bibi Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 ...и 02/ 8180006 2 Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 Вече има опция за плащане с Дайнарс и заплащане на ваучери от Грабо 3 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 Вече има опция за плащане с Дайнарс и заплащане на ваучери от Грабо Това е чудесна новина! Погледнах в Grabo, но не видях такава опция при вариантите с плащане с дебитна/кредитна карта : Ти къде го гледаш? Връзка към коментар
nino Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 М-да, търпение трябва и много желание за обучение - от твоя страна към тях. :-) и работите се получават... За има-няма и седмица съм отворил очите на една дузина техни служителки - по знайни и незнайни офиси и колцентрове. но пак ти казвам, трябва много търпение. Мъка не мъка, доколкото знам получават по 5 лева на сключен договор. Съпругата ми пита в петък ,на място в банката и и казаха,че промоцията е до края на месеца и важи колкото е давността на картата, която е 3 години. 2 Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 (редактирано) Като продължиш към разплащане от падащото меню е вкарана опцията Редактирано 24 октомври, 2016 от Salvuccio 3 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 Някой да е зареждал M-tel Prima или друга предплатена карта през My.diners.bg? Изисква някакъв абонатен номер, който нито Diners, нито М-тел можаха да ми кажат какъв е. Казаха ми да пробвам да въведа телефонния номер и последните 4 цифри от ЕГН, но и така не става, даже ми излиза съобщение "Моля въведете парола", каквато съм въвела и е вярна. 1.png Преди време пуснах горния коментар и към онзи момент от Diners не бяха намерили отговор. Сега получих мейл от тях, че проблемът е отстранен и вече може да се зареждат ваучери към М-тел, Виваком и т.н. мобилни оператори чрез my.diners: Проблемът със зареждане на M-tel Prima е отстранен. В полето „Абонатен номер” се въвежда само телефонния номер – пример 08xxxxxxxx Ако някой реши да ползва опцията при нужда или за да трупа оборот, става по горния начин. 7 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 Промо условията са до края на договора. Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 28 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2016 Здравейте от бахрейнския lounge. Преди няколко часа и от истанбулския....влезнахме с приятелката ми без никакви проблеми с 2 карти - моята и допълнителна на нейно име. В двата lounge-a изядохме и изпихме поне 100лв. Удобството и диваните ставащи на легла не ги коментирам..... с 2 думи - една от най-яките врътки е тоя diners. На връщане имаме 12 часа престой в бахрейн, интeресно ми е да видя дали щe ни изгонят :D Аз имам едно въпросче относно тоя 500лв. Изкарах ги преди 2-3 седмици та след като не попадам в това условие и ням нужда да правя този оборот мога ли като се прибера след 20 дни просто да ги закрия? Между другото тая в банката ми каза, че пак ги търсят тия 500лв ама напред във времето - 3 месеца....ама си мисля, че просто незнае кво говори.... 4 Връзка към коментар
petko Публикувано: 28 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2016 Аз имам едно въпросче относно тоя 500лв. Изкарах ги преди 2-3 седмици та след като не попадам в това условие и ням нужда да правя този оборот мога ли като се прибера след 20 дни просто да ги закрия? Между другото тая в банката ми каза, че пак ги търсят тия 500лв ама напред във времето - 3 месеца....ама си мисля, че просто незнае кво говори.... И цялата тази разправия по доказване на доходи, разправии в ПИБ, попълване на документи и тн. за две използвания на картата? Самото време, което сте изразходвали, сигурно е по-ценно от това. Според няколко поста тук ако картата e издадена до края на октомври и не се използва, не се начислява месечна такса. Това важи до края на договора ѝ - тоест стандартно 2 години. Ако таксите не започнат да се трупат, няма причина да си закриваш картата. Когато ходиш в салон, салонът ти начислява такса (обикновено $25-$30). Според това дали в този момент за картата ти важат безплатни салони, тази такса се опрощава. Няма начин счетоводно отново тя да бъде начислена в бъдещ момент. Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 до добавя в допълнение, че е възможно вече и плащане с Дайнърс на сметките през сайта на М-тел, предполагам за Теленор и Виваком ще е същото положението Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Да през mydiners може да се плаща към трите мобилни оператора , както и към Близу и куп интернет доставчици. Връзка към коментар
cck Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Ключът към по-голямото навлизане на Дайнърс в България е включването им в системата на Борика от този месец (вж. поста на Mcf1an). Това на практика означава глобално разпространение у нас, защото виртуалните банкови терминали работят с тази система. Ако сте български търговец и искате да си вземете реален ПОС терминал (устройство) за да обслужвате карти, то се обръщате към банката си и сключвате договор. Обаче тя, банката, е оператора и съответно приема карти за каквито има договорки (най-често Visa и Mastercard, но не само). Ако обаче ще правите интернет магазин, ще ви трябва виртуален ПОС терминал (софтуер), който банката едва ли разработва и предлага. Най-често тя ще ви предостави договор към нея, но с оператор Borica. Така вашият интернет магазин, а всъшност и почти всички такива у нас, ще обработва Visa, Mastercard и каквото Borica предлага, включително и Diners. От тук и извода ми, че ако пазарувате чрез български интернет магазин, на "чек-аут"-а на виртуалната си количка на екрана с достъпни карти вече ще откривате и Дайнърс. Т.е. в реалния магазин може да не приемат карти Дайнърс, но във виртуалния (ако има такъв) работата е почти сигурна Факт, с който служителите в даден магазин едва ли са запознати. 13 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Още в началото на годината в офис на ПИБ ми бяха казали,че Дайнърс влиза в Борика,радвам се ,че това вече е факт. Без да преувеличавам,ползвам картата почти навсякъде,не само във виртуалното пространство.От кварталния супер маркет,през аптеката до закусвалнята близо до офиса,вече навсякъде си върви.Вчера я позвах в някаква забутана книжарничка. Вероятно са махнали допълнителните такси към търговците,които преди предлагаха Дайнърс.Да не говорим,че разплащателната система за комунални услуги,данъци и такси е супер удобна.Като добавиш кешбека,салоните и отстъпките за самолетни билети,вече си стана една много готина кредитна карта.А като се сетя,че и викаха Дайнърс , ама с Л отпред. А бе,кефя и се на тая карта. П.П Дали пък ние - магеланци,не ги стимулирахме да развият модела в България.Миналото лято масово почнахме да я вадиме,до пролета бяха махнали записната заповед,зимата се появи my diners,а вече са и с Борика. 13 Връзка към коментар
Дидко Публикувано: 31 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2016 Току що разговарях по телефона със служител на Дайнърс, промоцията е удължена до края на годината, а не както повечето от вас знаят до 31.10.2016 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 31 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2016 това май ще се окаже нещо като "вечната промоция" 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2016 а дано 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Хах , по летищата искат ли ПИН код ? Сега се усещам , че не знам моя защото съм я ползвал единствено онлайн. Обаче пък съм влизал с нея в бизнес салона на Терминал 1 и явно не са ми искали ПИН. Как е по други летища ? Ще си видя кода разбира се , но сега се усетих как съм минал без него. Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Не, не искат. Поне тези, на които аз съм я ползвала. Пинът е само при разплащания, като странното при този на Дайнерс е, че не може да се сменя. Така че - запомни ги добре 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Точно преди да подам картата на касата ми просветна , че ПИН -а на Diners е несменяем и никога не съм го запомнял. Следващата мисъл - как са ме допуснали в салона. Супер , ще е тъпо да увисне човек някъде щото не си знае кода 1 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 На Мен веднъж ми искаха подпис, веднъж ПИН - това на Терминал 2 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Точно преди да подам картата на касата ми просветна , че ПИН -а на Diners е несменяем и никога не съм го запомнял. Следващата мисъл - как са ме допуснали в салона. Супер , ще е тъпо да увисне човек някъде щото не си знае кода Налагало ми се е в бизнес салон да го въведа, така че си го научи, за да нямаш проблеми. Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Хах , по летищата искат ли ПИН код ? Сега се усещам , че не знам моя защото съм я ползвал единствено онлайн. Обаче пък съм влизал с нея в бизнес салона на Терминал 1 и явно не са ми искали ПИН. Как е по други летища ? Ще си видя кода разбира се , но сега се усетих как съм минал без него. Аз съм ползвала картата няколко пъти за салони и пазаруване в магазин, но нито веднъж не са ми искали ПИН. И на мен ми беше чудно, затова си отварям приложението да проверя наличността. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Аз съм ползвала картата няколко пъти за салони и пазаруване в магазин, но нито веднъж не са ми искали ПИН. Е, как, при пазаруване в магазини винаги се иска ПИН... Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Е, как, при пазаруване в магазини винаги се иска ПИН...Да, ама не.През септември бяхме в Белград и пазарувах в OVS , на касата платих с Дайнърс -а и не ми поиска ПИН . 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Е, как, при пазаруване в магазини винаги се иска ПИН... Ами не. Аз не им разбирам много на тези картови технологии, обаче забелязах следното: при плащане с Diners-a в OMW - когато служителката постави картата в хоризонталния слот на ПОС-терминала - искат ПИН - когато обаче прекарат картата през вертикалния слот - не искат ПИН. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега