Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

За Кауфланд, не мога да кажа, но имам в съобщенията това

"Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че приключи обновяването на терминалите в магазини Фантастико, IKEA, Sport Depot, Jumbo и Техмарт. Вече може да изпозвате картата през чип четеца. От екипа на Дайнърс клуб България АД"

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Осъществих успешно плащане през чипа в Pure bar and dinner http://purebg.com/bg/ . Терминалите са им на ПИБ. Май на всички ПИБ-ски терминали вече май чипът работи след последния ъпдейт.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Само да напомня, че е "сезонът на винетките" :) Еко приемат Diners и продават винетки ;) Освен там, още една транзакция в Зора през чипа

Редактирано от chandni
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

ако използвам картата за покупка на стока за 510 лева и след два дни си ги погася, ще се счита ли условието за оборот от 500 лева изпълнено за достъп до салоните или погасяването отново ме връща на стартова позиция.

Връзка към коментар

ако използвам картата за покупка на стока за 510 лева и след два дни си ги погася, ще се счита ли условието за оборот от 500 лева изпълнено за достъп до салоните или погасяването отново ме връща на стартова позиция.

Покупката на стока е важна, а дали погасяваш и кога, няма отношение. Ще ти се зачита за оборот.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За да активирате застраховката на карта, не разчитайте на покупка в Бахрейн. На летището няма един магазин или кафе, което да я приема. Проверено!

За сметка на това лоунджът е добър.

Редактирано от Dani Magelan
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

OMV я приемата, така ли? Това е добра новина. През чипа ли минава или на магнитната лента?

Да. Имат си специален терминал за Дайнърси, съответно с чип и пин.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

OMV я приемата, така ли? Това е добра новина. През чипа ли минава или на магнитната лента?

OMV винаги са я приемали - преди работеха с ПОС-ове на ПИБ, от миналата година Райфайзен ги взеха като клиент, но си има отделен ПОС на Дайнърс във всички бензиностанциии - има касиери, които се опитват на ползват райфайзенския терминал и се чудят защо не става  :lol: Отделно OMV приемат и плащания с Amex - на терминала за Routex картите. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Някъде по-напред в темата имаше полезен коментар, че с картата може да се плаща за пратка по Еконт. Направих си виртуален кабинет, но видях, че се плаща през еPay, където имам регистрация от преди много време и не можах да си възстановя паролата. В крайна сметка се оказа, че има и друг начин, директно на сайта на Eконт:

post-1179-0-43678400-1486216209_thumb.png

На началната страница в ляво се въвежда номера на товарителницата под "Плати онлайн тук". После излиза опция за плащане с карта и Дайнерс е един от вариантите.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Някъде по-напред в темата имаше полезен коментар, че с картата може да се плаща за пратка по Еконт. Направих си виртуален кабинет, но видях, че се плаща през еPay, където имам регистрация от преди много време и не можах да си възстановя паролата. В крайна сметка се оказа, че има и друг начин, директно на сайта на Eконт:

attachicon.gif1.png

На началната страница в ляво се въвежда номера на товарителницата под "Плати онлайн тук". После излиза опция за плащане с карта и Дайнерс е един от вариантите.

Аз писах за плащането през виртуалния кабинет, но не е задължително да е през ePay. Когато натиснеш "Плати онлайн" излизат две опции - по подразбиране е избрано ePay, но под него има опция "Плати с моята карта" и тогава те прехвърля към виртуалния ПОС на Борика. Аз изобщо нямам регистрация в ePay.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз писах за плащането през виртуалния кабинет, но не е задължително да е през ePay. Когато натиснеш "Плати онлайн" излизат две опции - по подразбиране е избрано ePay, но под него има опция "Плати с моята карта" и тогава те прехвърля към виртуалния ПОС на Борика. Аз изобщо нямам регистрация в ePay.

Да, видях го, но не можах да се оправя, не стигнах до виртуалния ПОС на Борика, не знам какво не направих както трябва. Накрая от сайта на Еконт стана много бързо и свърших работа.

Връзка към коментар

attachicon.gif1.png

Аз всеки път щом видя опция за плащане epay.bg правя следното: избирам epay.bg, препращаме на страницата на epay.bg (не е нужно да имаш регистрация там), в горния десен ъгъл се появява 10 цифрен код, копирам го, отивам в my.diners.bg, избирам опцията PayFly, слагам кода и плащам. За мен epay.bg опция означава само едно - ползвай дайнърс :)

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Бавят ли ви се извлеченията по мейла този месец ?

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Явно толкова много народ е взел дайнърс, че не им смогва мейл провайдъра ..

Аз по-късно от 2ри досега не бях чакал, а още няма.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Днес в аптека Бети НЕ можах да платя, въпреки стикера на вратат и ПИБ-ския терминал. :( Имам едно съмнение, че лелята обърка посоката на магнитната лента, та ще продължавам да упорствам.

А в Еконт плащали ли сте предваритено за пратка с НП, пусната от друг и после да отидете да си я вземете?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.