Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Хора има ли някъде лист къде в софия може да се плаща с тая карта?

На мобилното приложение излизат в каталога, но според мен списъкът не е пълен.

Редактирано от liliya
Връзка към коментар

Здравейте, да споделя, че вчера успях да платя в магазин БИЛА в МОЛ Люлин. Картата "минава" с четене на магнитна летна :) Знаете ли дали това е инцидентно или всички магазини на БИЛА вече приемат картата?

• Харесвам 2
Връзка към коментар

миналия уикенд в Билла-та на бул.България не я приеха, питах за друг пос-, казаха, че всичките са им еднакви и нямало смисъл да пробват, но дано има раздвижване някакво

Връзка към коментар

Здравейте, да споделя, че вчера успях да платя в магазин БИЛА в МОЛ Люлин. Картата "минава" с четене на магнитна летна :) Знаете ли дали това е инцидентно или всички магазини на БИЛА вече приемат картата?

миналия уикенд в Билла-та на бул.България не я приеха, питах за друг пос-, казаха, че всичките са им еднакви и нямало смисъл да пробват, но дано има раздвижване някакво

Вече платих в два магазина на БИЛА. Номерът е както NaDe е писала картата да минава през четеца с магнитната лента (тогава плащането минава), а не да е пъхат в терминала (защото така не мина и настана лека паника при касиерките).

И още един магазин, ако не е споменаван преди - Самсонайт на Витошка работи също с Дайнърс.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

По повод SMS известяване:

За мен е важно активирането на SMS известяване при теглене, поради опит с друга карта, от която опитаха да изтеглят голяма сума. В резултат на известяването, веднага блокирах картата. 

Оказа се, че активирането на SMS при Дайнерс картата не е възможно, тъй като нямам сметка в ПИБ.

Решението беше:

1/ разплащателна сметка, със съответната такса за обслужване

или, по предложение  на служителката, 

2/ депозитна сметка с депозит 10 лв., който да не се тегли,  за която сметка няма такса обслужване.

Приех втори вариант,  защото е по-изгоден, макар че спокойствието няма цена. Така активирах SMS известяване.

Може би тези редове ще бъдат полезни за някого. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Няма да споря. Служителката 1 час се занимава  с мен. Звънеше и правеше консултации и установи това, което написах. Ти получаваш ли SMS при всяко теглене или плащане по интернет?

Връзка към коментар

И аз не съм 100 % сигурна, утре - вдругиден ще ходя до банката и ще попитам изрично. Винаги получавам смс при плащания на ПОС, в Интернет съм я ползвала само 2-3 пъти, и то отдавна, почти съм сигурна, че и тогава получих.

Връзка към коментар

днес на 4 места се опитах да я пласирам тази карта и никакъв успех - в DM (по-назад бях писала, че я приемат, но беше инфо от продавачката на касата отпреди да си я получа още, просто попитах), във Фантастико, и в други два магазина в Гео Милев, като дори два от терминалите бяха на ПИБ, карах ги да пробват и с чипа, и през магнитната лента, всеки път даваше "Неразрешена карта" или нещо подобно, а междувременно опашката си мисли, че пробутвам фалшива карта ^_^

ако нямах едно успешно плащане на ПОС в забутан квартален магазин миналата седмица, щях да си помисля, че самата пластика е нещо повредена

след като са включени в Борика вече, не би ли трябвало по-голямата част от терминалите да я приемат?

На ПОС терминалите на ПИБ трябва ръчно да изберат,че е карта Дайнерс иначе не я разпознава(има опция в менюто на терминала.Доста служители не знаят за него и аз им казвам/.На Била я приемат,но само през магнитната лента.На бензиностанции ЕКО също минава без проблем.На ПОС терминалите на ДСК и Общинска банка минава също.Днес дори успях да си заредя ел.картата за градския транспорт. :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

По повод SMS известяване:

За мен е важно активирането на SMS известяване при теглене, поради опит с друга карта, от която опитаха да изтеглят голяма сума. В резултат на известяването, веднага блокирах картата. 

Оказа се, че активирането на SMS при Дайнерс картата не е възможно, тъй като нямам сметка в ПИБ.

Решението беше:

1/ разплащателна сметка, със съответната такса за обслужване

или, по предложение  на служителката, 

2/ депозитна сметка с депозит 10 лв., който да не се тегли,  за която сметка няма такса обслужване.

Приех втори вариант,  защото е по-изгоден, макар че спокойствието няма цена. Така активирах SMS известяване.

Може би тези редове ще бъдат полезни за някого. 

Нямам сметка в ПИБ, но закупувам от ПИБ услуга sms известяване, и така получавам sms-ите за плащане с дайнърса.

Когато изхарча 80 % от внесената сума, ми пращат sms да ме подсетят да внеса сума за sms известяване. На 90 % - също получавам известяване. Не ползвам дайнърса за теглене на пари.

Връзка към коментар

Картата минава и през терминалите на СиБанк, ОББ и някои на ПИБ. 

Пробвано успешно!

Тук чета за Била (респективно РБанк) и ДСК - дано мрежата още се разширява.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Обновление на POS терминали.

Уважаеми клиенти, Във връзка с предстоящо обновление на софтуера на POS терминали във вериги магазини BILLA, FANTASTICO и SPORT DEPO, Ви уведомяваме, че временно е необходимо да използвате магнитната лента на Вашата карта Diners club. Дайнърс клуб България се стреми непрекъснато да увеличава търговските обекти, приемащи карта Diners club. Към момента картата се приема в над 19 000 търговски обекти в страната, обслужвани от шестнадесет банки. С уважение, Дайнърс клуб България АД.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

аз да питам дайнърса можеш ли да вкараш повече пари отколкото ти е лимита, да кажем лимита е 2000лв ама трябва да купя билети за 5000лв през румбо или браво.....затова питам :)

Връзка към коментар

аз да питам дайнърса можеш ли да вкараш повече пари отколкото ти е лимита, да кажем лимита е 2000лв ама трябва да купя билети за 5000лв през румбо или браво.....затова питам :)

Да, можеш да вкарваш повече пари, но има лимити (еднократни, еднодневни, седмични) при плащанията, които са индивидуални. По спомен еднократното плащане не може да е по-голямо от общия ти лимит по картата.

Редактирано от bronco
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Обади се на съпорта им и им кажи какво точно искаш да направиш! Хората са много разбрани и са напълно наясно, че картата е насочена към пътешественици, а лимитите понякога създават затруднения. Ще ти съдействат отговорно и съвестно да направиш каквото си наумил. Миналата година ги измъчих в течение на няколко дни с един подобен казус, като всички в Дайнърс знаеха за случая и дори говорих неколкократно с баш шефката. В крайна сметка свършихме работа и не мога да не ги похваля за добрата работа.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Някой чувал ли е нещо, как ще са таксите след НГ. Вчера бях в банката и ги питах, вдигат рамене. Миналата година някъде по това време обявиха, че промоцията продължава за следващата година.

Връзка към коментар

Таксите са едни същи и се плащат само за месеца, в който се използва тя. Отнасят се за целия срок на валидност на картата!

Редактирано от Дидко
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Таксите са едни същи и се плащат само за месеца, в който се използва тя. Отнасят се за целия срок на валидност на картата!

Звучи добре :) , а кой е източникът на тази информация?

Връзка към коментар

Говорих със съпорта им, преди да удължат промоцията. Сега чета на сайта им, че е до края на 2017, това, което съм написал.

http://www.diners.bg/bg/bez-mesechna-chlenska-taksa-za-mesetsa-v-koyto-nyama-transaktsiya-do-kraya-na-2017-g/page/12/item/59

Ако искаш врътни един телефон и попитай!

Редактирано от Дидко
Връзка към коментар

Звучи добре :) , а кой е източникът на тази информация?

Вчера пусках онлайн искане за половинката... В условията им пишеше, че такса подръжка няма да се начислява за месеците в които картата не се ползва през целия срок на договора...

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Говорих със съпорта им, преди да удължат промоцията. Сега чета на сайта им, че е до края на 2017, това, което съм написал.

http://www.diners.bg/bg/bez-mesechna-chlenska-taksa-za-mesetsa-v-koyto-nyama-transaktsiya-do-kraya-na-2017-g/page/12/item/59

Ако искаш врътни един телефон и попитай!

Хм:

"Уважаеми кленти, уведомяваме Ви, че условието "без месечна членска такса за

месеца, в който няма трансакция" за съществуващи лични револвиращи кредитни карти Diners club Classic, Diners club - ПИБ, Diners club - First Lay- розова и Diners club First Lаdy - червена, се удължава до края на 2017 година"

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.