adreno Публикувано: 4 април Публикувано: 4 април На 4.04.2025 г. в 8:17, iMari каза: Тези са Diners. За Metal искат 50 евро. Някой успя ли да добави каквато и да е карта за захранване на Payz акаунта? Разшири Metal също е Discover Екстрата на Metal са 200 Евро на месец безплатно теглене от банкомати и 1,25% conversion fee вместо 3% 1
elzbieta Публикувано: 4 април Публикувано: 4 април Направих превод от ТБИ към ирландската сметка- отне около 3 часа наистина, както iMari писа. Направих превод и през Револют, уж пишеше, че ще отнеме секунди, но вече час не се виждат парите. 3
Ilian359 Публикувано: 4 април Публикувано: 4 април Аз не разбрах какви са месечните такси за различните планове.
adreno Публикувано: 4 април Публикувано: 4 април На 4.04.2025 г. в 19:51, Ilian359 каза: Аз не разбрах какви са месечните такси за различните планове. Разшири Няма никакви месечни такси, те са в доста ранен стадий. Към Silver те ъпгрейдват автоматично. Нагоре ако направиш съответния оборот, но няма особен бенефит откъм такси или комисионни. 1
stanimir Публикувано: Събота в 06:05 Публикувано: Събота в 06:05 На 4.04.2025 г. в 21:09, adreno каза: Няма никакви месечни такси, те са в доста ранен стадий. Разшири Не знам откога са на пазара ,но през 2020 г. вече са оперирали и издавали карти : https://baxity.com/ecopayz-fees-and-limits
Jorro Публикувано: преди 15 часа Публикувано: преди 15 часа На 4.04.2025 г. в 9:45, Jorro каза: Във Flykk може да се създават виртуални дайнърси до 5бр едновременно като могат да се трият и генерират нови за сега неограничено и безплатно. Проблема, който срещнах сега е, че ластминет почна да ми иска 2-степ верификация, за която ми излиза прозорец да отворя flykk app да одобря, но в него не получавам нотификация. Писах на съпорта около 15 пъти и ми казаха да чакам, че ще проверят. В момента се опитах да добавя картата в кърв и там ми отовори същия прозорец за верификация. Ще ви държа в течение дали и кога ще го оправят, защото ако го управят ще е супер, ако не съм назад с 420 евро хахахах Разшири Да ви ъпдейтна по моя казус. Във вторник оправиха проблема с 2-степ верификацията и след това веднага успях да си платя билета в ластминет. Не знам при payz как е, но тук можете да си генерирате за сега колкото искате карти дайнърс до 5 едновременно, което за нашите цели е направо рай. 7
iMari Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа В payZ ми се мерна тези дни до 7 карти , но не мога да го намеря в условията.
Георги Матеев Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа И аз не мога да го открия изрично в условията, но сега проверих и апп-ът позволява създаването на втора виртуална карта, вероятно и на повече. Дали ще е с такса или не към момента мога да гадая, може да им драснем мейл да питаме. Иначе голяма ирония. От толкова време драпам за нов Дайнърс и от седмица вече имам, но всички билети, които търся, излизат с по-голяма отстъпка през Edreams Prime и засега не си ползвам новата карта.
Alexander Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа Аз пробвах да заредя ирландската сметка през испанската ми банка и парите дойдоха за около 15 минути. А как става потвърждаването на плащане, ако се наложи? Както револют и Кърв през приложението ли?
crazyhorse Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа Да докладвам и аз!В петък пуснах пари от Revolut,но предполагам заради късния час(15:15) пристигнаха чак в понеделник,около 10:00 часа... Къде гледате картите в приложението,че аз нещо не ги намирам?
ven62 Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа преди 14 часа, Георги Матеев каза: И аз не мога да го открия изрично в условията, но сега проверих и апп-ът позволява създаването на втора виртуална карта, вероятно и на повече. Дали ще е с такса или не към момента мога да гадая, може да им драснем мейл да питаме. Иначе голяма ирония. От толкова време драпам за нов Дайнърс и от седмица вече имам, но всички билети, които търся, излизат с по-голяма отстъпка през Edreams Prime и засега не си ползвам новата карта. Разшири Предлагам заинтересованите т.е. пишещи тук да спонсорираме @Георги Матеев с 1.34 Евро (колкото е разликата през prime и Дайнърса - Payz) и да се успокоим. Има ли смисъл от тези карти или не. 1
Doctor Who Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа WISE са блокирали картата ми с предположение, че верятно данните и са откраднати при предишна трансакция. Последно опитах да заредя с нея payz - неуспешно. Предпоследно съм плащал в Еxpedia преди повече от месец.
Anna Kalinovska Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 9 часа, Doctor Who каза: WISE са блокирали картата ми с предположение, че верятно данните и са откраднати при предишна трансакция. Последно опитах да заредя с нея payz - неуспешно. Предпоследно съм плащал в Еxpedia преди повече от месец. Разшири 20 лв. и 3 дни реално за нова карта.. Напоследък правя това упражнение и по 2х/седмично.. Фишваха ми я кипърци, кенийци, тобаговци.. Отдел Риск не спят, звъняха ми вечер да питат моя ли е транзакция с нетфликс, а аз питах какво е това нетфликс..
Doctor Who Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 9 часа, Anna Kalinovska каза: 20 лв. и 3 дни реално за нова карта.. Напоследък правя това упражнение и по 2х/седмично.. Фишваха ми я кипърци, кенийци, тобаговци.. Отдел Риск не спят, звъняха ми вечер да питат моя ли е транзакция с нетфликс, а аз питах какво е това нетфликс.. Разшири Всъщност поста ми е в посока, че WISE приемат опита за плащане към payz като операция, която светва при тях по някаква причина. Новата физическа карта я издадоха моментално и може да се добави в gpay или apple pay, може да се плаща с нея онлайн, може да се добави към виртуален портфейл по избор. Поръчах я безплатно, защото за доставка с DHL искаха 34 евро. 2
neuromancer Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа Точно с wise не знам, но обикновено в приложенията имаш възможност да обявиш транзакцията за легитимна и да не си сменяш картата. Аз след няколко проблема с опити за кражба реших да ползвам само виртуални карти онлайн, че се преиздават лесно и да не запаметявам абсолютно никога, дори Амазон или Нетфликс. За съжаление Убер трябва да е запаметен.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега