Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Разбира се :)

1. Изважда се ПИК номер към НАП на името на фирмата...

Колкото повече плащате толкова повече пестите.

Господ здраве да ти дава!!!

При сегашните такси за преводи, това наистина е сериозно спестяване!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Между другото никъде в заявлението на техния сайт не видях да се отбелязва дали искам револвираща или charge карта? Да не би да го казвам по телефона когато ми се обадят ?

Връзка към коментар

Между другото никъде в заявлението на техния сайт не видях да се отбелязва дали искам револвираща или charge карта? Да не би да го казвам по телефона когато ми се обадят ?

Виж ми отговора на страница 52, първото изречение ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Във връзка с тази промоция, където ако не ползваш картата през даден месец, не ти се начислява такса....правя аз едно плащане на 31 януари , след това целия февруари въобще не съм я ползвала и хоп в началото на март ми идва извлечението, гледам има начислена такса за февруари.  Естествено звъннах да се информирам, аз ли бъркам нещо, те ли са се объркали. Еми не...просто поредната тъпотия - това било за наше улеснение понеже така сме били плащали по малко лихва, били ни давали един ден бонус и всъщност считат, че си извършил плащането на следващия ден.

Е, няма такава простотия...така че, ако искате все пак да си спестите някой месец таксата, избягвайте да извършвате плащания последните дни на предходния месец. :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Транзакция като термин в ИТ е съвкупност от последователни действия, които се извършват (или пък не) в пакет. Или всичко става или всичко не става.

Та "транзакцията" осчетоводяване предполага добавяне в списъка на осчетоводените и махане от списъка с авторизациите.

Ама ти беше ИТ, нали?

Sorry, баш на теб да ти обяснявам тия работи. :)

Ами, ИТ... аз съм прост жичкаджия.

То е ясно, че действията са две. По-интересното е каква последователност е избрана. В единия случай е в ущърб на банката, в другия (реалния) - на клиента.

А че са изобретателни в оправданията, няма спор. Но някакси съм склонен да им вярвам, щом не казват, че е "профилактика"  :biggrin:

Връзка към коментар

Обадиха ми се днес, че са ме одобрили. Дори удпях да поръчам и допълнителната карта по телефона и ще ги взема и двете наведнъж от офис на ПИБ в петък. Стана така, защото кзах, че няма как да донеса лична карта на въория картодържател в петък защото ще е извън страната до Април, а пък искам да се възползвам от промоционалните условия до 31 Март.

Връзка към коментар

Бях обещала да пиша как минаха комуналните плащания през my.diners с втората Diners, която взех наскоро - платих една сметка към мобилен оператор и една към електроразпределение. За щастие плащанията минаха нормално, както с предната карта - за секунди. Надявам се и със следващи плащания да е така, а не със забавяния от по няколко дни, както имаше коментари в темата, но ще видим...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Бях обещала да пиша как минаха комуналните плащания през my.diners с втората Diners, която взех наскоро - платих една сметка към мобилен оператор и една към електроразпределение. За щастие плащанията минаха нормално, както с предната карта - за секунди. Надявам се и със следващи плащания да е така, а не със забавяния от по няколко дни, както имаше коментари в темата, но ще видим...

Няма да имаш проблеми с комуналките.

Аз плащам, ток-към ЧЕз и Енпро, парно, вода, Мтел, Виваком и Теленор - никакъв проблем! 

Връзка към коментар

Виж коментарите от предната страница за проблеми и забавяне при плащане на комунални услуги с новоиздадени карти. Със стари карти е ясно, че няма проблеми.

Връзка към коментар

Докато си заявявах от FiBank POS терминал за моята работилница, разпитах за приемането на Diners Club. Към момента терминалите на само 2 банки не ги приемат - Unicredit (която има най-много терминали в страната) и SG Expressbank (към която е кварталната ми бакалия Lidl). Unicredit са потвърдили намерение за включване и е въпрос на време това да стане.

Иначе за мен като търговец няма да има значение каква карта обработвам - всички кредитни са с една и съща комисионна.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Направо да се похваля - успях да взема основната и допълнителната карта + на място се регистрирах и двете карти в MyDinersClub (както ме посъветва Bronco) и служител на ПИБ ги потвърди. Общо взето оправих всичко с едно ходене до офиса. Много съм доволен B)

П.С. Сега виждам, че май не е имало нужда от две регистрации в MyDinersClub за основната и допълнителната защото в основния акаунт се виждат и двете карти. Изрично попутах служителката в ПИБ дали трябва да правя две регистрации.

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Направо да се похваля - успях да взема основната и допълнителната карта + на място се регистрирах и двете карти в MyDinersClub (както ме посъветва Bronco) и служител на ПИБ ги потвърди. Общо взето оправих всичко с едно ходене до офиса. Много съм доволен B)

П.С. Сега виждам, че май не е имало нужда от две регистрации в MyDinersClub за основната и допълнителната защото в основния акаунт се виждат и двете карти. Изрично попутах служителката в ПИБ дали трябва да правя две регистрации.

Ще имаш нужда от двете регистрации, ако искаш да плащаш данъци (сгради и смет)  на имоти, които се водят на името от втората карта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Току-що получих смс, че при пазаруване в магазини Фантастико с Дайнърса ще ползвам 5% отстъпка от 01.04 до 31.07.2017. Приятна изненада, аз обикновено не получавам никакви подобни съобщения :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Току-що получих смс, че при пазаруване в магазини Фантастико с Дайнърса ще ползвам 5% отстъпка от 01.04 до 31.07.2017. Приятна изненада, аз обикновено не получавам никакви подобни съобщения :)

Чудесна новина!

Стига и да започнат да минават картите...

Поне в това до нас не минават. :(

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Твоите смс-и са по-бързи от моите. :)

Тъкмо влизам да споделя и ... новината е стара-а :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Това да не е оферта само за розовите карти? Щото ако е така, аз следващите 4 месеца ще пращам жената да пазарува. Даже може да я закарвам до там и обратно.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.