих могла да вляза. Но проверих, аз имам наличност, след като спряха кешбека и безплатните салони я ползвам основно за битови сметки. 

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

При мен всичко си е наред. 

За тези които дълго не са я ползвали. 

Първото плащане към салоните винаги минава като онлайн плащане, тоест трябва да си въведете динамична и статична парола. 

После вече си минават, като пос плащания. 

Връзка към коментар
преди 22 минути , stanimir каза:

Имам усещането , че в понеделник неособено любезната мацка от кол центъра я очаква тежък работен ден.

Аа мацката си е взела предвидливо отпуска.

• Смея се 2
Връзка към коментар

При мен са се " стопили" едни 103 лв.  от които 31лв последен cashback.

Доста борба ще има май да си приберем парите..

Принципно картата работи ли в момента? Май трябва да се харчи  до лимита, щото не се знае...

Връзка към коментар
преди 24 минути , Eva eva каза:

Уф, аз имам доста резервета в букинг и всички са гарантирани с Diners. Дано да няма проблем.

При мен пък всички с безплатна анулация са гарантирани с почти празен Револют и като дойде време за плащане, сменям картата. Няма проблем.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Преди 1 час, Eva eva каза:

Лошото е, че букинг не приема другата ми карта - Neon от TBI. Затова буквам с Дайнерс. Нищо, ще го мисля когато му дойде времето 🙂 

Ако дойде времето (пък и ако не дойде) - виртуалната Револют е безплатна, става за минути и Букинг все още я приема.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.