kali Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 (редактирано) преди 1 минута , Ерика каза: При погасяване с дебитна карта mastercard през mydiners няма никакви такси. Колкото може бих си спестила срещите със служителите на ПИБ Добре, ще им дам последен шанс - края на седмицата ще погася с mastercard debit. Обаче си мисля че въпроса не е от вида карта, а от банката. Редактирано 3 април, 2017 от kali Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 4 април, 2017 Сподели Публикувано: 4 април, 2017 Разбирам, че не мога да си платя данъка сгради от my.diners, защото се води на майка ми. А има ли откъде да го платя онлайн въобще или само на гише в общината? Връзка към коментар
kali Публикувано: 4 април, 2017 Сподели Публикувано: 4 април, 2017 През epay можеш, само че не знам става ли с diners, с diners може на гише, като не е нужно да е в района, където е имота. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 4 април, 2017 Сподели Публикувано: 4 април, 2017 преди 11 минути , Яничка каза: Разбирам, че не мога да си платя данъка сгради от my.diners, защото се води на майка ми. А има ли откъде да го платя онлайн въобще или само на гише в общината? Има как да се платят данъци на чуждо име, по напред в темата бяха описали. По спомен- от сайта на общината , намираш задълженията, маркираш какво ще платиш и даваш плащане през epay. От страницата на epay ти генерира някакъв 10цифрен код, вкарваш този код в my.diners и излиза сумата за плащане. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 4 април, 2017 Сподели Публикувано: 4 април, 2017 преди 16 минути , Яничка каза: Разбирам, че не мога да си платя данъка сгради от my.diners, защото се води на майка ми. А има ли откъде да го платя онлайн въобще или само на гише в общината? Яничка, както вече са ти написали от сайта на общината по номера партидата и егн намираш задълженията. Можеш да платиш чуждо задължение, лично изпробвано. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 4 април, 2017 Сподели Публикувано: 4 април, 2017 Супер сте, мерси много 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 април, 2017 Сподели Публикувано: 4 април, 2017 Ако става дума за София, от тук, но ти трябват ЕГН на собственика, ПИН, издаден от общината и номер на партида. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 4 април, 2017 Сподели Публикувано: 4 април, 2017 Тамън днес майка ми си изкара ПИН, та платих данъците и съм много доволна. Благодаря на всички 2 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 4 април, 2017 Сподели Публикувано: 4 април, 2017 (редактирано) Може и без ПИН(ПИК), просто пропускаш това поле. Аз така успях да платя на баща ми данъка, то ставало още по лесно откакто проверявах последно-всичко си е в сайта на Столична община, няма нужда да се прехвърля през epay. Само с ЕГН и номер на партида. Редактирано 4 април, 2017 от bobole4e 2 Връзка към коментар
jujo_si Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Здравейте. Може ли да се плаща с дайнърс кредитна карта в емаг? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 На 13.01.2017 г. в 12:34, bronco каза: 8. На следващия екран натискате "Плащане" и отивате на страницата на epay.bg. Не е нужно да имате регистрация или ако имате такава да сте логнати. 9. Излизат различни варианти за плащане. Горе в дясно има надпис "Платете с Epay.bg Mobile". Натискате върху надписа и излиза 10 цифрен код за плащане. Правите копи-пейст на кода. 10. Отивате в my.diners.bg ---> Плащания ---> PayFly Плащане A обръщал ли си внимание дали ти се начислява такса на такъв тип плащане, тъй като и на сайта на НАП пише, че на онлайн плащанията се начислява такса, и на сайта на ePay също пише, че за плащане с кредитна карта Visa Business, Diners Club/ AmEx, издадена от българска банка има такса 0.95%? Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Преди 1 час, jujo_si каза: Здравейте. Може ли да се плаща с дайнърс кредитна карта в емаг? По никакъв повод не предплащай на eMag! Преди 2 години платих с кредитната си карта за поръчка от 3 артикула. Единият от тях се беше изгубил по пътя. Куриерът не можеше да ми даде останалите 2 и след месец чакане да се намери липсващият, върна наличните на еМаг. Те не ми върнаха парите още няколко дни и като ги попитах кога това ще стане, ме пратиха в десета глуха - "Когато се намери липсващата част." Излишно беше да обяснявам, че ако тази част можеше да се намери, поръчката щеше да е приета от мен, а не върната при тях. В крайна сметка заведох рекламация на транзакция и след още близо 2 месеца от банката ми върнаха парите чрез chargeback. Така че, на тези измекяри плащайте само с наложен платеж след като се убедите, че всичко поръчано от вас е пристигнало и е в нужното състояние! 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 1 час, chandni каза: A обръщал ли си внимание дали ти се начислява такса на такъв тип плащане, тъй като и на сайта на НАП пише, че на онлайн плащанията се начислява такса, и на сайта на ePay също пише, че за плащане с кредитна карта Visa Business, Diners Club/ AmEx, издадена от българска банка има такса 0.95%? При направени над 20 подобни плащания към НАП нямам начислена абсолютно никаква такса. Последното плащане беше в средата на март. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 То без такса не може, просто по този начин я плаща НАП. И аз съм много доволен от този факт, след като отказаха да ми издадат документ защото имах "задължения към бюджета в размер на 0.33 лв.", въпреки надвнесени много повече пари по други пера. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 (редактирано) Аз да отбележа, че платих местни данъци и такси през MyDiners с нова карта. Транзакцията се осчетоводи за 3 дни и сумата напълно съвпадаше с това, което ми излизаше като задължение през сайта на Местни данъци и такси към Столична община, т.е. нямам допълнителна такса. Явно проблема със забавените плащания от новоиздадени карти по-назад в темата е бил нещо временно. Редактирано 5 април, 2017 от П.Кръстев 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 А някой знае ли как мога да платя данъците на сестра ми, която е в чужбина, при положение, че на страницата на МДТ София ми излиза, че няма данни. През акаунта си в Пощенска банка направих същата справка - с ЕГН, ПИН и партида и там сумата за плащане ми излиза, но пък от там не ми "изнася" да ги плащам, защото сметката е еврова. В същото време, през сайта на НАП не знам дали мога да ги платя през портала за услуги със свободен достъп на код 110000 Данъци и други приходи за централния бюджет... Ще отидат ли по предназначение или в някоя бездънна яма, а местните данъци на сестра ми ще стоят неплатени? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 И на страницата на МДТ София ли правиш справка по партида и ЕГН? За недвижим имот не би трябвало да има проблем, при мен се получи. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 (редактирано) Дори не е нужно да се въвежда номер на партида, само ЕГН и ПИН, издаден от общината. Трябва да излязат всичките задължения, които се водят на съответното лице. (тук) Редактирано 5 април, 2017 от П.Кръстев Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 13 минути , mililia каза: И на страницата на МДТ София ли правиш справка по партида и ЕГН? За недвижим имот не би трябвало да има проблем, при мен се получи. Да, но не излиза. Моите излязоха, дори ги платих, но на сестра ми не излизат. преди 8 минути , П.Кръстев каза: Дори не е нужно да се въвежда номер на партида, само ЕГН и ПИН, издаден от общината. Трябва да излязат всичките задължения, които се водят на съответното лице. (тук) Да, знам коя е страницата на МДТ, дори малко по-нагоре я пусках, но не излизат задълженията на сестра ми. В община Младост някой явно не си е свършил работата... Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Тогава може би трябва да им се обадиш и да се опиташ да ги накараш да си свършат работата по телефона. Дори да намериш начин да ги платиш от друго място, според мен е задължително това да бъде оправено. Връзка към коментар
decho Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Здравейте, Могат ли с тази карта през MyDiners да се извършват банкови преводи / плащане на лизингови вноски, плащане през transferwise / ? Връзка към коментар
milenita Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 А като плащаш данъците с MyDiners приспада ли се 5%-та отстъпка, която е до края на април? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 2 минути , decho каза: Здравейте, Могат ли с тази карта през MyDiners да се извършват банкови преводи / плащане на лизингови вноски, плащане през transferwise / ? За съжаление не. В момента, milenita каза: А като плащаш данъците с MyDiners приспада ли се 5%-та отстъпка, която е до края на април? Да, приспадат се. 3 Връзка към коментар
decho Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Така си и мислех, но да попитам. Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 3 часа, decho каза: Здравейте, Могат ли с тази карта през MyDiners да се извършват банкови преводи / плащане на лизингови вноски, плащане през transferwise / ? лизингови вноски би трябвало да могат да се плащат, поне към тези компании: Агенция за събиране на вземания Вива Кредит - пълно погасяване Джет Кредит Кредибул Кредит Комерс ЕАД Овергаз Капитал Порше Лизинг БГ ЕООД Профи Кредит България Сибанк - погасяване на кредити Тексим Банк - кредитни лимити /Мин. вноска/ Тексим Банк - потребителски кредити Тексим Банк - стокови кредити ТИ БИ АЙ Банк Смарт Кълект Плащания -> добавяне на сметки -> погасяване на кредити 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега