Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , elzbieta каза:

И аз имам вече 4 отделни покупки с Дайнерс-а и засега няма ограничения. Само със зареждането не ми се получава бързо. С Револют зареждането пристига на следващия ден. Вече два пъти го тествам. С ТБИ Neon карта става за няколко часа.

Хм, интересно, при мен с Неон картата не става и не става, а с Револют парите пристигат за секунди?!

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, nino каза:

А някой има ли идея за салоните ? Пише с намалени цени и нищо повече , примерно като проценти намаление .

Картата идва с безплатно членство (поне до края на годината) в PrirotyPass без включени входове.

Регистрира се акаунт в PP на Activate Your Account | Priority Pass с номера на картата.

Цените са 25/28 евро за картодържател/гост в двата салона, който проверих. Като ти сканират картата цената се показва на терминала. Никъде няма пълен списък, от съпорта също не дават конкретна информация.

Освен PP, картата може да се регистрира и за Diners Club Airport Services (dinersclubairportservices.com/choose) което е същото като Mastercard Travel Experiences - Home page

и дават възможност за закупуване на FastTrack и летищни трансфери.

Въпреки, че и двете са  DragonPass всъщност има известна разлика в цените, къде защото през дайнърс са в долари, а през мастъркард са в евро, къде защото цената е различна

Например: ATH е 3.90 EUR срещу 5.10 USD, NCE - 12.00 EUR срещу 10.50 USD, IST 17.80EUR срещу 19.00 USD, DMK - 17.30 EUR срещу 20.50 USD

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.