macf1an Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 преди 1 час, Vyara каза: Как се изчисляват 6те месеца, за които смятат кешбека. От дата на получаване на картата или по друг начин? Най-логично според мен е ако си я взел на 01.01. да се изчислява до 01.07. От датата на активиране. 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 преди 47 минути , macf1an каза: От датата на активиране. Моята карта е от 30.09.2016. Днес получих извлечението за март и в него няма никакъв кешбек. Идеи? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 Следващия месец стават 6 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 В момента, macf1an каза: Следващия месец стават 6 Странно. Аз преброих 6 изтекли месеца от 01.10.2016 до 31.03.2017 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 До датата броят, мисля, т.е. до 1ви включително. Питай ги, все пак. Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 на мен първият кешбек ми дойде след седмият месец. шест пълни и малко от месеца в който си взех картата. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 преди 9 часа, cybersimo каза: Странно. Аз преброих 6 изтекли месеца от 01.10.2016 до 31.03.2017 Кешбекът се начислява в 7-мото ти извлечение. Т.е., след като платиш в срок първите 6 (не ти се полага кешбек ако имаш закъснение на плащане) в 7-мото извлечение ти свалят кешбека от дължимата сума или пък ако не си харчил, ти се зареждат като налични в картата. Аз имам друг въпрос... В месечното ми извлечение откривам два странни записа: 08.03.2017 FantasticoDOT Discount 2,62 BGN -2,62 01.04.2017 FantasticoDOT Discount 2,62 BGN 2,62 Не пазарувам във Фантастико и това ми изглежда доста странно. Вярно е, че реално няма начислена сума, тъй като салдото от двете е 0, но все пак... защо изобщо излиза в извлечението? 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 Аз имам към 100 такива. Грешка в системата. 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 Не трябва ли днес да излезе извлечението за Март? Все още нямам нищо в MyDiners. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 преди 11 минути , П.Кръстев каза: Не трябва ли днес да излезе извлечението за Март? Все още нямам нищо в MyDiners. Моето излезе още вчера - получих го и на мейла и в MyDiners. Гледа ли в MyDiners? Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 (редактирано) преди 4 минути , chandni каза: Моето излезе още вчера - получих го и на мейла и в MyDiners. Гледа ли в MyDiners? Сега виждам, че моята първа транзакция се води на 1 Април, може би затова нямам нищо излязло за Март. А за да си погася задълженията от направените плащания 1-3 Април трябва да изчакам да излезе Априлското извлечение и тогава, така ли ? И още един въпрос, ако погасявам задълженията си с онлайн превод от друга банка как да обознача за коя карта става въпрос? Пишете ли някъде клиентския номер, например в основание за плащане ? Редактирано 3 април, 2017 от П.Кръстев Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 преди 6 минути , П.Кръстев каза: А за да си погася задълженията от направените плащания 1-3 Април трябва да изчакам да излезе Априлското извлечение и тогава, така ли ? Не е задължително... През март дозареждах Diners-a 6 пъти от друга карта... преди 7 минути , П.Кръстев каза: И още един въпрос, ако погасявам задълженията си с онлайн превод от друга банка как да обознача за коя карта става въпрос? Пишете ли някъде клиентския номер, например в основание за плащане ? Честно казано Diners-a го погасявам само с друга карта. Никога с превод от друга банка (който би ти струвал пари) или на каса в ПИБ. 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 преди 35 минути , П.Кръстев каза: И още един въпрос, ако погасявам задълженията си с онлайн превод от друга банка как да обознача за коя карта става въпрос? Пишете ли някъде клиентския номер, например в основание за плащане ? в месечното извлечение е описан този начин на погасяване Получател на плащането: Дайнърс клуб България АД IBAN за погасяване : BG30FINV915010BGDINERS BIC: FINVBGSF При: Първа инве ст иц ионна банка АД Основание за погасяване : ЕГН на карт одърж ат е л и клие нт ски № -тук си попълваш твоите данни 1 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 chandni, Може ли да обясниш процеса на зареждане с друга карта. Така реално постигаш по-висок лимит, нали? Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 Нищо не постигаш, просто преливаш пари от едната карта в другата. Става през бутон "Погасяване по карта Diners Club" от основния екран на My Diners Club. Докладвам за неуспешен опит за плащане в LiDL: "Неразрешено" през лентата и "Неразпозната карта" през чипа. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 преди 2 часа, Vyara каза: chandni, Може ли да обясниш процеса на зареждане с друга карта. Така реално постигаш по-висок лимит, нали? Не, прехвърляш лимита от другата карта. Удължава се срока за погасяване. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 преди 2 часа, Vyara каза: chandni, Може ли да обясниш процеса на зареждане с друга карта. Така реално постигаш по-висок лимит, нали? Ами да, реално си увеличаваш лимита, но временно. Ако лимитът на картата ти е да речем 1000 лв, а искаш да купиш самолетни билети за 3000 лв, вариантът е да заредиш чрез бутона "Погасяване по карта Diners Club" от портала MyDiners пари от друга карта. По този начин можеш да платиш сума по-голяма от кредитния ти лимит. В края на месеца ще получиш известие за погасяване колкото не ти достигат до кредитния ти лимит, т.е. няма да си увеличиш лимита за постоянно на 3000 лв. Аз не съм купувала билети, но има достатъчно други места, където да се нулира кредитния лимит, естествено няма да чакам края на месеца, за да погася и да почна да плащам наново, а периодично вкарвам пари от друга карта, за да мога да правя плащанията през Diners-а, където кешбекът ми е 1%, а не 0.5 1 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 Разбрах, точно това искам да направя и аз. Имам остатък лимит за ползване около 450, а искам да платя по-голяма сума. Така сега ще си прелея от другата карта и ще имам на разположение по-голяма сума от лимита. Благодаря 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 A докато не излезе месечното извлечение, независимо, че са ползвани пари от картата, картинката в менюто "Погасяване по карта Diners Club" ситуацията трябва да е следната : Тоест не ти изчислява минималната сума за внасяне и сумата за пълно погасяване. Ако искаш да си погасиш всички задължения преди извлечението, трябва да си ги смяташ сам и да си довнасяш. Всъщност и аз мисля така като @chandni да си внасям често в Дайнърса, за да се възползвам от кешбека. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 (редактирано) Преди 1 час, П.Кръстев каза: Всъщност и аз мисля така като @chandni да си внасям често в Дайнърса, за да се възползвам от кешбека. Само внимавайте от какви карти внасяте, че някой се оплака от такса от 3+ лв след плащане с карта на ДСК (май, че беше @Фичо) Аз зареждам с кредитна и дебитна на ПИБ и няма такса (и кешбек няма по кредитната на ПИБ, когато зареждам DIners-a, но то си е нормално - не може да си правиш 1.5% кешбек, че и да си увеличаваш гратисния период на 2 месеца ) Редактирано 3 април, 2017 от chandni 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 Aз ще внасям с дебитна, така не би трябвало да има такса. Иначе нормлано да няма кешбек, то и Дайнърс няма ако зареждаш някакви микросметки в paypal, epay или пък захранваш пари в сайтове за залагания и т.н. 1 Връзка към коментар
kali Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 Аз съм се оплаквала от такси на ДСК. Първоначално погасявах задължения през epay, първо с кредитна - на 1000 лв. имаше такса от 11 лв., после пробвах и с дебитна - 60 лв. с такса 1,60. Отказах се от този вид плащане, започнах да ходя на гише. Миналия месец платих през mydiners с кредитната, при 220 лв. таксата е 3,20. Наричат го "такса парични инструменти". Особеното е, че тази такса не се появява веднага след плащането, а няколко дни след това (дори преди с дебитната през epay, затова не ги хванах веднага тези такси, а чак след време). Единствено с дебитната през mydiners не съм пробвала, но си мисля, че достатъчно такси вече ми взеха ДСК, ще си плащам на гише 1 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 На 2.04.2017 г. в 16:50, Mary каза: Давам отчет - картата успешно мина във Фантастико. На терминала на Пощенска - през магнитната лента. От месеци минава с лентата. Новото е, че вече и с чипа става във Фантастико. А от 1.4 до 31.7 специално там имат и 5% кешбек Дайнърс Цитат Уважаеми клиенти, с Вашата карта Diners Club International можете да спестявате докато пазарувате в супермаркети Фантастико. От 1-ви април 2017г. до 31-ви юли 2017г. при всяка транзакция в супермаркети Фантастико, ще получавате 5% отстъпка, която ще бъде отразена в месечното Ви извлечение. От отстъпката могат да се възползват както съществуващи, така и новоиздадени карти. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 преди 3 минути , cck каза: От месеци минава с лентата. Новото е, че вече и с чипа става във Фантастико. А от 1.4 до 31.7 специално там имат и 5% кешбек Дайнърс В твоето Фантастико може и да минава, ама в моето ... вече ме знаят като тази, чиято карта не минава. 4 Връзка към коментар
Ерика Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 преди 2 часа, kali каза: Аз съм се оплаквала от такси на ДСК. Първоначално погасявах задължения през epay, първо с кредитна - на 1000 лв. имаше такса от 11 лв., после пробвах и с дебитна - 60 лв. с такса 1,60. Отказах се от този вид плащане, започнах да ходя на гише. Миналия месец платих през mydiners с кредитната, при 220 лв. таксата е 3,20. Наричат го "такса парични инструменти". Особеното е, че тази такса не се появява веднага след плащането, а няколко дни след това (дори преди с дебитната през epay, затова не ги хванах веднага тези такси, а чак след време). Единствено с дебитната през mydiners не съм пробвала, но си мисля, че достатъчно такси вече ми взеха ДСК, ще си плащам на гише При погасяване с дебитна карта mastercard през mydiners няма никакви такси. Колкото може бих си спестила срещите със служителите на ПИБ Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега