edbloom Публикувано: 17 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2016 За тия Firstlady има ли промоция да са по 4 лв месечно само, когато се използва или режат глави ? Връзка към коментар
bibi Публикувано: 17 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2016 Не съм дорасла за червената - там канят. Да, няма такса, ако не се ползва. Утре ще разгледам в кои магазини имат отстъпки до 10% и ще реша окончателно. Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 Хмм, една от управителките на софийски клон на ПИБ ме метна в малко размисли. Мислех си, че diners е без месечна такса за месец в който не се използва за цялата 2016-та год, а сега тя ми каза категорично, че е до 31 Октомври 2016 . Сега гледах в сайта им най-отдолу пише "Условието „без месечна членска такса за месеца, в който няма трансакция” за съществуващи лични револвиращи кредитни карти Diners Club Classic, Diners Club – ПИБ, Diners Club First Lady - розова или Diners Club First Lady – червена, се удължава до края на 2016 г." , а когато се чукне на правила излиза следното - "3. Период на Промоцията начало на промоцията е 01.01.2016 г. край на промоцията е 31.10.2016 г., включително Кое е вярното сега, звънях им на телефона и ги питах, някаква ме разпитва 5 мин и каза, сега ще ви свържа с колеги, които знаят повече и ми пусна музика и й след 2 мин й затворих. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 Чети докрай: Всеки клиент, който в периода на промоцията е подал искане за издаване на лична револвираща кредитна карта и е одобрен, ще може да я използва при следните промоционални условия: начисляване на месечна членска такса само за месеца през който при Издателя на картата е регистрирано ползването й чрез плащане при търговец и/или теглене на сума в брой от банкомат/офис на банка. Това промоционално условие важи за целия срок на договора. Ако са ти издали картата до Октомври, не плащаш до края на договора http://diners.bg/bg/page/176/tab/177 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 Аз днес си пуснах заявка по тел.,защото им забива онлайн формата и момичето, което прие заявката, каза че за месеците без транзакция не се удържа такса, но не уточни период. Като ми звъннат да ми кажат за какъв лимит съм одобрена, ще ги питам изрично ! п.с. аз може би ще си я ползвам и за други покупки в чужбина, защото нямат 0.25% такса за плащане в чужбина, която такса имам на Master card. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 Да,само че аз,като си я изкарах септември,казаха че не предлагат револвиращи вече Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 Е добре, а моята е издадена лятото на 2015-та, миналата година точно отивах към банката да си я закрия и видях по път, че Dian е писал, че остава и за 2016-та . Значи съм до 31 Октомври, така ли ? Чети докрай: Ако са ти издали картата до Октомври, не плащаш до края на договора http://diners.bg/bg/page/176/tab/177 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 (редактирано) За целта ти трябват правилата на промоцията, която е била валидна през 2015. Ако и там пише, че за срока на договора е без такса за празните месеци - щракаш с пръсти.. Редактирано 18 октомври, 2016 от macf1an Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 Е нямам ги пред мен, но там пишеше до края на 2015-та, мерси все пак. Ще ходя да си я закрия за по сигурно. Догодина живот и здраве ще си извадя нова, ако има пак промоция 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 http://web.archive.org/web/20150825203241/http://diners.bg/bg/kreditna-karta-diners-club-s-promotsionalni-usloviya/page/176 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 Аз имам и друга карта, та лимитите по застраховката не са проблем. Май ще избера класик все пак, заради леко по-ниската такса. п.с. попълних си искането и най-накрая заби при взаимоотношенията с финансовите институции bibi привет вчера си писахме в друг форум по повод Пиза, изглежда ще си вървим заедно навсякъде, щото и аз кацнах на този клон с дайнърса - вчера наобяд пуснах онлайн-заявка, безпроблемно, и днес ми звъннаха да ида в петък да си я взема също като теб смятам да си я ползвам редовно, стига да я приемат по обичайните места, тъй като така или иначе почти всичко в ежедневието си плащам с карта, и особено ме радва липсата на 0,25% за плащания към чужбински пос-ове, както и двойно по-високия кешбек май ще си търсим заедно добри оферти из джеткоста съобразени с ваканциите на учениците Връзка към коментар
bibi Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 аntea, тооо може и нещо съвместно накрая . Днес ми казаха, че за револвиращите промоцията с таксата е за срока на договора. За чардж - няма промоция. Ще видим какво ще излезе на практика. 1 Връзка към коментар
GlobeRider Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 След изтичането на първите 90 дни, има ли някаква възможност да се симулира 500лв оборот, за да се използват салоните по летищата ? Връзка към коментар
ECC Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 Според мен-не. Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 18 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2016 След изтичането на първите 90 дни, има ли някаква възможност да се симулира 500лв оборот, за да се използват салоните по летищата ? Има една схема прочети назад в темата , но аз лично не бих го направил , предполагам и повечето хора от форума. Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 19 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2016 Когато ходя да си закривам Diners би трябвало да искам да ми върнат подписаната "запис за заповед" при издаването на картата нали ? Какво да правя ако ми откажат да ми я дадат ? Връзка към коментар
bibi Публикувано: 19 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2016 Аз два пъти съм закривала - дават я заповедта без бой . Моята ще е готова в понеделник. 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 19 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2016 (редактирано) bibi, ти имаш ли някаква информация как ще е през 2017-та, ако свърши промоцията, колко ще ти струва ? P.S. ново 20 Сега ходих и същата тази, която ми каза вчера че е до 31 Октомври -днес смени версията - " А не до края на годината е". В крайна сметка си я оставям още известно време Също така я питах дали издават револвираща и отговори " да със сигурност издаваме" . Малко вече се чудя до колко може да им се вярва(страшна мъка им е Diners на служителите в ПИБ), но все пак Редактирано 19 октомври, 2016 от edbloom 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 19 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2016 По тел. ми казаха, че промо условията ще са за периода на договора, ако КК е издадена до края на м.10. В понеделник като отида да си я взимам, ще питам пак. Аз исках чардж (и аз не зная защо) и служителката ме посъветва да е револвираща точно заради промо условията и не пречело да си я погасявам като чардж. Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 19 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2016 (редактирано) страшна мъка им е Diners на служителите в ПИБ), но все пак М-да, търпение трябва и много желание за обучение - от твоя страна към тях. :-) и работите се получават... За има-няма и седмица съм отворил очите на една дузина техни служителки - по знайни и незнайни офиси и колцентрове. но пак ти казвам, трябва много търпение. Редактирано 19 октомври, 2016 от rik4o 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 19 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2016 Аз не разбирам, защо търсите информация за Дайнърс от ПИБ, вместо да пиете вода от извора на посочените телефони в сайта на Дайнърс? Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 19 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2016 На тези телефони вдигат същите идиоти и за капак ти пускат музичка 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Те и сайтовете им са с препратки. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Късмет съм извадил явно. Две обаждания само , но бяха на момента и много любезни. Звънях им , защото забелязах , че преводът с погасителната сума не е отразен след 3-4 часа. Оказа се , че при Diners се правело ръчно - човек там въвежда в системата им постъпилите суми и понякога има забавяне. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 (редактирано) На тези телефони вдигат същите идиоти и за капак ти пускат музичка Така е, и аз 2 пъти звънях на тези телефони и даваха различни отговори и накрая ми дадоха този тел.: 02 817 11 22, на който директно вдига служител на Дайнерс, а не на ПИБ Редактирано 20 октомври, 2016 от Яничка 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега