chandni Публикувано: 4 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 Бавят ли ви се извлеченията по мейла този месец ? Не само, че нямам извлечение (иначе в MyDiners портала излезе, че го и платих), но днес след транзакция в Метро, за първи път не получих мейл за авторизацията. Днес в аптека Бети НЕ можах да платя, въпреки стикера на вратат и ПИБ-ския терминал. Имам едно съмнение, че лелята обърка посоката на магнитната лента, та ще продължавам да упорствам. А в Еконт плащали ли сте предваритено за пратка с НП, пусната от друг и после да отидете да си я вземете? Стига да имаш доверие на изпращача и да не искаш преглед на пратката преди да платиш, няма проблем. Иначе може докато я преглеждаш, през телефона да платиш и да си я вземеш - плащането в системата на Еконт се отразява моментално. Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 5 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 лаунджа в бахрейн е страхотен....изкарахме там бая време и на отиване и на връщане... а някой да е бил в този в доха? четох мнения че бил неудобен като цяло....гледах и снимки изглежда ми доста зле... Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 5 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 (редактирано) лаунджа в бахрейн е страхотен....изкарахме там бая време и на отиване и на връщане... а някой да е бил в този в доха? четох мнения че бил неудобен като цяло....гледах и снимки изглежда ми доста зле... Сина е бил тази нощ в него, каза, че мальк, беден откъм храна и е невъзможно да се спи, че има някакъв билборд до него, който мига и осветява всичко. Сравнява със на дайнерс на старото летище и с бизнеса на новото. Редактирано 5 февруари, 2017 от Marisha Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Някой купувал ли е ваучери през Grabo или друг сайт с картата? Може би все още не приемат Дайнерс, въпреки че излиза като опция от менюто. Пробвах 2 пъти и ми излезе следното съобщение: Untitled.png Близо два месеца по-късно и аз не успях да платя в Grabo през Борика с Дайнерс. Излезе ми същото съобщение, като на Яничка. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Странно е, че продължава да излиза като опция в менюто да се плати с Дайнерс, а не става... Остава ти варианта да платиш през my.diners като PayFly Плащане, като копираш 10-цифрения код от сайта за групово пазаруване. Между другото, по-напред в темата бях писала, че след комуникация с Diners вече е възможно зареждането на ваучер за мобилен оператор през my.diners, тъй като получих и-мейл от Diners с извинение, че са се забавили в отстраняването на проблема, но са го оправили. Миналата седмица трябваше пак да зареждам Примата на майка ми и се оказа, че опцията отново не работи. Не съм се занимавала пак да звъня, че пак наново трябва да се обяснявам... 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Някой знае ли как точно функционира кешбека на Diners? В смисъл от кога започват да течат 6 месеца в които трябва да направиш 2000 лв оборот и кога ти връщат 1%? 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 В Италия Дайнърс върви на 80 % от местата. 4 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Aз съм съвсем нов притежател на карта Diners, бързах да си я извадя заради престоящо пътуване... Проверих през мобилното приложение дали мога да ползвам VIP салон на летището Ататюрк в Истанбул, но в списъка излизат само салони на другото летище...А тук чета, че го ползвате...Къде се намира салона на Ататюрк (да го потърся, за да пробвам за всеки случай)? 1 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Aз съм съвсем нов притежател на карта Diners, бързах да си я извадя заради престоящо пътуване... Проверих през мобилното приложение дали мога да ползвам VIP салон на летището Ататюрк в Истанбул, но в списъка излизат само салони на другото летище...А тук чета, че го ползвате...Къде се намира салона на Ататюрк (да го потърся, за да пробвам за всеки случай)? Заповядай 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Aз съм съвсем нов притежател на карта Diners, бързах да си я извадя заради престоящо пътуване... Проверих през мобилното приложение дали мога да ползвам VIP салон на летището Ататюрк в Истанбул, но в списъка излизат само салони на другото летище...А тук чета, че го ползвате...Къде се намира салона на Ататюрк (да го потърся, за да пробвам за всеки случай)?Аз бях в салона в приземния етаж След хранителния кът, вземаш ескалатора надолу. Не ти проверяват времето, поне при мен. Има топла храна и напитки, плодове, снакс. 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Aз съм съвсем нов притежател на карта Diners, бързах да си я извадя заради престоящо пътуване... Проверих през мобилното приложение дали мога да ползвам VIP салон на летището Ататюрк в Истанбул, но в списъка излизат само салони на другото летище...А тук чета, че го ползвате...Къде се намира салона на Ататюрк (да го потърся, за да пробвам за всеки случай)? E как...? Първите три салона са точно на Ататюрк... 1 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Тепърва ще се запозная с цялата тема, но имам един бърз въпрос. С една карта може само един човек да влезе в салон, така ли? Ако сме двойка, трябва или и другия да има карта или да си плати? Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Тепърва ще се запозная с цялата тема, но имам един бърз въпрос. С една карта може само един човек да влезе в салон, така ли? Ако сме двойка, трябва или и другия да има карта или да си плати? Картата е поименна. Вторият или си плаща като гост или трябва да си изкара негова карта. 1 Връзка към коментар
Alenn Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Някой знае ли как точно функционира кешбека на Diners? В смисъл от кога започват да течат 6 месеца в които трябва да направиш 2000 лв оборот и кога ти връщат 1%? 6 месеца от вземането на картата, т.е. не са обвързани в календарната година. 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 (редактирано) 6 месеца от вземането на картата, т.е. не са обвързани в календарната година. Въпроса ми по-скоро беше дали от датата на издаване или от датата на първата транзакция с нея започват да течат 6 месеца картата ми е издадена на 1 октомври, а първата ми транзакция с нея е на 2 ноември. в края на март ли ще получа 1% от транзакциите за последните 6 месеца (1 октомври - 31 март) или в края на април ще получа 1% от транзакциите за последните 6 месеца (2 ноември - 30 април)? Редактирано 8 февруари, 2017 от cybersimo Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 (редактирано) Не мисля, че е точно така. Имам карта от миналия февруари, към 31.07.съм натрупала оборот за кешбек и същият ми е преведен август и фигурира в 7-то ми извлечение. Редактирано 8 февруари, 2017 от desislavna 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 (редактирано) Грешката е моя,редактирах се.Ако картата е издадена октомври кешбек се трупа през следващите шест месеца и трябва да бъде прибавен към наличността през април. Редактирано 8 февруари, 2017 от Мари Николова 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Звучи ми нелогично периодите да са с твърди дати. Това означава, че оборот от около 1500 лв, които имам от 1 ноември до 31 декември е загубен без кешбек? Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 сигурно говориме за различни лаунджове Ето това е снимка на половината лаундж, като тия дивани в края стават на легла https://d2llguf9uoxb71.cloudfront.net/lounge-media/image/BAH3-001.jpg aко тази храна ви е малко или пък черно джони и джак фор фрий не ви блазнят незнам какво )))определено най-хубавия в който съм, с най-богатата храна и с най-удобните дивани.... Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Това със сигурност не е вярно. На мен кешбека ми се превежда всеки февруари и август. Картата ми е издадена февруари, следователно има значение датата на издаване. 4 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 13 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2017 (редактирано) Не мога да платя с Дайнърса в MakeMyTrip през мобилното приложение, като избирам първата опция Credit card, като в изброяването виждам и Diners? Error-a: There is a problem connecting with the bank. Моля за помощ Редактирано 13 февруари, 2017 от Vyara Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 13 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2017 Да,аз на 29.12.2016 платих в ММТ нощувки в хотел,но не стана от първия път.Въпреки,че бях избрал да платя в евра после видях в извлечението,че съм платил в рупии.Направих и Print Scrn на тразнзакцията,но не успях да разбера как да прикача изображението тук. Как успя да платиш в ММТ. Аз днес пробвах многократно през мобилното приложение и неуспешно всичките пъти? Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 ....... че в някои сайтове като booking и MMT нали не става. За моя много приятна изненада току що си потвърдих резервация в Букинг с Дайнърс. Така се впечатлих, че се замислих дали да не я отменя и направо да резервирам същия хотел без право на анулиране, тъкмо да активирам застраховката 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 В Букинг май по-скоро зависи от хотела . 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 Точно това си помислих и аз. Не мога да си спомня, но ти ли беше споменала как в Италия я приемали на много места? Хотелът ми е там, нищо особено, но пише, че мога да го платя с Дайнърс. Пак се впечатлих ) Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега