Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Т.е. - без месечна такса, независимо дали има транзакция в съответния месец, така ли излиза?  :rolleyes:

Не, за съжаление. В месеците с транзакции имам начислена такса 4 лв. На фона на предимствата, не е съществен разход.

Връзка към коментар

Не, за съжаление. В месеците с транзакции имам начислена такса 4 лв. На фона на предимствата, не е съществен разход.

Не, не говоря за съществуващи карти, а чета какво са написали в условията за новозаявени. 

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

Минава плащане и към Мтел. Пробвах за Енерго про, но нещо не се получи.

Минава в М-тел, но ако не ти се виси по опашки, направо плащай сметките за М-тел, Виваком, Енерго Про, парно и т.н. от https://my.diners.bg/. Става бързо и лесно, няма такса.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

В условията на новата промоция ( http://diners.bg/bg/page/176/tab/177 ) пише ->

"4.3. Всеки клиент, който в периода на промоцията е подал искане за издаване на лична револвираща кредитна карта и е одобрен, ще може да я използва при следните промоционални условия:

• промоционална годишна фиксирана лихва в размер на 12% за първите 12 /дванадесет/ месеца, считано от месеца на издаване на картата, а след изтичане на промоционалния период при годишна фиксирана лихва в размер съгласно Тарифата на Дайнърс клуб България АД.

• без месечна такса за ползване през първите 12 месеца, считано от месеца на издаване на картата и без месечна такса за месеците, в които с картата няма регистриран разход при търговец или на АТМ, след изтичане на промоционалния период."

След като ти е преиздадена първите 3 месеца, ще можеш ли да влизаш в салоните без натрупан оборот ?

ОК!

На мен ми преиздадоха картата с това условие и валидност от февруари 2017. 

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

В условията на новата промоция ( http://diners.bg/bg/page/176/tab/177 ) пише ->

"4.3. Всеки клиент, който в периода на промоцията е подал искане за издаване на лична револвираща кредитна карта и е одобрен, ще може да я използва при следните промоционални условия:

• промоционална годишна фиксирана лихва в размер на 12% за първите 12 /дванадесет/ месеца, считано от месеца на издаване на картата, а след изтичане на промоционалния период при годишна фиксирана лихва в размер съгласно Тарифата на Дайнърс клуб България АД.

• без месечна такса за ползване през първите 12 месеца, считано от месеца на издаване на картата и без месечна такса за месеците, в които с картата няма регистриран разход при търговец или на АТМ, след изтичане на промоционалния период."

След като ти е преиздадена първите 3 месеца, ще можеш ли да влизаш в салоните без натрупан оборот ?

ОК!

На мен ми преиздадоха картата с това условие и валидност от февруари 2017. 

Няма причина да не мога да посещавам салоните.

Картата е със същите параметри и номер, нов е само CVV кода -ерго - аз съм стар клиент. Следователно - продължавам да си трупам оборот и да ползвам салони. 

Не съм питал изрично, но мисля че няма проблем. 

Аз поисках със Заявление до Дайнърс по-ранно преиздаване, защото няма да съм в страната и точно с идеята да мога да я ползвам... 

За месечната такса попитах, но за салоните - не.

Връзка към коментар

Минава в М-тел, но ако не ти се виси по опашки, направо плащай сметките за М-тел, Виваком, Енерго Про, парно и т.н. от https://my.diners.bg/. Става бързо и лесно, няма такса.

Някой знае ли дали тези плащания минават по кешбек програмата? Има ли 1% кешбек за комуналните плащания, направени директно на my.diners.bg ?

Връзка към коментар

Минават. Аз платих за първи път, но няма причина да няма кеш бек. По другата ми ПИБ-ска карта (Мастър кард) винаги досега са ми връщали 1 или откакто го намалиха 0.5 % кешбек от всички битови сметки. При мен са : ТПФ София, Соф.вода, Виваком, ЧЕЗ, НЕТ 1.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да задам един със сигурност дискутиран въпрос: при изкарване на допълнителна карта към моята на друг човек, важи ли за него 3 месеца безплатен достъп до салоните, както е при новите карти или още от началото се изисква и въртенето на 500 лв. оборот. Благодаря, предварително :)

Връзка към коментар

aз да питам следното тъй като двама оператори ми казаха да и не....

ако билетите ми струват 1300 евро, а картата е с лимит 1000лв и надвнеса останалото отгоре (което може) ще мине ли транзакцията? единия оператор ми каза че няма проблеми да плащаш повече от лимита но транзакцията трябва да е под лимита демек може да направиш 2 или 3 транзакции за по 1000лв, а другата коуежка ми каза че няма проблем да направя транзакция до 5000лв независимо дали лимита ми е 1000лв стига да надвнеса отгоре

Връзка към коментар

Можеш да си вдигнеш кредитния лимит с надвнасяне, но има и лимит за транзакция, което са имали предвид. Него май можеш с обаждане да го оправиш.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Можеш да си вдигнеш кредитния лимит с надвнасяне, но има и лимит за транзакция, което са имали предвид. Него май можеш с обаждане да го оправиш.

В лимитите на Diners пише:

Покупка (хотел,ресторант, нощен клуб, магазин,болнични и здравни услуги, рент-а-кар, самолетен билет, туристичеса агенция) - Дневен лимит "До кредитния лимит на картата"

Друг е въпросът, дали когато надвнесеш, ти се увеличава "кредитния лимит" или кредитният лимит остава същият, а се увеличава единствено разполагаемата наличност. Най-сигурният начин е да се пробва с надвнасяне и плащане преди да се обади на служител на Diners. Ако транзакцията мине, значи се вдига кредитния лимит, ако не мине - значи се увеличава само разполагаемата наличност и ще трябва да звъни на оператот, за да му вдигнат лимита за транзакция.

DC_limits.pdf

Връзка към коментар

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че приключи обновяването на терминалите в магазини Фантастико, IKEA, Sport Depot, Jumbo и Техмарт. Вече може да изпозвате картата през чип четеца. От екипа на Дайнърс клуб България АД

• Харесвам 16
Връзка към коментар

aз да питам следното тъй като двама оператори ми казаха да и не....

ако билетите ми струват 1300 евро, а картата е с лимит 1000лв и надвнеса останалото отгоре (което може) ще мине ли транзакцията? единия оператор ми каза че няма проблеми да плащаш повече от лимита но транзакцията трябва да е под лимита демек може да направиш 2 или 3 транзакции за по 1000лв, а другата коуежка ми каза че няма проблем да направя транзакция до 5000лв независимо дали лимита ми е 1000лв стига да надвнеса отгоре

Потвърждавам, аз съм правил единична транзакция над кредитния лимит на картата. Внесох предварително сумата, след което направих транзакцията. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че приключи обновяването на терминалите в магазини Фантастико, IKEA, Sport Depot, Jumbo и Техмарт. Вече може да изпозвате картата през чип четеца. От екипа на Дайнърс клуб България АД

Аз получих подобен SMS, като в списъка са включили и Била.

Връзка към коментар

Ще ни стане любимата карта май ?

Определено :) . А последно ми свърши хубава работа, като се наложи да платя корпоративен данък на фирмата ми в размер на 0,15 лв. В НАП ме пратиха да го плащам на каса, като дам 5 лв. банкова такса. Таксата си я спестих, като платих директно през my.diners.

Не, че нещо, ама при суми в размер на стотинки да платиш банкова такса, е дразнещо...

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Определено :) . А последно ми свърши хубава работа, като се наложи да платя корпоративен данък на фирмата ми в размер на 0,15 лв. В НАП ме пратиха да го плащам на каса, като дам 5 лв. банкова такса. Таксата си я спестих, като платих директно през my.diners.

Не, че нещо, ама при суми в размер на стотинки да платиш банкова такса, е дразнещо...

Цели 15 ст. - счетоводителката е за уволнение. А така привличаш вниманието и на НАП - На печалба - уау - я да проверим... :)

Пу, пу - да не ти е уроки!

Редактирано от ven62
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Цели 15 ст. - счетоводителката е за уволнение. А така привличаш вниманието и на НАП - На печалба - уау - я да проверим... :)

Пу, пу - да не ти е уроки!

Фирмата няма дейност и е в процес на закриване. Как се оказа, че съм задлъжняла, така и не разбрах :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.